τελικά έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα / τον ίδιο τρόπο σκέψης

--> σοβαρά το εννοώ. όχι όσο αφορά την ανάλυση του mats αλλα για όλα τα αλλα.
στην τελική "αναφερνις" θέματα που πηγαίνουν αρκετά στα φιλοσοφικά

πολλά θέματα που αξίζουν υπό άλλες συνθήκες την ανάλογη ανάλυση
1) καταρχάς δεν θεώρησα εναιία προσωπικά βλάκα. ΕΥΧΟΜΑΙ ολόκαρδος να με πιστέψεις. αλλα την γενική νοοτροπία στο ποδόσφαιρο με την πρώτη στραβή να ας το πούμε χαλιόμαστε. τα βλέπεις όλα maura η άσπρα και τίποτα ανάμεσα. δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι αυτή η νοοτροπία την θεωρείς σωστή έτσι? ok παο πάσο.
2) κανεις προσωπικές επίθεσης για της επιλογές αλλα και τον τρόπο παιχνιδιού στον προπονητή της ομάδος. Αποδειγμένα στα νούμερα αυτός ο άνθρωπος έκανε πέρυσι πετυχημένη πορεία. φέτος μόλις δυο παιχνίδια. δηλαδή το θεωρείς και αυτό σωστή νοοτροπία? ok παο πάσο
3) κανεις παρέθεση μόλις της 2 πρώτες σειρές μου. καλά θα ήταν όμως να ακούσω την γνώμη σου και στα υπόλοιπα που έγραψα γιατί στην τελική δεν έγραψα βλακεία νοοτροπία και stop αλλα μπήκα στον κόπο να εξηγήσω κατά την δικη μου γνώμη με επιχειρήματα γιατί η στάση σου σε αυτό το θέμα "αυτήν την χρονική στιγμή" είναι λάθος. δεν θέλεις να με απάντησης σε αυτά που έγραψα? ok παο πάσο
4) διάβασε αυτό σε παρακαλώ που έγραψες εδώ:
------------------------------------------------
Γιατί αν βάσει πλάνου έπρεπε φέτος να κάνουμε πρωταθλητισμό και ο Θόδωρος με το Ζήση παρέδωσαν ένα μέτριο υλικό στο προπονητή μας τότε έχουν αποτύχει αυτοί. Εγώ όμως εμπιστεύομαι τη γνώση και τη κρίση του Ζήση πολύ περισσότερο από του Σάντος. Τόσο απλά. Δεν είναι κακό αυτό.
------------------------------------------------
λες "αποτεξια" ο ένας, αποτυχία ο άλλος, γιατί μπαίνεις καν σε κόπο να σκέφτεσαι έτσι αυτήν την στιγμή? "ιπεθιμιζο" παίξαμε μόλις 2 παιχνίδια και προκριθήκαμε. καταρχάς η επιτυχία του ένα είναι επιτυχία και του αλλου και αντίθετος με το ίδιο και σε περίπτωση αποτυχίας. δεν έγινε καμια μεταγραφή χωρίς το ok της αντίθετης πλευράς. κράξιμο στον santos σημαίνει με λίγα λόγια κράξιμο στην διοίκηση. θεωρείς αυτήν την νοοτροπία σήμερα 09.08.2009 σωστή? ok παο πάσο
5) διαβάζω σε εκαντοντάδες post πως παρασύρουν τα μμε τον κόσμο με άποψης που δεν στέκουν. άποψης λανθασμένες. p.x. για ομάδα, προπονητή, γήπεδο, διοίκηση, χρέη ktlp ktlp. ΟΛΟΙ καταδικάζουν αυτά ΑΛΛΑ εδώ βλέπω και στο ίδιο μας το φόρουμ στην τελική το ίδιο γίνετε. το θεωρείς αυτό καλο? ok παο πάσο
6)γραφής θέλω ο ΠΑΟΚ να διεκδικεί τα πάντα, κύπελλο, πρωτάθλημα, eufa. όχι να τα πάρει αλλα τουλάχιστον να τα διεκδικεί. σωστά αυτό θέλω φυσικά και εγώ όμως να σε κάνω μια ερώτηση: τυχαίνει να μην διεκδικούμε κάτι από αυτά σήμερα --> ώστε να κάνουμε κριτική σε κάποιον που φταίει? αν το "θεροσις" εσύ σωστό ok παο πάσο
θέλω να γράψω τόσα και τόσα αλλα μάλλον ο ένας δεν μπορεί να πείσει τον άλλον ΑΛΛΑ κάτι πρέπει οπωσδήποτε να ξεφορτωθώ
Ότι είπες έγραψες είναι γνώμη σου και πρέπει οπωσδήποτε να το σεβαστούμε --> OK. Και η δικη μου ΓΝΩΜΗ όμως είναι ότι αυτή η νοοτροπία να με φταίει ο προπονητής μετά από δυο mats in λανθασμένη και "βλακιοδις" οποτε και εσύ πρέπει να την σεβαστής

είπαμε κάπως φιλοσοφικό το θέμα --> p.s. σε "ιπεθιμιζο" σε σε θεώρησα ποτε προσωπικά ΒΛΑΚΑ