Author Topic: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννενα: 2 - 0, Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009, ώρα 19:00, Novasports 1  (Read 6415 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή

Ο ΠΑΟΚ χθες ήταν ένας από τους χειρότερους που έχω δει. Κερδίσαμε γιατί το φάουλ του ΠΑΣ πήγε δοκάρι και το δικό μας μέσα, επειδή ο Λίνο είναι πιο ταλαντούχος στο φάουλ από τον αντίπαλο. Και σε όλο το 2ο ημίχρονο κρατούσαμε γερά την πόλη μη μας τη φάνε. Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος σαν ομάδα, αλλά δεν είχε μονάδες ποιοτικές σαν τους δικούς μας. Η ομάδα αν εξαιρέσουμε το 2ο ημίχρονο με τη γριά πάει από το κακό στο χειρότερο. Στην ουσία βλέπουμε την περσινή ομάδα σε ακόμα πιο αργή version.
Κρίμα γιατί έτσι δεν πάμε πουθενά.

Θεωρώ επίσης πως ο προπονητής έκανε τραγικές επιλογές, τόσο στην κατάρτιση της ενδεκάδας, όσο και στις κωμικές αλλαγές. Όπως τα έκανε όλα σωστά με τη γριά και είπαμε μπράβο, έτσι πρέπει να λέμε και τα λάθη.

Διαφωνω  σε ολα φιλε paokcure  ....ο ΠΑΟΚ επαιξε οργανωμενο ποδοσφαιρο που κυριαρχησε στον αγωνιστικο χωρο και ο πας δεν ηταν καλυτερος απο εμας. Ειμασταν καλυτεροι πιο οργανωμενοι και ειχαμε πολυ καλη κυκλοφορια σε ολο το 90 λεπτο  . Βεβαια πιστεω οτι αυτο που εχεις στο μυαλο σαν εικονα ομαδας ειναι μπαρτσελονα εναντιον χωριου που ο ΠΑΟΚ θα βομβαρδιζει για να βαλει 15 γκολ ............. δυστυχως ομως το συγχρονο ποδοσφαιρο δεν ειναι ετσι.Εγω σε καμια φαση του αγωνα δεν αγχωθηκα γιατι απλα ο ΠΑΟΚ ηταν καλυτερος . Δεν θα κρινω τις επιλογες του προπονητη  γιατι απλα τον δικαιωνουν τα αποτελεσματα και η εικονα της ομαδας.Θεωρω πολυ  αυστηρη τη κριτικη σου  ....(τραγικες επιλογες)....

ΥΓ 2: Σάντος, δεν ξέρω πια πόσο ΠΙΟ απαίσια πρέπει να παίξουμε για να καταλάβεις όχι ότι πρέπει να φύγεις από τον ΠΑΟΚ, αλλά να αλλάξεις και επάγγελμα...

γυρισαμε στα παλια  .........ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΖΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΠΑΕ  ???
ατυχες το υστερογραφο σου  φιλε και ευτυχως η  ΤΟΥΜΠΑ  εχει αλλη αποψη.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ από το γήπεδο έφυγα με πονοκέφαλο. Αυτό είχα να το πάθω από εποχή γούμενου, καλά που φώναζα και ξεχνιόμουνα λίγο γιατί το θέαμα και γενικά η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο με 11 παίκτες κάτω από την σέντρα ήταν αποκρουστικά. Καλά που υπάρχει δηλαδή και ο βιερίνια και κάνει κάτι εκτός τακτικής ειδάλως το έργο είναι γνωστό, 3-4 πάσες μεταξύ των γκαρσία,σορλεν ίβιτς και σέρτζιο στο κέντρο, η μπάλα πίσω στους μαλεζά,τσιρίλο και γιόμα για τον παπάζογλου. Αυτό που παίζουμε δεν είναι ποδόσφαιρο αλλά κάτι διαφορετικό που δεν έχει σχέση με μπάλα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

guest4

• Guest
μπορεί να μην είδαμε καλό ματς, αλλά η ομάδα φάνηκε πολύ
πιο ήρεμη από τα προηγούμενα παιδιά.

Νομίζω έπαιξε χωρίς άγχος και νευρικότητα και έτσι η νίκη ήρθε πολύ
γρήγορα.

Σημαντική η δήλωση του προπονητή ότι δεν του αρέσει να παίζει με αντεπιθέσεις
αλλά οργανωμένα.

Offline Català

• Αλλαγή

ΥΓ 2: Σάντος, δεν ξέρω πια πόσο ΠΙΟ απαίσια πρέπει να παίξουμε για να καταλάβεις όχι ότι πρέπει να φύγεις από τον ΠΑΟΚ, αλλά να αλλάξεις και επάγγελμα...

γυρισαμε στα παλια  .........ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΖΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΠΑΕ  ???

Μεγάλε, θα σου μιλήσω ευγενικά, σε αντίθεση με σένα που μιλάς επιθετικά και απαξιωτικά.
Το ότι εγώ θέλω να κάνω κουμάντο στην ΠΑΕ δεν βγαίνει πουθενά από τα λεγόμενά μου, είναι 100% αποκύημα της φαντασίας σου και μου βάζεις λόγια στο στόμα αντί να προσπαθήσεις να αντικρούσεις αυτό που λέω. Μπορείς αντ'αυτού να κάνεις κάτι πολύ απλό: να πεις απλά και αντρίκεια ότι διαφωνείς με αυτό που λέω και γουστάρεις τον Σάντος. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο. Είναι η άποψή σου και είναι σεβαστή, πράγμα που δεν είναι η δικιά μου από εσένα από ό,τι φαίνεται. Αυτό, όμως, δείχνει όμως και κάτι άλλο. Ότι όποιος διαφωνεί μαζί μας, σημαίνει ότι θέλει να κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ (να μην πω για πολλούς που πιστεύουν ότι θέλουμε και να κάνουμε κακό στην ομάδα). Κοινώς, βουλώστε το και μην κάνετε "ατυχή" σχόλια, απαγορεύεται η κριτική, απαγορεύεται να έχετε άλλη άποψη και ακόμα περισσότερο να την εκφράζετε.
Το κερασάκι στην Τούρτα; Το καπέλωμα της Τούμπας και του λαού του ΠΑΟΚ. "Η Τούμπα έχει άλλη άποψη". Δεν ήξερα ότι έχουμε και δημοσκόπους στο φόρουμ. Ούτε και άτομα που εξουσιοδοτημένα να μιλούν στο όνομα όλης της Τούμπας σε μεταξύ μας ζητήματα.
Τώρα στο ζήτημα καθ'εαυτό, αν είσαι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας, πάω πάσο. Ουδέν σχόλιον.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
φιλε  Catala η απαντηση της Τουμπας ηταν χτες να αποθεωσει τον Σαντος φωναζοντας το ονομα του .Αλλο να λες διαφωνω με τον σαντος και αλλο να λες φυγε εισαι αχρηστος και Ζηση εισαι βλακας που τον κρατας αυτον που πρεπει να αλλαξει επαγγελμα  .Λυπαμαι αν αυτο ειναι κριτικη  . Εγω το θεωρω εμπαθεια και ελειψη σεβασμου στον θεσμο που λεγεται προπονητης του ΠΑΟΚ..........

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

makptol

• Guest

Μεγάλε, θα σου μιλήσω ευγενικά, σε αντίθεση με σένα που μιλάς επιθετικά και απαξιωτικά.
Το ότι εγώ θέλω να κάνω κουμάντο στην ΠΑΕ δεν βγαίνει πουθενά από τα λεγόμενά μου, είναι 100% αποκύημα της φαντασίας σου και μου βάζεις λόγια στο στόμα αντί να προσπαθήσεις να αντικρούσεις αυτό που λέω. Μπορείς αντ'αυτού να κάνεις κάτι πολύ απλό: να πεις απλά και αντρίκεια ότι διαφωνείς με αυτό που λέω και γουστάρεις τον Σάντος. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο. Είναι η άποψή σου και είναι σεβαστή, πράγμα που δεν είναι η δικιά μου από εσένα από ό,τι φαίνεται. Αυτό, όμως, δείχνει όμως και κάτι άλλο. Ότι όποιος διαφωνεί μαζί μας, σημαίνει ότι θέλει να κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ (να μην πω για πολλούς που πιστεύουν ότι θέλουμε και να κάνουμε κακό στην ομάδα). Κοινώς, βουλώστε το και μην κάνετε "ατυχή" σχόλια, απαγορεύεται η κριτική, απαγορεύεται να έχετε άλλη άποψη και ακόμα περισσότερο να την εκφράζετε.
Το κερασάκι στην Τούρτα; Το καπέλωμα της Τούμπας και του λαού του ΠΑΟΚ. "Η Τούμπα έχει άλλη άποψη". Δεν ήξερα ότι έχουμε και δημοσκόπους στο φόρουμ. Ούτε και άτομα που εξουσιοδοτημένα να μιλούν στο όνομα όλης της Τούμπας σε μεταξύ μας ζητήματα.
Τώρα στο ζήτημα καθ'εαυτό, αν είσαι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας, πάω πάσο. Ουδέν σχόλιον.

