Το να κρυβεσαι πισω απο εναν υπολογιστη και ενα account ειναι πολυ ασχημο και δειχνει φλωρια. Ιντερνετ χουλιγκανς ειναι οι βαζελογαυροι εκει κατω, μην γινεσαι και εσυ τετοιος.
Επισης πρωτη δυναμη στα Γιαννενα ΠΩΣ ειναι οι γκει? ΜΑΣ ΔΟΥΕΛΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ? Απο που το εβγαλες το συμπερασμα αυτο? Απαντα με μυνημα. Στα γιαννενα οι δυναμεις ειναι ετσι ΠΑΣ ΠΑΟ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΟΣΦΠ.. οποιος αμφισβητει την παντοδυναμια του ΠΑΣ στα γιαννενα ας βγει απο το pc να το αποδειξει (ζελεδες κτλ).
Και συνδεσμο εισαι ευπροσδεκτος να κανεις και τα παντα, οσο σεβεσαι ομως την πολη. Αμα δεν σεβεσαι βαγερεις. Να σου θυμισω πως στα Γιαννενα αυτη τη στιγμη δεν εχει καμια ομαδα εκτος του πασ συνδεσμο. Οπως και εμεις στην Σαλονικα εχουμε τον κεντρικοτερο συνδεσμο στην πολη ΣΑΣ (μαζι με G4). Σεβομαστε ομως τις ομαδες που εδρευουν εδω και ουτε ΚΑΝ γραφτηκε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ φορουμ του ΠΑΣ υβριστικο για ΠΑΟΚ και πριν το ματς λεγαμε σε καθε παγουρα που περναγε απο το συνδεσμο οχι μονο να μην βρισει αλλα και να μην φορεσει διακριτικα στη πολη. Over and out.
Παιδιά συγγνώμη κιόλας, αλλά έχω ζαλιστεί εγώ τώρα μου φαίνεται. Και ζαλίζομαι και από το ότι κανείς δεν του λέει τίποτα. Γίναμε όλοι μάγκες, αρχι-μάγκες, σε αυτή την πόλη, τη χώρα, την ήπειρο, τον πλανήτη κτλ. Όλοι, εκτός από τους φλώρους τους ΠΑΟΚτσήδες.
Δεν μου λες κάτι ρε μεγάλε. Να τα πάρουμε ένα ένα.
Εσύ λες τους βαζελογαύρους ίντερνετ χούλιγκανς και φλώρους, ως τι; Τι ακριβώς είσαι εσύ και κρίνεις τον βαζελογαύρο, άσχετα με τη σχέση που έχω εγώ μαζί του; Είσαι δηλαδή εσύ μάγκας ο παπας γιάννενα και ο γαυροβάζελος είναι φλώρος. Μάλιστα. Ό,τι πεις.
Την παντοδυναμία στα γιάννενα, εκτός ότι σκοτίστηκαν τα αρχίδια μας για το ποιος είναι πρώτος εκεί, εσύ μπορεί να την πιστεύεις μαζί με τον άη Βασίλη, τη Χιονάτη και τον Πινόκιο, το θέμα είναι ότι όλος ο κόσμος ξέρει ότι η Ήπειρος, όπως και όλη η επαρχία από τη Λάρισα και κάτω, είναι γαυροπεριοχές γενικά. Και συγκεκριμένα στα Γιάννενα ξέρω ότι έχει και πολύ βάζελο, το τι κάνουμε εμείς και πόσοι είμαστε είναι μια άλλη ιστορία. Τώρα, το να βγω από το pc να το αποδείξω όπως λες, σόρυ, έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω. Εγώ λέω απλά τι ξέρω και τι ακούω οπαδικά εδώ και τόσα χρόνια.
«Και συνδεσμο εισαι ευπροσδεκτος να κανεις και τα παντα, οσο σεβεσαι ομως την πολη.»
Αυτό πάλι τι σημαίνει; Ότι θα θέλουμε εμείς να ανοίξουμε σύνδεσμο, θα έχουμε τον κόσμο, την οργάνωση, τη διάθεση κτλ και δεν θα μας αφήσεις εσύ και οι συμμοριές του παπας που λυμαίνεστε το East End της Ηπείρου; Και τι εννοείς σεβασμό στην πόλη; Ή λίγα χρόνια βλέπεις μπάλα ή δεν ασχολείσαι με τα οπαδικά. Γιατί αν το έκανες, αυτές τις μαλακίες σε ΠΑΟΚτσήδες δεν θα τις έλεγες.
«Να σου θυμισω πως στα Γιαννενα αυτη τη στιγμη δεν εχει καμια ομαδα εκτος του πασ συνδεσμο»
Και στο Μάντσεστερ, στη Λιόν, στο Κοζλοντούι, το Ντουμπάι, το Νέο Δελχί και πολλές άλλες πόλεις. Σου κάνω ακριβώς την ίδια ερώτηση: θα θέλουν οπαδοί να ανοίξουν σύνδεσμο και θα πάτε εσείς να τους κάνετε ντα; Πολλή τηλεόραση βλέπετε εκεί στα Γιάννενα μεγάλε. Και πολλές αμερικάνικες ταινίες.
