Author Topic: ΠΑΟΚ - valerenga: 0 - 1 (Πέμπτη 6/8/09 ώρα 21.45 novasports1)  (Read 6873 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου θα βρίσκεται στην κλήρωση της Νιόν...

Offline sabbath

• Αλλαγή
μαγκες ακομα και 5-1 να κερδιζαμε εχτες ορισμενα πραγματα φαινονται....ειμαστε απελπιστικα αργοι και πλεον στην ελλαδα θα μας ξερουν....αν μας τρεξει λιγο μια ομαδα θα μας κανει γιο γιο..δεν εχεις και μπακα φετος που περσι σε ξελασπωσε..κονσεισαο,ιβιτς,γκαρσια ποιοτικοι παικτες και οι τρεις αλλα σε πολυ χαμηλο τεμπο....

ας πουμε οτι ο κονσεισαο με την εμπειρια του αξιζει να παιζει βασικος ακομα ομως αντι για τον σορλεν γιατι δεν ξεκινησε ο κουτσιανικουλης αριστερο εξτρεμ???....

νομιζω πως και φετος θα στηριχθουμε στην πολυ καλη μας αμυνα....τωρα αν καταφερουν βιερινια κουτσιανικουλης,βιτολο να δωσουν μια φρεσκαδα στην ομαδα μακαρι....

και ο μουσλιμοβιτς ναι ναι γερος το παλικαρι....

προσωπικα αν δεν αλλαξει κατι στην ταχυτητα της ομαδας  απο το κεντρο και μπροστα το θεωρω παρα πολυ δυσκολο να επαναληφθει η περσινη πορεια....

μπραβο στον κοσμο που δεν αναψε πυρσος.....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
αυτος ο αστειος ο ρεχαγκελ χτυπησε παλ.πηρε τον μακο στην εθνικη..

Offline blue_eyes

• Βασικός
για ιβιτς μαλλον πλακα κανετε..

θα συμφωνησω με σαμπαθ και τοy

rokas

• Guest
μετα την λιξη χτες του παιχνιδιου οι περισοτεροι πιστευω νοιωσαν ανακουφιση για την προκρηση αυτο ειχε την μεγαλιτερη σιμασια μπορει να μην εγινε με τον ποιο πανιγηρικο τροπο ομως εγινε.πηστευω πως το ιδιο ανχος με την κερκιδα το ειχε και η ομαδα μετα το απροσμενο γκολ που δεχτηκε.
εκει ελληψε η αυτοσυγκεντρωση.
σε ενα τετιο παιχνιδι που κρινετε η χρονια στην ευρωπη δεν μετραει το αποτελεσμα του αγωνα. :gruebel: :gruebel: :gruebel:

ξαφνηκα καποιοι τα ισοπεδοσαν ολα στο μολης δευτερο επισημο παιχνιδι της ομαδας απαξιωθηκαν στα ραδιοφωνα της πολης παιχτες που την προηγουμενη Πεμπτη ηταν παιχταραδες
ξαφνικα αυτοι που δεν επαιξαν (Μουσλι,Κοντρερας κα) αν επαιζαν θα ηταν αλιως τα πραματα. μην ξεχναμε πως και αυτοι οι παιχτες δεχτηκαν κριτικη εντονη κατα καιρους. :jimmykick:

Σε μια ηττα οποιοι παιζουν φτενε και οποιοι δεν παιζουν επρεπε να παιζουν για να μην χαναμε. :idea:

δεν πιανετε απο πουθενα ο παοκτσης :b347:

τελοσπαντον ενα παιχνιδι ηταν και δεν χαθηκε τιποτα.ισως ειναι και μαθημα αυτο για την ομαδα και για ολους μας.παμε για καλητερα πραγματα.η ομαδα χριαζεται στηριξη καλοπροερετη κριτικη και οχι εμπαθεια. :trelos:

ΥΓ.μπραβω χτες στο Σορλεν που μετα την ηττα γιρησε σχολαστηκα και χιροκρωτησε ολοι την κερκιδα :04a:

Offline cure

• Αλλαγή
Ποιά συμπεριφορά ΒΟΗΘΑΕΙ την ομάδα που αγαπάω ώστε να βελτιωθεί και να προδεύσει (π.χ. το κράξιμο σε  κάποιο παίκτη για απόδοση σε ένα και μόνο μάτς)?.
Θεωρώ την παραπάνω ερώτηση του φίλου Χάρη την πιο σημαντική παράμετρο που πρέπει να λαμβάνει υπόψη του ο καθένας από μας πριν μιλήσει. Και θα πρέπει να την έχουμε στο μυαλό μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν γιατί θα μας χρειαστεί (αλλά διαφωνώ με την απάντηση που δίνει).
Ίσως και να μην έχει σημασία η γνώμη μας για τον τρόπο που παίξαμε, για το ποιος φταίει πιο πολύ κτλ. Άλλωστε είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε στην ομάδα ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά ποιος φταίει και θα το αντιμετωπίσουν.
Εμείς λοιπόν ως οπαδοί τι κάνουμε; Πως αντιδράμε σε μία τέτοια ξεφτίλα;

Το γεγονός λοιπόν είναι ένα και απλό. Μία κακή και αποδεκατισμένη ομάδα μας νίκησε μέσα στη Τούμπα. Δεύτερο γεγονός: Παρόλο που ήταν φανερό πως ήταν μια από τις πιο αδύναμες που έχουν παίξει στο γήπεδό μας στην ιστορία μας ήταν σε φουλ φόρμα κι εμείς σε περίοδο προετοιμασίας. Βάλτε στη ζυγαριά και ό,τι άλλο αγαπάτε.

Ας αναλογιστούμε λοιπόν ποιο είναι το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ τώρα:
Κράζουμε γιατί απαγορεύεται στον ΠΑΟΚ να ξεφτιλίζεται έτσι σχέδιο χωρίς αντίδραση, ώστε να πιεστούν;
Ή τους λέμε ΟΚ μάγκες δεν πειράζει, πάμε παρακάτω, ώστε να διορθωθούν με την ησυχία τους;

Δεν υπάρχει μέση οδός. Ποιο λοιπόν είναι το συμφέρον της ομάδας μας ρε παιδιά;
Τι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ από έναν κόσμο που βράζει από τα νεύρα του και βρίζει δικαίους και αδίκους και τι από έναν κόσμο κουλ που κοιτάζει παρακάτω;

Για μένα είναι προφανές ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση κι όχι γενικά ισχύει το πρώτο. Για άλλους ισχύει η δεύτερη άποψη. Όλοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε όμως.

Και τέλος κάτι που θεωρώ σημαντικό να πω για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Το να κράζεις δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύεις στην ομάδα. Το αντίθετο σημαίνει. Ότι πιστεύεις πάρα πολύ στην ομάδα κι έχεις απαιτήσεις. Αλλιώς αν θεωρείς ότι η ομάδα έχει περιορισμένες δυνατότητες το αντιμετωπίζεις πιο ψύχραιμα. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα. Από τεχνικό διευθυντή, προπονητή, παίχτες, γυμναστές και μεταφραστή. Και χρειάζονται πολλά χαστούκια για ν' αλλάξω γνώμη
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

jmjyiannis

• Guest
Τι συμπεράσματα έβγαλα απο χθες.

Ο τσιρίλο ήταν πολύ καλός.
Ξαφνικά ανεξήγητα είχαμε νοοτροπία μικρής ομάδας που ένα δοκάρι του αντιπάλου την αποσυντονίζει,
Ο κουτσια θα παίρνει συνεχώς χρόνο συμμετοχής,
Ο παπάζογλου δεν περίμενα με τίποτε να χτησιμοποιηθεί και ελπίζω να μη του μείνει κομπλεξ το τετατετ που έχασε.
Βιτολο και Βιειρινια ειναι απαραιτητοι
και το κυριότερο...

ΧΘΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΗΘΕΛΕ Η ΜΠΑΛΑ 300 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
ανέβηκαν φώτο από το χθεσινό παιχνίδι.

ΠΑΟΚ-ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ PHOTOGALLERY

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω παντως θα πω δυο πραγματα.ειδα μολις προχθες το πρωτο παιχνιδι και δεν ειδα πουθενα αυτα που διαβαζα εδω μεσα...δλδ δεν ημασταν καλοι...

η διαφορα μας με τους νορβηγους ειχε ονοματεπωνυμο.ζλαταν μουσλιμοβιτς.οσο επαιζε ο ζλαταν η ομαδα απειλουσε και ειχε μια ορθολογικη αναπτυξη.κατι που ελειψε χθες

αρα τα οσα βαρυγδουπα διαβαζω σημερα μου φαινονται ξενα γιατι δεν συμμεριστηκα την χαρα αρκετων για το πρωτο ματς...

δευτερον κατι για το χθεσινο παιχνιδι.ματς εξηγουμαι δεν ειδα.απλα διαβαζω κατι αριθμητικο που πρωτη φορα το ειδα με σαντος προπονητη

17 τελικες και μηδεν γκολ...συνηθως η ομαδα με σαντος κανει το πολυ 5-6 τελικες για να βαλει 1 γκολ...αυτο δειχνει κατι σε μενα τουλαχιστον(αν και δεν πιστευω στους αριθμους).χθες η ομαδα στην τελικη προσπαθεια ηταν...αλλου.φταιει οτι δεν επαιζε ο ζλαταν,φταιει οτι καποιοι ηθελαν να κανουν το κομματι τους,φταιει οτι ηταν αγχωμενοι οι πιτσιρικαδες,φταιει ο χατζηπετρης δεν ξερω...

δυο σημειωσεις.ο κοντρερας διπλα στον τσιριλο θα κανουν πολυ δυνατο διδυμο.και νομιζω πως σιγα σιγα πρεπει να το δοκιμαζει ο σαντος αυτο το σχημα

δευτερον φοβαμαι μην κανουμε τον σορλεν σαν τον βερον.τρεχα γαλλε τρεχα γαλλε ε καποια στιγμη 8α τα φτυσει και εμεις θα λεμε επηρρεασμενοι απο τον χ κολκα...να φυγει να παει αλλου...

edit  και κατι ακομα...φετος ο σαντος εφαρμοζει ζωνη στα στημενα...μεχρι που να μαθουν να το παιζουν θα φαμε πολλα γκολ.το ιδιο συνεβη
και με την λιβερπουλ οταν ο μπενιτεθ αποφασισε να το εφαρμοσει...
« Last Edit: August 07, 2009, 14:30:03 by gianniwths4 »

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
πολυ απλα και λακωνικα θ αναφερω οτι το χτεσινο παιχνιδι ανηκει στο παρελθον!σημασια εχει μονο η προκριση.ας κρατησει τα χτεσινα λαθη της ομαδας ο σαντος  και ας τα διορθωσει για να παρουσιαστουμε πιο δυνατοι στη συνεχεια γιατι εχτες πραγματι ολοι προβληματιστηκαμε.
κοιταμε τη συνεχεια!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
δεν μπορω ειλικρινά να καταλάβω γιατί πρέπει να αναλύσουμε ΤΟΣΟ ένα αποτέεσμα σαν το χθεσινό...
για εμένα η προταση: 'Ο ΠΑΟΚ έχασε στην γεμάτη ΤΟΥΜΠΑ με 0-1 από την Βαλερέγκα" είναι ότι πιο γελοίο και απαξιωτικό μπορούσαν να σκεφτώ φέτος το καλοκαίρι.
δικαιολογίες εκατέρωθεν...ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ? πρέπει να έχεις όλο το ρόστερ, σε φουλ ρυθμούς, με γεμάτο γήπεδο, με σούπερ συστήματα για να κάνεις τι ρε? να πετάξεις 2-3 γκολ στο ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΛΩΜΟΥΣ...

ΑΝΤΙ όλοι ευθέως να πούμε το αυτονόητο και να κατακρίνουμε το αποτέλεσμα αρχίσαμε να ψάχνουμε δικαιολογιες και να χρυσώνουμε το χάπι με το ότι οκ εμείς περάσαμε.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 και ΧΡΟΝΙΑ στο ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ! δε με νοιάζει καν τίποτα άλλο././παιζαμε με μια ομάδα με 5 ελλείψεις ΒΑΣΙΚΩΝ, με το βασικό τους CB τραυματία, με ΑΠΟΣΤΟΛΗ 15 άτομα, με 5 αγώνες χωρίς ΓΚΟΛ και εμείς ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ γιατί παίζει ο Φιλομένο στη γραμμή, και γιατί δε βγήκε ο Σέρτζιο και γιατί είμαστε 6 Αυγούστου κουρασμένοι? και μετά αναρωτιόμαστε γιατί είχαμε αυτό το θέαμα χθες στην κερκίδα?

ας κάνουμε ένα brainstorming event να δούμε πόσες δικαιολογίες ακόμα μπορούμε να σκεφτούμε...για εμένα τα πράγματα είναι σαφή! η χθεσινή βραδυά είναι εξευτελιστική για την ιστορία του ΠΑΟΚ...\και τελειώνει ΕΚΕΙ!\

ούτε ως δεν είμαστε έτοιμοι, ούτε ως που πάμε φέτος ούτε κακός ο ένας πιο κακός ο άλλος ΜΟΝΟ ΧΘΕΣ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ΤΡΑΓΙΚΟΣ σε ένα ιστορικό ραντεβού!

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ παρά απογοήτευση γιατί άλλι μια φορά οδήγησα μετά το ματς για να φύγω από τη Θεσσαλονίκη με πόνο και δυσαρέσκεια!
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!

το χθεσινό δεν το άξιζε ο κόσμος του ΠΑΟΚ..\
αναλύστε τώρα συστήματα και επιλογές Σάντος μεγάλη σημασία έχουν...

Ευχαριστω που με εβγαλες απο την δυσκολη θεση να ποσταρω.... συμφωνω σε ολα!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω παντως θυμαμαι οτι κακες εως τραγικες εμφανισεις ειχαμε εντος με Ρεηντζερς, Ντεμπρετσεν,Χαποελ,Σβαροφσκι,Λυν και εκτος με Λεισοες, εκεινη τη Ρουμανικη που δε θυμαμαι. Θελω να πω πως διαφωνω οτι ηταν μια τοσο χαλια εμφανιση, τοσο ντροπιαστικη οσο λενε καποιοι απο εσας.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apaoki13

• Guest
Σέβομαι όλους όσους δηλώνουν απογοητευμένοι από το χθεσινό, σε σημείο να ανησυχώ για μένα που το πήρα πιο ήρεμα από άλλα στραβά αποτελέσματα της ομάδας. Όμως με ανησυχεί το γεγονός ότι από αυτές τις αντιδράσεις φαίνεται ότι η φετινή ομάδα δεν θα έχει κανένα άλλοθι σε περίπτωση αποτυχίας.

Γενικά θα σταθώ στο πρώτο μισάωρο και τον τρόπο που κυκλοφορούσε η μπάλα αλλά και τον τρόπο που πατούσαν οι παίκτες την περιοχή. Με Βιερίνια αριστερά και τον Σορλέν στη θέση του Ίβιτς έχεις ήδη άλλο αέρα. Αν όπως λέγεται μπει και ο Βιτόλο και απελευθερώσει το ένα από τα δύο χαφ τότε μπορούμε να μιλάμε για άλλη ομάδα. Από εκεί και πέρα σίγουρα γίναμε χωριό αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα των εντολών του προπονητή. Γι' αυτό (@ PAOKCURE) αυτή τη φορά ίσως να έχει κάθε δικαίωμα να λέει πως φταίνε κάποιοι παίκτες.

« Last Edit: August 07, 2009, 16:13:28 by apaoki13 »

Offline nik

• Αποστολή
  • **
αντιθετα με πολους εγω ειμαι ευχαριστημενος με την προκριση και την αποδοση της (25 ημερων) ομαδας μας
την μπαλα που επεξε τα πρωτα 25'-30' δεν την εχω ξαναδει,το οτι δεν μπηκε το γκολ ηταν θεμα γκαντεμιας
απο 'κει και περα ειδα το μελλον της ομαδας και πως μπορει να μεταμορφωθει αναλογα με την περιπτωση
αν παρει παιχνιδια η ομαδα θα πεταει και θα τριβουμε τα ματια μας
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ σήμερα ξεφτιλίστηκε από ένα λιμό μέσα στην Τούμπα. OVER
Ο ΠΑΟΚ σήμερα έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του στην Ευρώπη. OVER

Όποιος δεν μπορεί να τα καταλάβει αυτά ας κρατήσει τις απόψεις του για τον εαυτό του. Αν δεν την ακούσουν όλοι στην ομάδα γι' αυτή τη ξεφτίλα τώρα τότε έχουμε γίνει ηρακλάκος. Αμάν πια με το μη μου άπτου.

Επίσης θεωρώ αστείο να τα ακούει ο λαός σήμερα. Ένας λαός κόσμημα που γέμισε κατακαλόκαιρο το γήπεδο με την πρόκριση υποτίθεται εξασφαλισμένη, με αντίπαλο μια ψαραγορά και ένας λαός που κόντρα σε όλες τις προβλέψεις σεβάστηκε τη προσπάθεια της διοίκησης και δεν άναψε τίποτα εκτός το πορτοκαλί καπνογόνο στη 4Α.
Όλοι να λέτε μπράβο σε αυτό τον ήρωα λαό. Και μπραβο πρέπει να ακούσει αυτός ο λαός που κρατήθηκε στο τέλος. Να μη λέμε μόνο για 30 μαλάκες που βρίζουν πίσω από τον πάγκο. Σήμερα 25.000 σοκαρισμένοι άνθρωποι είδαν την ομάδα τους να ταπεινώνεται από τον Παναιτωλικό μέσα στην Τούμπα. Και το κατάπιανε.
Μπράβο λοιπόν για τη μοναδική στήριξη.

Όσο για το χάλι της κερκίδας μετά το 30 γι' αυτό να μη ψάχνετε φταίχτες στην κερκίδα αλλά στον πάγκο. Τρίτο χρόνο έχουμε Ζαγοράκη και γεμάτη καύλα Τούμπα και μέσα στο χορτάρι μια ομάδα που παίζει για το 0-0.
Η ομάδα σβήνει την κερκίδα και οι θεωρίες ότι η κερκίδα δεν πρέπει να επηρρεάζεται ισχύουν μόνο για την 4. Όσο η ομάδα παίζει σαν τη Προοδευτική όλο το υπόλοιπο γήπεδο θα ξενερώνει.

Τέλος θα πω μόνο ένα πράγμα για το αγωνιστικό. Φεύγοντας από το γήπεδο, παρόλο που ήμουν έξαλλος έλεγα πως αυτή η ήττα μπορεί να μας κάνει μεγάλο καλό. Ώσπου μπήκα στο αμάξι και άκουσα Live τον προπονητή να τα ρίχνει στους παίχτες. Μυρωδιά δεν πήρε αυτός τι έγινε. Σκατά καλό θα μας κάνει τελικά.

RESPECT  :prosk:
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

kostas4

• Guest
Τέλος θα πω μόνο ένα πράγμα για το αγωνιστικό. Φεύγοντας από το γήπεδο, παρόλο που ήμουν έξαλλος έλεγα πως αυτή η ήττα μπορεί να μας κάνει μεγάλο καλό. Ώσπου μπήκα στο αμάξι και άκουσα Live τον προπονητή να τα ρίχνει στους παίχτες. Μυρωδιά δεν πήρε αυτός τι έγινε. Σκατά καλό θα μας κάνει τελικά.