φιλε δεν ειναι σωστο να προσβαλεις εναν που τυχαινει να ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ
και το αν θα αλλαξει επαγγελμα δεν θα το κρινουμε εμεις ....
ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΚΑΤΙ 2000-2001 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΡΑΖΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤς ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ
.....ΜΠΑΛΑΡΑ Ο ΠΑΟΚ ΦΟΒΕΡΟΣ 2 ΓΚΟΛ ΕΒΑΛΕ ΜΗΠΩς ΘΥΜΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ
ΣΚΟΡ ? 2-3 ΗΤΑΝ ....ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ
ΜΠΑΡΣΤΕΛΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΟΛ ΕΙΧΕ ΑΤΥΧΙΕΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ .....ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΦΑΓΟΙ....
ΖΗΣΗ ΣΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕΞΕΙς.... ???

Offline Català

• Αλλαγή
Οκ, φίλε grmakis4, πάμε πάλι.
-Η Τούμπα δεν αποθέωσε κανέναν Σάντος. Αν φωνάζουν το όνομά του κάποιοι, και δέχομαι ότι είναι πολλοί αυτοί, δεν σημαίνει ότι τον αποθεώνει όλο το γήπεδο και, πολύ περισσότερο, ότι τον θέλει όλος ο λαός.
-Ακόμα κι αν τον αποθέωνε η Τούμπα, δεν σημαίνει ότι προσωπικά εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος δεν μπορούμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας.
-Αν εγώ διαφωνώ με τον Σάντος, σημαίνει ότι κατά την αποψή μου είναι ανεπαρκής για προπονητής του ΠΑΟΚ, άρα και ότι πρέπει να φύγει. Συγκεκριμένα εγώ τον θεωρώ και άχρηστο και ανίκανο, όχι τώρα, εδώ και χρόνια, από τότε που κακοποιούσε το ποδόσφαιρο στο αεκάκι και έχανε 2 πρωταθλήματα μέσα από τα χέρια του. Και συμπερασματικά έχω την άποψη ότι πρέπει να αλλάξει επάγγελμα. Δεν βλέπω που είναι η εμπάθεια σε όλα αυτά, δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον κύριο. Οι επιλογές του είναι λάθος, τα δείγματά του ήταν πάντα αρνητικά. Αυτό είναι όλο.
-Τον προπονητή του ΠΑΟΚ θα τον σεβαστώ όταν καταλάβει που βρίσκεται. Ο Σάντος δεν έχει ιδέα ότι είναι προπονητής του ΠΑΟΚ. Το έχει δείξει επανειλημένα με δηλώσεις του, ειδικά μετά το ματς με τον γαύρο. Ας σεβαστεί λοιπόν ο ίδιος πρώτα τον "θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ" και μετά θα σεβαστώ κι εγώ εκείνον.
-ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΒΛΑΚΑ.

makptol:
Κι εγώ δεν θεωρώ καθόλου σωστό να ονομάζεις γκρίνια την κριτική, ξερόλα όποιον κάνει κριτική και προπονητοφάγο όποιον δεν θέλει τον Σάντος. Ειδικά όταν όλα αυτά δεν τα εκφράζω ούτε χαμηλόφωνα στο γήπεδο. Νομίζω όμως ότι έχω το δικαίωμα να το λέω στην παρέα με τους φίλους μου και σε ένα φόρουμ που κάνουμε κουβέντα. Δεν πήγα και στη Σουρωτή να τον κράξω!

kostas4

• Guest
μπορεις να γινεις εσυ προπονητης στον ΠΑΟΚ μολις διωξεις τον σαντος

όχι ειρωνείες σε άλλα μέλη
« Last Edit: October 18, 2009, 21:03:47 by tsakalaki »

