Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010  (Read 27969 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010
« Reply #940 on: February 03, 2010, 09:26:18 »
nf sorry εgw ili8io den katalabaini.Ηταν αναγκαια η τεσσαρα? Οτι μας την στησανε ωραια διαφορα μουνοπανα εντος και εκτος ομαδας το καταλαβαινει (Ο ηλιθιος ο Γκινας ρε γαμωτι??? :().Οτι πηγαμε κοιμισμενοι και αγαθοι να παξουμε σε βουρκο το καταλαβαινει!Το οτι κατι τυποι σαν τον μπουρτζοβλαχο τον Ζαγορα θελουν να δημιουργησουν ιντριγκα στον ΠΑΟΚ για βλακωδη ταχα προβληματα Κονσεισαο για να πουλανε βλακειες στους κάλους που τον ακούνε, το καταλαβαινει. Το οτι εχει χαλασει το κλιμα μεσα στην ομαδα τις τελευταιες 15 μερες και μεταξυ παικτων και διοικησης το καταλαβαινει! Την τεσσαρα απο τον γραφικο μαλακα τον αναστοπουλο και τους κοιμισμενους παικτες μας να τον κοιτανε σε ολο τον αγωνα ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. Το κουτσιανικουλη που την ειδε Μαραντονα στα 17 του και κανει να βγει απο τον γηπεδο ενω χανουμε με 2-0 περιπου 2 λεπτα με κρεμασμενη μαπα του ταχαμ δηθεν αδικημενου ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
Αυτο που καταλαβαίνει ειναι οτι το βαρος πεφτει πλεον στις πλατες της διοικησης να ξαναφερει την ηρεμια στην ομαδα και για μενα αν επιδειξει τα ιδια αντανακλαστικα που δειχνει μεχρι τωρα την εχουμε ΑΣΧΗΜΑ γιατι οι οχτροι πολλοι τα αντιθετα με τον ΠΑΟΚ συμφεροντα παρα πολλα και εμεις συμπεριφερομαστε σαν αγαθομαλακες.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #941 on: February 03, 2010, 09:43:26 »
Καμία τεσσάρα δεν ήταν αναγκαία, ίσως δεν εκφράστηκα καλά, εννοώ ότι μια ήττα ήταν αναγκαία. Το κακό είναι ότι έγινε σε αυτό το παιχνίδι όπου πηγαίναμε για ένα πιο εφικτό στόχο. Για το στήσιμο εξωγηπεδικά δεν υπάρχει αμφιβολία, όπως και για το ότι αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί ο μικρός πρέπει να φάει γερό πρόστιμο και μην ξαναπαίξει για κάνα μήνα.
Αγωνιστικά τώρα, ο βούρκος δεν μου λέει τίποτα, και ο μέγας ηλίθιος αλλενατόρε σε βούρκο έπαιζε. Μπάλλα είναι και κάναμε και ένα άσχημο παιχνίδι ενώ οι άλλοι με 3 σουτ βάλανε 4 γκολ αλλά είπαμε μπάλλα είναι. Δεν είμαστε γαύροι να παίρνουμε 99 πρωταθλήματα τα τελευταία 99 χρόνια και να τα κάνουμε μπάχαλο επειδή ίσως χάσουμε το 100ό. Όσο για τη διοίκηση περιμένω και εγώ περισσότερα αντανακλαστικά και πραγματικά απορώ για το τι περιμένουν...
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #942 on: February 03, 2010, 09:54:53 »
δεν θα γραψω τιποτα για τον αγωνα...
ενα πραγμα θα γραψω μονο για τα οσα συνεβησαν χθες το απογευμα στα γιαννενα εκτος γηπεδου...
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ...
αυτο και τιποτα αλλο...και οσοι καταλαβαν καταλαβαν....
και θα κανω copy paste και αυτο που εγραψε o DASΚALOS-4 σε αλλο τοπικ:

''Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ασχετα αν εφαρμοζει τακτικη, αν δεν ειναι και τοσο ικανος για καποια πραγματα, δεκτο, αν παει καλα, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ 400 ΚΙΛΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ ΤΟΥ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ, ΔΛΔ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ Π. Α. Ο. Κ''

