http://www.metropolisradio.gr/12613Δεν θέλησε να σχολιάσει αν θα αποκτηθεί επιθετικός περιοχής: «Ας συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι με την Καβάλα».
Για την Καβάλα: «Ξέραμε ότι είναι μια δυνατή ομάδα και ειδικότερα όταν αγωνίζεται
στην έδρα της όπως φάνηκε στα παιχνίδια της με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Ξέραμε πολύ καλά τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν επιτρέψαμε στην Καβάλα να παίξει τόσο καλά όσο σε άλλα παιχνίδια.
.................................................
.........................
Συγχαρητήρια στους παίκτες κ στην τεχνική ηγεσία που κατάφεραν να μην χάσουν σ' αυτή την τρομερά καυτή έδρα με τους τόσους εκατοντάδες χιλιάδες φανάτικος οπαδούς στην πόλη. Συγχαρητήρια που πήραμε ο,τι κ ο λαγός. Συγχαρητήρια για την απίστευτη ανάπτυξη, συγχαρητήρια στο επιτελείο που σχεδιάζει την αντιμετώπιση, πρόλαβα πριν φύγω για Καβάλα να δω το Βαλένθια - Ρεάλ, ο Σάντου πήρε τα πορτοφόλια των μπακαλοπροπονητών της Πριμέρα....Συγχαρητήρια που καταφέραμε να ΜΗΝ χάσουμε απο υπηρεσιακό προπονητή, αυτό αποτελεί πρόοδος, αφού ήδη μας έκλεισε το σπίτι ένας άλλος υπηρεσιακός προπονητής που προπονούσε τους κάτω απο 7ετών ποδοσφαιριστές του red gay.
Τα σέβη μου στον λαό κ ιδίως σ' αυτούς δίπλα μου που έκραζαν τον 4αρακια που οργάνωνε "Ρε μαλάκα, ρίξε μια πλάτη", "Ρε αυτό με την πλάτη να πούμε", "Δώσε την πλάτη", μου θύμισε επίσκεψη σε ταβέρνα, "ρίξε μια μπριζόλα με πατάτες", "Φέρε μια τηγανιά"", "Πιάσε μια σόδα". Συγχαρητήρια στα "ΠΑΟΚια" που πετούσαν τις πλαστικές στα 10χρονα στο τέλος. Μεγάλη χουλιγκανιά κ οπαδική μαγκιά, τους δείξαμε εμείς, ένιωσαν τον λαο.........
Στον μόνο που δεν δίνω συγχαρητήρια είναι στα παιδιά που έφτιαξαν το πανί, δεν μπορούσαμε να δούμε κ καλά έκαναν οι "αδερφοί" που φώναζαν "μην το σηκώνετε ρε δεν βλέπουμε"....Παιδιά ματς πήγαμε να δούμε δεν μπορούμε ν ασχολούμαστε με ξεπερασμένα πράγματα, δεν είδατε κ τους γαύρους πόσο πολύ εκμοντερνίστηκαν.....?
Θεική ομάδα, ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, ιδίως πίσω στην τετράδα , μιλάμε αψεγάδιαστοι όλοι.
ΚΡΑΧΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
άλληομάδαυποστήριζαμικρός4