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Οκ, φίλε grmakis4, πάμε πάλι.
-Η Τούμπα δεν αποθέωσε κανέναν Σάντος. Αν φωνάζουν το όνομά του κάποιοι, και δέχομαι ότι είναι πολλοί αυτοί, δεν σημαίνει ότι τον αποθεώνει όλο το γήπεδο και, πολύ περισσότερο, ότι τον θέλει όλος ο λαός.
-Ακόμα κι αν τον αποθέωνε η Τούμπα, δεν σημαίνει ότι προσωπικά εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος δεν μπορούμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας.
-Αν εγώ διαφωνώ με τον Σάντος, σημαίνει ότι κατά την αποψή μου είναι ανεπαρκής για προπονητής του ΠΑΟΚ, άρα και ότι πρέπει να φύγει. Συγκεκριμένα εγώ τον θεωρώ και άχρηστο και ανίκανο, όχι τώρα, εδώ και χρόνια, από τότε που κακοποιούσε το ποδόσφαιρο στο αεκάκι και έχανε 2 πρωταθλήματα μέσα από τα χέρια του. Και συμπερασματικά έχω την άποψη ότι πρέπει να αλλάξει επάγγελμα. Δεν βλέπω που είναι η εμπάθεια σε όλα αυτά, δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον κύριο. Οι επιλογές του είναι λάθος, τα δείγματά του ήταν πάντα αρνητικά. Αυτό είναι όλο.
-Τον προπονητή του ΠΑΟΚ θα τον σεβαστώ όταν καταλάβει που βρίσκεται. Ο Σάντος δεν έχει ιδέα ότι είναι προπονητής του ΠΑΟΚ. Το έχει δείξει επανειλημένα με δηλώσεις του, ειδικά μετά το ματς με τον γαύρο. Ας σεβαστεί λοιπόν ο ίδιος πρώτα τον "θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ" και μετά θα σεβαστώ κι εγώ εκείνον.
-ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΒΛΑΚΑ.

makptol:
Κι εγώ δεν θεωρώ καθόλου σωστό να ονομάζεις γκρίνια την κριτική, ξερόλα όποιον κάνει κριτική και προπονητοφάγο όποιον δεν θέλει τον Σάντος. Ειδικά όταν όλα αυτά δεν τα εκφράζω ούτε χαμηλόφωνα στο γήπεδο. Νομίζω όμως ότι έχω το δικαίωμα να το λέω στην παρέα με τους φίλους μου και σε ένα φόρουμ που κάνουμε κουβέντα. Δεν πήγα και στη Σουρωτή να τον κράξω!

οταν χαρακτηριζουμε εναν υπαλληλο σαν αχρηστο λεμε το αφεντικο του βλακα που τον προσελαβε και συνεχιζει να τον στηριζει .....

δηλαδη εσυ φιλε 2,5 χρονια πολεμουσες την επιλογη Ζαγορακη και τωρα τον Ζηση ........συγχαρητηρια ....

οταν λες θα τον στηριξεις  οταν  και αν.................  .... γινει ο Σαντος αυτο που εσυ θελεις   δηλαδη οταν αλλοτριωθει σε αυτο που εσυ θελεις .....

λυπαμαι   για τις αποψεις  σου   ..................
« Last Edit: October 18, 2009, 21:17:32 by grmakis4 »

North_pole

• Guest
Για να κρίνεις τον προπονητή πρέπει κατά τη γνώμη μου να είσαι τουλάχιστον προπονητής. Για να κρίνεις το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα μπορείς να το κάνεις απλά σαν φίλαθλος. Μέτρο επιτέλους στις κρίσεις μας. Τουλάχιστον να σεβόμαστε κάποιους ανθρώπους που ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ σε σεμινάρια. Οπως δεν θα ανεχόμουνα κάποιον άσχετο (που δεν γνωρίζει δηλαδή) να κρίνει τη δουλειά μου, έτσι κι εγώ δεν θα κρίνω τη δουλειά του άλλου. Μπορούμε να κρίνουμε τα αποτελέσματα, την εμφάνιση, αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε τη δουλειά που κάνει κάποιος αν δεν είμαστε παρόντες στις προπονήσεις ή στα αποδυτήρια ή στον πάγκο. Πολλές φορές η δουλειά που γίνεται αργεί να φανεί και πολλές φορές το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει τη δουλειά που γίνεται. Αυτό βέβαια ισχύει και από τις δύο όψεις.
Προσωπικά δεν μ ενθουσίασε η εμφάνιση με τα Γιάννενα. Πιστεύω ότι είμασταν τυχεροί με τα δύο γκολ και μετά ικανοί να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα. Ωστόσο η ομάδα έχει να δεχθεί γκολ 360 αγωνιστικά λεπτά (από το γκολ του Αβραάμ). Εξακολουθούμε να έχουμε σημαντικές απουσίες και εξακολουθούμε να παίζουμε με αναπληρωματικούς παίκτες σε καίριες θέσεις. Δεν παίζουμε θεαματικά αλλά παίρνουμε αποτελέσματα, δείχνοντας πάθος και αγωνιστικότητα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να είμαστε σοβαροί στις κρίσεις μας.

Offline Català

• Αλλαγή
Καλά, άστο, δεν το συνεχίζω. Είναι το τρίτο μήνυμα που μου βάζεις λόγια στο στόμα ("οταν λες θα τον στηριξεις  οταν  και αν", "2,5 χρονια πολεμουσες την επιλογη Ζαγορακη και τωρα τον Ζηση"), άρα το έχεις και σύστημα μάλλον. Κουβέντα έτσι δεν γίνεται. Και μην λυπάσαι για τις απόψεις μου, δεν χρειάζεται. Θα σου πω ένα πράγμα μόνο: το ότι ο Ζαγοράκης ή ο Βρύζας τον κρατάνε, μπορεί να υπάρχουν και χίλιοι δυο λόγοι ακόμα. Ααααααααααααν τυχόν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό...
Kostas4, εγώ προπονητής δεν μπορώ να αναλάβω, γιατί δεν είμαι. Ο φίλος σου ο Σάντος όμως ανέλαβε γιατί νομίζει ότι είναι. Την ειρωνεία σου την αφήνω ασχολίαστη κατά τα άλλα. Φαντάζομαι ότι σου φτάνει ως οπαδός να έχεις έναν προπονητή που δηλώνει ότι η ήττα από τον γαύρο είναι σαν ήττα από οποιαδήποτε ομάδα. Αυτό τα λέει όλα.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Νομίζω πως ήταν αν όχι η καλύτερη, από τις καλύτερες ατμόσφαιρες μέχρι στιγμής στην φετινή χρονιά.
Συγχαρητήρια στον κόσμο που χειροκρότησε τον Μπακαγιόκο όταν έγινε αλλαγή.

Μπορεί να μην παίξαμε την μπάλα που όλοι θέλουμε να βλέπουμε αλλά το σημαντικό είναι πως καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς και ελπίζουμε σε έναν καλύτερο αγωνιστικά ΠΑΟΚ.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

ive4

• Guest
παιδιά νομίζω ότι αυτό θα είναι το ποδόσφαιρο που θα βλέπουμε από τον ΠΑΟΚ του Σάντος. Υπάρχει καλή αλλαγή της μπάλας, κατοχή, καλή άμυνα αλλά θα δυσκολευόμαστε να δούμε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, όσο παίζουμε με το σύστημα του Σάντος. Οι νίκες μετράνε όμως και προτιμώ να ζω μια βδομάδα της ζωής μου με το μισο-0 της Κυριακής παρά με καλές εμφανίσεις χωρίς 3 βαθμούς.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Να υπενθυμίσω ότι υπάρχει ξεχωριστό τόπικ για τον Φερνάντο Σάντος όπως κ για την διοίκηση του Ζήση Βρύζα. Εδώ μόνο για τον χθεσινό αγώνα. Τα επόμενα οφ-τόπικ πόστ θα διαγράφονται .-
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest

εκτεταμενα στιγμιοτυπα

makptol

• Guest

makptol:

ma κριτικη ειναι να λες οτι πρεπει να αλλαξει επαγγελμα ? τον λες ασχετο με λιγα λογια.....με αυτα που γραφεις σαν να ακουω τις γνωστες
φωνες στα ραδιοφωνα......κριμα.....

