Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010  (Read 27923 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010
« Reply #1000 on: February 04, 2010, 03:24:29 »
Ευγε Κατριν για το ποστ σου

+ απειρο
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #1001 on: February 04, 2010, 03:33:01 »
λοιπον τα 6 αδερφια μας σημερα πηραν αναβολη για την παρασκευη στις 1:30 στο δικαστικο στα γιαννενα.
το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε ειναι να βρεθουμε διπλα τους εκεινη τη μερα..
νομιζω ενας εστω απο καποιους συνδεσμους αν ειναι εκει θα μετρησει πιο πολυ απο τις ανακοινωσεις στα σαιτ...
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 6 ΑΘΩΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #1002 on: February 04, 2010, 03:47:35 »
Περιμενα να περασουν αρκετες ωρες μηπως τα νευρα και η στεναχωρια καταλαγιασουν αλλα δυστηχως το χθεσινο δεν χωνευεται..
Δεν ξερω απο που να αρχισω.Δεν ξερω τι η ποιος φταιει για την χθεσινη ηττα,αυτο ομως που ειναι σιγουρο ειναι οτι εφαγα οχι ενα οχι δυο αλλα τεσσερα απο μια ομαδα που λιγο η πολυ ολοι μας την υποτιμησαμε.......
Δυστηχως αν και ντρεπομαι που το λεω γα μενα ο Αναστοπουλος σκεφτηκε πολυ πιο εξυπνα απο τον Σαντος..
Παιξαμε σε εναν βουρκο που οι παγουραδες ονομαζουνε γηπεδο ασχετα αν το μερος ειναι καταλληλο οχι για την καλλιεργεια κρεμμυδιων αλλα ενδεικνυται για λασποθεραπεια στην τριτη ηλικια..
Το ηξερε καλα ο Αναστοπουλος το γηπεδο.Αντιπαρεταξε την ομαδα του,μια ομαδα δυναμης εναντια σε μια ομαδα τεχνικης,και αντε να κανεις παιχνιδι εκει μεσα...
Τιμη σας ρε που ηρθαμε να παιξουμε στο γηπεδο σας και ας χασαμε..

Φυσικα την ηττα δεν την ριχνω μονο στην κατασταση του γηπεδου.Πιο μεγαλη ευθυνη για μενα εχουν οι παικτες.
Αυτους τους παικτες που τους καναμε Θεους.
Ναι ωραια και εγω εχω τα πουλεν μου μες την ομαδα,και εγω εκστασιαζομαι οταν οι παικτες βαζουν γκολ και πανυγυριζουν με τρελλα μπροστα στην 4 οπως ολοι μας.
Δεν ανεχομαι ομως απο ΚΑΝΕΝΑΝ ειτε εχει βαλει 1 γκολ ειτε 7 ειτε κανενα να μπαινει μεσα στο γηπεδο ξερωντας οτι ειναι ενα σημαντικο παιχνιδι προκρισης και να μην δινει την ψυχη του.
Δεν με νοιαζει αν παιζατε εσεις παικτες του ΠΑΟΚ  μεσα στη λασπη η μεσα στα σκατα.Περνετε εκατονταδες χιλαδες ευρω και ΑΠΑΙΤΩ οταν μπαινετε μεσα στο γηπεδο να παιξετε μπαλα τα 90 λεπτα να τα ματωνετε..
Δεν με ενδιαφερει να με φυλατε τις φανελες στο σημα του Δικεφαλου.Αυτο δεν μου λεει τιποτα.Πριν ερθετε στον ΠΑΟΚ φυλουσατε το σημα αλλης ομαδας.Οταν θα φυγετε απο τον ΠΑΟΚ θα φυλατε αλλα σηματα αλλης ομαδας..Αυτο που θελω, να σεβεστε τα λεφτα που παιρνετε,να σεβεστε τον περηφανο οπαδο που ερχεται να σας δει και ας πληρωνει πολλες φορες βαρυ τιμημα γι αυτη του την αγαπη..
Να μαθετε παικτες εκει στον ΠΑΟΚ που επιλεξατε να ερθετε,οτι ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΕΚΟΡ.ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΙΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΨΥΧΗ .Ακουτε?Η ΨΥΧΗ!Κατι που οπως φανηκε χτες δεν ειχατε..

Πολλοι θα πειτε οτι γκρινιαζω.Οτι τοσο καιρο κερδιζουμε και σε μια στραβη βγηκα να κραξω.Ναι βγηκα να κραξω και θα το κανω καθε φορα που θα χανει η ομαδα μου..
Γιατι εγω την ομαδα μου την θελω ψηλα.Ψηλοτερα απο ολους..Και κανω τα αδυνατα δυνατα να ειμαι εκει να την στηριξω και να δειξω την αγαπη μου προς αυτην.Και ας τρωω δακρυγονα,και ας προσπαθουν να με ξευτιλισουν καθε φορα και ας λερωνεται το καθε ποινικο μητρωω γιατι υπαρχουν εντολες για συλληψεις.
Γι αυτο ΑΠΑΙΤΩ,γι αυτο κραζω,γι αυτο στεναχωριεμαι..
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ..

Κριμα!Πολυ κριμα!
Την ηθελα την προκριση.Και με χαλασε πολυ..Γιατι δεν περιμενα να χασω και μαλιστα με τετοιο σκορ.Με χαλασε γιατι χτες επαιζα για δυο αποτελεσματα και οχι μονο για την νικη.Και αυτη η ηττα μου στοιχισε εναν στοχο.Το Κυπελλο.

Καθεστε στις προπονησεις και μιλατε για τα λεφτα που εχετε να παιρνετε λες και θα τα χασετε.Βγαινει προς τα εξω,το παιρνουν οι δημοσιογραφοι,το πλαθουν οπως θελουν και δημιουργειτε ενα αρνητικο κλιμα.Δεν θελω να πιστεψω οπως λενε πολλοι οτι δεν παιξατε γιατι δεν πληρωθηκατε..9 συνεχομενες νικες κανατε δεν υπηρχε οικονομικο προβλημα τοτε?Αν κερδιζαμε τοτε δεν θα υπηρχε το οικονομικο προβλημα?
Περιπου 250.00 ευρω (καπου διαβασα) θα ηταν το πριν προκρισης.Και αν περναμε το Κυπελλο 500.00 ευρω.Ασχημα θα ηταν?Βαλτε λεφτα απο εισητηρια χορηγους?Αντε γεια...

Οσο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τι να πω..Ειλικρινα ωρες ωρες δεν μπορω να καταλαβω..Ρε συ Ζαγορακη ξερεις οτι ολος ο λαος του ΠΑΟΚ σ'αγαπαει και σε στηριζει.Ηρθες,εφυγες,ξαναηρθες και παλι σ'αγκαλιασαμε.Σε εμπιστευομαστε.Ξερεις τι σημαινει ο φιλαθλος του ΠΑΟΚ μετα απο τοσες πικρες τοσα χρονια να εμπιστευεται και να στηριζει τον προεδρο του?Για σενα δεν ξερω,για μας ομως λεει πολλα..Γιατι αφηνεις το καθε αποβρασμα να μειωνει την αξιοπρεπεια του καθε ΠΑΟΚτση?Ξερω οτι τιποτα δεν γινεται εσκεμμενα οπως ξερω και την αγαπη σου για τον ΠΑΟΚ..Ποιος ειναι ομως αυτο το μουνοπανο ο χρυσοχοιδης και ο καθε χρυσοχοιδης?Ειπαμε εισαι ηπιων τονων και δεν θες να δημιουργεις εντασεις.Μερικες φορες ομως χρειαζεται.
Πανε χτυπα το χερι σου στο τραπεζι,κανε και μια μυνηση στην ΟΥΕΦΑ κανε κατι τελος παντων..Εκμεταλλευσου τον κοσμο που εχεις απο πισω και σε στηριζει..ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΡΑΤΟ..
Ποιο ειναι αυτο το μουνι που θα απαγορεψει σε μενα που ειμαι Ελληνιδα και στον καθε Ελληνα να μετακινηθουμε απο την μια πολη στην αλλη?
Γιατι θα πρεπει να τρωω τα μπλοκα και τον δηθεν τσαμπουκα του καθε παιδοβουβαλο μπατσου και να δειχνω την ταυτοτητα μου για να παω που?Στα Ιωαννινα..Τι ειναι αυτα ρε?

