Author Topic: ΠΑΟΚ - valerenga: 0 - 1 (Πέμπτη 6/8/09 ώρα 21.45 novasports1)  (Read 6968 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Και ένα πρόβλημα που έχω διαπιστώσει ειναι ότι οι περισσοτεροι γραφουν στα @@ τους το τυμπανο.Δεν έχουν καταλάβει ότι τα συνθήματα τα τραγουδάμε με το ρυθμό που βαράει το τύμπανο ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ που βαράμε παλαμάκια.

Επίσης κατα τη γνωμη μου,στην 4Α θα πρεπει να υπάρχει ένα τύμπανο ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ωραια παρατηρηση αυτη.και να προσθεσω οτι ΔΕΝ πρεπει να βαραμε παλαμακια σε καθε συνθημα απο την αρχη του.χανομαστε πιο ευκολα ετσι
και δεν ακουγεται φωνη αλλα κατι αλλο

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Παντως αμεσα πρεπει να ξεκινησει η οργανωση της κερκιδας για το επερχομενο παιχνιδι.Και εμεις εδω πρπει να βρουμε λυση με τις σημαιες που εχουμε καιρο να βγαλουμε.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
κανενα λινκ να κατεβασουμε το παιχνιδι υπαρχει?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Καταρχήν για να μη λέμε ότι να ναι. Οργανωτής στην 4α είναι ο Σταύρος και μόνο αυτός. Αυτος που κάθεται πάνω στο τιμημένο δεν υπάρχει. Δεν υφίσταται, πως το λένε γιατί σε κάθε ματς μπορεί να είναι και διαφορετικός, γιατί δεν έχει πυρήνα απο γνωστούς, γιατί οι 4κηδες καθονται όλοι κάτω και για 100 ακόμα λόγους. Εδώ χθες μέχρι και μια κοπέλα κατέβηκε στην εξέδρα και αυτοί που είχαμε το τύμπανο την χαμουρεύανε. Συγνώμη αλλά ακόμα και η πρόοδος έχει κάποια όρια.   

Και με χαλάει που όταν η 4α πιάνει ένα σύνθημα 50 άτομα που κάθονται πάνω απο το πανό της Νεάπολης δίνουν κάτι άλλο. Μερικές φορές λες ότι ούτε επίτηδες να το κάνανε. Το γήπεδο πρέπει να ακολουθάει τον πυρήνα και ο πυρήνας είναι τα κάτω διαζώματα της α. Όσο για το τύμπανο τι να λέμε, όταν έπρεπε δεν χτυπούσε και όταν δεν έπρεπε χτυπούσε, τραγικά πράγματα

Diego-4

• Guest
και εμένα με χαλάει όταν η Νεάπολη ξεκινάει ένα σύνθημα και ο "πυρήνας" δεν ακουλουθεί...

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Χτες τουλάχιστον 5 φορές κόπηκε το σύνθημα που φώναζε η α για να φωνάξουμε όλοι μαζί και στο σωστό ρυθμό αυτό που φώναζαν τα παιδιά πάνω απο το πανό της Νεάπολης. Και συγνώμη φίλε αλλά ο πυρήνας δεν είναι φιλανθρωπικό σωματείο. Υπάρχει για να τον ακολουθούνε οι άλλοι. Αλλιώς μπορεί να έδινε και η κοπελίτσα ένα σύνθημα και ο οποισδήποτε να ήθελε να το φωνάξουμε όλοι

Diego-4

• Guest
η κοπελίτσα μπορεί να έκανε καλύτερη κερκίδα εχθές..ποτέ δεν ξέρεις.
Κάποτε γυρίζαμε τα παιχνίδια πιάνοντας ένα ΠΑΟΚ , ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ για 30 - 40 λεπτά.
Τώρα το Εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια , έχει γίνει το κεντρικό σύνθημα.
Δεν πέρνεις τα παιχνίδια με τέτοια συνθήματα , ειδικά σαν το χθεσινό που έμεινες πίσω στο σκόρ.
Το καλό σύνθημα θέλει διάρκεια , η διάρκεια φέρνει την μετάδοση του σε όλο το γήπεδο και φτάνει στον αγνωνιστικό χώρο στα αυτιά των ποδοσφαιριστών.Χωρίς διάρκεια δεν πάς πουθενά , γι'αυτό επιλέγεις συνθηματα χωρίς τέλος , όπως το οοο ΠΑΟΚΑΡΑ ας πούμε.
Υπάρχει μεγάλη αστοχία συνθημάτων απο αυτό που λές εσύ πυρήνα...Λάθος timing πολλές φορές.Ίσως εάν αφήνατε την κοπελίτσα , μπορεί κάτι καλύτερο να εβγαινε.

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Μάλλον εγώ φταίω που προσπαθώ να γράψω σοβαρά. Όσο για την κοπελίτσα δώσε το τηλ της και κάτι μπορεί να γίνει

Diego-4

• Guest
Και εγώ σοβαρά σου απαντάω.
Κεκρίδα έχει να γίνει στην Τούμπα , απο την εποχή του μαλάκα....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Κεκρίδα έχει να γίνει στην Τούμπα , απο την εποχή του μαλάκα....

Δυστυχως ετσι ειναι....   :-\
και δε βλεπω να σωζεται το πραγμα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

shaman4

• Guest
Δεν πέρνεις τα παιχνίδια με τέτοια συνθήματα , ειδικά σαν το χθεσινό που έμεινες πίσω στο σκόρ.
Το καλό σύνθημα θέλει διάρκεια , η διάρκεια φέρνει την μετάδοση του σε όλο το γήπεδο και φτάνει στον αγνωνιστικό χώρο στα αυτιά των ποδοσφαιριστών.Χωρίς διάρκεια δεν πάς πουθενά , γι'αυτό επιλέγεις συνθηματα χωρίς τέλος , όπως το οοο ΠΑΟΚΑΡΑ ας πούμε.
Υπάρχει μεγάλη αστοχία συνθημάτων απο αυτό που λές εσύ πυρήνα...Λάθος timing πολλές φορές.Ίσως εάν αφήνατε την κοπελίτσα , μπορεί κάτι καλύτερο να εβγαινε.

ΦΙλε ντιεγκο, με καλυψες απολυτως.
Δηλαδη να πω και κατι, απλα πραγματα ειναι να πουμε.

Αν θελουμε να φτιαξουμε νεες γενεες οπαδων αλλα και να παραμεινουμε ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ εμεις οι ιδιοι, πρεπει οποσδηποτε να στρωσουμε...  τα χθεσινα χαλια παιδια ηταν ντροπη.ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ... :'(

Offline alexisv

• Αλλαγή
Και με χαλάει που όταν η 4α πιάνει ένα σύνθημα 50 άτομα που κάθονται πάνω απο το πανό της Νεάπολης δίνουν κάτι άλλο. Μερικές φορές λες ότι ούτε επίτηδες να το κάνανε. Το γήπεδο πρέπει να ακολουθάει τον πυρήνα και ο πυρήνας είναι τα κάτω διαζώματα της α. Όσο για το τύμπανο τι να λέμε, όταν έπρεπε δεν χτυπούσε και όταν δεν έπρεπε χτυπούσε, τραγικά πράγματα

Αν προσέξεις θα δεις πως γίνετε και το αντίστροφο. Να δώσει δλδ κάτι η Νεάπολη και στην 4Α να αρχίσουν τα δικά τους. Όσο δεν υπάρχει ΕΝΑΣ οργανωτής δεν θα υπάρχει και η κερκίδα που λησμονούμε.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline dave

• Αλλαγή
2 πραγματακια αυτονοητα, γιατι αρχισε νωρις η γκρινια φετος

6 αυογυστου μαγκες, 1 μηνα απο την αρχη της προετοιμασιας, για τετοιο ματς μιλαμε. κ μη μου πειτε γιατι κερδισες για πλακα στο οσλο γιατι και εκει εμενα τα ματια μου με πονεσαν. ειναι λογικο αυτη τη περιοδο.

τι λεγαμε ρε μαγκες μετα τη κληρωση? ειναι υπουλη η εποχη, δεν ειμαστε ετοιμοι ακομα, η αποδοση μπορει να χει σκαμπανεβασματα, η αλλη ομαδα ειναι σε φουλ ρυθμους. τα ξεχασαμε αυτα η τα λεγαμε απλα τοτε μη τυχον και γινουμε ρομπα??

η ομαδα ειναι ανετοιμη αν κ ιδια, βαρια απο την προετοιμασια κ ολα τα κλισε. χαλαρωστε, τα γουστα τωρα ξεκινανε, κ ο κουτσιανικουλης θα παιξει, κ ο βιερινια και τα παντα ολα. μην αρχιζετε απο τωρα με τη γκρινια και την απαισιοδοξια

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τι περιμενετε οταν πλεον στην 4 ο διπλανος σου λεει κανε λιγο πιο κει δεν βλεπω.. κατεβασε την σημαια να δουμε ματς.. ο αλλος παραδιπλα αναλυει το συστημα του αντιπαλου..αλλος χαμουρευετε με την γκομενα του.. αλλος ερχεται με το πρασινο lacoste μπλουζακι του(που πας ρε μεγαλε το οακα αλλου πεφτει..) και παει λεγοντας...
Πως περιμενετε απο τετοιο κοσμο να φωναζει επι 90 λεπτα??
Δυστυχως καθε χρονο αυτα λεμε.. και μεσα στο γηπεδο τα ιδια και τα ιδια βλεπουμε.. κριμα για καποια παιδια(και στην 4α χαμηλα και πανω απο το πανι της Νεαπολης) που προσπαθουνε συνεχως.. ειναι δεν ειναι 500... και τους σαμποταρουν οι υπολοιποι 8-9 χιλιαδες...και μετα μας φταιει η 5-6-7 και τα επισημα που δεν συμμετεχουν..

Δυστυχως οι νεες γενιες ΠΑΟΚτσηδων(με μενα μεσα) δεν το κατεχουν καθολου το θεμα της οπαδικης παιδειας(δεν αναφερομαι σε ολους αλλα στην συντριπτικη πλειοψηφια...) και ειναι κριμα γιατι υπαρχει τοση τρελα τοσο παθος και τοσο αγαπη για την ομαδα τα οποια χαραμιζονται σε μαλακιες..

Στο να πεταμε ρετσινες και μπουκαλια μεσα.. στο να προσπαθουμε να μπουμε κουτρα.. στο να μανουριαζουμε ακομα και με ταξι που μεταφερει Νορβηγους.. στο να φωναζουμε σαν τρελοι και να τα σπαμε στην Λαμπρακη 3-4 ωρες πριν το ματς ειμαστε μακραν οι καλυτεροι.. στο θεμα κερκιδας-φωνης-διαρκειας.. ειμαστε παρα πολυ πισω..

Tepes4

• Guest

Μπράβο ρε φίλε γιατί έλεγα μόνο εγώ το βλέπω έτσι!!!

ΠΑΟΚ ΟΛΕ!!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!

Μόνο αυτό το σύνθημα και δεν χρειαζονται τα καινουρια τα χαζοχαρούμενα που βγήκαν τα τελευταία χρόνια λες και έγινε η Τούμπα Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης!

Ο ΠΑΟΚτσής δεν θέλει να τραγουδάει! Θέλει να φωνάζει! Φωνή θέλει βραχνή και τσαντισμένη.  Αλλά δεν μπορεί να βγάλεις τέτοιο συναίσθημα αμα ο σκοπός είναι το κάθε φορουμ να βγάλει και ένα σύνθημα και να το λέει η κερκίδα. Λες και αν το πουν όλοι το ποίημα των 18 στίχων κάτι θα καταλάβει ο άλλος που βλέπει από την TV ή ακουει από το ράδιο.

Μπορεί να μου πει κανείς αν κανένα από τα συνθήματα που έχουμε βγάλει τα τελευταία 2 χρόνια μπορεί να τον καβλώσει όσο το ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ;;;

Offline spartiatis

• Αλλαγή

και για οσους λενε ελα μωρε περασες σας παραπεμπω στον απλυτο ψαρα που του λειπει το καπελο του καπετανιου αμυντικου της ρεγγας που μιλαει σημερα για αδυναμη ομαδα τον ΠΑΟΚ .και οτι δεν εχουμε τυχη για μετα. οταν δινεις δικαιωματα στα ψαροχωρια αυτα γινονται .και το εκνευριστικο της υποθεσης ειναι να τους βλεπεις να χτυπιουνται στο τελος στο χορταρι λες και αποκλειστηκανε απο ατυχια ή αδικια. εμενα μου επεσε βαρυ αυτο. αντι να αρπαξουνε καμια 6αρα να θυμουνται και να κλαινε.

Σε όλους έπεσε βαρυ Bane και οπωσδήποτε δεν αρμόζει στο ΠΑΟΚ να χάνει στη Τούμπα τετοια παιχνίδια.
Απαράδεκτη η ήττα, συμφωνώ.
Αλλά αυτό με τις ρεγγες, τους ψαράδες, τα ψαροχώρια και τους μπακαλιάρους είναι αρκετά υποτιμητικά για αυτές τις ομάδες. Εντάξει, είναι ομάδες που προέρχονται απο ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αλλά απο την άλλη για το σημερινό (και όχι ιστορικό) επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα δε μας παίρνει να τους χαρακτηρίζουμε έτσι.
Τη Βαλερεγκα για πρώτη φορά την άκουσα αν θυμάμαι καλά πριν 3 χρόνια. Και όχι στοιχηματικά απο τα κουπόνια αλλα απο φιλικό που είχε κλείσει με τη λιβερπουλ. Θα μου πεις και ο νιόνιος εχει κλείσει φιλικό με τη ρόμα ή ο ρουλης προσφατα με τη μπόκα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ομάδαρες αλλά παράλληλα δε τους λες και μπακαλιαρους και πεστροφες...
Θέλω να πω, χρειάζεται παντού και πάντα προσοχή.

billaras

• Guest
θα συμφωνήσω με diego
πρέπει να φωνάζουμε συνθήματα που δεν έχουν τέλος...ειδικά όταν μας χρειάζεται η ομάδα.

η αλήθεια όμως είναι ότι χρειαζόμαστε ανανέωση στα συνθήματα...και σάουτον τον τομέα έχουμε μείνει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ πίσω...
εχθές ειδa τον αγώνα από την τηλεόραση (καθώς είμαι γερμανία αυτό το διάστημα) και για κάνα 30 λεπτό ακουγόταν μονο το ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ole όλεο...η μαλακια είναι ότι το φώναζαν δεν το φώναζαν 200 άτομα...και αυτοί βαριεστημένα...
πραγματικά ντράπηκα γιατί έβλεπα τον αγώνα μαζί με δυο φιλαράκια που τους έχω πρήξει για την ατμόσφαιρα τις τούμπας...

να πω ακόμα ότι τα τύμπανα από την τηλεόραση ακούγονται για τον πούτσο...
όταν είμαι στο γήπεδο δεν το καταλαβαίνω...αλλα από την τηλεόραση που το είδα ακούγεται λες και βαράνε 5 τύμπανα και όλα με διαφορετικό ρυθμό!!!πραγματικά ακουγόταν πολύ άσχημα...

χρειαζόμαστε καινούργια συνθήματα επείγοντος...
συνθήματα που να πηγαίνει το γήπεδο πάνω κάτω συνεχεια και όχι για 30σ όπως το χιλιάδες χρονια...

και θα το πω για χιλιοστή φορα...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να βαράτε σε κάθε σύνθημα παλαμάκια...γαμιέται ο ρυθμός έτσι...
ορίστε:

ένα από τα καλύτερα συνθήματα που έχουν ακουστεί ποτε,το καταντήσαμε να το ακούμε και να σε γυρίζει το στομάχι

αλλα ότι και να λέμε εδώ μάγκες τζάμπα τα λέμε...άμα δεν κάτσουν όλοι οι σύνδεσμοι μαζί να μιλήσουν και να πάρουν δραστικά μετρα με ανακοινώσεις κτλ προκοπη δεν θα δούμε...και προς θεού...δεν κρίνω τους συνδέσμους ούτε ρίχνω σαύτους ευθύνες...και εγώ σuνδεσμιτης είμαι...αλλα δεν αντέχετε άλλο αυτό το πράμα μάγκες....

στην τελική facekontrol...τα πουστρακια οι "τρενδυδες" και η χαζογκόμενες που με φοράνε κολλητά ,τα string μέχρι τις plates και βάφονται λες και πάνε στα μπουζούκια το μπούλο...
άντε στο διάολο με τα μαλακισμένα...δεν πάει άλλο...

Offline spartiatis

• Αλλαγή

στην τελική facekontrol...τα πουστρακια οι "τρενδυδες" και η χαζογκόμενες που με φοράνε κολλητά ,τα string μέχρι τις plates και βάφονται λες και πάνε στα μπουζούκια το μπούλο...
άντε στο διάολο με τα μαλακισμένα...δεν πάει άλλο...

Να γίνω λίγο κακός?
Αυτά να τα σκεφτόμαστε όταν λέμε είναι λιγα τα 21χιλ διαρκείας και μακάρι να υπήρχαν κι άλλα.
Είμαι της άποψης πως δε πρέπει να δίνονται πανω απο το 1/4 του γηπέδου σε διαρκείας για πολλούς και διαφόρους λόγους, με τη προυπόθεση όμως πως πάντα το γήπεδο θα είναι γεμάτο είτε παιζεις με το βαζελό είτε με τη καλαματα για το κυπελο.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
βασικά αυτό που λέει ο Diego-4 είναι το αυτονόητο και πάρα πολύ σωστό...
για ποίηση τις τετάρτες στον ιανό...έχει απαγγελια η κυρα χριστίνα από το τηλεφώς...
ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ κανεις μόνο με πιασάρικα, γρήγορα, και χωρίς τελειωμό συνθήματα...ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ μεχρι να ανέβει η ομάδα
και στο κάτω κάτω ας φωνάζουμε 2-3 σε όλο το ματς και τι έγινε?οι ξένοι καταλαβαίνουν περισσότερα πράγματα στην πρόταση από το ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ?