Author Topic: Καβάλα - ΠΑΟΚ 0-0 Κυριακή 13/12/2009 ώρα 16:45 novasports1  (Read 7131 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
δεν αμφιβάλω πως σημερα η ομάδα έπαιξε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο σε σύγκριση με άλλες φορές.
Δεν έλειψαν όμως καποια απο τα σύνηθη πραματάκια που μας τρυπανε το στομάχι καθε κυριακη, όπως: α) κοιμησμένες κινήσεις απο ορισμένους παιχτες που νομίζουν πως στο 80 παίζεται ακόμα το 15ο λεπτό
β) Ίβιτς αγόρι μου κάνε κίνηση να δεχτείς τη μπάλα στις εκτελέσεις των πλαγίων (γαμήθηκε το πράμα 4-5 φορές με σένα και τον Αραμπατζή γ) μετά το 70 καταλάβαινες πως η νίκη αν ερχόταν θα ήταν ποθανότητα 1 τοις 1000... δ) τελευταίο σχεδόν δεκάλεπτο του παιχνιδιού και σε στημένο είχαμε 3 παίχτες μεσα στη περιοχή.
Σε γενικές γραμμές υπήρξε σαφή βελτίωση απο τη περασμένη Κυριακή, αλλά θεωρώ πως το διπλό το χάσαμε παρά το ατυχήσαμε.

---

Διπλό στη Κρήτη οπωσδήποτε!!! Δε μας παίρνει για άλλες απώλειες.

Offline maria-mtb

• Βασικός
οχι κυριε βιερινια εγω θα ειμαι σκληρη μαζι σου. εισαι κ θα εισαι για πολυ απ' ο,τι φαινεται με διαφορα ο καλυτερος. και γι' αυτο πληρωνεσαι κ μπραβο σου ρε αλανι! αλλα αυτο που εχασες σημερα, επαγγελματιας παιχτης δεν το χανει. για το καλο σου το λεω, αν ονειρευεσαι δοξες και τιμες σε μεγαλα ποδοσφαιρικα σωματεια του πλανητη αυτο το πραγμα απαγορευεται να το χανεις.
τωρα αμα εσεις το σημερινο το λετε ατυχια, εγω δεν το βλεπω ετσι.
αληθεια κυριε σαντος 0-0 και με μια αλλαγη η ομαδα, προς τι? να κρατησουμε το χ?

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Εντάξει τώρα, χάρηκαν οι αγαπητοί φίλοι που θέλουν να βλέπουν τον ΠΑΟΚ επιθετικό, δυνατό, να παίζει ωραία μπάλλα, να κάνει ευκαιρίες και δεν πειράζει? Εγώ πάντως καθόλου. Ειλικρινά τη σήμερον ημέρα και σε αυτό το κωλοπρωτάθλημα το μόνο που με νοιάζει είναι το τρίποντο. Τι προτιμάμε Θράκη ΠΑΟΚ διπλό με έναν άθλιο ΠΑΟΚ ή το σημερινό? Εγώ προτιμώ το διπλό της Θράκης πάντως.

Δηλαδή πρέπει πάντα να πιάνουμε τα δύο άκρα;
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Όταν χάνονται ευκαιρίες σαν αυτές που χάθηκαν σήμερα μιλάμε για ανικανότητα και όχι για ατυχία.
Δε ξέρω τι λέτε, εγώ διαφωνώ. Απογοήτευση η σημερινή εμφάνιση... Το 70% του γηπέδου είναι ασπρόμαυρο κι εσύ δε μπορείς να βάλεις γκολ σε κενή εστία; Χρειάζονται αλλαγές στην ομάδα. Ορισμένοι παίκτες δε κάνουν ούτε για να κουβαλάνε τις πετσέτες ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Περιμενω ειλικρινα τοποθετηση PAOKCURE ...και ισως και club...πραγματικα..

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
3 πραγματακια

1) Το αριστερο τους μπακ παιζει απο το 5 με κιτρινη...Τοσο δυσκολο ειναι να κανουμε το 80 % των επιθεσεων μας απο εκει? Αλλαξε θεση τον μικρο και βαλε τον Σορλεν απο την αλλη ρε Δον...

