Author Topic: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννενα: 2 - 0, Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009, ώρα 19:00, Novasports 1  (Read 6321 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Ενταξει απο μπαλα δεν ειδαμε και τιποτα αλλα οσο η ομαδα κερδιζει εμενα δεν με ενδιαφερει.Στα θετικα και παλι οτι δεν φαγαμε γκολ και τα λιγα σχετικα λαθη.ΣΤα αρνητικα η δυσκολια μας να δημιουργησουμε φαση.Χαλκιας,Μαλεζα και ο μεγαλος Παμπλο διακριθεντες.Γκολαρα ο  Λινο,γκολ αραμπ. και μια σχετικα ευκολη νικη με σβηστες μηχανες.
  Κερκιδα καλη και σε ορισμενα σημεια με δυνατα ξεσπασματα.Ανεβαινουμε διαρκως.

υγ.πολλα ευχαριστω στον ντεπο για ολα και μια συγνωμη γιατι δεν μπορουσαμε να ειμαστε μεσα σε 3 ωρες και αλλου.

apostolos

• Guest
Τι σου είναι η πουτάνα η μπάλλα πάντως, ένα δοκάρι μέσα να είχαμε και δυο σωστά σφυρίγματα σε 3 συγκεκριμένα ματς και δες μετά την βαθμολογία, τέλοσπαντων είναι μεμψιμοιρία να σκεφτόμαστε έτσι, απλά συνεχίζουμε κι όπου βγει, τίποτα δεν έχει τελείωσει, τίποτα δεν έχει καν αρχίσει ακόμα......

West_Ghetto

• Guest
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΓΟΥΡΙΑ....ενας παγουρας με αυξημενη τοπικιστικη διαθεση(κυριολεκτω)

με εβγαλες απο κοπο γιατι αν το λεγα το κομματι του επιλογου σου μπορει να παρεξηγιομουν κιολας...

επισης τα γιαννενα να θυμαστε εχουν κοσμο δικο μας που προσπαθουν να μυησουν και πιτσιρικαδες...δεν πρεπει να κοπει αυτο γιατι η δυναμικη του ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια σε μια πολη που ηταν μακρια(παλια,τωρα με εγνατια ειναι αλλιως ;))αυξανεται παρα μειωνεται(σιγουρα παιζουν ρολο και οι πολλοι φοιτητες)...αυτο το λεω και για τον δευτερο γυρο...

υ.γ μην μιλησει κανεις για συνδεσμο γιατι αυτο δεν δειχνει τιποτα...και οι γκεη πρωτη δυναμη ειναι και συνδεσμο δεν εχουν...οταν πατησουμε καλα στις δυναμεις μας τοτε μπορει να μαθετε και ευχαριστα...

Ρε αδερφε σορυ κιολας αλλα τον να βριζεις τον εαυτο σου και τους γονεις σου (παγουρια) (τον ΠΑΣ βριστον οσο θες δικαιωμα σου) δειχνεις οτι εχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομπλεξ που ουτε ο Θεσσαλονικιος ή ο Λαρισαιος ΠAOKτζης σε αυτο το φορουμ δεν το δειχνει. Απορω ομως γιατι?Το να κρυβεσαι πισω απο εναν υπολογιστη και ενα account ειναι πολυ ασχημο και δειχνει φλωρια. Ιντερνετ χουλιγκανς ειναι οι βαζελογαυροι εκει κατω, μην γινεσαι και εσυ τετοιος.

Επισης πρωτη δυναμη στα Γιαννενα ΠΩΣ ειναι οι γκει? ΜΑΣ ΔΟΥΕΛΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ? Απο που το εβγαλες το συμπερασμα αυτο? Απαντα με μυνημα. Στα γιαννενα οι δυναμεις ειναι ετσι ΠΑΣ ΠΑΟ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΟΣΦΠ.. οποιος αμφισβητει την παντοδυναμια του ΠΑΣ στα γιαννενα ας βγει απο το pc να το αποδειξει (ζελεδες κτλ).

Και συνδεσμο εισαι ευπροσδεκτος να κανεις και τα παντα, οσο σεβεσαι ομως την πολη. Αμα δεν σεβεσαι βαγερεις. Να σου θυμισω πως στα Γιαννενα αυτη τη στιγμη δεν εχει καμια ομαδα εκτος του πασ συνδεσμο. Οπως και εμεις στην Σαλονικα εχουμε τον κεντρικοτερο συνδεσμο στην πολη ΣΑΣ (μαζι με G4). Σεβομαστε ομως τις ομαδες που εδρευουν εδω και ουτε ΚΑΝ γραφτηκε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ φορουμ του ΠΑΣ υβριστικο για ΠΑΟΚ και πριν το ματς λεγαμε σε καθε παγουρα που περναγε απο το συνδεσμο οχι μονο να μην βρισει αλλα και να μην φορεσει διακριτικα στη πολη. Over and out.

