κοψε αυτο οχι βαλε το αλλο δεν γαμεις αστο δεν γραφω τιποτα βαρεθηκα...τα δα εγω και ξεκαυλωσα...
μονο αυτο θα πω.ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ.οι καλοι οι κακοι και οι ασχημοι...οταν γραφετε προσπαθηστε να ειστε αντικειμενικοι και να τα ξερετε ολα τα γεγονοτα...αν δεν τα ξερετε και απλα βλεπετε κατι τοτε μην γραφετε αυτο που βλεπετε γιατι παιζει να ειστε και λαθος.φιλικη συμβουλη
υ.γ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ.
σε αυτα δεν υπαρχουν συνδεσμοι αλλα ανθρωποι ΠΑΟΚτσηδες που δεν εχουν τον συνδεσμο προτεραιοτητα αλλα τον ΠΑΟΚ μας.μακαρι να βοηθουσαμε ολοι με οτι μπορουσαμε την προσπαθεια των ανθρωπων αυτων...χαρα θα τους διναμε.τα μπραβο ειναι περιττα και αλλα λογια να αγαπιομαστε γι'αυτους...ετσι το βλεπω.και οσο εγω δεν βοηθαω νιωθω οτι κοροιδευω με ενα μπραβο...
υ.γ2 ψηνεται κανενα μελος του φορουμ να ξεκινησουμε εκεινο που λεγαμε;
εγω λεω να κανουμε φορουμ οχι γκρουπακι...να το ονομασουμε ΑΝΤΙ-ΠΑΟΚ...και να κατηγορουμε μεσα σε αυτο κυριως τον κοσμο και απο τον κοσμο προπαντως τα πιτσιρικια...για ολα αυτα τα δυο φταινε...ρε δεν γαμιομαστε λεω γω...
edit
και επειδή κάποιοι αφελοίς ΠΑΟΚτσήδες και σίγουρα πολλοί κομπλεξικοί από τους άλλους μιλάγαν για εύνοια με τα τυριά, νομίζω οτιέτσι όπως πηγε σήμερα το ματς δικαιούμαι να λέω πως τους δύο βαδμούς τους έχασα και επειδή το κοράκι πριν μια βδομάδα έβγαλε εκείνη την ανεκδιήγητη κάρτα στο Μουσλι, που δεν ξέρω τι λένε κάποιοι αλλά το τόπι το γνωρίζει κάπως καλύτερα από τον Παπάζογλου.
Και για να με δικαίος επειδη δε πιστεύω σε τύχες και μαλακίες σήμερα πληρώσαμε σε βαθμούς και την μεγαλύτερη πατάτα σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της διοίκησης Ζαγοράκη.
Αυτές οι γαμημένες οι λεπτομέρειες είναι σημαντικότατες για την ομάδα μας που με βάση τα λεφτά που διαθέτει ειναι υποχρεωμένη να πέρνει σε κάθε ματς το 100% των δυνατοτήτων της
περι ευνοιας ο λογος....τελικα ευνοηθηκαμε η αδικηθηκαμε με το τυρι;τελικα να προστατευουμε την ομαδα η να το παιζουμε υπερανω και απλοι κριτες των παντων σε ενα φορουμ η σε ενα ραδιο η σε ενα καφενειο;