2) Στην φαση του Παπαζογλου υποτιματε την κινηση του Καλατς ενος απο τους κορυφαιους γκολκιπερ..

3) Παρατεταμενο ντεφορμαρισμα του Σορλεν συνεπαγεται μονοτονη αναπτυξη

Σε γενικες γραμμες η ομαδα εκανε το καλυτερο παιχνιδι της..κριμα που δεν συνδυαστηκε με τους 3 βαθμους. Η ομαδα μπορει να ειχε 3 δοκαρια αλλα, του τσιριλο ητανε ο,τι να ναι σεντρα του Λινο πηγε να σκοτωσει το τερμα αντι να σημαδεψει οποτε ατυχια ειναι μονο του Παπαζογλου. Εγω πιστευω οτι αγχωθηκανε πολυ οι παιχτες (ειδικοτερα ο Βιερινια) που ειδανε 10000 λαο στο γηπεδο...οσο και ανοητο ή απαραδεκτο και αν ακουγεται αυτο.

Κριμα για τον κοσμο...κατα τα αλλα ειμαστε στο ταβανι μας που ειναι η τριτη θεση.

Αυτο που δεν μνπορω να πιασω ειναι αυτο το προβλημα με την μη εκμεταλλευση των στημενων. Ανεκαθεν οι ομαδες του
Δον ειχανε σαν βασικο ατου το σκοραρισμα απο κορνερ και φαουλ. Σε εμας δεν γινεται τιποτα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

kostas4

• Guest
τι μπορει να σχολιασεις απο αυτο το παιχνιδι?η ομαδα επαιξε αλλα το αποτελεσμα δεν ηρθε.
καποιοι παιχτες δινουν αυτο που μπορουν και πιστευω να βελτιωθουν στο μελλον.χρειαζομαστε αποτελεσματικοτητα στην επιθεση.με 2 ποιοιτικους παιχτες θα ανεβουμε επιπεδο
οι δηλωσεις των παιχτων της καβαλας και ειδικα του καλατζ τα λενε ολα.
μπραβο στον λαο

northeagle_4

• Guest
Φανταστικο παιχνιδι,παιξαμε με την μπαλλα κατω 25 λεπτα με μια ομαδα που δεν ειχε αρχη και τελοσ και γραφουμε δυθυραμβους και την πουτανα την ατυχια....... πλακα κανουμε ρε ?
 -στον ΠΑΟΚ του δον ή θα εχεις καλη εμφανιση |(αμφισβητουμενη) ή θα κερδισεις με 1-0 και αντιποδοσφαιρο μεσες λυσεις δεν εχει........
-στον ΠΑΟΚ του Σαντος ολοι οι επιθετικοι καταληγουν κριαρια...συμπτωση
-Στον ΠΑΟΚ του Σαντο στο 70 και μετα σε ολα τα στημμενα κατεβαζεις μονο 3 παικτες στη αντιπαλη περιοχη.....
-Στον ΠΑΟΚ του Σαντο ο επιθετκιος πρεπει να παστελωνει το ενα τετ α τετ που του καθεται στα 3 ματς,αν το βαλει θεος αν οχι   
  ταγαρι.χαρακτηριστικο παραδειγμα του μουσλι...........
-στον ΠΑΟΚ του Σαντο μια αλλαγη στο 70 ειναι αρκετη αλλωσε για το Χ παμε....
-Στον ΠΑΟΚ του Σαντο λεμε για τα 150 χιλιαρικα του Παπαζογλου που αποκτηθηκε για να παιρνει 20λεπτα και σιγα σιγα να μπαινει σε ρυθμο αλλα η ατυχια τον εκανε βασικο αλλα ο ιδιος ο σαντο που παιρνει 700 στο απυροβλητο.
-Στον ΠΑΟΚ του σαντο παντα φταινε οι παικτες.
-στον ΠΑΟΚ του σαντο κινδυνευεις να χασεις την τριτη θεση απο την διαλυμενη κουλα και το τσιρκο το σκουλικι........