Αγωνιστικα μετριος ο ΠΑΟΚ απαραδεκτοι εμεις με μπακαγιοκο μπροστα. Ο σαιτας πηγε να κανει σε 2 φασεις τη ζημια παντως και με εξεπληξε. Κερκιδα εμεις μετρια πολυ. "το αδερφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε" ανατριχιαστικο μπραβο.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΣΑΛΟΝΙΚΑ CLUB 2006

Χαιρετισματα στον admin, παγουρας και παοκτζης αν δεν κανω λαθος. :D

ΥΓ: πασ γιαννΙνα λεγεται η ομαδα κανονικα.
« Last Edit: October 18, 2009, 11:50:35 by Capricorn »

pavlosk

• Guest
Χωρίς να διαβάσω τίποτα προηγουμένως.

Η ομάδα ακόμα και στο 90 έτρεχε και προσπαθούσε, δεν έκατσε στο 2-0 και αυτό είναι ένα δείγμα ότι κάτι γίνετε.

Δεν μπορώ να μην πω ένα λόγο παραπάνω για τον Pablo Garcia, εδώ και εβδομάδες είναι απλά τελείως!

Η κερκίδα κατά την γνώμη μου ήταν φανταστική, δεν μπορεί κανεις άνθρωπος επί 90 λεπτά να φωνάζει, και όταν η ομάδα χρειάστηκε την κερκίδα αυτή ήταν εκεί!
Εάν κόψουμε και το βρίσιμο προς τον αντίπαλο θα είμαστε απλά τέλειοι

Ώρες ώρες με έπιανε νοσταλγια θα ήθελα να ήμουν και εγώ εκεί.

pavlosk

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
Επειδη μαλλον ρε Ghetto δεν σε πιανω,εχετε τον κεντρικοτερο συνδεσμο σας στη Θεσσαλονικη(ετσι ειναι το σωστο οπως και το Γιαννινα)απο ολη την Ελλαδα εννοεις ή μονο απο αυτους που εχετε στην πολη ΜΑΣ???Και τι εννοεις σεβεστε τις ομαδες που εδρευουν στην Θεσσαλονικη???Υπαρχει αλλη ομαδα στην πολη ΜΑΣ και δεν το ξερω??Εκτος αν μιλας για τους ανυπαρκτους σκουλικογριοαπολλωνιστες!!!!Και απο ποιον συνδεσμο περναγε οπαδος σας και του λεγατε να μην φοραει διακριτικα???Για ποιον λογο???Για να μην προκαλεσει και να δειξει σεβασμο δλδ???Γιατι γινοταν αλλιως πιστευεις???

ΥΓ1. Επειδη εισαι ανθρωπος που σεβεσαι γενικα ,να ξερεις οτι γραφεται Π.Α.Ο.Κ.  και σημαινει Πανθεσσαλονικιος Αθλητικος Ομιλος Κωνσταντινουπολιτων εξου και Π.Α.Ο.Κ. λοιπον.Εχει σημασια......
ΥΓ.2 Διπλο μεσα στο ΟΑΚΑ...
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline geros

• Αποστολή
  • **
σώπα εσύ ρε μάγκα βόρεια σύνορα υπερΠΑΟΚτση που αγαπάς την ομάδα περισσότερο.

λοίπον είτε μας αρέσει είτε όχι η ομάδα χθες ήταν κακή. Ναι κακή. Και δεν το λέω ουτε απο εγωιστική διάθεση για να επιβάλλω τη γνώμη μου, ούτε απο μίζερη γκρίνια.
Ήταν πολύ πιο κακή απο ότι με τον ηρακλή,είτε πολύ πιο κακή από οτι με το Αστέρα Τρίπολης για παράδειγμα όπου πήραμε μόνο βαθμό

Σέ όλο το 90λεπτό δε κάναμε ούτε μία ευκαιρία, και βάλαμε δύο καθαρά τυχερά γκολ. αυτή είναι η αλήθεια. Στο πρώτο το τέρμα των αντιπάλων κάνα ένα βήμα προς την γωνία που καλυπτει το τοίχος και έτσι το τρωει στη γωνία του και το δεύτερο είναι κόντρα που αλλάζει τελείως την πορεία της μπάλλας. ¨Ετσι έγινε πως να το κάνουμε? Πριν από τα γκολ τα γιαννένα χάσαν τετ α τετ, έστω από μαλακία αμυντικού μας, κι οΧαλκιας ελιχε μία καλή αποκρουση σένα φάουλ τους. Αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο, δεν κάναμε ούτε μία σωστά ολοκληρωμένη επίθεση.

Τώρα το πρέσσινγκ, η κυκλοφορία της μπάλας θα συμφωνήσω ότι υπήρχαν αλλά ήταν ανούσια, τι να το κάνω το πρέσινγκ ψηλά όταν βγαίνω τόσες φορές αντεπίθεση και δεν έχω ούτε ένα τελείωμα, τι να την κάνω την κυκλοφορία μεταξύ κέντρου και περιοχης οταν δεν την πάτησα αυτή την γαμημένη ουτέ μια φορα.

Λοιπόν  επειδη το ποδοσφαιρο και το ξέρουμε όλοι είναι δοκάρι και μέσα όλα καλά (αυτό που έγινε σήμερα) δοκάρι και έξω όλα σκατά (αυτό που μπορεί να γινόταν με τον ηρακλή)  θεωρώ οτι όποιος εμεινε ικανοποιημένος με τη σημερινη εμφάνιση απλά είναι ο πρώτος που σένα ματς που θα εχουμε παίξει καλα και η πουτάνα απλώς δε θα μπαίνει θα ναι ο πρώτος που θα βγει να κράζει.

shaman4

• Guest
Αυτο που ανεκαθεν μου την εσπαγε με το και τα φορουμ μας, ειναι οτι στην νικη ολοι λενε παμε για τσου λου και στην ητα ολοι λενε τον πουλο ο ενας τον πουλο ο αλλος.