Αν εσυ αρχιδι χρυσοχοιδη εισαι υπουργος υπερ της προστασιας του πολιτη (οτι σκατα εισαι τελος παντων),εγω ειμαι η Λαρα Κροφτ!
Υπουργος για τον καθε πολιτη που δεν ειναι ΠΑΟΚ εισαι και αυτο ειναι φως φαναρι..

Το να σε ευχηθω να ψοφησεις.....οχι δεν θα το κανω..Δεν μπορω να ευχηθω κατι που ευχονται χιλιαδες ανθρωποι...Σου ευχομαι ομως ''κυριε'' χρυσοχοιδη.καποτε να σταματησεις να εισαι αυτο που αποκαλεισαι και να μεινεις το ανθρωπακι που πραγματικα εισαι..Και να τρως τσαμπουκαδες απο τα ιδια τα αποβρασματα που ΕΣΥ διδαξες,και οταν θες να ερχεσε Θεσσαλονικη εκει στα Τεμπη να πρεπει να δειξεις ταυτοτητα για να περασεις..
Οτι εχεις κανει ΝΑ ΤΟ ΓΕΥΤΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕς ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

Και εσεις κωλομπατσοι,πιονακια του καθε πουστη,μια ζωη μπροστα σας θα μας βρισκετε..Οσο δεν μας σεβεστε θα μας φοβαστε..
Δεν μασαμε ρε παρτε το χαμπαρι.Δεν πατε να μας κυνηγατε μεσα στα Γιαννενα?Εκει εμεις..Στην λιμνη να μας ριξετε μαζι μας θα πνιγειτε...Η δραση φερνει αντιδραση γαμω την στολη σας.Το ιδιο το κρατος βολευεται με την βια..Εσεις την προωθειτε την βια και οχι εμεις..Οσο μας προκαλειτε,τοσο πιο δυνατους και ενωμενους μας κανετε αυτο να ξερετε..
Που ειναι οι συλληψεις ρε μπασταρδια στην Καβαλα με τον γαυρο?(Μονο 1 συλληψη)..Που ειναι οι συλληψεις στα Γιαννενα παλι, με τα σκουλικια?Μονο με τον λαο του ΠΑΟΚ εχετε προβλημα...

Αλλα ξερετε τι θα επρεπε να γινει?Να σκασουν 10.000 χιλιαδες ΠΑΟΚτσηδες το αλλο Σαββατο στα Γιαννενα να χασετε την μπαλα..
Και επειδη εμεις δεν εχουμε χημικα,ουτε μασκες και γκλομπ αλλα μονο γυμνα χερια ,ψυχη και καθαρη συνειδηση γουσταρω το αλλο Σαββατο να ριξω τεσσερα στον Πας Γιαννενα,ναι οσα εφαγα,και να τον ριξω στην Β' Εθνικη.Εκει με την γρια να κανουνε παρεα και να μοιραζουν παγουρια μπας και πιασουν επιτελους το περιβοητο φεγγαρι.

Χασαμε!Παει και αυτο..Αχωνευτο και αν ειναι,εχουμε ματς την Κυριακη με τις γριες..Και αφου δεν μας δωσαν εισητηρια,θα παρακαλουσα μην κανει την κινηση κανεις να παει εστω και με τον τσαμπουκα..Οι γριες θα μας προκαλεσουν,να γινουν μανουρες και στο τελος εμεις θα την πληρωσουμε..Θα φαμε καμια τιμωρια και μας βλεπω να παιζουμε κεκλεισμενων των θυρων με τον βαζελο..
Μην πεσετε στην παγιδα τους.Ας πανε μονο αυτοι,,Ετσι και αλλιως ουτε το γηπεδο τους δεν μπορουν να γεμισουν..
Οσο για τα σκουλικια που τοσο χαρηκανε για την ηττα του ΠΑΟΚ,δεν χρειαζεται ουτε εγω ουτε κανενας να ασχοληθει..Εξαλλου με ομαδες της Β'Εθνικης δεν ασχολουμαστε ποτε..Αυτοι βλεπετε ειναι πιο συνιθισμενοι στις 4αρες και εχουν μαθει να τις χωνευουν καλα...
Αυτα!

Λευτερια στους οπαδους μας,ελπιζω η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κανει κατι και οπως μπορουμε να βοηθησουμε και εμεις..

Χρυσοχοιδη μουνι,η μανα σου γαμιεται με εναν ΠΑΟΚτση...

Μπατσοι Γουρουνια Δολοφονοι..

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚ...ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ...
εκτος οτι συμφωνω απολυτα μαζι σου και σου βγαζω το καπελο.........σημερα μαθαμε και κατι!εισαι γυναικα ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1003 on: February 04, 2010, 12:26:16 »
χαχααχχαχχαχαχαχα...καλο!!!!!!

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #1004 on: February 04, 2010, 18:24:49 »
λοιπον τα 6 αδερφια μας σημερα πηραν αναβολη για την παρασκευη στις 1:30 στο δικαστικο στα γιαννενα. [/i]
το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε ειναι να βρεθουμε διπλα τους εκεινη τη μερα..
νομιζω ενας εστω απο καποιους συνδεσμους αν ειναι εκει θα μετρησει πιο πολυ απο τις ανακοινωσεις στα σαιτ...
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 6 ΑΘΩΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1005 on: February 05, 2010, 16:06:34 »
Ρε σεις τίποτα νεότερο απο τους 6 ?
τι έγινε/γίνετε με την δίκη ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #1006 on: February 05, 2010, 16:25:39 »
Η δικη αναβληθηκε για την τεταρτη 17φλεβαρη..
στο δικαστηριο ημασταν 10 ατομα απο γιαννενα..η θεσσαλονικη πεφτει μακρια τωρα με την εγνατια για καποιους....

kostas4

• Guest
« Reply #1007 on: February 05, 2010, 16:43:21 »
τα παιδια ειναι προφυλακιστεα?

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #1008 on: February 05, 2010, 16:46:27 »
οχι

kostas4

• Guest
« Reply #1009 on: February 18, 2010, 10:13:22 »
Ρε σεις τίποτα νεότερο απο τους 6 ?
τι έγινε/γίνετε με την δίκη ?

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #1010 on: February 18, 2010, 10:28:13 »
αθωωθηκαν χθες τα παιδια..
ο ενας εντελως αθωος
τεσσερα απο τα παιδια 6 μηνες με αναστολη
κ ενα παιδι 5 μηνες με αναστολη..

φωτια σε ολα τα κελια..

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1011 on: February 18, 2010, 12:07:30 »
 :lalalalala:
Ό,τι πιο ευχάριστο θα μπορούσαμε να μάθουμε για τα αδέρφια μας. Κανένας ΠΑΟΚτσής ξανά στη φυλακή
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1012 on: February 18, 2010, 14:28:16 »
αθωωθηκαν χθες τα παιδια..
ο ενας εντελως αθωος
τεσσερα απο τα παιδια 6 μηνες με αναστολη
κ ενα παιδι 5 μηνες με αναστολη..

φωτια σε ολα τα κελια..

χμμμμ λαθος

λοιπον ο ενας απαλλαχθηκε οριστικα

ο δευτερος ειχε ποινη 20 ημερων για εξυβριση την οποια και εξαγορασε οποτε ουτε αυτος εχει καποια εκρεμμοτητα πλεον

οι τρεις φαγανε 5 μηνες με τριετη αναστολη...αλλα 8α εκδικαστει και εφεση του χρονου...

και ο τελευταιος 6 μηνες με τριετη αναστολη...κι αυτος υπεβαλλε εφεση που θα εκδικαστει του χρονου...

οι 5 απο τους 6(εκτος αυτου που απαλλαχθηκε απο ολα) φαγανε και προστιμο 200 ευρω αν θυμαμαι καλα...