βιαζεσαι και πολυ μαλιστα.μαλλον καποιοι δεν εχετε καταλαβει οτι εχουμε τον καλυτερο προπονητη στην ελλαδα και ενα μετριο ροστερ.
ειδατε τους γαυροβαζελους πως παιζανε?αν δεν ειχανε παιχτες με ποιοτητα τοτε και οι δυο θα ειχαν προβλημα.εμεις δεν εχουμε παιχτες που θα μπορεσουν να παρουν ενα παιχνιδι μονοι τους.
εχουμε ομως συνολο το οποιο θελετε δεν θελετε ειναι δουλεια του σαντος.οταν εχουμε στην ομαδα για δεκαρι τον ιβιτς που ειναι πιο αργος απο εμενα και δεν μπορει να τελειωσει μια κλασικη φαση και για επιθετικο τον αναστασακο που το "μουμια" μαλλον του ταιριαζει γαντι τοτε δεν περιμενω και πολλα.

μακαρι να ειχαμε τα εκατομυρια των χαμουτζηδων αλλα δεν τα εχουμε.ειναι πολυ νωρις για να κραζετε ετσι και @paokcure δεν το περιμενα απο εσενα.

η ηττα με ενοχλησε παρα πολυ αλλα ολα ειναι μεσα στο προγραμμα.

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Φίλοι μου

Τις τελευταίες μέρες φιλοξενώ στην Ελλάδα ξαδερφάκι από Νέα Υόρκη το οποίο το είχα κάνει παοκτσάκι όταν ζούσε Ελλάδα και ήταν 10 χρονών. Τώρα ήρθε Ελλάδα μετά απο 11 χρόνια και ήθελα πολύ να τον πάρω μαζί μου στην τούμπα την πέμπτη να πάρει το βάπτισμα του πυρός και να καταλάβει επακριβώς τι εστί ΠΑΟΚ αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να προμηθευτώ εισιτήριο από ίντερνετ σήμερα και καμιά γνωριμία μου δεν έχει διαθέσιμο.

Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με μεμονωμένο εισιτήριο ή να δανείσει διαρκείας όπως δάνεισα εγώ πέρυσι το δικό μου σε συμφορουμίτες θα το εκτιμούσα ή εάν κάποιος έχει διαρκείας και δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί λόγω απόστασης μπορεί να μου το στείλει και να πληρώσω τα ταχυδρομικά (εάν βέβαια έχει την καλή διάθεση να το στείλει).

Επικοινωνήστε μαζί μου με πμ.
Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ δημόσια τον diegito4 και τον σύνδεσμο της Τριανδρίας για το εισητήριο που μου κρατήσαν για τη θύρα 7.

Σας είμαι υπόχρεος.

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ - VALERENGA 0-1

Ενώ όλοι περιμέναμε μία άνετη νίκη στον επαναληπτικό αγώνα της Τούμπας, τελικά περάσαμε στην επόμενη φάση με την ψυχή στο στόμα. Εντελώς ασόβαρη και μίζερη η εμφάνιση της ομάδας που έμοιαζε να μην ξέρει τι ζητάει απο το παιχνίδι. Παρόλα αυτά είχαμε και μερικές κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τους Ίβιτς (δοκάρι), Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι η αγωνία μας έληξε με τη λήξη του αγώνα. Παραπάνω δεν χρειάζεται να πούμε γιατί η ομάδα έχει διοίκηση και προπονητή και αυτοί είναι οι αρμόδιοι που πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους για να μην επαναληφτούν αυτά τα χάλια. Στα δικά μας τώρα, η συμπεριφορά του κόσμου ήταν υπερβολικά κόσμια και τελικά απο ότι φάνηκε μόνο ο κόσμος κατάλαβε ότι στην Ευρώπη πρέπει να είσαι σοβαρός και προσεκτικός. Η κερκίδα κυμάνθηκε και αυτή σε πολύ χαμηλά επίπεδα αφού όσες συναντήσεις και να γίνουν μερικοί δεν βάζουν μυαλό με τίποτα. Βέβαια υπάρχει πάντα το ελαφρυντικό της εμφάνισης, αλλά δεν νομίζουμε να φταίει η ομάδα που είχαμε 3 διαφορετικούς πυρήνες μεσα στην 4. Ούτε φταίνε οι παίκτες, αν κάποιοι νομίζουν ότι το γήπεδο είναι θέατρο, ούτε φταίει ο προπονητής αν κάποιοι κοιτάζουν να κάνουν το κομμάτι τους αντί να σεβαστούνε τα παιδιά στην 4Α που ανεξαρτήτως αντιπάλου και αποτελέσματος φτύνουν τα λαρύγγια τους.   