Γερος με εκφραζεις απολυτα, λες την αληθεια.
Χθες χαρηκα παρα μα παρα πολυ με την νικη μας για αγωνιστηκους αλλα και ψυχολογικους λογους (ο νοων νοητο)

ΟΜΩΣ ΜΠΑΛΛΑ ΔΕΝ παιξαμε ποτε.

Ο παπαζογλου δεν πηρε μπαλια...  η ομαδα ακινδυνη, ο πας ατυχος που εφαγε δυο γκολ....

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

kostas4

• Guest
ουτε εμενα μου αρεσε η ομαδα και χθες.
τα δυο ακραια μπακ μας μπορει να εβαλαν τα γκολ αλλα ηταν και οι δυο τραγικοι.ειδικα ο αραμπατζης εκανε μερικα απιστευτα λαθη ενω σε καποια φαση ειχε εκνευριστει τρομερα και ο σερτζιο μαζι του
τσιριλο και παλι πηγε να γινει επικινδυνος σε 1-2 φασεις.ο μαλεζας εχει ελλατωματα αλλα ειναι σαφως καλυτερα να παιζει αυτος παρα ο ιταλος
γκαρσια εκπληκτικος!εκοβε,μοιραζε παιχνιδι και ηταν παντου!ακομα μια μεγαλη εμφανιση
ιβιτς και παλι τιποτα.το γεγονος οτι ο γκαρσια φαινοταν σαν δεκαρι και οτι ο παπαζογλου δεν πηρε ουτε μια πασα απο αυτον κατι λεει.
βιερινια ειναι ο μοναδικος μας παιχτης που κινειται για να παρει την μπαλλα αλλα κανεις δεν του την δινει.μακαρι να συνεχισει ετσι και καλυτερα
παπαζογλου τιποτα.δεν πηρε πασες αλλα δεν εκανε και τιποτα.επισης καποιος πρεπει να του μαθει να πηδαει στον σωστο χρονο
ο σορλεν ηταν μετριος γενικα αν και στο δευτερο ημιχρονο ετρεξε πολυ

η ομαδα πρεπει να βελτιωθει και επιτελους να γυρισουν οι τραυματιες.αν συνεχισουμε ετσι σιγουρα θα εχουμε απωλειες βαθμων

η κερκιδα μετρια και παλι εκτος απο μερικα διαστηματα.δεν γινεται να αρχιζει το δευτερο ημιχρονο και να μην φωναζει κανεις ή να χρειαζομαστε 5 λεπτα για να σηκωσουμε τα χερια

makptol

• Guest
σκηνικο φιλου μου ΠΑΟΚΤΣΗ απο λαμια που μενει χρονια στην αθηνα παει λογω δουλειας στα γιαννενα και ζηταει
απο εναν περιπτερα τα σπορ του βορρα απαντηση του περιπτερα "τιιιιι? ποια σπορ και ποιου βορρα ασε μας ρε φιλε "
καλα συγνωμη του λεει ο δικος μου τι σου ειπα ....."ασε μας με τον ΠΑΟΚ σας και την θεσαλονικη " ....μονο που δεν τον εβρισε
....κι επειδη εχω ακουσει οτι οι γιαννιωτες ειναι γιαννενα αλλα και φιλοπαναθηναικοι η φιλοολυμπιακοι με μια αντιπαθεια
για ΠΑΟΚ και θεσσαλονικη  θα ηθελα καποιος που ξερει να μας πει τι ισχυει τελικα..... ???

guest4

• Guest
Προσωπική μου γνώμη, τα Γιάννινα δεν διακρίνονται για τα φιλοπαοκτσηδικα
αισθήματα τους.
Τα πολλά πέτρινα χρόνια, τα ΜΜΕ κ.α. συμβάλλουν σ' αυτό.
Ίσως η εγνατία οδός βοηθήσει με τον καιρό...

Αν και τα Γιάννινα συνορεύουν με την ασπρόμαυρη Δυτ. Μακεδονία δεν έχει καμιά
σχέση.
Βέβαια σαν μεγάλη πόλη ενδεχομένως να έχει έναν καλό αριρμό παοκτσηδων αλλά πιστεύω ότι "χανονται¨ ανάμεσα στα ποκεμον.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δυό κουβέντες για το θέμα για να σας λυθούν οι όποιες απορίες.

Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετό κόσμο στα Γιάννενα άλλα σε καμμιά περίπτωση παραπάνω από το ποκ.Μιλάμε για μια περιοχή που μέχρι πρότινος έκανες 6,5 ώρες με το κτελ για να φτάσεις στην θεσ/νικη μετά από αρκετή ταλαιπωρία. Έντυπα της θεσ/νίκης δεν κυκλοφορούν στην πόλη. Στα 80'ς και αρχές των 90'ς τα σπορ ερχότανε με μία μέρα καθυστέρηση κ παρ'όλα αυτά τελείωναν σε χρόνο dt!

