@ paokcure
ida και ξαναείδα και ξαναείδα την περίληψη του αγώνα στην "νοβασπορτ".
-- είχαμε κατοχή της μπάλας
-- είχαμε τετραπλάσιες ευκαιρίες
-- δεν βγήκαν καλά καλά από περιοχή τους η "νορωιγι"
-- είχαμε σε μερικές επίθεσης διπλή πασα
-- κάναμε σουτ από έξω
-- ήταν το δεύτερο μας mats επίσημο ενώ το δικό τους αν δεν κάνω λάθος το εικοστό
-- το goal που βάλανε ήταν ένα αμυντικό λάθος που γίνετε καθημερινός σε ΟΛΑ τα γήπεδα του komsou. θα μπορούσα να γεμίσω δυο σελίδες με ανάλογα αποτελέσματα όπου η μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο ενώ η άλλη είχε το "αποτελεμα". ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
μην τα φέρνουμε όλα καταστροφή. πρέπει επιτέλους να κόψουμε αυτή την ΒΛΑΚΕΙΑ νοοτροπία μόλις μιας νίκης/ήττας να τα βλέπουμε όλα τέλεια και όλα σκατά.
Αυτές είναι νοοτροπίες μικρών ομάδων όπως είναι όμως kia νοοτροπία οπαδών μικρών ομάδων. Κάπως το περίμενα αυτό το "αποτελμα". σε πιο παλιό post μου είχα γράψει ότι στην ουσία μας χωρίζουν τα σημεία και με "ψιλοπιραν" στο κυνηγητό εδώ μέσα. Παοκ της νάπολης, arsenals, μπαρτσελόνας και τι ξέρω εγώ ακόμα
στο πρώτο mats (με τον ίδιο προπονητή και τους ιδιους παίχτες) είχαμε 100% του ελεγχου. στην πρώτη μετά το mats η "κολοφιλαδες" αυτού του κράτους γράφανε παπαριές με 1 1/2 πόδια στον επόμενο γύρο. αυτά είναι που "απροσανατολιζουνε" κόσμο και παίχτες.
αρχίζουμε έτσι ατέλειωτη κουβέντα ας κλίση αυτός ο φάκελος εδώ και τώρα ανοίγοντας τον επόμενο με herenveen.
μακάρι να "μαλώνουμε" αναμεταξύ μας και ο ΠΑΟΚ στην τελική να προκρίνεται πάντα έστω και με αυτόν τον τρόπο στον επόμενο γύρο

Δεν είναι αυτό τεράστιο βήμα μπροστά? τόσα χρονια δεν παίζαμε όμορφο ποδόσφαιρο αλλα δεν περνάμε και αποτέλεσμα. Ενώ σήμερα μιλάμε δεν παίζουμε θεαματικό αλλα αποτελσματικό ποδόσφαιρο.
p. σ. πολύ καλά τους την λέει ο santos. αν είναι δυνατόν να τους εξής προετοιμάσει στην φάση του goal, να το κανεις προπόνηση και πάλι να φας από εκείνο το σημείο το goal
εδώ εσύ, εγώ αλλα και ο κύπριος speaker από το πρώτο mats ήξερε ότι τα arout τους σε εκείνο το σημείο είναι σαν corner.
p.s. 2 γαμιέται το "νοβασπορτ" με τους δημοσιογράφους το κόλου. ο κύπριος μας είχε pi στατιστικά που εγώ ο ίδιος αρχίνιζα να τα ξεχνάω ενώ ο βλάκας ο έλληνας εκτος από ονόματα παιχτών δεν έλεγε απόλυτος τίποτα. άλλη μια νοοτροπία που με δείχνει εμενα πως προετοιμάστηκε ο πρώτος και πως ο δεύτερος.
p.s. 3 η "τιμοσοροι" (ομάδα με μόλις 7 χρονια ιστορία απέκλεισε την σαχτάρ στο CL) άμα ήταν ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να κλείσουμε μάλλον το "μαγαζί".