Author Topic: ΠΑΟΚ - valerenga: 0 - 1 (Πέμπτη 6/8/09 ώρα 21.45 novasports1)  (Read 7024 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

billaras

• Guest
ποιος τους γαμάει τους ξένους...
δεν τα λες τα συνθήματα για αυτούς...

απλά καλο είναι να φωνάζεις συνθήματα που θα τα λες και θα καυλώνεις ταυτόχρονα...για να μπορείς να τα φωνάζεις για πολύ ώρα...
καλο το ΠΑΟΚ ole όλεο αλλα δεν φτάνει...άντε να το φωνάζεις κάνα 15 λεπτό καυλωμένος...μετά όπως και να το κάνουμε χρειάζεσαι κάτι άλλο...

JamaicaN

• Guest
αλλος ερχεται με το πρασινο lacoste μπλουζακι του(που πας ρε μεγαλε το οακα αλλου πεφτει..) και παει λεγοντας...

στην τελική facekontrol...τα πουστρακια οι "τρενδυδες" και η χαζογκόμενες που με φοράνε κολλητά

Εδω μεσα στο φορουμ εχω ακουσει(διαβασει) υποδειξεις για το ποιο τοπικ θα διαβαζω, ποιο θα σχολιαζω, ποια εφημειδα θα διαβαζω, ποιον παιχτη θα γουσταρω, ποιο ραδιοφωνο θα ακουω, τι θα φοραω και ποιον θα εχω μαζι μου.... ελεος πια!!!

Αδερφε μου αυτος που ενδεχομενως φοραει το πρασινο μπλουζακι, δεν εχεις ιδεα τι τρελα κουβαλαει για τον ΠΑΟΚ μας και μπορει να ναι αυτος που σενα σκηνικο θα ειναι ο πρωτος που θα ρθει να βοηθησει, ενω ο "ΠΑΟΚαρας" που ειναι ντυμενος  με μπλουζες καπελα και 7 κασκολ να γινει καπνος....Οπως επισης και το γκομενακι να φωναζει και να νιωθει περισσοτερ απο πολλους εδω μεσα  ;)

ακου facecontrol στο γηπεδο..... O0

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ξέρει κανείς αν υπήρχε πρόβλημα με την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο χτες???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
μια χαρα ηταν η εισοδος χθες αφου να φανταστεις σε πιο πολυ ωρα βγηκε ο κοσμος απ'οτι μπηκε.

με εξαίρεση αυτους που ηταν στα 2 πρωτα τουρνικε απο τον συνδεσμο της τουμπας που ηταν εκει στριμωγμενοι και την ιδια στιγμη στα παραδιπλα τουρνικε ο κοσμος εμπαινε αερα.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Μεγάλο πρόβλημα υπήρχε στην θύρα 7.
Αρκετή ουρά απ'τις 8 και όσο πέρναγε η ώρα αντί να μειώνεται γινόταν το αντίθετο. Στις 9.15 ο κόσμος και η ουρά είχε κλείσει τον δρόμο και είχε φτάσει μέχρι απέναντι στις πολυκατοικίες. Πολύ ταλαιπωρία, άκουγα για γονείς με παιδιά να λένε στους σεκιούριτι ότι περιμένουν απτις 7μιση στην ουρά. Τελικά στις 9μιση ανοίξανε και μπήκε όλος ο κόσμος στο έτσι γιατί δε γινόταν αλλιώς θα τελείωνε το ματς και ακόμα απ'έξω θα ήμασταν. Στην θύρα 4 η κατάσταση βελτιώθηκε κατά πολύ, καμία σχέση με πέρυσι, σε 15 λεπτά ήσουν μέσα. Δυστυχώς στην 7 (που αν πρόσεξα έχει μόνο 2 τουρνικέ) το πρόβλημα παραμένει.

JamaicaN

• Guest
Stis 9:

Offline maria-mtb

• Βασικός
ενα ειναι σιγουρο-ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΤΟΠΙΚ.
για τα υπολποιπα δεν θελω να σχολιασω, ας παμε παρακατω καλυτερα...
αλλα επειδη ειμαι εξοργισμενη με την εικονα της Τουμπας, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΦΑΠΕΣ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...
για σενα ρε καριολη με το κοκκινο καπελο που μου γυρισες τα μυαλα, ευτυχως ησουν μακρια μου, παλιοπουστρα που πατας στο ιερο σκαλοπατι της 4! :cwm23: :cwm23: :cwm23:
« Last Edit: August 08, 2009, 15:05:07 by maria-mtb »

Ane Lenstra

• Guest
If we dont buy some goddamn good new defenders you will win with some big differences like 4-0/5-0 or even more

We really suck at the moment.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Αρκετή ουρά απ'τις 8 και όσο πέρναγε η ώρα αντί να μειώνεται γινόταν το αντίθετο. Στις 9.15 ο κόσμος και η ουρά είχε κλείσει τον δρόμο και είχε φτάσει μέχρι απέναντι στις πολυκατοικίες. Πολύ ταλαιπωρία, άκουγα για γονείς με παιδιά να λένε στους σεκιούριτι ότι περιμένουν απτις 7μιση στην ουρά. Τελικά στις 9μιση ανοίξανε και μπήκε όλος ο κόσμος στο έτσι γιατί δε γινόταν αλλιώς θα τελείωνε το ματς και ακόμα απ'έξω θα ήμασταν. Στην θύρα 4 η κατάσταση βελτιώθηκε κατά πολύ, καμία σχέση με πέρυσι, σε 15 λεπτά ήσουν μέσα. Δυστυχώς στην 7 (που αν πρόσεξα έχει μόνο 2 τουρνικέ) το πρόβλημα παραμένει.

Στην Θύρα 4 μπήκα σε 2 λεπτά στις 9:15μμ.
Μερικοί γονείς καλό θα είναι να συμορφώνονται με τις υποδείξεις της διοίκησης. Γνωρίζουμε ότι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν χωρίς εισιτήριο. Βγήκε ανακοίνωση που έλεγε πως δεν θα υπάρχει εξαίρεση ούτε για παιδιά κάτω των 12 χρόνων. Ορισμένοι γράφουν στα παπάρια τους τις ανακοινώσεις και ήθελαν να βάλουν τα πιτσιρίκια μέσα, έκαναν μανούρα με τους πορτιέρηδες και δημιούργησαν την όλη κατάσταση συνωστισμού και πανικού. Δεν λέω ότι ήταν ο αποκλειστικός λόγος, αλλά ήταν ένας κι αυτός.

Για να μην υπάρχει ξανά το ίδιο πρόβλημα:
1. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μην παίρνετε μαζί σας τα παιδιά, εκτός αν έχουν εισιτήριο.
2. Ελάτε στο γήπεδο νωρίτερα από όσο κάνατε την προηγούμενη φορά. Αποφεύγετε έτσι τον συνωστισμό και μπαίνετε μέσα χωρίς κόπο σαν άνθρωποι.
3. Όταν βλέπετε δίπλα σας στην είσοδο κάποιον που μανουριάζει, σπρώχνει και το παίζει ο "ΠΑΟΚ ΟΛΕ, γαμώ τα τουρνικέ", πείτε του να σκάσει. Αν μάλιστα καταλάβετε πως δεν έχει εισιτήριο και εκμεταλεύεται τον συνωστισμό για να μπει κούτρα, ρίχτε του κανα μπάτσο. Αν καταλάβετε πως είναι κλεφτρόνι που εκμεταλεύεται τον συνωστισμό για να σας ψιρίσει, πατήστε τον κάτω μέχρι να πάει κάτω από το χώμα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Στην 7 απο ολα τα  τουρνικε δουλευε μονο το ενα...Τα αλλα...παπαλα!Γι αυτο και εξαγριωθηκε ο κοσμος γιατι ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ....

Εκτος απο αυτο ολοι ξεραμε οτι απαγορευετε σε Ευρωπαικα ματς η εισοδος σε παιδια κατω των 12 ετων....Ετσι τουλαιχιστον μας ειχαν πει και ειχα διαβασει...Ηρθαν απο Γερμανια ,απο Σερρες και απο οπου αλλου μπορειτε να φανταστειτε γονεις με τα παιδακια τους και φωναζανε να μπουνε μεσα....Οποτε φυσικο και επομενο ηταν μαζι και με τα χαλασμενα τουρνικε να γινει ενα μπαχαλο...Μεχρι που αναγκαστηκε η ΠΑΕ νομιζω και εκοψε εισητηρια για τα παιδια για να μπουν μεσα...

Ειχα ενα αγχος σχετικα με τους πυρσους ολη την εβδομαδα...Ολοι οι συνδεσμοι αποφασισαν να μην παρουν μαζι τους και ελεγα δεν μπορει ολο και καποιος κολλημενος θα αναψει και αν αναψει ενας θα ακολουθησουν και αλλοι....Ευτυχως δεν εγινε τιποτα απο ολα αυτα και μπραβο σε ΟΛΟΥΣ...

Απο κερκιδα δεν εχω και πολλα να πω,οσοι ησασταν μεσα τα ειδατε και τα ακουσατε....Τελικα ειτε Ευρωπη ,ειτε Πρωταθλημα παιζουμε,  μονο στα εκτος εδρας κανουμε και γαμω τις κερκιδες...Κριμα παντως γιατι αν συνεργαζομαστε ολοι μαζι ειτε χανουμε ειτε κερδιζουμε θα κανουμε πραγματικα μια εκπληκτικη κερκιδα τετοια που θα σε αναγκασει να σταματησεις να τραγουδας για να ακουσεις ολο το γηπεδο να τρανταζεται...

Οσο για το παιχνιδι τι περιμενα πριν το ματς και μετα...

Πριν το ματς περιμενα οπως και ολοι η ομαδα να παιξει χωρις αγχος,να βαλει το λιγοτερο ενα γκολ στο πρωτο ημιχρονο και απο κει και περα  να κανει ενα συντηρητικο παιχνιδι οπως μας εχει συνηθισει ο Σαντος...Να φορτσαρει δηλαδη στο πρωτο, να σκοραρει και μετα να παιζει ΣΧΕΤΙΚΑ χαλαρα...

Μετα το ματς εκ των πραγματων διαπιστωσα οτι η ομαδα θελει δουλεια ακομα...Πρεπει οι παικτες να καταλαβουν οτι τα ματς κερδιζονται με δουλεια ,πειθαρχεια και Γκολ.!!!! Δεν κερδιζονται μονο με την φανελα και με ενα καταμεστο γηπεδο οσο ευκολος η δυσκολος και αν ειναι ο αντιπαλος..
Επαιξε βεβαια  ρολο και η τυχη (δοκαρι με τον Ιβιτς,2 κλασικες ευκαιριες με Κουτσιανικουλη και Παπαζογλου)...

.Α!τωρα που ειπα για Παπαζογλου...Δεν ειναι δυνατον να εχεις τετ α τετ με το τερμα και να μην εχεις αποφασισει που να σουταρεις την μπαλα...Σεντερ φορ εισαι ρε Παπαζογλου.... στα 5 μετρα...μας εβγαλες την ψυχη, τωρα θα σουταρεις, τωρα δεν θα σουταρεις, τωρα θα μπει η γαμημενη η μπαλα στα διχτυα..

Περιμενω να δεσει πιο πολυ η ομαδα και ο καθενας απο το ποστο του να αποδοσει τα μεγιστα...

Τελος καλο ,ολα καλα παμε για το επομενο με την Χερενφειν με καλυτερη ομαδα και φυσικα με ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ...Μην ξεχναμε το πρωτο ματς ειναι μεσα στην Τουμπα...Πρεπει να παραμιλλανε οι Ολλανδοι...Και φυσικα να σκοραρουμε για να μην φαμε ολα μας τα νυχια στον επαναλληπτικο...

Παντως ειτε χαμενοι ειτε κερδισμενοι ενα πρεπει να θυμομαστε........

ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ............ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ....

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Για όσους δεν είδαν το παιχνίδι, αλλά και για όσους το είδαν και τους έμεινε μόνο η ήττα, ξαναδείτε το. Έχει κι άλλα πράγματα το παιχνίδι, όπως οι 22 τελικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ, έναντι των 5 της Βαλερέγκα.
Συγχωροχάρτι σε προσβλητικές ήττες σε κανέναν, αλλά ελαφρυντικά όταν υπάρχουν να δίνονται. Δεν είναι κακό, ούτε εγωιστικό να λες τις κακές και καλές εντυπώσεις από μία εμφάνιση.

Το αρχείο είναι h-264 (*.mkv) και πρέπει να έχετε τους codecs ήχου και εκόνας.
Όποιος δεν τους έχει, ας πάει εδώ:
http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm
και ας τους κατεβάσει ( Download K-Lite Codec Pack).

Code: [Select]
http://rapidshare.com/files/265149812/EL.2009.3rd.Qual.Rnd.PAOK.-.Valerenga.Greek.DSR-Ft4U.part1.rar
http://rapidshare.com/files/265154788/EL.2009.3rd.Qual.Rnd.PAOK.-.Valerenga.Greek.DSR-Ft4U.part2.rar
http://rapidshare.com/files/265362377/EL.2009.3rd.Qual.Rnd.PAOK.-.Valerenga.Greek.DSR-Ft4U.part3.rar
http://rapidshare.com/files/265165784/EL.2009.3rd.Qual.Rnd.PAOK.-.Valerenga.Greek.DSR-Ft4U.part4.rar
http://rapidshare.com/files/265170697/EL.2009.3rd.Qual.Rnd.PAOK.-.Valerenga.Greek.DSR-Ft4U.part5.rar
http://rapidshare.com/files/265174884/EL.2009.3rd.Qual.Rnd.PAOK.-.Valerenga.Greek.DSR-Ft4U.part6.rar
http://rapidshare.com/files/265178984/EL.2009.3rd.Qual.Rnd.PAOK.-.Valerenga.Greek.DSR-Ft4U.part7.rar
http://rapidshare.com/files/265145335/EL.2009.3rd.Qual.Rnd.PAOK.-.Valerenga.Greek.DSR-Ft4U.part8.rar
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Γεια σου ρε Αλαμανα αλανι!! Ποσες μερες το ψαχνω και δε μπορω να το βρω. Να σαι καλα αδερφε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline cure

• Αλλαγή
@ paokcure
μην τα φέρνουμε όλα καταστροφή. πρέπει επιτέλους να κόψουμε αυτή την ΒΛΑΚΕΙΑ νοοτροπία μόλις μιας νίκης/ήττας να τα βλέπουμε όλα τέλεια και όλα σκατά.

Αυτές είναι νοοτροπίες μικρών ομάδων όπως είναι όμως kia νοοτροπία οπαδών μικρών ομάδων.
Φίλε hotdog καλά κάνεις και είδες τον ΠΑΟΚ να πετάει στο χορτάρι απ' όσα λες στο Post σου αλλά δεν μπορείς να ονομάζεις την άποψή μου και τη νοοτροπία μου βλακώδη με τίποτα. Για σένα μπορεί να είναι βλακεία, για μένα είναι ο τρόπος που σκέφτομαι και δεν επιτρέπω σε κανέναν απολύτως να το ονομάζει βλακεία στα μούτρα μου. Καλά κάνεις και με θεωρείς βλάκα αλλά κράτα τη γνώμη σου για τον εαυτό σου.

Δυο πράγματα μόνο θα πω για όσα αναφέρθηκαν.
Ούτε είπα ότι θα πάρουμε το Uefa μετά το διπλό στο Όσλο, ούτε ότι θα διαλυθούμε μετά το διπλό στη Τούμπα. Οι γενικές απόψεις μου για τις δυνατότητες της ομάδας είναι καταγεγραμμένες μέσα εδώ και δόξα τω Θεώ γράφω πολύ και συχνά.
Στο παρών topic σχολιάζουμε ένα ματς. Αυτό το ματς το είδα χάλια και χάλια γράφω. Εσύ που ευχαριστήθηκες ΠΑΟΚ καλά κάνεις και γράφεις θετικά. Βλάκας δεν είμαι ούτε εγώ, ούτε εσύ. Ή ακόμη κι αν είμαι οφείλεις να με σεβαστείς και να μην αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς.

Όσο για τη νοοτροπία άσε με να αρρωσταίνω με όσους ΔΕΝ ΚΡΑΖΟΥΝ μετά από ξεφτίλες και συνιστούν υπομονή και εφ-ευρίσκουν χίλιες δυο δικαιολογίες για τις πίπες. Η προετοιμασία, ο καιρός, η ατυχία και τ' αρχίδια του καράμπελα. Εγώ έτσι νιώθω τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν με κάνει ούτε έξυπνο, ούτε βλάκα. Απλώς λέω την άποψή μου.

Και η άποψή μου αρέσει ή δεν αρέσει σε κάποιους είναι πως το υλικό μας είναι πολύ υψηλής ποιότητας φέτος και ο προπονητής μας οφείλει να βγάλει το καλύτερο δυνατόν απ' αυτό. Δεν θέλω πρωτάθλημα ή κύπελλο ή πρόκριση στους 8 του uefa. Θέλω να δω τον ΠΑΟΚ να δικεδικεί τα πάντα με κάθε τρόπο. Άλλοι όπως ο Kostas4 βλέπουν ένα μέτριο υλικό και έναν προπονηταρά που πρέπει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι. Εγώ αντίθετα βλέπω ένα πολύ καλό υλικό, το καλύτερο της σύγχρονης ιστορίας μας και έναν προπονητή αξίας που οφείλει βάσει αυτής και βάσει του πλάνου να βγάλει όλο το ταλέντο της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Γιατί αν βάσει πλάνου έπρεπε φέτος να κάνουμε πρωταθλητισμό και ο Θόδωρος με το Ζήση παρέδωσαν ένα μέτριο υλικό στο προπονητή μας τότε έχουν αποτύχει αυτοί. Εγώ όμως εμπιστεύομαι τη γνώση και τη κρίση του Ζήση πολύ περισσότερο από του Σάντος. Τόσο απλά. Δεν είναι κακό αυτό.
« Last Edit: August 09, 2009, 22:04:17 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
γιατι ρε αδερφε τα μπερδευεις τοσο;δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο.τεινεις να γινεις απολυτος και στο λεω πολυ φιλικα

εγω διαφωνω στην αποψη οτι ειναι υλικο ικανο για να τα χτυπησει αυτα που λες γιατι λειπουν οι παικτες που θα κανουν την διαφορα...εμφανες...
μακαρι να βγω λαθος και το περιμενω...αλλα τωρα αυτο βλεπω...
διαφωνω οτι εχει ευθυνη η διοικηση γι'αυτο γιατι εκ των προτερων ξερουμε τις δυνατοτητες της

διαφωνω στην υποβαθμιση των αντιπαλων μας ειτε προκειται για βαλερενγκα ειτε για ολυμπιακο.για παραδειγμα ειμαστε χειροτεροι απο τον ολυμπιακο σε υλικο και καλυτεροι απο την βαλερενγκα η οποια την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι πιο ετοιμη ομαδα απο μας

συμφωνω στο οτι ειναι το καλυτερο υλικο της τελευταιας 5ετιας.διαφωνω ομως της συγχρονης ιστοριας μας.τις ομαδες που κατακτανε τροπαια τις κανουνε
παικτες προσωπικοτητες που συνηθως ειναι επιθετικογενεις(εξαιρεση του κανονα η εθνικη το 2004).δλδ ενα παραδειγμα της συγχρονης ιστοριας μας,ειναι οτι δεν θυμαται κανεις τις εμφανισεις του παιχταρα κουκιελκα αλλα του παιχταρα γεωργιαδη...

σημερα απο την μεση και μπροστα υπαρχει μια προσωπικοτητα νικητη αλλα ειναι 35 χρονων.

εγω στο ειπα και πριν το ματς οτι δεν με ενθουσιασε η ομαδα στο οσλο.ουτε καβατζα κρατησα ουτε σου  το ειπα για να στο παιξω αντιδραστικο στοιχειο...ετσι το ειδα.και φυσικα κι εγω αγχωθηκα μετα το γκολ των νορβηγων και εμενα μου κοπηκε η φωνη και εμενα με χαλασε η ηττα...δεν αντεχω ομως να τα μηδενιζω ολα γιατι ειμαι ΠΑΟΚ και ειναι ξεφτιλα η ηττα.κι αυτοι απο που τον ξερουν τον ΠΑΟΚ;εδω στην βαθμολογια της ουεφα σε εχει περασει ο νιονιος και το τυρι.κατι τετοια εγω δεν τα δεχομαι γιατι δειχνουν ασεβεια στον αντιπαλο.και η λογικη αυτη τον τελευταιο καιρο μας κοστιζει και οπαδικα(ασχετη κουβεντα αλλα εχει σχεση γενικα με την νοοτροπια μας)

ειναι η πρωτη φορα που στην συγχρονη ιστορια μας ξεκιναμε επισημα ματς 30 ιουλιου.αντι να δωσουμε ενα χρονικο σημειο που θα περιμενουμε απο την ομαδα να μας δειξει τι μπορει να κανει και τι οχι,εχουμε ξεκινησει απο μονοι μας να αντιστρεφουμε το θετικο κλιμα της προηγουμεης χρονιας.αυτο συνεβη απο τα φιλικα ακομα.τα τοπικ ειναι ανοιχτα να τα διαβασει οποιος θελει(ασχετο.εκεινοι οι περιεργοι μεξικανοι που μας πηραν 1-0 και βγαλαμε πορισμα για φετος πηγαν 1-1 χθες με την μπαρτσα χανοντας αχαστα  για να την κερδισουν)

σε αλλο τοπικ καποιοι κραζουν τον γρηγοριαδη.εκτος απο το βουντου που εχει κανει για να δει την συναντηση ζαγορακη-σαντος τα αλλα που γραφει δεν διαφερουν πουθενα με οσα γραφτηκαν εδω...μην πω οτι αυτος ειναι και λαιτ...

και πιστεψε με.δεν τα λεω ολα αυτα για να σου παω κοντρα.στα λεω γιατι με πειραζει το κακο κλιμα αυτη την στιγμη που εχει εμφανιστει τελειως απο μονο του...η μηπως αυτο ειναι λαθος που λεω;
« Last Edit: August 09, 2009, 22:50:56 by gianniwths4 »

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
τελικά έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα / τον ίδιο τρόπο σκέψης :) --> σοβαρά το εννοώ. όχι όσο αφορά την ανάλυση του mats αλλα για όλα τα αλλα.

στην τελική "αναφερνις" θέματα που πηγαίνουν αρκετά στα φιλοσοφικά :)

πολλά θέματα που αξίζουν υπό άλλες συνθήκες την ανάλογη ανάλυση

1) καταρχάς δεν θεώρησα εναιία προσωπικά βλάκα. ΕΥΧΟΜΑΙ ολόκαρδος να με πιστέψεις. αλλα την γενική νοοτροπία στο ποδόσφαιρο με την πρώτη στραβή να ας το πούμε χαλιόμαστε. τα βλέπεις όλα maura η άσπρα και τίποτα ανάμεσα. δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι αυτή η νοοτροπία την θεωρείς σωστή έτσι? ok παο πάσο.

2) κανεις προσωπικές επίθεσης για της επιλογές αλλα και τον τρόπο παιχνιδιού στον προπονητή της ομάδος. Αποδειγμένα στα νούμερα αυτός ο άνθρωπος έκανε πέρυσι πετυχημένη πορεία. φέτος μόλις δυο παιχνίδια. δηλαδή το θεωρείς και αυτό σωστή νοοτροπία? ok παο πάσο

3) κανεις παρέθεση μόλις της 2 πρώτες σειρές μου. καλά θα ήταν όμως να ακούσω την γνώμη σου και στα υπόλοιπα που έγραψα γιατί στην τελική δεν έγραψα βλακεία νοοτροπία και stop αλλα μπήκα στον κόπο να εξηγήσω κατά την δικη μου γνώμη με επιχειρήματα γιατί η στάση σου σε αυτό το θέμα "αυτήν την χρονική στιγμή" είναι λάθος. δεν θέλεις να με απάντησης σε αυτά που έγραψα? ok παο πάσο

4) διάβασε αυτό σε παρακαλώ που έγραψες εδώ:
------------------------------------------------
Γιατί αν βάσει πλάνου έπρεπε φέτος να κάνουμε πρωταθλητισμό και ο Θόδωρος με το Ζήση παρέδωσαν ένα μέτριο υλικό στο προπονητή μας τότε έχουν αποτύχει αυτοί. Εγώ όμως εμπιστεύομαι τη γνώση και τη κρίση του Ζήση πολύ περισσότερο από του Σάντος. Τόσο απλά. Δεν είναι κακό αυτό.
------------------------------------------------
λες "αποτεξια" ο ένας, αποτυχία ο άλλος, γιατί μπαίνεις καν σε κόπο να σκέφτεσαι έτσι αυτήν την στιγμή? "ιπεθιμιζο" παίξαμε μόλις 2 παιχνίδια και προκριθήκαμε. καταρχάς η επιτυχία του ένα είναι επιτυχία και του αλλου και αντίθετος με το ίδιο και σε περίπτωση αποτυχίας. δεν έγινε καμια μεταγραφή χωρίς το ok της αντίθετης πλευράς. κράξιμο στον santos σημαίνει με λίγα λόγια κράξιμο στην διοίκηση. θεωρείς αυτήν την νοοτροπία σήμερα 09.08.2009 σωστή? ok παο πάσο

5) διαβάζω σε εκαντοντάδες post πως παρασύρουν τα μμε τον κόσμο με άποψης που δεν στέκουν. άποψης λανθασμένες. p.x. για ομάδα, προπονητή, γήπεδο, διοίκηση, χρέη ktlp ktlp. ΟΛΟΙ καταδικάζουν αυτά ΑΛΛΑ εδώ βλέπω και στο ίδιο μας το φόρουμ στην τελική το ίδιο γίνετε. το θεωρείς αυτό καλο? ok παο πάσο

6)γραφής θέλω ο ΠΑΟΚ να διεκδικεί τα πάντα, κύπελλο, πρωτάθλημα, eufa. όχι να τα πάρει αλλα τουλάχιστον να τα διεκδικεί. σωστά αυτό θέλω φυσικά και εγώ όμως να σε κάνω μια ερώτηση: τυχαίνει να μην διεκδικούμε κάτι από αυτά σήμερα --> ώστε να κάνουμε κριτική σε κάποιον που φταίει? αν το "θεροσις" εσύ σωστό ok παο πάσο

θέλω να γράψω τόσα και τόσα αλλα μάλλον ο ένας δεν μπορεί να πείσει τον άλλον ΑΛΛΑ κάτι πρέπει οπωσδήποτε να ξεφορτωθώ

Ότι είπες έγραψες είναι γνώμη σου και πρέπει οπωσδήποτε να το σεβαστούμε --> OK. Και η δικη μου ΓΝΩΜΗ όμως είναι ότι αυτή η νοοτροπία να με φταίει ο προπονητής μετά από δυο mats in λανθασμένη και "βλακιοδις" οποτε και εσύ πρέπει να την σεβαστής :)

είπαμε κάπως φιλοσοφικό το θέμα --> p.s. σε "ιπεθιμιζο" σε σε θεώρησα ποτε προσωπικά ΒΛΑΚΑ

PAOK PANO APO OLLA

Offline cure

• Αλλαγή
1. Κάνεις ένα μεγάλο λάθος που κάνει το 90% όσων γράφουν εδώ μέσα. Χωρίς να έχεις διαβάσει ούτε τα μισά απ' όσα έγραψα τις τελευταίες μέρες κρίνεις ένα Post μου και νομίζεις πως λέω αυτό, χωρίς να έχεις δίκιο. Μετά το ματς είπα δύο πράγματα μεταξύ άλλων. Πως πιστεύω ακράδαντα στην αξία της ομάδας αυτής και θα γαμήσουμε και θα σπείρουμε και πως το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα φεύγοντας από το γήπεδο ήταν πως η ήττα θα μας κάνει καλό.

2. Θεωρώ προσωπικά πως ο Σάντος έκανε εγκλήματα στο στήσιμο της ομάδας και στις αλλαγές. Όπως θα διαπιστώσεις όμως δεν έγραψα τίποτα γιατί θα άκουγα πάλι να παίξω φούτμπωλ μάνατζερ. Τα κρατάω λοιπόν για τον εαυτό μου. Δεν άλλαξα γνώμη όμως από κανένα αποτέλεσμα. Η γνώμη μου για τον Σάντος είναι καταγεγραμμένη εδώ και χρόνια στο forum. Σε γενικές γραμμές δεν με ενθουσιάζει, αλλά τον σέβομαι.

3. Για το ματς όπως σου είπα δεν θέλω να επεκταθώ. Θεώρησα πως θα έχανα το όποιο δίκιο μου αν έβαζα στη κουβέντα αγωνιστικά. Γι' αυτό εσκεμμένα επικεντρώθηκα στο γεγονός και μόνο πως κάναμε κλαρίνο από τη Βαλερένγκα.

4. Αυτό που παρέθεσες ήταν απάντηση στον Kostas4 που είπε για μέτριο υλικό. Τίποτα παραπάνω απ' όσα λες για κράξιμο στη διοίκηση ή στον Σάντος

5. Στις εκατοντάδες απόψεις θα βρεις και λάθος και σωστές, όσο κι αν δεν συμφωνείς με αυτές. Μην οικειοποιείσαι την ορθότητα των απόψεων. Ναι το θεωρώ καλό να ακούγονται προβληματισμοί. Όχι προσβολές και ψέματα. Προβληματισμοί. Γι' αυτό το λόγο μπαίνω εδώ. Όχι για να χειροκροτήσω ντε και καλά.

6. Εγώ ρε φίλε θεωρώ σωστό να προβληματίζομαι από χίλια δυο πράγματα. Ποιος σου είπε ότι το σωστό είναι να κάνω τουμπεκί σε κάθε τι; Δηλαδή κριτική θα κάνω μόνο αν αποκλειστούμε; Μιλάς σοβαρά; Και για την ιστορία. ΕΓΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ.

Γιαννιώτη θα σου απαντήσω με αυτό που σκέφτομαι για το επόμενο ματς. Έτσι έχει μεγαλύτερη αξία και θα με καταλάβεις καλύτερα. Υπάρχουν 2 τρόποι αντιμετώπισης της Χέρενβεν από μας τους οπαδούς, από τα μμε και όποιον άλλον θες.

Η μία τάση είναι η μίζερη: να παρουσιάσεις τη Χέρενβεν ομαδάρα που είναι ανώτερη από μας, πιο έτοιμη, πιο έμπειρη και φαβορί για τη πρόκριση. Έτσι δημιουργείς άλλοθι. Αν αποκλειστούμε από μία ανώτερη ομάδα τότε ποιος μπορεί να μιλήσει; Ενώ αν προκριθούμε θα είμαστε ήρωες! Μία η άλλη όλα καλά.
Ποιον εξυπηρετεί αυτή η τάση; Τον προπονητή και τους παίχτες που τους δημιουργείς άλλοθι.

Η άλλη δεν είναι να πεις ποια Χέρενβεν τώρα, το χωριό με προπονητή τον μυρωδιά τον Σόλιντ, που έφαγε 4 από μία ομάδα που την παίξαμε στα ίσα ανέτοιμοι κτλ. Αυτό κατηγορούν οι μίζεροι τους υπολοίπους για να δικαιολογήσουν τη μιζέρια τους.
Η άλλη λέει πως η κλήρωση με τη Χέρενβεν είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κονομήσει τρελά. Όλοι ξέραμε πως ξεκινούσαμε από τη δυσμενή θέση των αδύναμων και θα χρειαζόταν μία υπέρβαση για να μπούμε στους ομίλους. Μας έτυχε μία συμπαθητική κλήρωση στα μέτρα μας, με ομάδα το στυλ της οποίας αντιμετωπίζαμε σε όλη τη προετοιμασία, ντεφορμέ, σε μέρος της Ευρώπης που ο λαός μας θα αφήσει το στίγμα του και μία ομάδα εν τέλει με μικρότερο μπάτζετ από το δικό μας. 'Οπως λένε οι μίζεροι πως δεν μπορούμε να χτυπήσουμε το ποκ λόγω μπάτζετ, έτσι να το πούνε και για αυτό το ματς. Αλλά που; Η μιζέρια και η κακομοιριά.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δει αυτά τα ματς ως μεγάλη ευκαιρία και να μπει περήφανα και με τσαμπουκά να τα κερδίσει. Αν δεν καταφέρει να περάσει θα πρόκειται μάλλον για αποτυχία. Ο καθένας όπως τον βλέπει τον ΠΑΟΚ.

Αν αυτό το θεωρείτε υποβάθμιση αντιπάλου τότε δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε σε χίλια χρόνια.

Μετά από όσα με βάλατε στο τρυπάκι να γράψω πάντως άνετα βγαίνει ένας να πει πως τα βλέπω όλα μαύρα κι άραχνα μετά από μια ήττα και κράζω δικαίους και αδίκους και άλλα τέτοια ωραία. Γι' αυτό όσο και να μου τη σπάει θα το ξαναπώ μέχρι να με καταλάβετε.
Η ομάδα είναι πολύ δυνατή και θα γαμήσει και θα σπείρει φέτος. Αυτή είναι η άποψή μου και μη με βάζετε "απέναντι" από την ομάδα που την πιστεύω τόσο πολύ. Όλη την ομάδα. Να καταλαβαίνετε τι λέω.

Το κόβω γιατί βαρέθηκα
« Last Edit: August 10, 2009, 00:19:09 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ειχαμε 22 τελικες προσπαθειες, και το ξαναγραφω, ειχαμε 22 τελικες προσπαθειες
δεν μπηκε η κωλομπαλα, θελει ιδιαιτερη αναλυση δλδ το θεμα;
22 φορες σουταραν προς το αντιπαλο τερμα και δεν απεκρουσε μια φορα ο τερματοφυλακας τους.
ενα 10% των σουτ να πηγαιναν εκει που επρεπε θα μιλουσαμε για θριαμβο.

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
πολυ το αναλυουμε και ακρη δεν βγαζουμε.μακρια απο μενα η πρωτη λογικη.αν προσεξες και τα δικα μου ποστ την μερα της κληρωσης στο τοπικ που γραφτηκαν
οι 5 πιθανες ομαδες τοτε θα συμφωνησεις με αυτο...στα παπαρια μου αν παιζω με εβερτον.παω για να την αποκλεισω και για μενα ειναι ηττα αν δεν το καταφερω

η λεξη αποτυχια ειναι μεγαλη...αλλα απο οτι φαινεται ετσι οπως το βλεπεις εσυ(και με προυποθεσεις κι εγω) το βλεπει και η διοικηση.για μενα δεν θα χαθει και ο κοσμος αν αποκλειστουμε.φοβαμαι οτι υπαρχει ο κινδυνος να δωσουμε υπερβολικη σημασια σε κατι που πριν ενα μηνα δεν ειχε τοση.κι αυτο μπορει να εχει επιδραση
και στην υπολοιπη χρονια...και ναι μας ενδιαφερουν τα λεφτα του ουεφα αλλα και η συνεχιση της περσινης πορειας.ναναι καλυτερη φετος δηλαδη

στην μπαλα ομως αυτο που σου ειπα και πριν δεν ειναι ασπρο μαυρο.και το ξερεις ισως και καλυτερα απο μενα.υπαρχει και η αποτυχια.την οποια την εκμηδενιζεις
με προγραμματισμο.αυτη την στιγμη δεν ειμαστε στο σημειο να μιλαμε για πολλα πολλα γιατι ακομα δεν εχουμε καταφερει τιποτε.οσο πιο γρηγορα καταλαβουμε οτι μια δευτερη θεση(στην ουσια 4η οπως συνηθως...) δεν σε ψηλωνει οσο η πρωτη τοσο καλυτερα θα ειναι.μια καλη χρονια δεν σε κανει
αυτοματως ικανο για να μπορεις να κοιτας αφ'υψηλου ομαδες τυπου βαλερενγκα...αυτο πρεπει να εχει συνεχεια κι αυτο ειναι ο στοχος μας...

υ.γ ασχετο με την κουβεντα.ακουω πολλους να λενε για τα λεφτα του ουεφα παμε κτλ κτλ...δηλαδη ρε μαγκες αυτο δεν ειναι μιζερια;οχι ο στοχος δεν ειναι απλα η εισοδος στους ομιλους στην τελικη.ο στοχος ειναι και η διακριση στους ομιλους και στην επομενη φαση και και...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ο στοχος της εξυγιανσης με τα λεφτα του ουεφα δεν υπαρχει πλεον;
ειμαστε ενταξει δλδ τωρα;
εχουμε ξεχρεωσει;
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
και αν αποκλειστουμε τελος η εξυγιανση;