Στο ποδοσφαιρο τιτλους ,νικες και διακρισεις στα δινουν οι 3 βαθμοι.Αυτος πρεπει να ειναι ο σκοπος σε καθε αγωνα,οσο συνδιαζεται και με καλο ποδοσφαιρο και απολυτο ελεγχο του παιχνιδιου τοσο καλυτερα.Ειναι κατανοητο νομιζω οτι σε αυτην την φαση που ειμαστε δεν μπορουμε να τα εχουμε και τα 2 στο μαξιμουμ,προσωπικα τα πρωτα 15 λεπτα καθως και το β ημιχρονο μου αρεσαν πολυ και ειδικα γιατι συνδιαστηκαν στο τελος με νικη.Προτιμω να χαλαστω και δεν το λεω για αυτο ματς με μια κακη εμφανιση για καποιες ωρες παρα με απωλεια βαθμων για μια βδομαδα.
Περα απο μια φαση του εργοτελη ειχαμε τον απολυτο ελεγχο του αγωνα και κυριως στα διαστηματα που λεω παραπανω παιζαμε πολυ ψηλα ,εξυπνα και σιγουρα παρα την μετρια μερα που βρισκοταν πολλοι ποδοσφαιρισρτες μας.Η φαση μαλιστα του εργο πιστευω ερχεται απο την αναμπουμπουλα και λαθος τοποθετησεις των αμυντικων λογω των αλλαγων.Ο Σαντος διαχειριστηκε τον αγωνα αριστα παρα τις δυσκολιες.
Καλυτερος μακραν ο Βιτολο και απο κοντα Κοντρερας που στο Β εδωσε πολυ μυαλο και λυσεις για να βγαινουμε μπροστα,Παπαζογλου ειδικα μετα το 0-1 κανει πολυ καλο ματς.οι υπολοιποι σε μετρια μερα ειδικα Λινο,Βιερινια,Γκαρσια ειχαν πολλες κακες επιλογες.Μετριος πολυ και ο Ιβιτς αλλα οσο ειναι ο μονος παικτης που 2 φασεις μπορει να τις κανει γκολ και μαλιστα ο μαναδικος μαζι με Γκαρσια που εχουν την πασα δεν βγαινει απο την ενδεκαδα παρα την ταχυτητα του.
Αραμπας παληκαρισιο γκολ,1000 μπραβο και για το γκολ αλλα και για τις συχνες επελασεις του.Αν βαλει μυαλο στο παιχνιδι του και καταλαβει ποτε πρπει να σεντραρει και ποτε να σουταρει θα γινει ακομα καλυτερος.Ελπιζω να συνεχισει ετσι και να με βγαζει συνεχεια μαλακα.Το δευτερο γκολ μαγεια και σε πασα και εκτελεση,εκει που πας να βρισεις που ο αλλος εχει ταλαιπωρησει την μπαλα κανα λεπτο σου βγαζει την μπαλια και βουλωνεις
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για το τελος....Μακαρι η τουμπα να ειχε 30000 τετοιους τρελλαμενους σε καθε ματς....Φωνη ατελειωτη,Καβλα για την ΠΑΟΚΑΡΑ,μονο συνθηματα.Ειμαι πολυ περηφανος που εχω τετοια αδερφια με τετοια ψυχη.Χθες δωσατε το στιγμα οτι στον ΠΑΟΚ οταν πας γηπεδο απο το-1 ως το +95 φτηνεις λαρυγγι,ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.κριτικες και πιπες μετα την ληξη.....στο πεταλο μονο ΠΑΟΚ.