Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010  (Read 28003 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010
« Reply #620 on: January 22, 2010, 16:29:42 »
Εισιτήρια στο Κύπελλο έχουμε δικαίωμα να πάρουμε ? Γιατί διαβάζω της δηλώσεις του προέδρου τους και μου γυρίζουν τα μυαλά. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

εφόσον οι μετακινήσεις έχουν απαγορευτεί δε δικαιούμαστε εισιτήρια.
Μόνον στο τελικό, αφού το γηπεδο διεξαγωγής του θεωρητικά είναι ουδετερη εδαφος  ;D και επιτρέπεται να υπάρξουν οπαδοί και απο τις δυο ομάδας.
---
για εισιτήρια στον πας ο μονος τρόπος είναι να κανει αναληψη ο Capri και ο Gianniwtis απο 15.000 ευρω ο καθενας απο τους τραπεζικους λογαριασμους τους, εφόσον τους περισσευουν φυσικα, να αγορασουν εισιτηρια και να μας προμηθευσουν  :devil: :devil: :devil:

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #621 on: January 22, 2010, 16:43:54 »
Δεν αντέχω άλλο να διαβάζω για ΣΤΗΜΕΝΕΣ κληρώσεις !
Δεν μπορώ άλλο , πως να το πω !

Μπορεί να με πει ΕΝΑΣ χριστιανός ΠΩΣ μπορείς να στήσεις κλήρωση... από ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ?
ΠΩΣ τέλος πάντων επεξεργάζονται αυτά τα μπουρδέλα τα μπαλάκια ? ΠΩΣ ? ? ?

ε γαμώ τα φαντάσματα μου γαμώ.....
μια με τους γαύρους μια με τους βάζελους μια με τα ασπόνδυλα.....

ωραία τα βόλεψε ο ένας, ωραία τα βόλεψε ο άλλος, πάλι τα κανόνισε ο τρίτος και πάει εις το άπειρο....

και τώρα πέστε πάνω μου και κατασπαράξτε με !

Τον βόλεψε τον βάζελο να παίξει διπλούς αγώνες με μας, και δεν θα τον βόλευε να κληρωθούμε ύπουλα με καμιά ξάνθη κάναν πανιώνιο και να στείλουν 4 κοράκια βαμμένα πράσινα ως τα βάθη της κωλοτρυπίδας, να μας κόψουν την κολάρα και να τελειώνει το παραμύθι..... ήμαρτον.... εκτός κι αν στείλουν κιόλας τώρα στα γιάννενα τους τέσσερις πράσινους daltons να τελειώνουμε....

Σε διπλό ματς φίλε μπορεί να σε καθαρίσει πιο εύκολα, δεν είδες στα play off?? Εκτός αυτού με 50-50 το ΟΑΚΑ στον τελικό ποιος εξασφαλίζει τον Πατέρα?? Αντίθετα με τον ρούλη θα πανε καμιά 10 αριά το πολύ χιλιάδες σκουλίκια και το αποτέλεσμα θα είναι όπως το αποτέλεσμα και των προηγούμενων τελικών που έπαιξαν οι ομάδες του κούπερ, δηλαδή κλαρίνο. Πάντως αυτή η κλήρωση είναι και μια καλή ευκαιρία να φανεί η προπαγάνδα του λαού του ρούλη, Γιατί με ΠΑΟΚ-ρούλης τελικό στο ΟΑΚΑ η αναλογία στην κερκίδα θα είναι 3 προς 1 υπέρ μας, ήδη ακούω σκώληκες παραγωγούς να λένε για καυτατζόγλειο σε περίπτωση τελικού με ΠΑΟΚ, θα είναι μεγάλη μαγκιά να πούμε εμείς ότι είναι μικρό το γηπεδο και τα εισιτηρια που μας δίνεται είναι δεν είναι το 1/3 των διαρκείας μας για το καυτατζόγλειο, οπότε Ο.Α.Κ.Α να πανυγηρίσουμε και στην ομόνοια το τρόπαιο. Όλα αυτά υποθετικά βέβαια γιατί σιγά μην περάσει ο ρούλης ξάνθη και καβάλα η πανιώνιο, ιδίως τον νιώνιο.

Με όλο μου το συμπάθιο αλλα
αυτό είναι σεμινάριο του ΠΩΣ λες και λες και λες
και τελικά δεν έχεις πει τίποτα.

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #622 on: January 22, 2010, 16:48:21 »

Μπορεί να με πει ΕΝΑΣ χριστιανός ΠΩΣ μπορείς να στήσεις κλήρωση... από ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ?

ωραία τα βόλεψε ο ένας, ωραία τα βόλεψε ο άλλος, πάλι τα κανόνισε ο τρίτος και πάει εις το άπειρο....

Τον βόλεψε τον βάζελο να παίξει διπλούς αγώνες με μας, και δεν θα τον βόλευε να κληρωθούμε ύπουλα με καμιά ξάνθη κάναν πανιώνιο και να στείλουν 4 κοράκια βαμμένα πράσινα ως τα βάθη της κωλοτρυπίδας, να μας κόψουν την κολάρα και να τελειώνει το παραμύθι..... ήμαρτον.... εκτός κι αν στείλουν κιόλας τώρα στα γιάννενα τους τέσσερις πράσινους daltons να τελειώνουμε....

συμφωνω....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #623 on: January 22, 2010, 16:55:50 »
Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι αν πάμε τελικο με σκουληκι δεν θα πουν οχι για οακα.Θα πει ομως οχι η αστυνομία που δε θα μπορει να επιτηρησει τοσα πουλμαν που θα κατεβαινουν και τυχον αθηναΙκα πεσιματα.Θα μιλησει to police για αυτους.
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #624 on: January 22, 2010, 17:14:44 »
ταμαμ
μια χαρα ειναι η κληρωση και απορω πως τρελαινεστε ολοι. απλα θα μπορουσαμε να ειμασταν γηπεδουχοι. αυτο μονο.
σας λεω λοιπον οτι ο βαζελος δεν εχει τυχη στα ημιτελικα. την περιοδο εκεινη των αγωνων θα ειναι στα φορτε του για το πρωταθλημα. την ιδια περιοδο θα εχει ματς με γαυρο ,με εμας παλι στην τουμπα ,κατι τριπολες λαρισα ολα εξω.συν το οτι το 2ο ματς ειναι στην τουμπα.
εμενα θα με φοβιζε και το λεω κυριολεκτικα ομαδες τυπου νιονιου και ξανθης. παραδοσιακα ομαδες κυπελλου .το σκουλικι για μενα εχει δυσκολη κληρωση με την ξανθη να εχει αδικηθει 4-5 φορες σε φαση προημιτελικων και ημιτελικων. ομαδες σαν τον νιονιο και την ξανθη γνωριζουν πως μονη διεξοδος τιτλου η ευρωπης ειναι το κυπελλο. και εκει τα δινουν ολα.θεωρω οτι το σκουλικι ειχε την πιο δυσκολη κληρωση και θα το δειξει η πορεια
βλεπωντας το προγραμμα του πρωταθληματος θεωρω οτι μας βολευει ολη η κληρωση που εγινε και θα δικαιωθω στην πορεια. αρκει και ο ΠΑΟΚ να ειναι οπως ειναι αυτον τον καιρο. .μην χαλιεστε για τις εκδρομες.
ή ΠΑΟΚ-ξανθη ειναι στο καυτατζογλειο με 25.000 κοσμο η ΠΑΟΚ-νιονιος στο οακα παλι με 25.000 κοσμο

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

than_4

• Guest
« Reply #625 on: January 22, 2010, 17:37:37 »
για να κοιταμε την αληθεια και μονο αυτη η κληρωση ηταν κακη και κυριως σε σχεση με το τι θα μπορουσαμε να ειχαμε φερει στην κληρωση, ακομα και το πας-ΠΑΟΚ εμενα δεν μου αρεσει αφου θα μπορουσαμε να ειχαμε ολες τις ομαδες (πλην του παναθηναικου) στην τουμπα και την καλιθεα μεσα-εξω, αντιθετως τα ερπετα για ακομη μια φορα καταφεραν να μην συναντισουν κανεναν μεγαλο μεχρι τον τελικο.............δεν ηθελα αν το πω αλλα η τυχη δεν μας χαμογελασε παλι και ελπιζω απλα σε ενα μικρο θαυμα οχι οτι δεν πιστευω την ομαδα μας αλλα μπορει να φταιει και η απογοητευση μου καθως περιμενα μια φορα κατι πιο ευκολο για τον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΟΡΩ ΕΥΚΟΛΟ.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #626 on: January 22, 2010, 18:04:04 »
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ...

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
« Reply #627 on: January 22, 2010, 18:28:28 »
νομίζω στην ήδη επιτυχημένη πορεία μας το μόνο που πρέπει να μας νοιάζει είναι το κύπελλο..

δύσκολη κλήρωση λίγο πολύ αναλύσατε όλοι τους λόγους

προσωπικά θα συγχωρούσα και θα δικαιολογούσα μια γκέλα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα για χάρη του κυπέλλου..

πάντως το μόνο που δεν θα ήθελα να δω είναι τον ρούλη να το σηκώνει..

(ένα συν κύπελο προσδίδει κύρος και νέο οπαδικό αίμα..)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #628 on: January 22, 2010, 18:52:35 »
Γ@μω την ομαδα με σημα την αλογοτροφη, αχωνευτοι π@υστηδες.
Γ@μω τους πατερες και αυτους που δηλητηριαζουν τον κοσμο!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #629 on: January 22, 2010, 19:40:20 »
δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο εχει γινει τοσο μεγαλη αναλυση για μια ΚΛΗΡΩΣΗ(!),αλλα κυριως δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο η πλειοψηφια μιλαει για δυσκολα παιχνιδια λες και θα κληθουμε να παιξουμε με τη μπαρτσελονα και τη ρεαλ.μηπως θελατε να παρουμε το κυπελο και χωρις αγωνες?να μας το στειλουν στο σπιτι με κουριερ?
1=κληρωθηκαμε με τη δευτερη πιο αδυναμη ομαδα!η μηπως το ερπετο,η ξανθη και ο νιονιος ειναι χειροτερες?
2=σας πειθει εσας οτι ο ΠΑΟΚ δε θα φερει ουτε χ στην εδρα του πας?ποιον εχουμε προπονητη?τον ρολ φριγκερ?και γιατι να μη παιξουμε εκτος εδρας?τι φοβαστε?
3=παμε τωρα στο βαζελο.με τον οποιο το πρωτο παιχνιδι θα γινει στην αθηνα.πως θα πετυχουν τα βαζελια στην καλυτερη αμυνα της ελλαδας παραπανω απο 1 γκολ?στον επαναληπτικο στο ναο γιατι να μην τους βουλιαξουμε καυλωμενος λαος και καυλωμενη ομαδα???
4=το σκουληκι παιζει εκτος με τη ξανθη και μετα σε διπλο παιχνιδι και δυστυχως λυπαμαι γιατι θ αποκλειστει και δε θα τους ξεκωλιασουμε στο τελικο.
5=ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ?????????ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #630 on: January 22, 2010, 19:47:20 »
Σταρχιδια μας η κληρωση. μακαρι να μας τυχαινε και μονό ματς με βαζελο εκτος. η θα το παρουμε με τον δυσκολο τροπο, με τον ΠΑΟΚ τροπο, η δε θα το παρουμε καθολου. ΚΡΙΜΑ που δεν υπαρχει γαυρος στο κυπελλο για να τους γαμουσαμε ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #631 on: January 22, 2010, 20:08:54 »
δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο εχει γινει τοσο μεγαλη αναλυση για μια ΚΛΗΡΩΣΗ(!),αλλα κυριως δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο η πλειοψηφια μιλαει για δυσκολα παιχνιδια λες και θα κληθουμε να παιξουμε με τη μπαρτσελονα και τη ρεαλ.μηπως θελατε να παρουμε το κυπελο και χωρις αγωνες?να μας το στειλουν στο σπιτι με κουριερ?
1=κληρωθηκαμε με τη δευτερη πιο αδυναμη ομαδα!η μηπως το ερπετο,η ξανθη και ο νιονιος ειναι χειροτερες?
2=σας πειθει εσας οτι ο ΠΑΟΚ δε θα φερει ουτε χ στην εδρα του πας?ποιον εχουμε προπονητη?τον ρολ φριγκερ?και γιατι να μη παιξουμε εκτος εδρας?τι φοβαστε?
3=παμε τωρα στο βαζελο.με τον οποιο το πρωτο παιχνιδι θα γινει στην αθηνα.πως θα πετυχουν τα βαζελια στην καλυτερη αμυνα της ελλαδας παραπανω απο 1 γκολ?στον επαναληπτικο στο ναο γιατι να μην τους βουλιαξουμε καυλωμενος λαος και καυλωμενη ομαδα???
4=το σκουληκι παιζει εκτος με τη ξανθη και μετα σε διπλο παιχνιδι και δυστυχως λυπαμαι γιατι θ αποκλειστει και δε θα τους ξεκωλιασουμε στο τελικο.
5=ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ?????????ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!!!

nikos το προβλημα δεν είναι με ποιες ομαδες κληρωθήκαμε, στα @@ μας! οπως ειπε και ο thanos παραπανω μακάρι να υπήρχε και γαυρος και κούλα να τους γαμούσαμε και αυτούς.
η τόσο μεγάλη ανάλυση για τη κλήρωση γίνεται κυρίως για το τρόπο που αυτή έγινε. δηλαδή, με συνδιασμούς τέτοιους ώστε να αποφευχθεί ένας τελικός ΠΑΟΚ-λαγου στο οακα καθώς και το ξεδιάντροπο αβαντάρισμα των λαγών να φτάσουν να αξιώνουν κυπελλο με ομαδες 3ης και 4ης εθνικής και ολα εντός. Αν τύχαινε ημιτελικό με το σκουλίκι θα ήταν ότι πιο προκλητικό εχει γίνει στο ελληνικό κύπελο αφου φυσικά τη πρώτη ομάδα Α' εθνικής θα τη συναντούσε στο τελικό  ;D
όσον αφορά στο 1: συμφωνούμε
                 στο 2: δε τρομάζει το εκτός εδρας, ΑΛΛΑ, δικαιούται και ο ΠΑΟΚ να παίξει μια φορά μεχρι τα
                           ημιτελικά  εντός, τόσο για το κόσμο του όσο και για έσοδα.
                 στο 3: θα προτημούσα να τους γαμήσω στο τελικό παρουσία 25χιλ τρελαμένων οπαδών μας.
                 στο 4: για το σκουλίκι όντως κακώς γίνεται κουβέντα. εξάλλου και τελικό με τη καλιθέα να παίξει στο
                           βικελίδης το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσει τη παράδοσή του στις πιπες.
                 στο 5:  ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #632 on: January 22, 2010, 20:42:32 »
καταρχην αυτο που λεει ο σπαρτιατης εστω και σαν αστειο δεν γινεται...για παρα παρα πολλους λογους...δεν χρειαζεται αναλυση

κατα δευτερον οτι και να γινει εμεις θα ειμαστε εκει...και στα δυο ματς...δεν χρειαζονται πολλα πολλα εδω μεσα τουλαχιστον...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #633 on: January 22, 2010, 21:10:05 »
μετα τον τελικο με το ρουλη κοντα στη ξημερωτατα εκει στα πανεπιστημια ειχαμε συναντησει με τον αδερφο μου εναν πολυ καλο του φιλο, που κανανε graffiti μαζι.
αυτο το παιδι μετα απ' ο,τι εγινε το εχασα, δεν ειχα ιχνος του καθολου, (λογικο θα μου πεις) αλλα παντα τον σκεφτομουν.
τωρα που ημουν μια μερα θεσνικη για να δω το ΠΑΟΚ-νιονιος στον μπασκετ, με πηρε τηλ ο πατερας μου κ μου λεει πηρε τηλ ο ορεστης, θελει να σου δωσει κατι. φυσικα βρεθηκα την ιδια μερα μαζι του και μου λεει "θυμασαι, ποτε με ειδατε τελευταια φορα?"
οχι, του απαντησα. μου λεει στα πανηγυρια του κυπελλου με τον αρη!
σας το λεω με ολη μου την ψυχη! ειναι οιωνος! τελικος θα ειναι ΠΑΟΚ-αρης και ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΠΑΟΚ! δεν υπαρχει καμια αμφιβολια.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #634 on: January 22, 2010, 21:26:24 »
ειναι πεντακάθαρο πως δε γουσταρουν να μας εχουν στο οακα.

Στο δειξανε και πριν 2 μηνες οταν τα ερπετα πηγαν κανονικοτατα στο οακα με τις καραμουζες, τις τρομπετες και τα ντεφια τους για να παιξουν με την ζελα, ενω εμεις την μεθεπομενη φαγαμε πορτα απο μπατσους και λαγους για 3 και 5.000 οπαδους..  να κατεβουν να πανε που αυτοι οι 3 και 5.000?? στο παγερο οακα των περιπου 15.000 λαγων οπως απεδειξε η πραξη... Εδω δεν μας θελανε στο χωριο τις ψησταριας ρε μαγκες, τι συζυταμε...

Δεν μας γουσταρουν. Δεν μας θελουν. Δεν μπορουν να μας κανουν καλα.
Δεν συμφερει το κρατος. Δεν συμφερει τον βαζελο. Πουτανας γιε χρυσοπαπαριδη.

Τρεμουν τα μπουτακια και των 2 στην ιδεα ενος 50-50 τελικου μπροστα στα ματια του παπουλια και ολης της φιλαθλης ελλαδας, με την πιο υγειη και τουρμπογκαυλωμενη ομαδα των τελευταιων ετων, που ψαχνει ενα τιτλο για να εκτιναχθει στην κορυφη και να παραμεινει εκει, + τα 25.000 γυμνα και σελινιασμενα ταλιμπανια της, που γουσταρουν οσο τιποτα να ασελγησουν στην ΠΟΥΤΑΝΑ την αθηνα και στον πατο του πουστρολαγου.

Ενας τετοιος τελικος με το ανερχομενο κατεστημενο ηταν το χειροτερο σεναριο για αυτους.. Pain in the ass που λεν' κ οι αγγλοι.  Παλιομοδιτικο μπορει να ακουγετε, αλλα ας μου δειξει και καποιος οτι το γαμω ελληνικο ποδοσφαιρο εχει κανει βηματα προοδου και δεν στηνει πια κληρωσεις οπως παλια με τα παγωμενα και τα ζεστα μπαλακια που ελεγε πριν και ο δασκαλος... Πηρε ο ενας μια ντουζινα τιτλους, τωρα ερχετε να παρει ο αλλος. Εσυ ρε λακαμα που πας?? Αυτο ειναι το σεναριο και θεωρω πως ακομη και αυτοι που δεν το συνεριζονται, σιγουρα το εχουν δει να περνα απο μπροστα τους λεπτο προς λεπτο μεσ' στο μυαλο τους...

Για να κλεισω, το θεμα ειναι οτι για αλλη μια φορα η ξενερα του τελικου στο οακα ειναι γεγονος και αυτο δεν αλλαζει πια. Να τον χεσω και τον νιονιο στο τελικο της μαλακιας και τα 2 ΚουΚουλακηδικα ματς με την πουτανα του κοντου και τον κοντο τον πουστη.. Ξενερωσε το κεφαλι μου. Γαμηστε τον πουστη τον ολιεμπιακο, το κυπελο το γραφουμε στα αρχιδια μας τα 2.

Και του χρονου.. με περισσοτερη τυχη στα μπαλακια..

kospatras

• Guest
« Reply #635 on: January 22, 2010, 23:40:16 »
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ σε παρακαλω γαμησε τα γιαννινα.θελουμε ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.(δεν θα ειναι ευκολο το ματς αδερφια)

MetroStar

• Guest
« Reply #636 on: January 23, 2010, 02:42:28 »
Καθόλου εύκολο καλά κάνεις και το επισημαίνεις. Μην μιλήσει κανείς για βάζελο μέχρι να περάσουμε τα Γιάννενα. Αυτός είναι ο στόχος.

stelukos

• Guest
« Reply #637 on: January 23, 2010, 05:10:02 »

Εχουν μπει σε τυχερό παιχνιδι, φάση τζοκερ, σε αλλη χωρα, 2 ενοπλοι, και βαάλαν τους παρουσιαστές να ξανακάνουν την κλήρωση....

βγήκαν οι ίδιοι αριθμοι... μετην ιδια σειρά. 2 κληρώσεις ιδιοι ακριβώς αριθμοι. η κλήρωση ΑΝΕΤΑ στήνεται.

αυτα

apaoki13

• Guest
« Reply #638 on: January 23, 2010, 08:18:23 »
Στην Ιταλία χρησιμοποιούσαν φθαρμένα μπαλάκια με ολοκαίνουργια για να βλέπουν την διαφορά. Είναι και η ιστορία με τα ζεστά και τα κρύα. Αυτά τα διάβαζα τον καιρό του καλτσιόπολις.
Αν και δεν συμερίζομαι την άποψη για τα στημένα είναι τρελή σύμπτωση να πηγαίνει καροτσάκι ο βάζελος με όλες τις μικρές έως τον ημιτελικό. Επίσης από το να μας συναντήσει στον τελικό είναι πιο εύκολο να μας καθαρίσει στον ημιτελικό όπως έκανε και ο γκέι πέρσι. Λίγο ανάποδο φρουφρου και γεια σας.

kostas4

• Guest
« Reply #639 on: January 23, 2010, 12:31:38 »
αυτο με τα ζεστα και τα κρυα μπαλακια ειναι πασιγνωστο οτι το κανουν.οι κληρωσεις φυσικα και μπορουν να στηθουν και τιποτα δεν ειναι τυχαιο ειδικα στην ελλαδα.
πως γινεται καθε πρωτοχρονια και πασχα να εχουμε τζακποτ?