Offline toy

• Αλλαγή
Στο 1ο ημίχρονο κάτι πήγε να γίνει και από τις 2 ομάδες, είχε ας πούμε κάποιο ενδιαφέρον, το 2ο ημίχρονο σούπα.
Μου άρεσε ξανά ο μαλεζας πάρα πολύ, ο γκαρσία που ήταν επιβλητικός στο κέντρο,και ο χαλκιάς που κράτησε το 0, ενώ καλός στο α' ήταν ο στέργιος που όμως ο χαρακτήρας του είναι ο χειρότερος που μπορεί να χει ποδοσφαιριστής, ο αραμπατζάκος που είναι φιλότιμος άλλα δυστηχώς έχει τρομερή έφεση στη μαλακία.
Πολύ καλή η κερκίδα ειδικά στο 2ο ημίχρονο με αποκορύφωμα το αμπαλαέα και φυσικά τα συνθήματα υπέρ ζήση κλπ.
Πείραμε μια επαγγελματική νίκη, όπως δηλαδή πρέπει να κερδίζουν οι ομάδες που λέγονται μεγάλες.
« Last Edit: October 19, 2009, 09:44:37 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
πήραμε μια τυχερή νίκη. πλην των γκολ δεν κάναμε τίποτα άλλο.
σε σχέση με αυτά που είδαμε στο β ημίχρονο με ηρακλη, η ομάδα ήταν πολύ κατώτερη. 
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

MetroStar

• Guest
Ε όχι και τυχερή ρε φίλε. Μη τρελαθούμε. Σε λίγο θα μας πεις να ανάψουμε λαμπάδα και στην Αγια-Βαρβάρα..

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Θα σου πω ένα πράγμα μόνο: το ότι ο Ζαγοράκης ή ο Βρύζας τον κρατάνε, μπορεί να υπάρχουν και χίλιοι δυο λόγοι ακόμα. Ααααααααααααν τυχόν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό...

ειναι αυτο που λεμε   ΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ   ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑ  ΜΕΣ ΣΤΟ  ΜΥΑΛΟ...............

Αρα διαφωνεις με τον Ζαγορακη και τον Ζηση. Επιτελους   αντιπολιτευση   στη ΠΑΕ............

Offline cure

• Αλλαγή
Εδώ και 3 χρόνια τα ίδια και τα ίδια επιχειρήματα για να μας πείσουν ντε και καλά πως αυτό το πράγμα που αναγκαζόμαστε να βλέπουμε πρέπει να το ανεχόμαστε για διάφορους μυστήριους λόγους.
Επειδή βαριέμαι αφόρητα τα ίδια και τα ίδια θα αναφερθώ μόνο σε ένα, συγγνώμη που θα το πω, αλλά κωμικό επιχείρημα.
Δηλαδή τι θέλεις να βλέπεις τη Μπαρτσελώνα και να κάνεις 15 ευκαιρίες; Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει
Τι να απαντήσεις άραγε σε αυτό το "επιχείρημα" που θεωρεί ότι ανάμεσα στη Μπαρτσελώνα και το ποδόσφαιρο του Σάντος δεν υπάρχει άλλο ενδιάμεσο στάδιο; Όσο για το ποδόσφαιρο που έχει αλλάξει. Δηλαδή παντού γύρω μας υπάρχουν ομάδες που παίζουν τόσο άθλια και δεν τις έχω πάρει χαμπάρι; Κι εγώ που νόμιζα πως αυτό που παίζουμε τελείωσε κάπου στα τέλη των 90's.
Ούτε με την Καβάλα που έπαιζε πέρυσι Β εθνική δεν μπορούμε να συγκριθούμε. Αν είδατε πως έπαιξε η μικρή Καβάλα με τους φλώρους, κρατήστε το για να συγκρίνετε

Επαναλαμβάνω για να είμαι on topic. Προσωπική μου άποψη είναι πως ο ΠΑΣ έπαιξε πολύ πιο καλά από μας. Τη διαφορά την έκανε η ατομική ποιότητα των παιχτών.
Αν κάποιος το είδε αλλιώς το σέβομαι απόλυτα και διαβάζω με πραγματικό ενδιαφέρον ό,τι και να λέτε. Δεν μπορώ όμως να μου τη λέτε πως περιμένω να δω Μπαρτσελώνα και να μειώνεται την άποψή μου με τόσο ρηχά επιχειρήματα. Γι' αυτό απάντησα. Το κόβω εδώ να μη σας πρήζω άλλο.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω