Οκ, φίλε grmakis4, πάμε πάλι.
-Η Τούμπα δεν αποθέωσε κανέναν Σάντος. Αν φωνάζουν το όνομά του κάποιοι, και δέχομαι ότι είναι πολλοί αυτοί, δεν σημαίνει ότι τον αποθεώνει όλο το γήπεδο και, πολύ περισσότερο, ότι τον θέλει όλος ο λαός.
-Ακόμα κι αν τον αποθέωνε η Τούμπα, δεν σημαίνει ότι προσωπικά εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος δεν μπορούμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας.
-Αν εγώ διαφωνώ με τον Σάντος, σημαίνει ότι κατά την αποψή μου είναι ανεπαρκής για προπονητής του ΠΑΟΚ, άρα και ότι πρέπει να φύγει. Συγκεκριμένα εγώ τον θεωρώ και άχρηστο και ανίκανο, όχι τώρα, εδώ και χρόνια, από τότε που κακοποιούσε το ποδόσφαιρο στο αεκάκι και έχανε 2 πρωταθλήματα μέσα από τα χέρια του. Και συμπερασματικά έχω την άποψη ότι πρέπει να αλλάξει επάγγελμα. Δεν βλέπω που είναι η εμπάθεια σε όλα αυτά, δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον κύριο. Οι επιλογές του είναι λάθος, τα δείγματά του ήταν πάντα αρνητικά. Αυτό είναι όλο.
-Τον προπονητή του ΠΑΟΚ θα τον σεβαστώ όταν καταλάβει που βρίσκεται. Ο Σάντος δεν έχει ιδέα ότι είναι προπονητής του ΠΑΟΚ. Το έχει δείξει επανειλημένα με δηλώσεις του, ειδικά μετά το ματς με τον γαύρο. Ας σεβαστεί λοιπόν ο ίδιος πρώτα τον "θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ" και μετά θα σεβαστώ κι εγώ εκείνον.
-ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΒΛΑΚΑ.
makptol:
Κι εγώ δεν θεωρώ καθόλου σωστό να ονομάζεις γκρίνια την κριτική, ξερόλα όποιον κάνει κριτική και προπονητοφάγο όποιον δεν θέλει τον Σάντος. Ειδικά όταν όλα αυτά δεν τα εκφράζω ούτε χαμηλόφωνα στο γήπεδο. Νομίζω όμως ότι έχω το δικαίωμα να το λέω στην παρέα με τους φίλους μου και σε ένα φόρουμ που κάνουμε κουβέντα. Δεν πήγα και στη Σουρωτή να τον κράξω!