Για τους ντόπιους ο ΠΑΟΚ δεν κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Επειδή όμως μεγάλη μερίδα όσων παρουσιάζονται ώς οπαδοί μόνο του ΠΑΣ είναι και ... κάτι άλλο συνήθως δεν μας βλέπουν κ με πολύ καλό μάτι. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι, ειδικά στα 80'ς, μεγάλο μέρος όσων τραβιότανε με τον ΠΑΣ οπαδικά είχανε μπολιαστεί με το μικρόβιο του ΠΑΟΚ εξ αιτίας του κόσμου του.

Το άνοιγμα της εγνατίας φέρνει πλέόν πολύ παραπάνω κόσμο από δω στην θεσ/νίκη (άρα κ στην Τούμπα..) ενώ και η παρουσία πολλών ΠΑΟΚτσήδων φοιτητών τονώνει το υπάρχον ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο κ κάνει την παρουσία μας στην πόλη εντονότερη. Προσωπικά πιστέυω πως η επανίδρυση ενός ισχυρού συνδέσμου που θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τους ΠΑΟΚτσήδες της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου,Κέρκυρας κ Λευκάδας είναι θέμα χρόνου (κ οργάνωσης..)

Στα του παιχνιδιού τώρα

Η ομάδα αργά αλλά σταθερά κάνει βήματα προόδου παρ'όλες τις διάφορες αντιξοότητες που υπάρχουν. Χθές μάλιστα άρχισε να μας ψιλοχαμογελά κ η τύχη
Οι αδυναμίες τις ομάδας (κυρίως στα πλάγια μπάκ-σέντερ φορ-επιτελικό χαφ) παραμένουν άλλα ελπίζουμε πως η επιστροφή κ το φορμάρισμα κάποιων παιχτών θα τις καλύψουν κάπως ως τον Δεκέμβριο.
Αφού δεν πληρώσαμε λοιπόν τις δύο φάσεις του πας στο Α ήταν λιγικό κ επόμενο κάποια στιγμή η πίεσή μας να φέρει αποτέλεσμα. Για το Β' δεν γίνεται λόγος μιας κ ήταν διαδικαστκό το θέμα.

Η κερκίδα, μέτρια στο Α, πολύ καλύτερη στο Β όπου είχε εκλείψει κ το ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα, έστειλε μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες με συνθήματα, με πανό κ γενικότερα με την πολύ ώριμη στάση της. 

Αξίζουν ένα μπράβο κ οι παγουράδες για την πρωτοβουλία τους να τιμήσουν τα αδικοχαμένα παιδιά του Κορδελιού (εν αντιθέσει με κάποιους άλλους συμπολίτες..) όπως κ για την εν γένει στάση τους στην κερκίδα.

Αυτά, έχει κυνήγι λαγού τώρα  
« Last Edit: October 18, 2009, 15:41:17 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

jmjyiannis

• Guest
επιβεβαιώνω τα παραπάνω προσθέτοντας πως τα τελευταια χρόνια έχει αυξηθεί ο αριθμός των νεαρών φιλάθλων του ΠΟΚ, όπως και σε όλη την ελλαδα βέβαια, λόγω της μεγάλης προβολής από τα ΜΜΕ και γιατί δεν υπάρχει χρόνια τώρα η βαβούρα ενός συνδέσμου που θα δημιουργούσε δυναμική. Ο σύνδεσμος που υπήρχε ήταν σε πολύ καλό σημείο της πόλης αλλά είναι χρόνια κλειστός.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
 βαριεμαι να ξαναγραφω κατεβατο και να σβηνω να προσθετω και τελικα να με πεταει λογω συνδεσης  :-\

ο μοντ ειπε πολλα σωστα

τζιμιγιαννη εννοεις του ποκ η του ΠΑΟΚ;

γουεστ γκετο επειδη αφηνεις υποννοουμενα για μενα οποτε θες ειμαι στην διαθεση σου να βρεθουμε...ποτε δεν κρυφτηκα ποτε δεν προκαλεσα ποτε δεν προκληθηκα απο οσους ξερω και σεβομαι...ισως το να μην προκαλω να φαινεται και αδυναμια σε καποιους που δεν με ξερουν...

υ.γ μας βαζεις παντως τριτη δυναμη στην πολη...προφανως οπαδικα το πας το θεμα και οχι σε μαζα...

οποτε αφιερωμενο σε ενα μελος του φορουμ...ακομα και ανοργανωτοι γραφουμε ιστορια  :D...

υ.γ2 ο αγωνας μετριος ο ΠΑΟΚ θυμισε περσινη ομαδα που με το ετσι θελω τετοια ματς θα τα καθαρισει...ο πας φετος εχει παιξει τρια καλα εκτος
αλλα δεν πιστευει στο αποτελεσμα...χαριλαου τυρι και χθες...

υ.γ3 η κερκιδα καλη ηταν και πρεπει να αναγνωρισουμε οτι το κινητρο απο τους πολυ καλους πασολεδες ηταν τεραστιο

υ.γ4 οταν μιλας οπαδικα ξεχνας καταγωγες μαναδες πατεραδες κτλ...εμεις σε αυτο το φορουμ γραφουμε(προσπαθουμε τουλαχιστον) οπαδικα...

