Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010  (Read 28004 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010
« Reply #960 on: February 03, 2010, 13:38:25 »
+1926

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #961 on: February 03, 2010, 14:35:02 »
Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο στον club larisa  αλλά επί σάντος είχαμε και άλλα καρναβάλια σε επίπεδο εξεφτελισμών, θρασύβουλο 4-2 , αεκ (τελευταιο παιχνίδι του γεωργιάδη) 0-4 στην Τούμπα, πέρσι στα πλέι οφ 4-1 όχι  απλά με κατεβασμένα τα χέρια .... Ηρεμία σε όλους και ψυχραιμία χρειάζεται ...
mikro να σου θυμησω οτι παιζεις το ματς της χρονιας για σενα,ο μεγαλος σου στοχος ειναι το κυπελλο,και το μονο σιγουρο ειναι οτι εχεις χαλαρα την καλυτερη ομοδα που ειχες τα τελευταια 7 με 8 χρονια!
παιζεις με ομαδα που ειναι με το ενα ποδι στην β εθνικη και με 7 παιχτες που ερχονται απο τον παγκο,προσεξε ουτε ενας ουτε δυο!!!!αν εσυ πιστευεις οτι ο club κανει λαθος που χωνει συγνωμη αλλα δεν θα συμφωνισω!

κατι οff topic
μεχρι και μετοχες δεν εχω ορεξη να παω να παρω!!!!το μονο παντος συγουρο ειναι οτι θα παρω στο τελος
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #962 on: February 03, 2010, 14:47:41 »
εχει περασει μια μερα απο τη χθεσινη ξεφτυλα και ακομα δεν ακουστηκε απο τα χειλη του προπονητη των παικτων η της διοικησης η λεξη συγνωμη.

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
« Reply #963 on: February 03, 2010, 14:55:33 »
Ευθυνες εχουμε ολοι μας ακουσιως η εκουσιως  για το χθεσινο.

1 Η διοικηση που επετρεψε να βγουν αυτα στην φορα περι απληρωτων , που δεν δοθηκε μια λυση να ειναι οι παικτες ηρεμοι και προσηλωμενοι.Που δεν κατεστησε σαφες οτι πρεπει να παρθει το σημερινο ματς.Ει δυνατον να διακοπτεται προπονηση παραμονη του μισου τελικου του Κυπελλου???Μερες αλλων εποχων θυμιζει  
β) Που δεχθηκε να γινει το ματς στο βουρκο των Ιωαννινων
γ)Που αφησε απροστατευτους οσους πηγαν στα Ιωαννινα χωρις νομικη καλυψη, χωρις παρεμβαση στο Βουγια (που οσοι πιστευον στο καρναβαλι της δημοκρατιας εκλεγεται στην Β Θεσσαλονικης ο νοων νοηειτο)
Τα 3 ανωθεν δειγματα μικρομεσαιας διοικησης ξεκαθαρα
2 Οι παικτες που δεν ηταν στα Ιωαννινα αλλα στην νησο των Μακαρων , ναρκωμενοι , αποσβολωμενοι , μπερδεμενοι.Κουτσιανικουλη μεγα λαθος αυτο που εκανες εχθες δεν παιζεις στον Εργοτελη να μας κανεις την βετεντα
3 ΕΜΕΙΣ που ειμαστε προσωπολατρες , αεροδρομιακιδες ,αιθεροβαμωνες και εχουμε γινει καλα παιδια χαριν ηρεμιας στην ομαδα. Οχι κυριοι πρεπει ο καθεις να καταλαβει που ειναι και τετοια αποτελεσματα δεν ειναι αποδεκτα.
Δεν θα μιλουσαμε αν χαναμε 1-0 2-0 με μετρια εμφανιση μας αλλα οχι και ετσι ρε μαγκες.

Πειθαρχια τωρα σοβαροτητα , πλεον φασιστικος νομος στα αποδυτηρια , τερμα οι δηλωσεις και οι συνετευξεις μεχρι τελους προσηλωμενοι ολοι στον στοχο μας.Την εξοδο στο CL

Στα τσακαλια που ετοιμαζουν το σχεδιο δρασης με την γρια λιγο προσεκτικοι να ναι καθοτι καραδοκουν οι πραιτωριανοι του συστηματος να μας μαντρωσουν.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #964 on: February 03, 2010, 14:56:27 »
Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο στον club larisa  αλλά επί σάντος είχαμε και άλλα καρναβάλια σε επίπεδο εξεφτελισμών, θρασύβουλο 4-2 , αεκ (τελευταιο παιχνίδι του γεωργιάδη) 0-4 στην Τούμπα, πέρσι στα πλέι οφ 4-1 όχι  απλά με κατεβασμένα τα χέρια .... Ηρεμία σε όλους και ψυχραιμία χρειάζεται ...
mikro να σου θυμησω οτι παιζεις το ματς της χρονιας για σενα,ο μεγαλος σου στοχος ειναι το κυπελλο,και το μονο σιγουρο ειναι οτι εχεις χαλαρα την καλυτερη ομοδα που ειχες τα τελευταια 7 με 8 χρονια!
παιζεις με ομαδα που ειναι με το ενα ποδι στην β εθνικη και με 7 παιχτες που ερχονται απο τον παγκο,προσεξε ουτε ενας ουτε δυο!!!!αν εσυ πιστευεις οτι ο club κανει λαθος που χωνει συγνωμη αλλα δεν θα συμφωνισω!

κατι οff topic
μεχρι και μετοχες δεν εχω ορεξη να παω να παρω!!!!το μονο παντος συγουρο ειναι οτι θα παρω στο τελος

κάθε χρόνος είναι στόχος το κύπελο για εμάς όχι μόνο φέτος, τέλος πάντων άλλο ήθελα να δώσω να καταλάβουν όλοι και άλλοι το παρεξήγησαν....
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #965 on: February 03, 2010, 15:12:57 »
τελικά η διαρροή από την δευτεριάτικη προπόνηση , από ποιόν προήλθε?? κάπου είδα ότι προήρθε από άτομο που δεν έχει σχέση επαγγελματική με την ΠΑΕ, δηλαδή?? Ποιος που δεν έχει τέτοια σχέση με την ομάδα μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στις προπονήσεις??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

senag2

• Guest
« Reply #966 on: February 03, 2010, 15:17:48 »
εχει περασει μια μερα απο τη χθεσινη ξεφτυλα και ακομα δεν ακουστηκε απο τα χειλη του προπονητη των παικτων η της διοικησης η λεξη συγνωμη.

Δηλώσεις αναφορικά με την ήττα - σοκ από τον ΠΑΣ Γιάννενα έκανε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος τόνισε ότι τώρα ο «Δικέφαλος» πρέπει να δείξει χαρακτήρα.

«Ήταν μια ανέλπιστη ήττα, δεν έπαιξε ρόλο αυτό που έγινε τη Δευτέρα. Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα, ούτε σκεφτόμασταν να μην παίξουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα Χαλκιά μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ ο αρχηγός του ΠΑΟΚ συνέχισε λέγοντας:

«Αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή, αλλά εφόσον θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα οφείλουμε να ξεπεράσουμε αυτό το αποτέλεσμα και να δούμε τη συνέχεια. Ξέρουμε ότι δώσαμε πίκρα στους οπαδούς μας, δεν μπορώ να το ερμηνεύσω το πως παρουσιαστήκαμε».

Ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε ότι τη συγκεκριμένη στιγμή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πρέπει να δείξουν χαρακτήρα, αφού τους περιμένει δύσκολη συνέχεια στον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος:

«Πρέπει να το ξεχάσουμε, να δείξουμε χαρακτήρα. Αν μια ομάδα θέλει να συνεχίζει, τώρα στα δύσκολα πρέπει να δείξει το θετικό της χαρακτήρα. Μας απομένει ένας στόχος μόνο, οφείλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα και να αφοσιωθούμε σε αυτό».

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/68392-%CF%80%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1

Δεν ξέρω αν μετράει αυτό για συγνώμη αδερφέ. Εγώ για συγνώμη θέλω 0-3 στο Καυτατζόγλειο προσωπικά.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #967 on: February 03, 2010, 15:33:35 »
Ευθυνες εχουμε ολοι μας ακουσιως η εκουσιως  για το χθεσινο.

β) Που δεχθηκε να γινει το ματς στο βουρκο των Ιωαννινων
γ)Που αφησε απροστατευτους οσους πηγαν στα Ιωαννινα χωρις νομικη καλυψη, χωρις παρεμβαση στο Βουγια (που οσοι πιστευον στο καρναβαλι της δημοκρατιας εκλεγεται στην Β Θεσσαλονικης ο νοων νοηειτο)

τερμα οι δηλωσεις και οι συνετευξεις μεχρι τελους προσηλωμενοι ολοι στον στοχο μας.Την εξοδο στο CL[/b]

Δικιο εχεις σε ολα τα παραπανω αδερφε, εκτος απο το θεμα του βουρκου. Δεν δεχομαι εστω και σε βουρκο να μη παρω το χ. Δε μπορει να μου φταιει ο βουρκος. Χασε 1-0 ρε πουστη... Στην ελλαδα ολα τα γηπεδα ειναι ετσι, περσι στην τουμπα τραυματιστηκαν οι παντες και τα παντα...γιάυτο τεχνικα οι ελληνες ποδοσφαιριστες ειναι ετη φωτος πισω κ οταν πανε να παιξουν σε κανα ευρωπαικο χαλί, τις μαζευουν.
Οσο για τους δικους μας...;;; Απιστευτα πραγματα, εχει παιχτες που μιλανε και σε 2-3 ΜΜΕ τη βδομαδα. Τοσο καιρο δε λεμε τπτ, παρα επισημαινουμε στην ΠΑΕ, αλλα επικοινωνιακα ειμαστε χαλια μαυρα. Μαζευτειτε!! 90 λεπτα στο γηπεδο και μετα εξαφανιση και δουλεια. Η δημοσιοτητα μας μαρανε...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #968 on: February 03, 2010, 15:49:39 »
http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/item/68337-ôïí-áðÝêëåéóå-ìßá-äéáññïÞ

Åðßóçò, èá Þèåëá íá ðù óå áõôïýò ðïõ ÷ñåþíïõí ôïí ÊïíóåúóÜï ãéá ôï óêçíéêü ôùí áðïäõôçñßùí, ðùò ðÝöôïõí – ãéá áêüìç ìßá öïñÜ – èýìáôá ôçò ßäéáò ðçãÞò, ç ïðïßá ôïõò Ý÷åé åêèÝóåé áñêåôÝò öïñÝò óôï ðáñåëèüí.

Áíáöåñåôáé åììåóùò ðëçí óáöùò óôïí ðïõóôç ôïí Æáãïñá (ôïí ðñùçí äéåõèõíôç ôïõ ðëåïí)...Ãéáôé ðáñáéôçèçêå êáé áðï ôï Ëéìðåñï óçìåñá...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #969 on: February 03, 2010, 15:53:54 »
τελικά η διαρροή από την δευτεριάτικη προπόνηση , από ποιόν προήλθε?? κάπου είδα ότι προήρθε από άτομο που δεν έχει σχέση επαγγελματική με την ΠΑΕ, δηλαδή?? Ποιος που δεν έχει τέτοια σχέση με την ομάδα μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στις προπονήσεις??

Ρε τζάμπα ψάχνετε το «φάντασμα». Δεν είναι απαραίτητα κάποιο μέλος του ΠΑΟΚ.
Ένα απλό σενάριο θα σας δώσω:

- Είναι οι παίχτες στα αποδυτήρια και συζητάνε το συγκεκριμένο θέμα.
- Απ έξω υπάρχουν οπαδοί, δημοσιογράφοι, κηπουροί, περαστικοί κτλ.
- Για να λυθεί η απορία των παιχτών ζητάνε να μιλήσουν με μέλος της διοίκησης, το οποίο εκείνη την ώρα δεν είναι στα αποδυτήρια.
- Ζητάνε να πάει ο Βρύζας μέσα και αρχίζουν κάποιοι απ έξω να αναρωτιούνται γιατί καθυστερούν και γιατί πηγαίνει ο Βρύζας κτλ.
- Πάνω σ αυτό, πετάγεται κάποιος που μπορεί κάτι να πείρε το αυτί του και λέει στους υπόλοιπους πως τέθηκε θέμα για τα οικονομικά.
- Αυτό ήταν. Μία πρόταση έγινε «διαμαρτυρία», «αποχή» και ότι άλλο μπόρεσε να φανταστεί ο καθένας.

Αντί να ψάχνουν / ψάχνετε λοιπόν για φαντάσματα, η λύση είναι μία. Να απαγορευτεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις εν ώρα προπόνησης σε τρίτους. Μέσα στους τρίτους είναι ΚΑΙ οι οπαδοί!

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #970 on: February 03, 2010, 15:59:14 »
Λυπάμαι, αλλά εγώ δεν έχω καμία όρεξη να κουκουλώσω τίποτα. Καιρό τώρα κάνω υπομονή κ δυστυχώς τα κόζια δείχνουν οτι έχει χαθεί η μπάλα. Μην τα ξαναβάλουνε και τα ξαναπετάξουνε κάτω απο τον καναπέ όπως κάναμε φοιτητές τα αίσχη, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ. Εδώ και καιρό, ο ΠΑΟΚ βάλλεται απο ενορχηστρωμένες επιθέσεις του τύπου. Ζαμαν φου κ γραφικότητες η απάντηση, δεν ανοίγει μύτη, δεν κάνουν ΜΙΑ κίνηση. Μια μας λένε οτι ο Βρύζας τα χει με τον ζαγοράκη που γυρνάει, μια μας λένε οτι γίνεται αποχή στην προπόνηση, λασπη λάσπη λάσπη κ απάντηση ΚΑΜΙΑ. Κ χθες παθαίνεις πανωλεθρία απο τον Τάσιο, τον Κούσα κ τον Κοντογουλίδη. Χθές μαζεύουν απο το δρόμο χωρίς λόγο δικούς σου, μερικούς τους κάνουν συλλήψεις, άλλους επίτηδες τους ταλαιπωρούν με προσαγωγές ως αργά το βράδυ, μόνο κ μόνο σε επίδειξη δύναμης. Σταματάνε ιδιώτες στο δρόμο κ τους απαγορεύουν να μετακινηθούν. Κ ΕΣΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ. Εκτός στόχου Φλεβάρη μήνα. Εμένα στ αρχίδια μου το γήπεδο χωράφι, στ αρχίδια μου οι πριμαντόνες που έχουν ψυχολογικά, στ αρχίδια μου αν δεν μας βγαίνει τπτ στο γήπεδο. ΤΟ ΝΤΟΡΤΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΠΤ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΕΠΙ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. Με τον θρασύβουλα σερνόσουνα κ έπαιζες με τον Σάλμον κορυφή, βγήκες 9ος. Ήξερες οτι δεν είχες ομάδα όλη την χρονιά. Το χθεσινό δεν έχει δικαιολογία έμψυχου υλικού ή αποτυχημένης χρονιάς. Επίσης τρως χαστούκι κ απο δυνητικά έσοδα. Ακόμα κ ψυχρά να το δεις, χθες έφαγες πατατράκ χωρίς επιστροφή. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ απαιτεί. Ομόνοια κ συσπείρωση έχεις όταν βλέπεις ΚΑΙ διοικητικες δυνατότητες. Όταν οι δικοί σου αντιδρούνε σε κάτι. Εδω κ καιρό, μας φτύνουν απο παντού κ εμείς κρατάμε ομπρέλα γιατί μας λένε οτι βρέχει. Εμένα δεν με λένε τίποτα τα νυχάκια που τρώτε στα μπουθ. Εμένα με νοιάζει να συμπεριφέρεστε σαν ΠΑΟΚ. ΌΛΟΙ, διοίκηση και παίκτες. Αρκετά με τους ντεμέκ τεχνοκράτες, χόρτασα. Το θέμα είναι να συνδυάζεις τεχνογνωσία με ΠΑΟΚτσηδιλίκι, σε όλες τις προκλήσεις μπροστά σου. Αρκετά με τα μισά λόγια, κουράστηκα. Πόσο σωστοί είναι οι αδερφοί που λένε "πάτε κ απο κανέναν σύνδεσμο να αφουγκραστείτε ΠΑΟΚ κ αφήστε τι λέγεται στα ράδια", Αυτά δεν κάνανε τον πρώτο καιρό? Εκεί δεν σας βρίσκαμε, σας μιλούσαμε, μας νιώθατε κοντά? ΒΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. κ απαίτησε ραντεβού με τον γαμωυπουργό τους. Κ πες του στα ίσα. Αμα συνεχίσει να κηνυγάει την μοναδική αγνή έκφραση οπαδισμού στο Junanistan, θα τον τρέξεις στα Ευρωπαικα Δικαστήρια. ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, απείλησε τον οτι θα βγεις φόρα παρτίδα κ θα τον δώσεις στεγνά αυτόν που δεν κάνει το αυτονόητο.
Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΥΤΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΩΡΕ? ΕΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ. ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Σ.Φ. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Κ ΖΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.

Κανένας ήπιος τόνος δεν χρειάζεται. Κανένας στρουθοκαμηλισμός. Βάλτε μια σειρά κ στα αγωνιστικά. Ποδοσφαιριστής ήσουνα, αλλά πόσο θα χαιδεύεις ακόμα τ αφτάκια τους? Κάνουμε πίσω με Βερόν που τον πληρώνεις να κάθεται, κάνουμε πίσω με Μούν που τον πληρώνεις να κάθεται. Δηλαδή, πόσο ακόμα πίσω θα κάνουμε? ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ. Κ αμα τολμήσουν ας μην πάρουν την τρύπια την Κυριακή. Πάνε κ πες τους οτι η επόμενη προπόνηση μετά απο ήττα θα ναι ανοικτή. Δηλαδή τώρα που δε νιώθουν την πίεση τι έκαναν? Πώς στο ανταπέδωσαν? Τώρα που "προβληματίστηκαν" επειδή δεν πληρώθηκαν 2 βδομάδες κ έχασαν προπόνηση, πήγαν στα Γιάννενα κ έκαναν τί ακριβώς?

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Αδερφέ, πραγματικά όπως είναι αυτό κάνε το forward στην ΠΑΕ να το διαβάσουν μπας και καταλάβουν τι γίνετε από μεριάς μας...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #971 on: February 03, 2010, 17:04:24 »
Δεν διάβασα αλλα posts σήμερα. Μπορώ να πω όμως πως σήμερα μετά το πρώτο σοκ, τώρα που το έκανα συνείδηση είμαι πολύ χαλια και με θυμίζει μέρες Xerefnein.

Γαμώτο είμαι πολύ στενοχωρημένος ότι και να πω.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #972 on: February 03, 2010, 17:15:17 »

Ρε τζάμπα ψάχνετε το «φάντασμα». Δεν είναι απαραίτητα κάποιο μέλος του ΠΑΟΚ.
Ένα απλό σενάριο θα σας δώσω:

- Είναι οι παίχτες στα αποδυτήρια και συζητάνε το συγκεκριμένο θέμα.
- Απ έξω υπάρχουν οπαδοί, δημοσιογράφοι, κηπουροί, περαστικοί κτλ.
- Για να λυθεί η απορία των παιχτών ζητάνε να μιλήσουν με μέλος της διοίκησης, το οποίο εκείνη την ώρα δεν είναι στα αποδυτήρια.
- Ζητάνε να πάει ο Βρύζας μέσα και αρχίζουν κάποιοι απ έξω να αναρωτιούνται γιατί καθυστερούν και γιατί πηγαίνει ο Βρύζας κτλ.
- Πάνω σ αυτό, πετάγεται κάποιος που μπορεί κάτι να πείρε το αυτί του και λέει στους υπόλοιπους πως τέθηκε θέμα για τα οικονομικά.
- Αυτό ήταν. Μία πρόταση έγινε «διαμαρτυρία», «αποχή» και ότι άλλο μπόρεσε να φανταστεί ο καθένας.

Αντί να ψάχνουν / ψάχνετε λοιπόν για φαντάσματα, η λύση είναι μία. Να απαγορευτεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις εν ώρα προπόνησης σε τρίτους. Μέσα στους τρίτους είναι ΚΑΙ οι οπαδοί!

sorry αλέξη αλλά πολύ "αγαθό" ποστ είναι αυτό και το σενάριο επίσης.
ο ΠΑΟΚ τρυπήθηκε προχθές...εκ τον έσω.φως φανάρι είναι.(ασχετα αν οι δημοσιοκάφροι το έκαναν βόμβα μεγατόνων)
ούτε σενάρια,ουτε μυθιστορήματα.υπάρχει θέμα και ο μόνος υπαίταιος είναι η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #973 on: February 03, 2010, 17:44:11 »
Η σημερινή μέρα  είναι σαφώς καλύτερη από τη χθεσινη και πάει λέγοντας.
Ακούω, διαβάζω οτι βγήκαμε εκτός στόχου για φέτος.Ο.Κ.
Ας φέρουμε λοιπόν τις σκέψεις από το πίσω μέρος του κεφαλιού μας  εμπρός και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Διοίκηση-Προπονητής -Παίκτες-ΚΟΣΜΟΣ ας προσπαθήσουμε να τις πραγματοπιοήσουμε
ΔΙΟΤΙ 3Χ3 στα επόμενα παιχνίδια θα κλείσουν ολες οι πληγές και θα είμαστε καλύτερα..................

Υ.Γ. ΗΡΕΜΙΑ ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ

opaloka

• Guest
« Reply #974 on: February 03, 2010, 17:46:04 »
εγω θα εκτιμουσα αν αυτοι που γκρινιαζανε για τα παντεσπανια τους δωριζανε το πριμ που πηρανε με το γαυρο.
Δε θελω να πιστευω πως δε θα νικησουμε τη γρια (αν δε μας ανοιξει παλι στο τελος του ματς οπως με αλλες μικρες ομαδουλες στην εδρα μας), αλλα καθε μερα δεν ειναι κυριακη.
Θα ηθελα να ξερω τη γνωμε σας αν προτιμουσατε μια προκριση και ηττα απο γαυρο, η αυτο που εγινε τελικα. Οχι πως υπαρχει σχεση, αλλα να καταλαβω αν οντως ειμαστε "μεγαλη" ομαδα.
Με πειραξε πιο πολυ να βλεπω την εκταση της ηττας και οχι την ηττα αλλα και οι μουρες που λεγανε "δεν εγινε και τιποτα" στη ληξη. Για το Βασιλακη τι να πω; Ελπιζω τον δωσουνε να καταλαβει χωρις υπερβολες ομως.
ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, Και στα αεροδρομια και στην ηττα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #975 on: February 03, 2010, 18:23:05 »
δεν ξερω σε ποιο τοπικ να γραψω...αιντε σε αυτο...

πολλα γινανε χθες δεν εχει και μεγαλο νοημα να μιλησουμε εκτεταμενα...

αυτα που μας ενδιαφερουνε ειναι οι 6 συλληψεις και οι 19 προσαγωγες...

σημερα στο δικαστηριο που εγινε τα παιδια πηρανε αναβολη για την παρασκευη και αφεθηκαν ελευθεροι...

το κατηγορητηριο ειναι ιδιο για ολους-οτι θελουν βαζουν σε αυτο απο οτι καταλαβα σημερα-κανονικο τσουβαλιασμα ακομα και σε ενα ατομο που του αλλαξαν τρεις φορες κατηγορια απο χθες μεχρι σημερα....γελοια πραγματα...

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΥΣΑ...και για να μην πειτε οτι κραζω μονο αυτους...ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΠΙΣΗΣ...σκεφτειτε το καλα που σκατα βαδιζουμε...και δεν θα κατηγορησω καποιον μεμονωμενο συνδεσμο η συνδεσμιτη που μπορει να νιωθει παρα πολλα για την ιδεα ΠΑΟΚ...ολοι καταλαβαινετε τι ακριβως λεω...

υ.γ γινε κοματι του ΠΑΟΚ...και ξυσε τα αρχιδια σου με γκασμα...

υ.γ2 το μονο ευχαριστο στο μυαλο μου σημερα και που μου σηκωσε την τριχα ηταν η αντιδραση ενος παιδιου απο τους 6 σημερα μολις φευγανε απο τα δικαστηρια...ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...νιωστε τι νιωθει καποιος που του γαμιεται η ζωη απο τα 19...και μην πει κανεις καμια κουβεντα περιεργη...

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #976 on: February 03, 2010, 19:31:12 »

ούτε σενάρια,ουτε μυθιστορήματα.υπάρχει θέμα και ο μόνος υπαίταιος είναι η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΥΣΑ...

Εγώ λέω να τους διώξουμε...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #977 on: February 03, 2010, 19:37:17 »
εδω μεσα ειστε μερικα ατομα που οταν λεγεται καποια αληθεια κ γινετε κριτικη στην διοικηση αμεσως ειρωνευεστε κ πετατε την παπαρια σας γιατι ετσι σας αρεσει, ακουστε 2 κουβεντες απο ατομα που αξιζουν κ εχουν στηριξει πολυ αυτην την προσπαθεια κ αφηστε τα σχολια, εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λετε, αντε να πουμε..
Quote from: gianniwths4 link=topic=10896.msg318037#msg318037

date=1265214185
υ.γ2 το μονο ευχαριστο στο μυαλο μου σημερα και που μου σηκωσε την τριχα ηταν η αντιδραση ενος παιδιου απο τους 6 σημερα μολις φευγανε απο τα δικαστηρια...ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...νιωστε τι νιωθει καποιος που του γαμιεται η ζωη απο τα 19...και μην πει κανεις καμια κουβεντα περιεργη...

τι να πεις μετα απο αυτο ? τα λογια ειναι περιττα

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #978 on: February 03, 2010, 19:41:38 »

εγω λεω να μη λεμε εξυπναδες μονο και μονο για να τις λεμε
« Last Edit: February 03, 2010, 19:51:55 by lospsi »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #979 on: February 03, 2010, 19:42:00 »

ελα αμεσως ειρωνια και τα κλασσικα να τους διωξουμε να ερθει ο γουμενος και μαλακιες..
την αποψη τους λενε τα παιδια και αυτα που ειδαμε ολοι χτες με τα ματια μας..
και ναι η διοικηση χτες που εγιναν απιστευτα πραγματα, δεν ηταν ΠΟΥΘΕΝΑ...