ειμαι πολυ χαλασμενος..........μπορει να λεω και μαλακιες αλλα εκει που ελεγες κοιταω μονο το αποτελεσμα γιατι αυτη ειναι η φιλοσοφια παε-δον ,το χεις παρει αποφαση βασικα και ξαφνκα δεν παιρνεις ουτε αυτο.... ναι κατα διαστηματα παιξαμε καλα,ε και ?
και ο θρασυβουλος παιζει κατα διαστηματα καλα δεν μου λεει κατι...........μπαιλντισαμε γαμωτο.
  για την κερκιδα δεν θα πω τπτ γιατι απλα στην μεγαλυτερη διαρκεια του ματς ειμασταν για γελια....2 οργανωτες σε αποσταση 300 μετρα ενα αναρχο βουητο ,τπτ
κατι 5 λεπτα καλα ξεσπασματα και μονο αυτα,μην μιλησω για πανηγυρτζηδες κτλ παλι σπυρακια βγαλαμε......Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια απο καβαλα,τριανδρια για το τεραστιο πανο.

makptol

• Guest
το ευκολο ειναι να υποτιμας την αντιπαλη ομαδα οτι δεν εχει αρχη και τελος .....αυτη η ομαδα που ειναι η εκπληξη του
πρωταθληματος και ξευτιλισε το ΠΟΚ ....ωραια ενταξυ ρε φιλε παλι ο σαντος φταιει κερδισει χασει παντα κατι θα φορτωσουμε
στην καμπουρα του......

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
σημερα παιξαμε στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα περιπου μεχρι το 70 οπως θα επρεπε.μπηκαμε μεσα με στοχο να παρουμε το ματς κινδυνεψαμε μονο απο δικο μας λαθος και ειδικα οταν πιεζαμε ψηλα η καβαλα δεν περνουσε το κεντρο.κατα την γνωμη μου ετσι θα πρεπει να παιζουμε γιατι το ταλεντο των κοντρερας-τσιριλο και βιτολο η γκαρσια φτανει για να μην κινδυνεψεις απο μετριες ομαδες του ελληνικου πρωταθληματος (αρκει να παιζουμε συμφωνα μ'αυτο).
απο κει και περα ο προπονητης επρεπε μετα το 70 να κανει αλλαγες αφου εκτος του σορλεν που εφτιαξε και 2 φασεις σημερα,να αλλαξει τους κουρασμενους γκαρσια και ιβιτς η του ανυπαρκτου επιθετικα βιτολο

δλδ για να καταλαβω αν σημερα δεν παιζαμε καλα,οχι οπως παιξαμε δλδ και παιζαμε πιο συντηρητικα κανοντας καμια φαση και με το ζορι θα κερδιζαμε?η ομαδα απεδειξε οτι μπορει να αποδωσει καλα.ειτε απο ατυχια ειτε απο ανικανοτητα δεν κερδισε ενα δικος της παιχνιδι

northeagle_4

• Guest
η καβαλα σημερα ηταν χαλια ειδικα αμυντικα μακπολτ αλλα το ευκολο ειναι να πεις αλλος ενας γκρινιαρης απο το να καταλαβεις αυτο που ειδες και που βλεπεις φετος.οποιοσδηποτε ειναι προπονητης στην μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου κρινετε και θα κρινετε και ειδικα αν εχει δηλωσει οτι οι νικες τον ενδιαφερουν και οχι το θεαμα,οτι πλην τα ντερμπυ εχει αλλα 26ματς και αλλα τετοια θα κρινετε ακομα πιο αυστηρα στην γκελα.
 το κοβω γιατι ετσι και αλλιως πιο ευκολο ειναι να τα ριξεις στον παπαζογλου,τον ιβιτς και τον αραμπα....αλλα οταν βλεπεις τον ΠΑΟΚ απο το 75 να παιζει για το Χ .....εσυ δεν ξερω αλλα εγω τρελλαινομε.

kostas4

• Guest
 για την κερκιδα δεν θα πω τπτ γιατι απλα στην μεγαλυτερη διαρκεια του ματς ειμασταν για γελια....2 οργανωτες σε αποσταση 300 μετρα ενα αναρχο βουητο ,τπτ
κατι 5 λεπτα καλα ξεσπασματα και μονο αυτα,μην μιλησω για πανηγυρτζηδες κτλ παλι σπυρακια βγαλαμε......Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια απο καβαλα,τριανδρια για το τεραστιο πανο.

δεν γινεται να υπαρξει οργανωση σε τετοια κερκιδα.

Offline dave

• Αλλαγή
Φανταστικο παιχνιδι,παιξαμε με την μπαλλα κατω 25 λεπτα με μια ομαδα που δεν ειχε αρχη και τελοσ και γραφουμε δυθυραμβους και την πουτανα την ατυχια....... πλακα κανουμε ρε ?
 -στον ΠΑΟΚ του δον ή θα εχεις καλη εμφανιση |(αμφισβητουμενη) ή θα κερδισεις με 1-0 και αντιποδοσφαιρο μεσες λυσεις δεν εχει........
-στον ΠΑΟΚ του Σαντος ολοι οι επιθετικοι καταληγουν κριαρια...συμπτωση
-Στον ΠΑΟΚ του Σαντο στο 70 και μετα σε ολα τα στημμενα κατεβαζεις μονο 3 παικτες στη αντιπαλη περιοχη.....
-Στον ΠΑΟΚ του Σαντο ο επιθετκιος πρεπει να παστελωνει το ενα τετ α τετ που του καθεται στα 3 ματς,αν το βαλει θεος αν οχι  
  ταγαρι.χαρακτηριστικο παραδειγμα του μουσλι...........
-στον ΠΑΟΚ του Σαντο μια αλλαγη στο 70 ειναι αρκετη αλλωσε για το Χ παμε....
-Στον ΠΑΟΚ του Σαντο λεμε για τα 150 χιλιαρικα του Παπαζογλου που αποκτηθηκε για να παιρνει 20λεπτα και σιγα σιγα να μπαινει σε ρυθμο αλλα η ατυχια τον εκανε βασικο αλλα ο ιδιος ο σαντο που παιρνει 700 στο απυροβλητο.
-Στον ΠΑΟΚ του σαντο παντα φταινε οι παικτες.
-στον ΠΑΟΚ του σαντο κινδυνευεις να χασεις την τριτη θεση απο την διαλυμενη κουλα και το τσιρκο το σκουλικι........

ειμαι πολυ χαλασμενος..........μπορει να λεω και μαλακιες αλλα εκει που ελεγες κοιταω μονο το αποτελεσμα γιατι αυτη ειναι η φιλοσοφια παε-δον ,το χεις παρει αποφαση βασικα και ξαφνκα δεν παιρνεις ουτε αυτο.... ναι κατα διαστηματα παιξαμε καλα,ε και ?
και ο θρασυβουλος παιζει κατα διαστηματα καλα δεν μου λεει κατι...........μπαιλντισαμε γαμωτο.

αδερφε διαφωνω καθετα...εκτος απο αυτο με τους παιχτες που ανεβαινουν στα τελευταια λεπτα...

για μενα το ματς αυτο ειναι αποδεικτικο στοιχειο οτι αυτα τα συμπερασματα που εχουμε βγαλει για το σαντος δεν ισχυουν...

η ομαδα οχι απλα επαιξε καλα...επαιξε απο τα καλυτερα παιχνδια που εχω δει να κανει ομαδα του κωλοπρωταθληματος μας. ιδανικη ισορροπια αμυντικης τακτικης και επιθετικης αναπτυξης, με τα ακραια μπακ να ειναι συγχρονως και μπροστα και πισω και τα αμυντικα χαφ να συμβαλλουν στην αναπτυξη σε ολο το γηπεδο...

παρα πολλα τρεξιματα απο ολους τους παιχτες, εξου και το οτι η ομαδα ηταν συμπαγης και οταν επιτιθοταν και οταν αμυνονταν...εξου και η κουραση στο τελος...

