Author Topic: ΠΑΟΚ - valerenga: 0 - 1 (Πέμπτη 6/8/09 ώρα 21.45 novasports1)  (Read 6870 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

North_pole

• Guest
Που και να μην προκρινόμασταν...
Στόχος ήταν η πρόκριση και ο στόχος επετεύχθηκε. Οι αφορισμοί δεν ωφελούν. Η Λύν όταν μας κέρδιζε στην Τούμπα ήταν λιγότερο χωριό από αυτούς; Μιλάμε λες και δεν έχει ξαναγίνει; Η ήττα αυτή ήταν τελικά το πιο ανώδυνο μάθημα. Το ματσάκι δεν χάθηκε από τακτική, αλλά από ατομικά λάθη-ενέργειες. Δυστυχώς έχουμε δεχθεί πολλά γκολ από στημένα και αυτό είναι θέμα συγκέντρωσης. Πρέπει ωστόσο να περιμένουμε να δούμε την ομάδα σε πλήρη σύνθεση και ετοιμότητα ώστε να την κρίνουμε. Είναι νωρίς ακόμη. Εξάλλου κάποιους παίκτες τους κλείσαμε για 4 χρόνια. Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τον καλύτερο εαυτό τους σε βάθος χρόνου. Νομίζω ότι έλειπε ο Κοντρέρας από την άμυνα και γενικότερα από τη σιγουριά που εμπνέει στην ομάδα με το παιχνίδι του.

peja_4

• Guest
Η ομαδα ηταν ατυχη και δεν ειχε Μουσλιμοβιτς.
Κακο μας εκανε το 1-2 εκει μεσα και χαλαρωσαμε εδω.
Κριμα που δεν κερδισαμε για τη βαθμολογια στην ουεφα.
Δεν πειραζει θελουμε καλο αντιπαλο για εκδρομη
και οχι ευκολο αντιπαλο αυριο.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω δεν καταλαβα ακριβως τι εγινε σημερα. Δεν μπορω να πω οτι ειμασταν κακοι. Πρεπει να ξαναδω το παιχνιδι. Μαλλον τσαπατσουληδες ειμασταν παρα κακοι. Εκει που επρεπε να δωσει η ομαδα το κατι παραπανω, να φορτσαρει και να το καθαρισει δεν εγινε ποτε.Καπως φλυαροι δηλαδη. Ξεχωρισα Σορλαν (εκτος απο το τελευταιο 20λεπτο που τα παιξε), Τσιριλο (καθαιζε κεφαλιες, αλλαζε και θεσεις μαζευε σκουπιδια, εβγαλε και 2 σπεσιαλ μακρινες μπαλιες), Κουτσια (τους ανακατωσε και εδωσε ταχυτητα)
Ο Ιβιτς μου φανηκε βαριδιο στην αναπτυξη.
Τεσπα εγω ηθελα προκριση και με μισο μηδεν. Το μονο που με χαλασε ειναι οχι η ηττα αλλα οτι δεν πηραμε βαθμους. Συν το πρεστιζ βεβαια αλλα αυτο δεν τσαλακωθηκε και ανεπανορθωτα αφου γλιτωσαμε την κηδεια. Παω τωρα να διαβασω τις αποψεις σας.
« Last Edit: August 07, 2009, 02:01:27 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Εγω πάλι έχω να πω οτι η ομάδα δεν ειχε ουσία. Πιστεύω ότι απο ατυχία και απο επιπολαιότητα  δε βάλαμε ουτε ενα γκολ.
Πιστευω ομως οτι ισως ειναι καλυτερα ετσι για να προσγειωθούμε και να μαθαίνουμε...Φανηκε ξεκάθαρα οτι μας έλειψε η Ευρώπη. Μη ξεχνάμε ότι δεν εχουν ενσωματωθεί ακομα Βιερινια, Βιτολο Σαβίνι και Κοντρέρας.

Δε ξερω για εσάς αλλά εχω την εντύπωση οτι χρειαζόμαστε εναν ψηλό κεντρικο αμυντικο δίπλα στον Τσιρίλο. Μας επερναν τις κεφαλιες και τα γκολ μπηκαν απο στημένες φάσεις....

Λέτε για χαμένους βαθμούς και αναρωτιέμαι Βαθμους για την πρόκριση δεν πήραμε;;;

Offline gagas

• Αλλαγή
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έκανε επίσημο ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ και τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με την Βαλερένγκα: «Σίγουρα δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε αφού θέλαμε τη νίκη. Δυστυχώς δεν ήρθε αφού χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Τώρα περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο». Για το πρώτο του ματς στην Τούμπα επισήμανε: » Ήταν φοβερό το συναίσθημα να παίζεις μέσα στην Τούμπα. Υπήρχε λίγο άγχος όμως θα το ξεπεράσω». Για την εικόνα του ΠΑΟΚ προς το φινάλε τόνισε: » Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο τέλος πιέσαμε ψηλά, πιέσαμε και χάσαμε ευκαιρίες όμως πάντοτε είχαμε κατά νου και τα μετόπισθεν αφού μετράει η πρόκριση»
http://www.metrosport.gr/archives/27182
ειχε αγχος λεει.μερικοι που τον θελετε απο την αρχη μεσα να το καταλαβετε..το ιδιο ισχυει κ με τον παπαζογλου ειμαι σιγουρος..
αυτοι οι παικτες θελουν χρονο..κ για αυτο δεν μπορουν να παιρνουν πολυ χρονο συμμετοχης..
στην Ελλαδα βρισκομαστε...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Να πω και κάτι άλλο. Ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν έχασε πόντους λόγω ήττας όπως διαβάζω. Στην προκριματική φάση, μετράει μονάχα η πρόκριση στην ειδική βαθμολογία και δίνει 500 πόντους. Στους ομίλους, η νίκη είναι 2000 πόντοι και η ισοπαλία 1000. Η είσοδος στους ομίλους από μόνη της, 1000 πόντοι έξτρα
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Μακαρι.Ισως μας βοηθήσει αυτή η ήττα στη συνέχεια μηπως και αλλαξουμε μυαλό.Τουλαχιστον αυτά που θα λεν από αύριο"πήραμε το μάθημα μας,συγγνώμη για την εμφανιση,τους ετριξε τα δόντια ο σαντος,τους εβγαλε το λάδι,σκυμμένα κεφάλια"να ειναι όντως ετσι και όχι να χαμε να λεγαμε
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αν ειναι ετσι ειναι πολυ καλο.
Συμφωνω οτι αΠο την ηττα αυτη ισως προσγειωθουμε. Να μας βγει σε καλο. Εγω την υπεροψια φοβαμαι. Σημερα ειχαμε αν οχι υπεροψια τουλαχιστον μια χαλαροτητα.
Προσωπικα δεν φοβαμαι κανεναν αντιπαλο.. Νομιζω θα ειμαστε σκληρο καρυδι. Τουλαχιστον το ...ευχομαι.
τελος, ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ.....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Και Σλάβια και Σλάβια...!  ;D ;D ;D ;D ::) ::) ::) ::)

Offline cure

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ σήμερα ξεφτιλίστηκε από ένα λιμό μέσα στην Τούμπα. OVER
Ο ΠΑΟΚ σήμερα έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του στην Ευρώπη. OVER

Όποιος δεν μπορεί να τα καταλάβει αυτά ας κρατήσει τις απόψεις του για τον εαυτό του. Αν δεν την ακούσουν όλοι στην ομάδα γι' αυτή τη ξεφτίλα τώρα τότε έχουμε γίνει ηρακλάκος. Αμάν πια με το μη μου άπτου.

Επίσης θεωρώ αστείο να τα ακούει ο λαός σήμερα. Ένας λαός κόσμημα που γέμισε κατακαλόκαιρο το γήπεδο με την πρόκριση υποτίθεται εξασφαλισμένη, με αντίπαλο μια ψαραγορά και ένας λαός που κόντρα σε όλες τις προβλέψεις σεβάστηκε τη προσπάθεια της διοίκησης και δεν άναψε τίποτα εκτός το πορτοκαλί καπνογόνο στη 4Α.
Όλοι να λέτε μπράβο σε αυτό τον ήρωα λαό. Και μπραβο πρέπει να ακούσει αυτός ο λαός που κρατήθηκε στο τέλος. Να μη λέμε μόνο για 30 μαλάκες που βρίζουν πίσω από τον πάγκο. Σήμερα 25.000 σοκαρισμένοι άνθρωποι είδαν την ομάδα τους να ταπεινώνεται από τον Παναιτωλικό μέσα στην Τούμπα. Και το κατάπιανε.
Μπράβο λοιπόν για τη μοναδική στήριξη.

Όσο για το χάλι της κερκίδας μετά το 30 γι' αυτό να μη ψάχνετε φταίχτες στην κερκίδα αλλά στον πάγκο. Τρίτο χρόνο έχουμε Ζαγοράκη και γεμάτη καύλα Τούμπα και μέσα στο χορτάρι μια ομάδα που παίζει για το 0-0.
Η ομάδα σβήνει την κερκίδα και οι θεωρίες ότι η κερκίδα δεν πρέπει να επηρρεάζεται ισχύουν μόνο για την 4. Όσο η ομάδα παίζει σαν τη Προοδευτική όλο το υπόλοιπο γήπεδο θα ξενερώνει.

Τέλος θα πω μόνο ένα πράγμα για το αγωνιστικό. Φεύγοντας από το γήπεδο, παρόλο που ήμουν έξαλλος έλεγα πως αυτή η ήττα μπορεί να μας κάνει μεγάλο καλό. Ώσπου μπήκα στο αμάξι και άκουσα Live τον προπονητή να τα ρίχνει στους παίχτες. Μυρωδιά δεν πήρε αυτός τι έγινε. Σκατά καλό θα μας κάνει τελικά.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline geros

• Αποστολή
  • **
εμένα η ομάδα δυστυχώς με γέμισε απαισιοδοξία
το μόνο θετικό που βρήκα είναι οτι ο ιβιτς και ο κονσεισαό ήταν τόσο τραγικοί που ίσως το ξανασκεφτεί να τους ξαναβάλει βασικούς.
ο τσιρίλο πιστεύω πολύ καλός και νομίζω πως δένει πολύ καλά με κοντρέρας, καλύπτοντας ο ένας τις αδυναμίες του άλλου
φωτάκης τεράστια αποκάλυψη, ο παίχτης είναι έτοιμος για εθνική, έχω πάθει πλάκα με την πάρτη του,
σορλάν ο κορυφαίος παίσχτης του ΠΑΟΚ αυτήν την περίοδο

δεν ξέρω αν δυο με τρεις αλλάγες στην ενδεκάδα μπορούν να αλλάξουν ριζικά τη μορφή της ομάδας αλλά αυτό που είδα σημερα με απογοήτευσε.
μην ξεχνάμε πως φέτος πάμε για πρωτάθλημα και ολά κρίνονται με βάση αυτόν τον στόχο. τίποτα λιγότερο

Offline geros

• Αποστολή
  • **
Α επίσης για το λάο εγώ όπως έβλεπα το ματς από την 6 έπαθα πλάκα με το κουράγιο κάποιων ανθρώπων που δεν στάματησαν λεπτό να φωνάζουν παρ' ολα τα χάλια της ομάδας.
Νομίζω πως η κερκίδα ήταν κορυφαία σε σχέση με τα χάλια που βλέπαμε μέσα στο γήπεδο.
Η εμ΄φανιση ήταν αποκαρδιωτική και η κερκίδα στάθηκε πολύ ανώτερη των περιστάσεων

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Νομίζω ότι μετά από μια ήττα, το κράξιμο είναι η εύκολη λύση. Δε θεωρώ ότι η ομάδα ήθελε να χάσει στον πρώτο της εντός έδρας αγώνα, ούτε πως δεν ήθελε να δώσει χαρά στον κόσμο. Σήμερα ο αγώνας μπορούσε να είναι 3-0 στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά καμιά φορά στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν άρεσε ιδιαίτερα και παρουσίασε κάποιες χτυπητές αδυναμίες (κέντρο άμυνας, τελείωμα φάσεων), αλλά με το να βρίζουμε Θεούς και δαίμονες δε θα βελτιωθούμε ως δια μαγείας.
Εγώ έχω εμπιστοσύνη σε ομάδα και προπονητή. Νομίζω πως στις 20 του μήνα θα παρουσιαστούμε πολύ πιο έτοιμοι.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline diegito4

• Αλλαγή
για να μην το ξεχάσω τι συγκεντρωσάρα καναμε πάλι ως φόρουμ στον σύνδεσμο..
θεσσαλονίκη,αθήνα,βεροια,ξάνθη,πειραιάς,πελλοπόνησος,πάρος,βέλγιο,γερμανία..

πόσο ενώνει η ΠΑΟΚΑΡΑ...

Offline cure

• Αλλαγή
Θέλω να συμπληρώσω 3 πράγματα συνθηματικά όμως, από συγκεκριμένες κουβέντες που είχα την τελευταία εβδομάδα.

Γιώργο ποιος ακούει το γνωστό σου με τις θεωρίες συνωμοσίας του. Αλλά παρόλο που έγινε το τρελό εξακολουθώ να το θεωρώ μαλακία. Αλλά θα σε πρήζει πως σου τά λεγε. Ελπίζω μόνο να πέσει μέσα και στη δεύτερη "προφητεία".

Γιάννη είχες δίκιο. Και ταβάνι έχει και χαμηλοτάβανο είναι. Όχι γιατί δεν υπήρχαν υλικά να ψηλώσει το διαμέρισμα αλλά γιατί έτσι σχεδιάστηκε. Τα ψηλά σπίτια θέλουν δουλειά στο καθάρισμα, στο βάψιμο κτλ. Ενώ τα χαμηλοτάβανα τα φέρνεις βόλτα πιο εύκολα.

Χρήστο εσύ κι αν είχες δίκιο. Δεν μου ήρθαν αναμνήσεις μόνο από πέρυσι αλλά σε κάποιες φάσεις κι από πρόπερσι. Φαίνεται έχω ισχυρή μνήμη.

Συνεχίζω να ελπίζω πάντως πως σε βάθος χρόνου θα δικαιωθώ. Δεν μασάμε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gagas

• Αλλαγή
καταστροφολογια για ενα παιχνιδι στις 6 Αυγουστου? ημαρτον...

Offline Matador

• Αλλαγή
Πολλα αρνητικα στην παρουσα περισταση, αλλα και μερικα θετικα. Δεν ξερω ρε παιδια αλλα ο Παπαζογλου παρα τα ασχημα τελειωματα του μου αρεσαν οι κινησεις του, συνεργασια με Κουτσια, φαινεται και λιγο εγωιστης και αυτο θετικο για την θεση που παιζει. Λιγο τρακαρισμενοι οι πιτσιρικαδες, αλλα και θρασεις.
Φωτακης  πολυ καλος στο α' ημιχρονο και επιτελους ενας που σουταρει.

Ο Μπιζερα τοσο καλυτερος ειναι πια απο τον Μαλεζα;

Μην χαλιεστε μαγκες. Εχει μελλον η ομαδα. Σημερα ηταν πολυ μετρια σαν συνολο και ατομικα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
καλυτερα που ηρθε τωρα αυτη η ηττα. επισης, ουτε ενας πυρσος δεν αναψε. χιλια μπραβο. φερτε μας τον δυσκολοτερο αντιπαλο. BRING IT ON!!!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ σήμερα ξεφτιλίστηκε από ένα λιμό μέσα στην Τούμπα. OVER
Ο ΠΑΟΚ σήμερα έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του στην Ευρώπη. OVER

Όποιος δεν μπορεί να τα καταλάβει αυτά ας κρατήσει τις απόψεις του για τον εαυτό του. Αν δεν την ακούσουν όλοι στην ομάδα γι' αυτή τη ξεφτίλα τώρα τότε έχουμε γίνει ηρακλάκος. Αμάν πια με το μη μου άπτου.

Επίσης θεωρώ αστείο να τα ακούει ο λαός σήμερα. Ένας λαός κόσμημα που γέμισε κατακαλόκαιρο το γήπεδο με την πρόκριση υποτίθεται εξασφαλισμένη, με αντίπαλο μια ψαραγορά και ένας λαός που κόντρα σε όλες τις προβλέψεις σεβάστηκε τη προσπάθεια της διοίκησης και δεν άναψε τίποτα εκτός το πορτοκαλί καπνογόνο στη 4Α.
Όλοι να λέτε μπράβο σε αυτό τον ήρωα λαό. Και μπραβο πρέπει να ακούσει αυτός ο λαός που κρατήθηκε στο τέλος. Να μη λέμε μόνο για 30 μαλάκες που βρίζουν πίσω από τον πάγκο. Σήμερα 25.000 σοκαρισμένοι άνθρωποι είδαν την ομάδα τους να ταπεινώνεται από τον Παναιτωλικό μέσα στην Τούμπα. Και το κατάπιανε.
Μπράβο λοιπόν για τη μοναδική στήριξη.

Όσο για το χάλι της κερκίδας μετά το 30 γι' αυτό να μη ψάχνετε φταίχτες στην κερκίδα αλλά στον πάγκο. Τρίτο χρόνο έχουμε Ζαγοράκη και γεμάτη καύλα Τούμπα και μέσα στο χορτάρι μια ομάδα που παίζει για το 0-0.
Η ομάδα σβήνει την κερκίδα και οι θεωρίες ότι η κερκίδα δεν πρέπει να επηρρεάζεται ισχύουν μόνο για την 4. Όσο η ομάδα παίζει σαν τη Προοδευτική όλο το υπόλοιπο γήπεδο θα ξενερώνει.

Τέλος θα πω μόνο ένα πράγμα για το αγωνιστικό. Φεύγοντας από το γήπεδο, παρόλο που ήμουν έξαλλος έλεγα πως αυτή η ήττα μπορεί να μας κάνει μεγάλο καλό. Ώσπου μπήκα στο αμάξι και άκουσα Live τον προπονητή να τα ρίχνει στους παίχτες. Μυρωδιά δεν πήρε αυτός τι έγινε. Σκατά καλό θα μας κάνει τελικά.

Μαλλον εισαι θολωμενος απο το αποτελεσμα....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΠΑΟΚΣΗ..........ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΟΘΙΚΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟ-ΦΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ
ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ....ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟ ΤΟ ΤΕΑΜ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ...ΦΩΤΑΚΗΣ, ΦΙΛΟΜΕΝΟ ΚΟΥΤΣΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΒΙΤΟΛΟ ΣΟΡΛΕΝ ΚΑΙ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΝ...

Μια ερωτηση...ο Ιταλος που ειναι?