Το αντίστοιχο Κύπελλο Πρωταθλητριών εννοούσα.
Εγώ αντίθετα προτιμώ την παρηγοριά της Κοπεγχάγης, της Λιόν, της Βέρντερ, της Αρτμέντια, εννοώ την συμμετοχή περισσότερων ομάδων στο Τσ Λ, παρά να βλέπω κάθε χρόνο Μάντσεστερ, Μπάγερν, Ρεάλ όπως ήταν παλιά το Πρωταθλητριών.
Επίσης δε καταλαβαίνω το πρόβλημα αν πέφτει πολύ χρήμα στο ποδόσφαιρο. Αφού άλλωστε μοιράζεται στις ομάδες και στην τελική από αυτά τα λεφτά της ΟΥΕΦΑ περιμένουμε να καλύψουμε κι εμείς ένα μέρος των χρεών μας. Εκτός αν υπονοείται ότι το χρήμα επηρεάζει αποτελέσματα, που δε θέλω να ισχύει.
Επιπλέον ας μη μιλάμε για εμπορευματοποίηση όταν εμείς χρησιμοποιούμε σαν επιχείρημα την εμπορική δύναμη του ΠΑΟΚ όταν διαμαρτυρόμαστε στις Νόβες και στις Κόνεξ.
Το μόνο που δε μ αρέσει είναι τα συστήματα με ονομαστικά εισητήρια και οι κάρτες / φάκελοι οπαδών, αλλά αυτά είναι ελληνικά συστήματα και δεν έχει σχέση η ΟΥΕΦΑ με αυτό.
ΥΓ. : Έλα τώρα που μας λείπει η καφρίλα του οπαδού. Στην Ελλάδα έχουμε ακόμα πολύ απ αυτό.

Κι εμένα μου λείπει πάαααρα πολύ το Ερωτοδικείο, το Αυτόφορο, το Γιουσουρούμ Σόου, ο μίστερ εθνικά μπούτια κτλ. Δε σημαίνει όμως ότι όλα αυτά ήταν πραγματικά σημαντικά.