εχω πει οτι με την ποιοτητα των παιχτων που εχουμε θα μπορουσαμε να μαστε παραπανω, ομως στο σημερινο ματς φανηκε πεντακαθαρα οτι το κατι παραπανω μπροστα θα εκανε τη διαφορα. εχω πει επισης οτι η ομαδα μπροστα ειναι αδουλευτη, κατι τετοιο ομως δε φανηκε σημερα. οι συνδυασμοι ηταν πολοι καλοι, αλλα αν ο βιειρινια καθε φορα που μοιραζει σακουλα και οντας μονος του εκτος περιοχης επιλεγει να κανει σουτ και να μη δει τι γινεται μπροστα του, γιαυτο δε φταιει ο σαντος...

η ομαδα για πρωτη φορα εβγαλε τοσες φασεις σε ενα ματς, γιατι λειτουργησε καλυτερα στο τελευταιο κομματι της επιθεσης.

οσα μας εδωσε η τυχη στο ματς με τα τυρια μας το πηρε σημερα. χαλιομαστε απο το αποτελεσμα αλλα μετα απο τετοια εμφανιση, σιγουρα την καλυτερη της σεζον εγω περιμενω να δω αναλογη αποδοση κ στα υπολοιπα ματς. δε μπορω παρα να δω το ματς ως βελτιωση στην ομαδα. δε πονεσαν τα ματια μου σημερα, το αντιθετο.

βεβαια ανησυχουσα απο την αρχη που παιζαμε τοσο καλα (σκεφτομενος οπως εσυ για ομαδα σαντος) και δικαιωθηκα στο τελος γαμω την ατυχια μου...

η κερκιδα απο τβ ακουγοταν καλα εκτος απο καποια νεκρα διαστηματα...οπως και να χει παντως η καυλα να βλεπεις ασπρομαυρο γηπεδο εκτος τουμπας ειναι μεγαλη, και σιγουρα η ομαδα ενιωσε εντος εδρας

εντιτ οσο για το οτι η καβαλα ηταν χαλια, οχι ρε νορθ κ συ...καθε φορα που γαμαμε τον αντιπαλο βλεπουμε τον αντιπαλο χαλια...μα καθε φορα...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Συμφωνω με dave.Το η Καβαλα δεν εδειξε τιποτα σήμερα ειναι ευθυνη του ΠΑΟΚ και κατ επεκταση του Σαντος.Τα τρεξίματα της ομαδας ήταν παρα πολλα.Απλα ήθελε πνευμόνι στο τελευταίο δεκαλεπτο δηλαδη αλλαγή.
Και τι θα πει αν τυχαινει πάντα στο Σαντος οι επιθετικοί να ειναι κριαρια.Δηλαδή δεν ευθύνονται οι χασογκόληδες για την ισοπαλία σήμερα?

Πάρε το παιχνίδι με τη γρια χθες,ή οταν πάει ο γάβρος στην καβαλα και μετρα αν οι λεγόμενοι πρωταθλητες κάνουν παραπάνω ευκαιρίες.Αν και μετα το σημερινό φταίει ο Σάντος τι να πω......

« Last Edit: December 13, 2009, 23:32:39 by XIOS 4 »
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline diegito4

• Αλλαγή
εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η καβαλα στην έδρα τις έχει

μέσο ορο γκολ 2-σήμερα 0.
4-5 αντεπιθέσεις φωτιά-σήμερα 0.
3-4 κλασσικές ακόμα ευκαιρίες-σήμερα 0.

αυτό δεν το κανε γιατί ο ΠΑΟΚ δεν την άφησε.δεν υποτιμώ τον ΠΑΟΚ αλλα μερικά πρέπει να λέγονται γιατί αν ήταν αλλιώς το αποτέλεσμα σήμερα όλοι θα σκίζατε τα ρούχα σας.

βεβαια εκτος από όλα αυτά τα αγωνιστικά υπάρχουν και τα οπαδικά αλλα αλλου βρέχει.
ένα post δεν διάβασα να μιλάει για την ασπρόμαυρη ημερα στην Καβαλα,για την φιλοξενία του συνδέσμου μας,πως σας φάνηκαν οι ετοιμασίες (πανιά,κορδέλες,πυρσοί) κτλ.

northeagle_4

• Guest
Ντιεγκιτο ποια εδρα τους ? ειδικα σημερα με 10000 μεσα εντος επαιζες και αυτοι εκτος.
 dave και εγω διαφωνω καθετα αλλα θα τα πουμε αλλη φορα.

