θα συμφωνήσω με diego
πρέπει να φωνάζουμε συνθήματα που δεν έχουν τέλος...ειδικά όταν μας χρειάζεται η ομάδα.
η αλήθεια όμως είναι ότι χρειαζόμαστε ανανέωση στα συνθήματα...και σάουτον τον τομέα έχουμε μείνει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ πίσω...
εχθές ειδa τον αγώνα από την τηλεόραση (καθώς είμαι γερμανία αυτό το διάστημα) και για κάνα 30 λεπτό ακουγόταν μονο το ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ole όλεο...η μαλακια είναι ότι το φώναζαν δεν το φώναζαν 200 άτομα...και αυτοί βαριεστημένα...
πραγματικά ντράπηκα γιατί έβλεπα τον αγώνα μαζί με δυο φιλαράκια που τους έχω πρήξει για την ατμόσφαιρα τις τούμπας...
να πω ακόμα ότι τα τύμπανα από την τηλεόραση ακούγονται για τον πούτσο...
όταν είμαι στο γήπεδο δεν το καταλαβαίνω...αλλα από την τηλεόραση που το είδα ακούγεται λες και βαράνε 5 τύμπανα και όλα με διαφορετικό ρυθμό!!!πραγματικά ακουγόταν πολύ άσχημα...
χρειαζόμαστε καινούργια συνθήματα επείγοντος...
συνθήματα που να πηγαίνει το γήπεδο πάνω κάτω συνεχεια και όχι για 30σ όπως το χιλιάδες χρονια...
και θα το πω για χιλιοστή φορα...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να βαράτε σε κάθε σύνθημα παλαμάκια...γαμιέται ο ρυθμός έτσι...
ορίστε:
ένα από τα καλύτερα συνθήματα που έχουν ακουστεί ποτε,το καταντήσαμε να το ακούμε και να σε γυρίζει το στομάχι
αλλα ότι και να λέμε εδώ μάγκες τζάμπα τα λέμε...άμα δεν κάτσουν όλοι οι σύνδεσμοι μαζί να μιλήσουν και να πάρουν δραστικά μετρα με ανακοινώσεις κτλ προκοπη δεν θα δούμε...και προς θεού...δεν κρίνω τους συνδέσμους ούτε ρίχνω σαύτους ευθύνες...και εγώ σuνδεσμιτης είμαι...αλλα δεν αντέχετε άλλο αυτό το πράμα μάγκες....
στην τελική facekontrol...τα πουστρακια οι "τρενδυδες" και η χαζογκόμενες που με φοράνε κολλητά ,τα string μέχρι τις plates και βάφονται λες και πάνε στα μπουζούκια το μπούλο...
άντε στο διάολο με τα μαλακισμένα...δεν πάει άλλο...