γουεστ γκετο ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτο που λεω...

εντιτ

μοντ θυμασαι και τοτε που ρχοταν ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ;εν ριπη οφθαλμου εφευγε...10 κομματια στον συνδεσμο(παντα εμενε μια για να διαβασουν και οι μη εχοντες το ευαγγελιο στα χερια  ;)) και δεν ξερω ποσα στο πρακτορειο τυπου τα οποια γινοταν καπνος την ιδια μερα...
« Last Edit: October 18, 2009, 16:40:24 by gianniwths4 »

Offline cure

• Αλλαγή
Όταν χάνεις και γκρινιάζεις σε λέει ο άλλος δοκάρι και μέσα μπράβο λες, δοκάρι κι έξω κράζεις. Όταν κερδίζεις σε λέει ο άλλος άσε μας ρε γκρινιάρη να χαρούμε.

Δεν γαμείς λοιπόν ό,τι και να λέει ο καθένας. Εγώ θα πω αυτό που είδα.

Ο ΠΑΟΚ χθες ήταν ένας από τους χειρότερους που έχω δει. Κερδίσαμε γιατί το φάουλ του ΠΑΣ πήγε δοκάρι και το δικό μας μέσα, επειδή ο Λίνο είναι πιο ταλαντούχος στο φάουλ από τον αντίπαλο. Και σε όλο το 2ο ημίχρονο κρατούσαμε γερά την πόλη μη μας τη φάνε. Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος σαν ομάδα, αλλά δεν είχε μονάδες ποιοτικές σαν τους δικούς μας. Η ομάδα αν εξαιρέσουμε το 2ο ημίχρονο με τη γριά πάει από το κακό στο χειρότερο. Στην ουσία βλέπουμε την περσινή ομάδα σε ακόμα πιο αργή version.
Κρίμα γιατί έτσι δεν πάμε πουθενά.

Θεωρώ επίσης πως ο προπονητής έκανε τραγικές επιλογές, τόσο στην κατάρτιση της ενδεκάδας, όσο και στις κωμικές αλλαγές. Όπως τα έκανε όλα σωστά με τη γριά και είπαμε μπράβο, έτσι πρέπει να λέμε και τα λάθη.

Χαλκιάς: Ο κορυφαίος γιατί ήταν παρών όταν έπρεπε και εξαιτίας του περνάμε χαρούμενο weekend
Αραμπατζής: Η καλύτερη εμφάνισή του στον ΠΑΟΚ αποδεικνύει πως είναι λίγος για την ομάδα. Χίλια μπράβο για τη προσπάθεια, αλλά αν παίξει βασικός με τον βάζελο θα έχουμε κλάμα
Λίνο: Πολύ καλός και στα δύο τελευταία μας παιχνίδια. Χθες καθοριστικός. Με τις γνωστές αδυναμίες, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος
Μαλεζάς: Ο ιδανικός παρτενέρ του Κοντρέρας μέχρι ο Τσιρίλο να θυμηθεί (αν το κάνει) τον καλό του εαυτό.
Τσιρίλο: Ακατανόητη η επιλογή Σάντος να τον ξεκινήσει αντί του Κοντρέρας. Εντελώς ακατανόητη, όταν άλλοι βγαίνουν από την ενδεκάδα με τη πρώτη κακή εμφάνιση.
Γκαρσία: Ο μακράν του δευτέρου κορυφαίος παίχτης μας μέχρι τώρα στη σεζόν. Περιμένω να δω πως θα βολευτεί η κατάσταση με τον Βιτόλο.
Σορλέν: Ακόμη μέτριος για τα κυβικά του, αλλά καθοριστικός. Παιχτάρα
Κονσεϊσάο: Πολύ λίγος σε κάθε ματς. Εκτός του ότι είναι ντεφορμέ, χθες πήρε και μια παντελώς ηλίθια κίτρινη για αχρείαστη διαμαρτυρία. Καλώς ξεκίνησε, αλλά στο 60 έπρεπε να αντικατασταθεί, αφού ήταν κωμικό να περιμένεις να βγει στην αντεπίθεση
Παπάζογλου: Έχει πολύ δρόμο και πολύ δουλειά για να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Ίβιτς: Άλλο ένα παιχνίδι που ήταν ανύπαρκτος κυριολεκτικά. Δεν έκανε τίποτα απολύτως. Πασούλες προς τα πίσω και η μαλακία σύννεφο. Όταν τον έβαλε και σέντερ φορ γέλασε και ο κάθε πικραμένος. Δεν έχει νόημα να ασχολείσαι
Βιερίνια: Ο ποιοτικότερος παίχτης μας μέχρι στιγμής. Εντελώς κουλή η αλλαγή του ενώ έμεναν μέσα τα γηραιά μέλη της περιπατητικής σχολής

Φωτάκης: Έπαιξε ελάχιστα και έτρεξε όσο άλλοι. Έβγαλε και μία κάθετη. Την μοναδική στο 2ο ημίχρονο
Κουτσιανικούλης: Σε φανταστική φόρμα ο πιτσιρικάς, αλλά μάλλον κανείς δεν το έμαθε στην ομάδα. Τον έβαλε 10 λεπτά και ακόμη και σ' αυτά έδειξε. Γιατί να μη παίξει ένα μισάωρο άραγε;
Κοντρέρας: Είναι άδικο να τον βάζεις να ιδρώνει για 5 λεπτά και αυτά στην επίθεση. Καμιά λογική και αυτή η κίνηση.

Δυστυχώς δεν υπάρχει βελτίωση αγωνιστική. Αν θέλετε να κλείσουμε όλοι μαζί τα μάτια και να μπούμε στο κλίμα συναίνεσης για να μη φέρουμε ξανά την περίφημη "αρνητική ενέργεια" τότε μαζί σας αναφωνώ "ζήτω".

Το μόνο που άλλαξε είναι το κλίμα στην ομάδα, κάτι που φαίνεται στους πανηγυρισμούς στα γκολ. Αυτό είναι το μόνο θετικό, εκτός των 3 βαθμών, που κρατάω εγώ προσωπικά.

Το ματς με τους φλώρους θα δείξει πολλά για τις φετινές δυνατότητες της ομάδας μας. Μακάρι να  δείξουμε κάτι καλό επιτέλους. Έστω και σε ένα μεγάλο παιχνίδι να δούμε ΠΑΟΚ. Μακάρι!
« Last Edit: October 18, 2009, 17:13:46 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Català

• Αλλαγή

Το να κρυβεσαι πισω απο εναν υπολογιστη και ενα account ειναι πολυ ασχημο και δειχνει φλωρια. Ιντερνετ χουλιγκανς ειναι οι βαζελογαυροι εκει κατω, μην γινεσαι και εσυ τετοιος.

Επισης πρωτη δυναμη στα Γιαννενα ΠΩΣ ειναι οι γκει? ΜΑΣ ΔΟΥΕΛΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ? Απο που το εβγαλες το συμπερασμα αυτο? Απαντα με μυνημα. Στα γιαννενα οι δυναμεις ειναι ετσι ΠΑΣ ΠΑΟ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΟΣΦΠ.. οποιος αμφισβητει την παντοδυναμια του ΠΑΣ στα γιαννενα ας βγει απο το pc να το αποδειξει (ζελεδες κτλ).

Και συνδεσμο εισαι ευπροσδεκτος να κανεις και τα παντα, οσο σεβεσαι ομως την πολη. Αμα δεν σεβεσαι βαγερεις. Να σου θυμισω πως στα Γιαννενα αυτη τη στιγμη δεν εχει καμια ομαδα εκτος του πασ συνδεσμο. Οπως και εμεις στην Σαλονικα εχουμε τον κεντρικοτερο συνδεσμο στην πολη ΣΑΣ (μαζι με G4). Σεβομαστε ομως τις ομαδες που εδρευουν εδω και ουτε ΚΑΝ γραφτηκε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ φορουμ του ΠΑΣ υβριστικο για ΠΑΟΚ και πριν το ματς λεγαμε σε καθε παγουρα που περναγε απο το συνδεσμο οχι μονο να μην βρισει αλλα και να μην φορεσει διακριτικα στη πολη. Over and out.

Παιδιά συγγνώμη κιόλας, αλλά έχω ζαλιστεί εγώ τώρα μου φαίνεται. Και ζαλίζομαι και από το ότι κανείς δεν του λέει τίποτα. Γίναμε όλοι μάγκες, αρχι-μάγκες, σε αυτή την πόλη, τη χώρα, την ήπειρο, τον πλανήτη κτλ. Όλοι, εκτός από τους φλώρους τους ΠΑΟΚτσήδες.
Δεν μου λες κάτι ρε μεγάλε. Να τα πάρουμε ένα ένα.
Εσύ λες τους βαζελογαύρους ίντερνετ χούλιγκανς και φλώρους, ως τι; Τι ακριβώς είσαι εσύ και κρίνεις τον βαζελογαύρο, άσχετα με τη σχέση που έχω εγώ μαζί του; Είσαι δηλαδή εσύ μάγκας ο παπας γιάννενα και ο γαυροβάζελος είναι φλώρος. Μάλιστα. Ό,τι πεις.
Την παντοδυναμία στα γιάννενα, εκτός ότι σκοτίστηκαν τα αρχίδια μας για το ποιος είναι πρώτος εκεί, εσύ μπορεί να την πιστεύεις μαζί με τον άη Βασίλη, τη Χιονάτη και τον Πινόκιο, το θέμα είναι ότι όλος ο κόσμος ξέρει ότι η Ήπειρος, όπως και όλη η επαρχία από τη Λάρισα και κάτω, είναι γαυροπεριοχές γενικά. Και συγκεκριμένα στα Γιάννενα ξέρω ότι έχει και πολύ βάζελο, το τι κάνουμε εμείς και πόσοι είμαστε είναι μια άλλη ιστορία. Τώρα, το να βγω από το pc να το αποδείξω όπως λες, σόρυ, έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω. Εγώ λέω απλά τι ξέρω και τι ακούω οπαδικά εδώ και τόσα χρόνια.
«Και συνδεσμο εισαι ευπροσδεκτος να κανεις και τα παντα, οσο σεβεσαι ομως την πολη.»
Αυτό πάλι τι σημαίνει; Ότι θα θέλουμε εμείς να ανοίξουμε σύνδεσμο, θα έχουμε τον κόσμο, την οργάνωση, τη διάθεση κτλ και δεν θα μας αφήσεις εσύ και οι συμμοριές του παπας που λυμαίνεστε το East End της Ηπείρου; Και τι εννοείς σεβασμό στην πόλη; Ή λίγα χρόνια βλέπεις μπάλα ή δεν ασχολείσαι με τα οπαδικά. Γιατί αν το έκανες, αυτές τις μαλακίες σε ΠΑΟΚτσήδες δεν θα τις έλεγες.

«Να σου θυμισω πως στα Γιαννενα αυτη τη στιγμη δεν εχει καμια ομαδα εκτος του πασ συνδεσμο»
Και στο Μάντσεστερ, στη Λιόν, στο Κοζλοντούι, το Ντουμπάι, το Νέο Δελχί και πολλές άλλες πόλεις. Σου κάνω ακριβώς την ίδια ερώτηση: θα θέλουν οπαδοί να ανοίξουν σύνδεσμο και θα πάτε εσείς να τους κάνετε ντα; Πολλή τηλεόραση βλέπετε εκεί στα Γιάννενα μεγάλε. Και πολλές αμερικάνικες ταινίες.

«Οπως και εμεις στην Σαλονικα εχουμε τον κεντρικοτερο συνδεσμο στην πολη ΣΑΣ (μαζι με G4).»
Τώρα τι να σου πω. Ότι είσαι γελοίος; Προσωπικούς χαρακτηρισμούς δεν χρησιμοποιώ, αλλά μας τρελαίνεις. Κάνετε και κουμάντο στην πόλη; Τι εννοείς, ότι είστε τόσο μάγκες που δεν φοβάστε να ανοίξετε σύνδεσμο στη Θεσσαλονίκη; Απλά ρωτάω, γιατί αυτό καταλαβαίνω εγώ, και φαντάζομαι και όλοι, από τα λεγόμενά σου. Αν εννοείς κάτι άλλο, πες το. Και τονίζεις και το ΣΑΣ. Γιγαντοαφίσα απέναντι από την Τούμπα να βάλεις με τον παπας, να ξέρεις ότι δεν θα σε πειράξει κανείς. Αυτό για να κατέβεις από τα σύννεφα που περπατάς, μην γράψω τίποτα πιο χοντρό.

«Σεβομαστε ομως τις ομαδες που εδρευουν εδω»
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ. Από τη μεριά μας, ο λαός του ΠΑΟΚ θέλει να σας ευχαριστήσει που δεν μας έχετε ακόμα σπάσει τα κεφάλια, δεν έχετε πυρπολήσει την πόλη και δεν έχετε ανακοινώσει την προσάρτηση της Θεσσαλονίκης στον Δήμο Ιωαννίνων. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Δεν θα καταθέσω εδώ την γνώμη μου για την πόλη σας, επειδή σέβομαι τα αδέρφια από τα Γιάννενα και το γεγονός ότι μπορούν, καλώς ή κακώς, να παρεξηγηθούν. Ένα πράγμα μόνο θα πω για την πάρτη σας: μου δίνετε την ίδια κακή εντύπωση που μου δίνουν κάποιες τριτοτέταρτες πόλεις της χώρας, βλέπε Λάρισα και Πάτρα, ενώ δεν κάνουν το ίδιο η Καβάλα και το Ηράκλειο. Δηλαδή ότι ζείτε με ένα μόνιμο κόμπλεξ ότι είστε μεγάλες επαρχιακές πόλεις, που δεν μπορείτε να είστε πρωτεύουσα, δεν μπορείτε όμως και να έχετε κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, όπως την κρητική λεβεντιά που έχουν οι Ηρακλειώτες ή την ομορφιά της Καβάλας ως πόλης. Για τη Θεσσαλονίκη ούτε λόγος, ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα. Και στο γράφει Αθηναίος αυτό, άσχετα από την οπαδική προτίμησή μου. Και για αυτό σας πιάνει κάτι με τη Θεσσαλονίκη. Μεγαλύτερη απόδειξη από το ότι τα φοιτητάκια δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω στα Γιάννενα, δεν υπάρχει, όπως και το ότι προτιμούν τη Θεσσαλονίκη. Επειδή είναι μια μικρή πόλη, μπορεί ο καθένας να αισθάνεται μάγκας και ότι μπορεί να την κουμαντάρει. Ακόμα και οι οπαδοί του παπας.
Μην ξεχνάς ένα πράγμα μόνο μεγάλε οπαδέ του εγχώριου άγιαξ. Κι αν απλά δεν ξέρεις, να το μάθεις. Ότι ο λαός του ΠΑΟΚ τα έχει βάλει με απείρως πιο ισχυρούς από την ομάδα σου και τους φιλάθλους της. Αν αποφασίσει να ανοίξει σύνδεσμο κάπου, αν έχει τον κόσμο και τη διάθεση και δεν έχει άλλα εσωτερικά προβλήματα, θα τον ανοίξει και έξω από αυτόν τον πλανήτη. Και αν θέλει να κατεβάσει 10 χιλιάρικα στα Γιάννενα να κάνουν ψηστικές, όχι έξω από τον σύνδεσμό σας, αλλά έξω από τα αποδυτήρια των παικτών σας, πάλι θα το κάνει. Μην έχεις την παραμικρή αμφοβολία.

ΥΓ: Από τα αδέρφια από Γιάννενα δεν ζητάω να μην με παρεξηγήσουν, γιατί είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνουν τι λέω και πως το εννοώ

ΥΓ 2: Σάντος, δεν ξέρω πια πόσο ΠΙΟ απαίσια πρέπει να παίξουμε για να καταλάβεις όχι ότι πρέπει να φύγεις από τον ΠΑΟΚ, αλλά να αλλάξεις και επάγγελμα...

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **

Ο ΠΑΟΚ χθες ήταν ένας από τους χειρότερους που έχω δει. Κερδίσαμε γιατί το φάουλ του ΠΑΣ πήγε δοκάρι και το δικό μας μέσα, επειδή ο Λίνο είναι πιο ταλαντούχος στο φάουλ από τον αντίπαλο. Και σε όλο το 2ο ημίχρονο κρατούσαμε γερά την πόλη μη μας τη φάνε. Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος σαν ομάδα, αλλά δεν είχε μονάδες ποιοτικές σαν τους δικούς μας. Η ομάδα αν εξαιρέσουμε το 2ο ημίχρονο με τη γριά πάει από το κακό στο χειρότερο. Στην ουσία βλέπουμε την περσινή ομάδα σε ακόμα πιο αργή version.
Κρίμα γιατί έτσι δεν πάμε πουθενά.

Θεωρώ επίσης πως ο προπονητής έκανε τραγικές επιλογές, τόσο στην κατάρτιση της ενδεκάδας, όσο και στις κωμικές αλλαγές. Όπως τα έκανε όλα σωστά με τη γριά και είπαμε μπράβο, έτσι πρέπει να λέμε και τα λάθη.

Διαφωνω  σε ολα φιλε paokcure  ....ο ΠΑΟΚ επαιξε οργανωμενο ποδοσφαιρο που κυριαρχησε στον αγωνιστικο χωρο και ο πας δεν ηταν καλυτερος απο εμας. Ειμασταν καλυτεροι πιο οργανωμενοι και ειχαμε πολυ καλη κυκλοφορια σε ολο το 90 λεπτο  . Βεβαια πιστεω οτι αυτο που εχεις στο μυαλο σαν εικονα ομαδας ειναι μπαρτσελονα εναντιον χωριου που ο ΠΑΟΚ θα βομβαρδιζει για να βαλει 15 γκολ ............. δυστυχως ομως το συγχρονο ποδοσφαιρο δεν ειναι ετσι.Εγω σε καμια φαση του αγωνα δεν αγχωθηκα γιατι απλα ο ΠΑΟΚ ηταν καλυτερος . Δεν θα κρινω τις επιλογες του προπονητη  γιατι απλα τον δικαιωνουν τα αποτελεσματα και η εικονα της ομαδας.Θεωρω πολυ  αυστηρη τη κριτικη σου  ....(τραγικες επιλογες)....

ΥΓ 2: Σάντος, δεν ξέρω πια πόσο ΠΙΟ απαίσια πρέπει να παίξουμε για να καταλάβεις όχι ότι πρέπει να φύγεις από τον ΠΑΟΚ, αλλά να αλλάξεις και επάγγελμα...

γυρισαμε στα παλια  .........ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΖΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΠΑΕ  ???
ατυχες το υστερογραφο σου  φιλε και ευτυχως η  ΤΟΥΜΠΑ  εχει αλλη αποψη.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

jmjyiannis

• Guest
τζιμιγιαννη εννοεις του ποκ η του ΠΑΟΚ;

εννοώ ποκ. οτι δηλαδή λόγω της προβολής των ΜΜΕ οι οπαδοί μικρής ηλικίας για γαυρο και βάζελο έχουν αυξηθεί.

Offline maria-mtb

• Βασικός
http://www.youtube.com/watch?v=BOHEqqSL5-E

ναι μπραβο σηκωνεται η 4 για αμπαλαεα κ σεις στην 5-6 καθεστε κ κοιτατε με απορια κ χαμογελατε με περηφανεια...αντι να κανετε το ιδιο...αλλα σιγα μη χαλασετε την τσακιση απο το παντελονι σας...τι να πω ρε πστ μου!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
μονο την νικη κραταμε απο το χθεσινο ματς,τιποτα αλλο.μετρια εως κακη η ομαδα με μονο ελαφρυντικο οτι λειπουν καποιοι παιχτες.αλλα και παλι με τα γιαννενα παιζαμε δεν γινεται να μην εκανες σε 90 λεπτα καθαρη φαση για γκολ οταν ο αντιπαλος σου εκανε 2-3.ελπιζω την κυριακη με βαζελο να πιασουμε τουλαχιστον την αποδοση οπως με την γρια.αλλιως δεν εχουμε καμια ελπιδα.περιμενω πολυ περισσοτερα απο σορλεν.απο ιβιτς,αραμπατζη,κονσεισαο δεν νομιζω οτι εχω να δω κατι παραπανω.
οσο για τις αντεπιθεσεις μας στο β ημιχρονο βγαιναμε σχεδον συνεχεια με τουλαχιστον ενα παραπανω παιχτη και δεν ολοκληρωσαμε φαση.αυτο λεει πολλα