BIANCONERO

• Guest
Η ομαδα ηταν μια χαρα..η μπαλα ηταν πορνη. Φθηνη δικαιολογια, ξερω, αλλα αυτο το ματς αν ξαναγινοταν 10 φορες θα κερδιζες τα 9.

Χρειαζονται ποιοτικοτεροι παιχτες αν θες το παραπανω. Σορλεν νεκρος (Γιατι?), Αραμπατζης πολυ λιγος, Παπαζογλου (βελτιωμενος παρα την αστοχια του) θα τον καψουμε στανταρ..Απο την αλλη Τσιριλο, ΞΑΝΑ κορυφαιος!

Κοσμος:
1.Αναμενομενη η κακη οργανωση σε τετοια ματς (Δυστυχως, αλλα το παρελθον το δειχνει οτι οργανωση πολυ κοσμου σε εκτος δεν πετυχε ποτε)
2.Εσεις οι 20-30 που απο την ωρα που μπηκατε στη συγκεκριμενη κερκιδα νιαζοσασταν μονο για να πετατε καπνογονα και καρεκλακια στους .. χουλιγκαν της καβαλας ενα μεγαλο ΕΥΓΕ (:P)
* Δωσατε την ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ που θα ψαξουν οι επομενοι αντιπαλοι για να μην δωσουν εισητηρια. Δικαιολογια, αλλα επαρκης.
* Ξεφτυλισατε το Λαο του ΠΑΟΚ.
* Χαλασατε την ευκαιρια να βγει μια γενια ΠΑΟΚτσηδων στη μακεδονικη αυτη γωνια. Αντι αυριο στην Καβαλα να μιλαν για τους 10.000+ που καναν καταληψη στην πολη τους, ολοι θα μιλανε για σας. Ξερω, αυτο θελατε, ειπαμε ΕΥΓΕ!
* Κανετε τη Διοικηση του ΠΑΟΚ να το σκεφτεται 100 φορες προτου ζητησει εισητηρια για καποιο μεγαλο ματς. Αν αυτη ειναι η συμπεριφορα σας στην καβαλα, τι θα κανατε σε ενα οακα?
* Ευχομαι ολοψυχα και ειλικρινα ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ (οτι εχει μεινει τελως παντων απολτοποιητο), και μονο. Για την παρτη σας δεκαρα δε θα χαλαλιζα..ουτε τη φωνη μου ουτε τη συμπαρασταση μου, ΤΙΠΟΤΑ.
Κριμα και αδικο που το 2 τοις χιλλιοις χαρακτηριζει το 99,8%
(ξερω, αυτα εδω δεν τα λεμε εδω μεσα, καλυτερα να βαζουμε τα κεφαλια στο χωμα αλλα τι να κανω που εχω αλεργια στη σκονη!)

Offline diegito4

• Αλλαγή
ο κάθε ποδοσφαιρηστής νοιώθει έδρα του ακόμα και το χορτάρι πολλές φορές άσχετα με τον κόσμο.
τεσπα μην κολλάς.και τα χανουμια ήταν πολλά εκεί και τους έκανε γιογιό η καβάλα και τα βαζέλια επίσης πολλά και ίδρωσαν με το κοράκι στο τέλος. (όχι όσοι εμείς βέβαια)

δωράκι...

http://img199.imageshack.us/img199/1431/aok040.jpg

Offline Vorious

• Αλλαγή
τρεις ποντοι στο χορταρι (που δεν ηρθαν αυτη τη φορα) και  οπως να ναι

ολα τα αλλα βερεσε (σχεδον)

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline blue_eyes

• Βασικός
κριμα για την προσπαθεια και τον κοσμο που δεν πηραμε αυτο το ματς

ατομικα τα ειπαν οι περισσοτεροι για μερικους παικτες μας, εγω ειδα για μια ακομη φορα την αναγκη για ριζικη ανανεωση το καλοκαιρι αρχιζοντας απο τον φετινο χειμωνα

για αυτους τα 20-30 καρκινωματα που λεει ο μπιανκο ολοι τους καταδικαζουμε αλλα καθε φορα τα ιδια