το ευχαριστο της υποθεσης ειναι οτι τα παιδια χαρηκανε...καποιοι ειναι μεροκαματιαρηδες καποιοι αλλοι σπουδαζουνε και σιγουρα επιπλεον ντραβαλα θα τους πηγαιναν πισω στην ζωη τους

τελος ολοι νομιζω εχουνε την υποχρεωση πλεον να δινουν για ενα 6μηνο το παρων στο ΑΤ της περιοχης τους την ωρα που παιζει ο ΠΑΟΚ...

ive4

• Guest
« Reply #1013 on: February 18, 2010, 23:30:45 »
το αθώος είναι πολύ λίγο. Πως θα ξεπληρωθεί η ταλαιπωρία αυτών των ανθρώπων ;
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1014 on: April 21, 2010, 19:31:28 »
Πράσινοι Λαγοί - Κίτρινοι Λαγοί, Ρουφιάνοι - Ρουφιάνοι (Και κουμπαράκια), Πρωτάθλημα 1939-'40 - Πρωτάθλημα 1945 (δεν αναγνωρίζεται επίσημα απο την επο). Τα χρόνια που οι άνθρωποι τρώγανε αδέσποτα, κάποιοι είχανε κουράγια να παίζουν μπάλα.

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ 

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #1015 on: April 21, 2010, 20:08:02 »
Μου δίνεις μία πολύ καλή πάσα για ένα ζήτημα που η διευθύνουσα κάστα του Σούπερ 3 έχει ανάγει σε επίσημη προπαγάνδα. Εγώ ως γνωστόν με την ομάδα αυτή καθαυτή δεν έχω κανένα σύμπλεγμα. Ένα πρωτάθλημα, είτε έχει κατακτηθεί το 1800 είτε το 2010 είναι πρωτάθλημα. Βέβαια άλλη η κατάσταση του ποδοσφαίρου τότε που η μπάλα ήτανε πεπόνι και παίζανε σε τσιμέντο με 30 νοματαίους κοινό, και άλλο σήμερα, δεκτό.
Όμως εκείνο που είναι προκλητικό είναι η αναφορά στο πρωτάθλημα του 1945-46. Δεν είναι δυνατόν ακόμη και στην επίσημη σελίδα του συλλόγου να υπάρχει αυτό ( http://www.arisfc.gr/index.cfm?pid=26 ). Εκεί θα χρειαζόταν ένα τσακάλι ιστορικός, με μία μελέτη στο ΕΛΙΑ, να κάνει αναδρομή στα αρχεία των εφημερίδων και να δει ποιές ομάδες συμμετείχαν σε αυτό, τι κοινό υπήρχε, πως στήθηκαν τα πρωταθλήματα κλπ... Και να ξεμπροστιάσει αυτήν την ανυπόστατη προπαγάνδα. Δεν είναι δυνατόν όταν οι άλλοι πολεμούσαν στο βουνό αυτοί να σήκωναν πρωταθλήματα κάτι έχει πάει πάρα πολύ "στραβά".................

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1016 on: April 21, 2010, 23:15:27 »
Τίποτα δεν πήγε στραβά φιλε petrovgr.Άλλοι σφαγιάζονταν στο γράμμο και στη νάουσα "αδερος" με αδερφό κι άλλοι όπως όλοι οι ρουφιάνοι-δοσίλογοι όλων των εποχών σε όλα τα έθνη παίζανε μπαλίτσα.Οι ρουφιάνοι-δοσίλογοι συμπολίτες και οι ρουφιάνοι-δοσίλογοι "πρασινοφοροφυγαδες" κάνανε καλά τι δουλειά που ξέραν να κάνουνε:ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΑΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΣ.

ive4

• Guest
« Reply #1017 on: April 24, 2010, 22:38:19 »
ΑΡΗΣ
ΠΑΠΑΡΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2010
[/b][/size][/size][/color]

Offline EVAN4MELBOURNE

• Είδα φως και μπήκα
« Reply #1018 on: April 24, 2010, 22:43:36 »
XXXXXXXXXXXX

No Greeklish
« Last Edit: April 25, 2010, 11:26:54 by Capricorn »

ive4

• Guest
« Reply #1019 on: April 24, 2010, 22:49:47 »
μη τους κλέβεις, έχουν κι άλλο κύπελλο - παπάρι / δοκάρι το 2004... 3 διακρίσεις...

Η τριλογία ολοκληρώθηκε. Μετά από βίζιτες στην Θεσσαλονίκη το 2004 και την ανάμνηση του σκληρού δοκαριού του ΓΧ, στην Πάτρα το 2008 και στην Αθήνα το 2010 δικαιούνται επάξια τον τίτλο του άτιτλου.
Σε όποια πόλη κι αν πήγανε, τιμήθηκαν!