«Οπως και εμεις στην Σαλονικα εχουμε τον κεντρικοτερο συνδεσμο στην πολη ΣΑΣ (μαζι με G4).»
Τώρα τι να σου πω. Ότι είσαι γελοίος; Προσωπικούς χαρακτηρισμούς δεν χρησιμοποιώ, αλλά μας τρελαίνεις. Κάνετε και κουμάντο στην πόλη; Τι εννοείς, ότι είστε τόσο μάγκες που δεν φοβάστε να ανοίξετε σύνδεσμο στη Θεσσαλονίκη; Απλά ρωτάω, γιατί αυτό καταλαβαίνω εγώ, και φαντάζομαι και όλοι, από τα λεγόμενά σου. Αν εννοείς κάτι άλλο, πες το. Και τονίζεις και το ΣΑΣ. Γιγαντοαφίσα απέναντι από την Τούμπα να βάλεις με τον παπας, να ξέρεις ότι δεν θα σε πειράξει κανείς. Αυτό για να κατέβεις από τα σύννεφα που περπατάς, μην γράψω τίποτα πιο χοντρό.
«Σεβομαστε ομως τις ομαδες που εδρευουν εδω»
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ. Από τη μεριά μας, ο λαός του ΠΑΟΚ θέλει να σας ευχαριστήσει που δεν μας έχετε ακόμα σπάσει τα κεφάλια, δεν έχετε πυρπολήσει την πόλη και δεν έχετε ανακοινώσει την προσάρτηση της Θεσσαλονίκης στον Δήμο Ιωαννίνων. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.
Δεν θα καταθέσω εδώ την γνώμη μου για την πόλη σας, επειδή σέβομαι τα αδέρφια από τα Γιάννενα και το γεγονός ότι μπορούν, καλώς ή κακώς, να παρεξηγηθούν. Ένα πράγμα μόνο θα πω για την πάρτη σας: μου δίνετε την ίδια κακή εντύπωση που μου δίνουν κάποιες τριτοτέταρτες πόλεις της χώρας, βλέπε Λάρισα και Πάτρα, ενώ δεν κάνουν το ίδιο η Καβάλα και το Ηράκλειο. Δηλαδή ότι ζείτε με ένα μόνιμο κόμπλεξ ότι είστε μεγάλες επαρχιακές πόλεις, που δεν μπορείτε να είστε πρωτεύουσα, δεν μπορείτε όμως και να έχετε κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, όπως την κρητική λεβεντιά που έχουν οι Ηρακλειώτες ή την ομορφιά της Καβάλας ως πόλης. Για τη Θεσσαλονίκη ούτε λόγος, ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα. Και στο γράφει Αθηναίος αυτό, άσχετα από την οπαδική προτίμησή μου. Και για αυτό σας πιάνει κάτι με τη Θεσσαλονίκη. Μεγαλύτερη απόδειξη από το ότι τα φοιτητάκια δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω στα Γιάννενα, δεν υπάρχει, όπως και το ότι προτιμούν τη Θεσσαλονίκη. Επειδή είναι μια μικρή πόλη, μπορεί ο καθένας να αισθάνεται μάγκας και ότι μπορεί να την κουμαντάρει. Ακόμα και οι οπαδοί του παπας.
Μην ξεχνάς ένα πράγμα μόνο μεγάλε οπαδέ του εγχώριου άγιαξ. Κι αν απλά δεν ξέρεις, να το μάθεις. Ότι ο λαός του ΠΑΟΚ τα έχει βάλει με απείρως πιο ισχυρούς από την ομάδα σου και τους φιλάθλους της. Αν αποφασίσει να ανοίξει σύνδεσμο κάπου, αν έχει τον κόσμο και τη διάθεση και δεν έχει άλλα εσωτερικά προβλήματα, θα τον ανοίξει και έξω από αυτόν τον πλανήτη. Και αν θέλει να κατεβάσει 10 χιλιάρικα στα Γιάννενα να κάνουν ψηστικές, όχι έξω από τον σύνδεσμό σας, αλλά έξω από τα αποδυτήρια των παικτών σας, πάλι θα το κάνει. Μην έχεις την παραμικρή αμφοβολία.
ΥΓ: Από τα αδέρφια από Γιάννενα δεν ζητάω να μην με παρεξηγήσουν, γιατί είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνουν τι λέω και πως το εννοώ
ΥΓ 2: Σάντος, δεν ξέρω πια πόσο ΠΙΟ απαίσια πρέπει να παίξουμε για να καταλάβεις όχι ότι πρέπει να φύγεις από τον ΠΑΟΚ, αλλά να αλλάξεις και επάγγελμα...