http://paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
@ paokcure

ida και ξαναείδα και ξαναείδα την περίληψη του αγώνα στην "νοβασπορτ".

-- είχαμε κατοχή της μπάλας
-- είχαμε τετραπλάσιες ευκαιρίες
-- δεν βγήκαν καλά καλά από περιοχή τους η "νορωιγι"
-- είχαμε σε μερικές επίθεσης διπλή πασα
-- κάναμε σουτ από έξω
-- ήταν το δεύτερο μας mats επίσημο ενώ το δικό τους αν δεν κάνω λάθος το εικοστό
-- το goal που βάλανε ήταν ένα αμυντικό λάθος που γίνετε καθημερινός σε ΟΛΑ τα γήπεδα του komsou. θα μπορούσα να γεμίσω δυο σελίδες με ανάλογα αποτελέσματα όπου η μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο ενώ η άλλη είχε το "αποτελεμα". ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

μην τα φέρνουμε όλα καταστροφή. πρέπει επιτέλους να κόψουμε αυτή την ΒΛΑΚΕΙΑ νοοτροπία μόλις μιας νίκης/ήττας να τα βλέπουμε όλα τέλεια και όλα σκατά.

Αυτές είναι νοοτροπίες μικρών ομάδων όπως είναι όμως kia νοοτροπία οπαδών μικρών ομάδων. Κάπως το περίμενα αυτό το "αποτελμα". σε πιο παλιό post μου είχα γράψει ότι στην ουσία μας χωρίζουν τα σημεία και με "ψιλοπιραν" στο κυνηγητό εδώ μέσα. Παοκ της νάπολης, arsenals, μπαρτσελόνας και τι ξέρω εγώ ακόμα

στο πρώτο mats (με τον ίδιο προπονητή και τους ιδιους παίχτες) είχαμε 100% του ελεγχου. στην πρώτη μετά το mats η "κολοφιλαδες" αυτού του κράτους γράφανε παπαριές με 1 1/2 πόδια στον επόμενο γύρο. αυτά είναι που "απροσανατολιζουνε" κόσμο και παίχτες.

αρχίζουμε έτσι ατέλειωτη κουβέντα ας κλίση αυτός ο φάκελος εδώ και τώρα ανοίγοντας τον επόμενο με herenveen.

μακάρι να "μαλώνουμε" αναμεταξύ μας και ο ΠΑΟΚ στην τελική να προκρίνεται πάντα έστω και με αυτόν τον τρόπο στον επόμενο γύρο :)

Δεν είναι αυτό τεράστιο βήμα μπροστά? τόσα χρονια δεν παίζαμε όμορφο ποδόσφαιρο αλλα δεν περνάμε και αποτέλεσμα. Ενώ σήμερα μιλάμε δεν παίζουμε θεαματικό αλλα αποτελσματικό ποδόσφαιρο.

p. σ. πολύ καλά τους την λέει ο santos. αν είναι δυνατόν να τους εξής προετοιμάσει στην φάση του goal, να το κανεις προπόνηση και πάλι να φας από εκείνο το σημείο το goal

εδώ εσύ, εγώ αλλα και ο κύπριος speaker από το πρώτο mats ήξερε ότι τα arout τους σε εκείνο το σημείο είναι σαν corner.

p.s. 2 γαμιέται το "νοβασπορτ" με τους δημοσιογράφους το κόλου. ο κύπριος μας είχε pi στατιστικά που εγώ ο ίδιος αρχίνιζα να τα ξεχνάω ενώ ο βλάκας ο έλληνας εκτος από ονόματα παιχτών δεν έλεγε απόλυτος τίποτα. άλλη μια νοοτροπία που με δείχνει εμενα πως προετοιμάστηκε ο πρώτος και πως ο δεύτερος.

p.s. 3 η "τιμοσοροι" (ομάδα με μόλις 7 χρονια ιστορία απέκλεισε την σαχτάρ στο CL) άμα ήταν ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να κλείσουμε μάλλον το "μαγαζί".
PAOK PANO APO OLLA

Tepes4

• Guest
Ναι ρε φίλε...Δεν φταίνε οι παίχτες για την κερκίδα.

Φταίει το τύμπανο που δεν χτυπάει 90 λεπτα πριν το ματς και 90 μετά το ματς.  
Φταίει ο οργανωτής στην Α που βλέπει το ματς και δεν βλέπει να δίνει συνθήματα.
Φταίει ο Σταύρος (τον εκτιμώ πολύ, αλλά) με το κόλλημα του με κάποια συνθήματα.  Τί θα πει να φωνάζει η μιση η 4Α ΠΑΟΚ ΟΛΕ και αυτος να δείχνει το ρολοί του και να λέει να σταματήσουν.... Και δεν έγινε μια και δυο!!!! Και τσαντίζετε που δεν λενε αυτά που θέλει αυτός οι κοντά του.
Φταίει το ότι εγω ήμουν στο κάγγελο δίπλα στο πανώ της Θύρας 4 και ενω μόλις παράτησα την δουλεία και το μαγαζί μου και ήρθα στο γήπεδο, μπήκα 1 ώρα πριν μέσα και φώνζα μέχρι και το τελευταίο λεπτό, οι διπλανοί γυμνασιόπαιδες μάλλον στρώναν λαρύγγι γιατί εκτός από το κλεμμένο το κυπιακό το σύνθημα και τους μπάφους που πίναν δεν φωνάξαν τίποτε άλλο....

Η κατάσταση δεν είναι καλή.

Δεν μπορεί να είναι η 4 μόνη της και εμείς να φωνάζουμε άλλα.  Δεν μπορεί να έρχονται τα παιδάκια και να πίνουν τις μαλακίες τους και να μην έχουν κουράγιο να φωναξουν.  Δεν μπορεί ο οργανωτής της 4 να βλέπει μπάλλα και να μην χτυπάει το τύμπανο 90 λεπτά.  Δεν μπορεί ο πυρήνας να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΑΛΛΑ!!! ΤΕΛΟΣ!!! Όποιος δεν θέλει ναχάσει το ποδόσφαιρο ας μην είναι στο κάγκελο δίπλ στο πανώ για να φαίνεται στις φωτογραφίες. Ας πάει να κάτει στην πέντε με τους άλλους τους ξενέρωτους.  

Και για να μην ακούσω μα..κίες.  Είμαι 30 χρονών, ελεύθερος επαγγελματίας με τ χρέη ως το λαιμό και παντρεμένος.  Παρατάμε μαγαζιά και δουλειές για την μαστούρα μας για να έχουμε δίπλα μας μαστουρια που βρήκαν το ΝΑΟ ευκαιρία να τις πιούν!!!

Ο ΠΑΟΚ είναι ιδεολογία ρε! Αν είναι να έρχεστε στην 4 για να βγείτε φωτογραφίες, να πιείτε ρετσίνες και μαυρο και να μην μπορείτε να βγάλετε ανάσα, ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.!!!!!!!

Πάω στο γήπεδο τόσα χρόνια και δεν είδα ποτέ γεμάτη τούμπα και να μην γίνετε πόλεμος από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς!  Φτάσανε να ακούγονται και οι Νορβηγοί σε μια φάση! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!