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #943 on: February 03, 2010, 10:36:52 »
Λυπάμαι, αλλά εγώ δεν έχω καμία όρεξη να κουκουλώσω τίποτα. Καιρό τώρα κάνω υπομονή κ δυστυχώς τα κόζια δείχνουν οτι έχει χαθεί η μπάλα. Μην τα ξαναβάλουνε και τα ξαναπετάξουνε κάτω απο τον καναπέ όπως κάναμε φοιτητές τα αίσχη, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ. Εδώ και καιρό, ο ΠΑΟΚ βάλλεται απο ενορχηστρωμένες επιθέσεις του τύπου. Ζαμαν φου κ γραφικότητες η απάντηση, δεν ανοίγει μύτη, δεν κάνουν ΜΙΑ κίνηση. Μια μας λένε οτι ο Βρύζας τα χει με τον ζαγοράκη που γυρνάει, μια μας λένε οτι γίνεται αποχή στην προπόνηση, λασπη λάσπη λάσπη κ απάντηση ΚΑΜΙΑ. Κ χθες παθαίνεις πανωλεθρία απο τον Τάσιο, τον Κούσα κ τον Κοντογουλίδη. Χθές μαζεύουν απο το δρόμο χωρίς λόγο δικούς σου, μερικούς τους κάνουν συλλήψεις, άλλους επίτηδες τους ταλαιπωρούν με προσαγωγές ως αργά το βράδυ, μόνο κ μόνο σε επίδειξη δύναμης. Σταματάνε ιδιώτες στο δρόμο κ τους απαγορεύουν να μετακινηθούν. Κ ΕΣΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ. Εκτός στόχου Φλεβάρη μήνα. Εμένα στ αρχίδια μου το γήπεδο χωράφι, στ αρχίδια μου οι πριμαντόνες που έχουν ψυχολογικά, στ αρχίδια μου αν δεν μας βγαίνει τπτ στο γήπεδο. ΤΟ ΝΤΟΡΤΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΠΤ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΕΠΙ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. Με τον θρασύβουλα σερνόσουνα κ έπαιζες με τον Σάλμον κορυφή, βγήκες 9ος. Ήξερες οτι δεν είχες ομάδα όλη την χρονιά. Το χθεσινό δεν έχει δικαιολογία έμψυχου υλικού ή αποτυχημένης χρονιάς. Επίσης τρως χαστούκι κ απο δυνητικά έσοδα. Ακόμα κ ψυχρά να το δεις, χθες έφαγες πατατράκ χωρίς επιστροφή. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ απαιτεί. Ομόνοια κ συσπείρωση έχεις όταν βλέπεις ΚΑΙ διοικητικες δυνατότητες. Όταν οι δικοί σου αντιδρούνε σε κάτι. Εδω κ καιρό, μας φτύνουν απο παντού κ εμείς κρατάμε ομπρέλα γιατί μας λένε οτι βρέχει. Εμένα δεν με λένε τίποτα τα νυχάκια που τρώτε στα μπουθ. Εμένα με νοιάζει να συμπεριφέρεστε σαν ΠΑΟΚ. ΌΛΟΙ, διοίκηση και παίκτες. Αρκετά με τους ντεμέκ τεχνοκράτες, χόρτασα. Το θέμα είναι να συνδυάζεις τεχνογνωσία με ΠΑΟΚτσηδιλίκι, σε όλες τις προκλήσεις μπροστά σου. Αρκετά με τα μισά λόγια, κουράστηκα. Πόσο σωστοί είναι οι αδερφοί που λένε "πάτε κ απο κανέναν σύνδεσμο να αφουγκραστείτε ΠΑΟΚ κ αφήστε τι λέγεται στα ράδια", Αυτά δεν κάνανε τον πρώτο καιρό? Εκεί δεν σας βρίσκαμε, σας μιλούσαμε, μας νιώθατε κοντά? ΒΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. κ απαίτησε ραντεβού με τον γαμωυπουργό τους. Κ πες του στα ίσα. Αμα συνεχίσει να κηνυγάει την μοναδική αγνή έκφραση οπαδισμού στο Junanistan, θα τον τρέξεις στα Ευρωπαικα Δικαστήρια. ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, απείλησε τον οτι θα βγεις φόρα παρτίδα κ θα τον δώσεις στεγνά αυτόν που δεν κάνει το αυτονόητο.
Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΥΤΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΩΡΕ? ΕΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ. ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Σ.Φ. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Κ ΖΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.

Κανένας ήπιος τόνος δεν χρειάζεται. Κανένας στρουθοκαμηλισμός. Βάλτε μια σειρά κ στα αγωνιστικά. Ποδοσφαιριστής ήσουνα, αλλά πόσο θα χαιδεύεις ακόμα τ αφτάκια τους? Κάνουμε πίσω με Βερόν που τον πληρώνεις να κάθεται, κάνουμε πίσω με Μούν που τον πληρώνεις να κάθεται. Δηλαδή, πόσο ακόμα πίσω θα κάνουμε? ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ. Κ αμα τολμήσουν ας μην πάρουν την τρύπια την Κυριακή. Πάνε κ πες τους οτι η επόμενη προπόνηση μετά απο ήττα θα ναι ανοικτή. Δηλαδή τώρα που δε νιώθουν την πίεση τι έκαναν? Πώς στο ανταπέδωσαν? Τώρα που "προβληματίστηκαν" επειδή δεν πληρώθηκαν 2 βδομάδες κ έχασαν προπόνηση, πήγαν στα Γιάννενα κ έκαναν τί ακριβώς?

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #944 on: February 03, 2010, 10:45:33 »
μεγαλο ποστ ο κλαμπ συμφωνω σε ολα 100000 % μεγαλες αληθειες..αυτο που εγινε χθες δεν ειχε προηγουμενο κ σιγουρα τιποτα δεν ειναι τυχαιο..η ΠΑΕ επικοινωνιακα απλα δεν υπαρχει τραγικα λαθη συνεχεια ουτε ορεξη να κραξω δν εχω ουτε τιποτα ο κοσμος οτι ηταν να κανει το κανε κ αυτοι τον πεζουν κανονικα να δω ποια αλλη διοικηση θα χει τετοια στυρηξη κ αποδοχη, ξυπνατε επιτελους...

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #946 on: February 03, 2010, 10:58:58 »
Δεν χρειάζετε κανένα πρόστιμο και καμία ενέργεια έτσι ώστε να χαλάσει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ.

Στήριξη χρειάζεται απο όλους.

Την στιγμή που έχεις αποκλειστεί εντός έδρας απο κάτι πανιώνιους, απο κάτι καστοριές, απο κάτι πανσερραικούς, απο κάτι θρασύβουλους και και και.... ήταν αναμενόμενο οτι κάποια στιγμή θα ξαναγίνει. Ο ΠΑΟΚ έχασε απο ομάδα (εκτός ΠΟΚ) μετά απο σχεδόν 2 χρόνια. Καποια στιγμή θα έχανε....τι να κάνουμε; Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ να συνέλθει γρήγορα για να μην ξανακολήσει το κόμπλεξ που είχε με τις 'μικρές' ομάδες πριν Σάντος. Λες και είχαμε συνηθίσει στα κύπελλα, και στα πρωταθλήματα....

Απο κάτι τετοιες ήττες ρε γουστάρουμε περισότερο (ειδικά στο basket αρχές του 90'). ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ.

Το διπλό στο καυτατζόγλειο είναι αναγκαίο. ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΥΓ Όσο για το αν η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι ''λίγη'' επειδή δεν κατάφερε να βάλει 'παράνομα' (δυστυχώς με νόμους βούγια κτλ....) το ΛΑΟ στο γήπεδο....ουδέν σχόλιο. Το αν η διοίκηση έχει καρύδια ή όχι...το έχει αποδείξει επαννηλημένα αυτά τα χρόνια. Η αχαριστία δεν είναι καλό πράγμα....Λίγο ντροπή δεν βλάπτει.
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #947 on: February 03, 2010, 11:03:10 »
Κοίτα πρωί πρωί μη μ αναβεις τα λαμπάκια. Κ τους χαρακτηρισμούς κάντους στα θέατρα τρώγοντας Lay's με ρίγανη που πας. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ? ΧΘΕΣ ΑΠΛΑ ΕΧΑΣΕΣ?

ΧΘΕΣ ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕΣ ΡΕ. Πάρε μια κασσέτα κ δες το Αγ. Νικόλαος ΠΑΟΚ άμα τη βρίσκεις. Μη μας φορτώνεις πρωινιάτικα....

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #948 on: February 03, 2010, 11:30:58 »
Kοίταξε 'CLUB χωριό Κούτσια..'. Lay's έχω να φάω απο τότε που έκανε τη διαφήμιση ο σιγάλας. Επίσης, θεωρώ ασέβεια να τρώει κάποιος πατατάκια εν ώρα θεάτρου.  Ελπίζω να σε κάλυψα. Τη καλημέρα μου!

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #949 on: February 03, 2010, 11:47:27 »
Ñå ðáéäéÜ, ãéáôß êÜíåôå êÜðïéïé ðùò äåí êáôáëáâáßíåôå; Ãéáôß äéáâÜæù äéÜöïñïõò íá ëÝíå «êÜðïôå èá ÷Üíáìå» Þ ãéá «õøïöïâßá» êëð. Ðñïöáíþò äåí åßíáé ôï ðñüâëçìá ç Þôôá ùò Þôôá. ÁõôÞ åßíáé ìÝóá óôï ðñüãñáììá (ü÷é ðùò äåí èá óé÷ôéñßæáìå êáé óå Þôôá ìå 1-0) ü÷é üìùò êáé ç óõíôñéâÞ áðü ïìÜäá ðïõ åßíáé ìå ôï Ýíá ðüäé óôç Â’ (Êáé åäþ ðïõ ôá ëÝìå áðü êáìßá ïìÜäá). ÏÊ åðéôñÝðåôáé íá ÷Üóåéò, áëëÜ ÍÁ ÄÉÁÓÕÑÈÅÉÓ ÄÅÍ ÅÐÉÔÑÅÐÅÔÁÉ!

Êáé óßãïõñá äåí Þôáí èÝìá ôïõ ÷èåóéíïý ôï üôé êåñäßóáìå ôï ãáýñï êáé íïìßóáìå ðùò ãßíáìå ÌðÜñôóá, áëëÜ ôï üôé êáôÝâçêáí  ãéïõ÷ïõ óï ãÞðåäï. Äåí ÷ñåéÜæåôáé ç íßêç óôï íôÝñìðõ ãéá íá ðéóôÝøåéò ðùò åßóáé êáëýôåñïò áðü ôï ÃéÜíåííï. ÅÉÓÁÉ! Êáé ç êáíïíéêÞ ÌðÜñôóá åÜí êáôÝâáéíå Ýôóé 4 èá Ýôñùãå. ÁðëÜ èá ðñÝðåé ïé ðáß÷ôåò ìáò íá óõíåéäçôïðïéÞóïõí ðùò áêüìç êáé üôáí åßíáé ðáéäéêÞ ÷áñÜ, õðÜñ÷åé Ýíá üñéï ôï ïðïßï äåí åðéôñÝðåôáé áðü ôï üíïìá ôïõ óõëëüãïõ êáé ôï âÜñïò ôçò öáíÝëáò íá îåðåñíéÝôáé.

« Last Edit: February 03, 2010, 11:53:14 by spartian »

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #950 on: February 03, 2010, 11:52:20 »
Λυπάμαι, αλλά εγώ δεν έχω καμία όρεξη να κουκουλώσω τίποτα. Καιρό τώρα κάνω υπομονή κ δυστυχώς τα κόζια δείχνουν οτι έχει χαθεί η μπάλα. Μην τα ξαναβάλουνε και τα ξαναπετάξουνε κάτω απο τον καναπέ όπως κάναμε φοιτητές τα αίσχη, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ. Εδώ και καιρό, ο ΠΑΟΚ βάλλεται απο ενορχηστρωμένες επιθέσεις του τύπου. Ζαμαν φου κ γραφικότητες η απάντηση, δεν ανοίγει μύτη, δεν κάνουν ΜΙΑ κίνηση. Μια μας λένε οτι ο Βρύζας τα χει με τον ζαγοράκη που γυρνάει, μια μας λένε οτι γίνεται αποχή στην προπόνηση, λασπη λάσπη λάσπη κ απάντηση ΚΑΜΙΑ. Κ χθες παθαίνεις πανωλεθρία απο τον Τάσιο, τον Κούσα κ τον Κοντογουλίδη. Χθές μαζεύουν απο το δρόμο χωρίς λόγο δικούς σου, μερικούς τους κάνουν συλλήψεις, άλλους επίτηδες τους ταλαιπωρούν με προσαγωγές ως αργά το βράδυ, μόνο κ μόνο σε επίδειξη δύναμης. Σταματάνε ιδιώτες στο δρόμο κ τους απαγορεύουν να μετακινηθούν. Κ ΕΣΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ. Εκτός στόχου Φλεβάρη μήνα. Εμένα στ αρχίδια μου το γήπεδο χωράφι, στ αρχίδια μου οι πριμαντόνες που έχουν ψυχολογικά, στ αρχίδια μου αν δεν μας βγαίνει τπτ στο γήπεδο. ΤΟ ΝΤΟΡΤΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΠΤ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΕΠΙ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. Με τον θρασύβουλα σερνόσουνα κ έπαιζες με τον Σάλμον κορυφή, βγήκες 9ος. Ήξερες οτι δεν είχες ομάδα όλη την χρονιά. Το χθεσινό δεν έχει δικαιολογία έμψυχου υλικού ή αποτυχημένης χρονιάς. Επίσης τρως χαστούκι κ απο δυνητικά έσοδα. Ακόμα κ ψυχρά να το δεις, χθες έφαγες πατατράκ χωρίς επιστροφή. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ απαιτεί. Ομόνοια κ συσπείρωση έχεις όταν βλέπεις ΚΑΙ διοικητικες δυνατότητες. Όταν οι δικοί σου αντιδρούνε σε κάτι. Εδω κ καιρό, μας φτύνουν απο παντού κ εμείς κρατάμε ομπρέλα γιατί μας λένε οτι βρέχει. Εμένα δεν με λένε τίποτα τα νυχάκια που τρώτε στα μπουθ. Εμένα με νοιάζει να συμπεριφέρεστε σαν ΠΑΟΚ. ΌΛΟΙ, διοίκηση και παίκτες. Αρκετά με τους ντεμέκ τεχνοκράτες, χόρτασα. Το θέμα είναι να συνδυάζεις τεχνογνωσία με ΠΑΟΚτσηδιλίκι, σε όλες τις προκλήσεις μπροστά σου. Αρκετά με τα μισά λόγια, κουράστηκα. Πόσο σωστοί είναι οι αδερφοί που λένε "πάτε κ απο κανέναν σύνδεσμο να αφουγκραστείτε ΠΑΟΚ κ αφήστε τι λέγεται στα ράδια", Αυτά δεν κάνανε τον πρώτο καιρό? Εκεί δεν σας βρίσκαμε, σας μιλούσαμε, μας νιώθατε κοντά? ΒΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. κ απαίτησε ραντεβού με τον γαμωυπουργό τους. Κ πες του στα ίσα. Αμα συνεχίσει να κηνυγάει την μοναδική αγνή έκφραση οπαδισμού στο Junanistan, θα τον τρέξεις στα Ευρωπαικα Δικαστήρια. ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, απείλησε τον οτι θα βγεις φόρα παρτίδα κ θα τον δώσεις στεγνά αυτόν που δεν κάνει το αυτονόητο.
Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΥΤΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΩΡΕ? ΕΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ. ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Σ.Φ. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Κ ΖΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.

Κανένας ήπιος τόνος δεν χρειάζεται. Κανένας στρουθοκαμηλισμός. Βάλτε μια σειρά κ στα αγωνιστικά. Ποδοσφαιριστής ήσουνα, αλλά πόσο θα χαιδεύεις ακόμα τ αφτάκια τους? Κάνουμε πίσω με Βερόν που τον πληρώνεις να κάθεται, κάνουμε πίσω με Μούν που τον πληρώνεις να κάθεται. Δηλαδή, πόσο ακόμα πίσω θα κάνουμε? ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ. Κ αμα τολμήσουν ας μην πάρουν την τρύπια την Κυριακή. Πάνε κ πες τους οτι η επόμενη προπόνηση μετά απο ήττα θα ναι ανοικτή. Δηλαδή τώρα που δε νιώθουν την πίεση τι έκαναν? Πώς στο ανταπέδωσαν? Τώρα που "προβληματίστηκαν" επειδή δεν πληρώθηκαν 2 βδομάδες κ έχασαν προπόνηση, πήγαν στα Γιάννενα κ έκαναν τί ακριβώς?

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Μπράβο!!!!!

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #951 on: February 03, 2010, 11:58:20 »

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Μπράβο!!!!!

Να συμπληρώσω μονο εγω οτι τα παραπάνω τα υιοθετώ μέσα στο πλαίσιο της θετικής και ΠΑΟΚτσήδικης κριτικής που τιμά και αναγνωρίζει την μεγάλη προσφορά της διοίκησης μεχρι σήμερα. Απλά κάποια πράγματα καλό ειναι να λέγονται, και μάλιστα όταν προέρχονται απο καλοπροαίρετη κριτική με γνώμονα το καλό και μόνο του ΠΑΟΚ. Σαφέστατα και τιμούμε και αναγνωρίζουμε την δουλειά της διοίκησης. Απλά κάποια θέματα πρέπει να τα ξαναδεί και κάποια άλλα πρέπει να τα διεκδικήσει με άλλους τρόπους.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #952 on: February 03, 2010, 12:07:05 »
Kοίταξε 'CLUB χωριό Κούτσια..'. Lay's έχω να φάω απο τότε που έκανε τη διαφήμιση ο σιγάλας. Επίσης, θεωρώ ασέβεια να τρώει κάποιος πατατάκια εν ώρα θεάτρου.  Ελπίζω να σε κάλυψα. Τη καλημέρα μου!

Ναι πρόσεξε μόνο μην τσαλακώσεις κανα περυτίλυγμα κ κάνει θόρυβο ή σε κόψει κανα αντίχειρα ρε συ. Ρε συ, ντισκοπαρτυ ρε συ. Σαλιάρηςμπερδεμενοσ ρετσινοπνιχτης στακορνερ 4 ρε συ Βορειοπροαστίτη ρε συ...

ΥΓ: Κρητικός σ' αυτήν την λογική ποστάρω αδερφέ. Κακό κάνουν οι ΓΛΕΙΦΤΕΣ, όχι αυτοί που κριτικάρουν επειδή αγαπάνε κ δε θέλουν να τους ξεφτυλίζει ο Κούσας....
« Last Edit: February 03, 2010, 12:25:42 by CLUB LARISA »

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #953 on: February 03, 2010, 12:18:37 »
Το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να γυρίσουν σπίτια τους όλα τα παιδιά που μάζεψε χτες το μπατσοκράτος, όλα τ αλλα έρχονται δεύτερα..

Μουνιά δεν ξεχνάμε κ ούτε θα κάνουμε πίσω.Όσο δεν μας θέλετε εσείς σ αυτό το μπουρδέλο , τόσο και παραπάνω δε σας θέλουμε εμείς κ θα κάνουμε τα πάντα για να σας γαμησουμε..γαμώ την ελλάδα σας.Μόνο ΠΑΟΚ ρε μπασταρδοι.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #954 on: February 03, 2010, 12:24:13 »
Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο στον club larisa  αλλά επί σάντος είχαμε και άλλα καρναβάλια σε επίπεδο εξεφτελισμών, θρασύβουλο 4-2 , αεκ (τελευταιο παιχνίδι του γεωργιάδη) 0-4 στην Τούμπα, πέρσι στα πλέι οφ 4-1 όχι  απλά με κατεβασμένα τα χέρια .... Ηρεμία σε όλους και ψυχραιμία χρειάζεται ...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #955 on: February 03, 2010, 12:25:54 »
Όσο για το αν η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι ''λίγη'' επειδή δεν κατάφερε να βάλει 'παράνομα' (δυστυχώς με νόμους βούγια κτλ....) το ΛΑΟ στο γήπεδο....ουδέν σχόλιο. Το αν η διοίκηση έχει καρύδια ή όχι...το έχει αποδείξει επαννηλημένα αυτά τα χρόνια. Η αχαριστία δεν είναι καλό πράγμα....Λίγο ντροπή δεν βλάπτει.

το "ΛΑΟ" αλλού θα το γράψεις "πρεζάκια-ψευτοχουλιγκάνους"
Παράνομα είναι αυτά που ζούμε τώρα!Και η παε είναι πολύ μαλθακή στις αντιδράσεις της.
Όπως και στο θέμα των χρεών φυσικά!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

rokas

• Guest
« Reply #956 on: February 03, 2010, 12:28:26 »
ok Η πικρα ειναι μεγαλη τη να κανουμε εγω γιριζω σελιδα και σημερα πρωι πρωι μωλις σηκωθηκα χωρις να πιω καφε πριν ακουσω κανενα πηγα στην τραπεζα και πηρα μετωχες τωρα εσθανωμε καλητερα........

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #957 on: February 03, 2010, 12:29:01 »
Λίγη ψυχραιμία παρακαλώ, όχι ειρωνίες σε άλλα μέλη και χαρακτηρισμούς.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #958 on: February 03, 2010, 13:08:19 »
ΥΓ Όσο για το αν η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι ''λίγη'' επειδή δεν κατάφερε να βάλει 'παράνομα' (δυστυχώς με νόμους βούγια κτλ....) το ΛΑΟ στο γήπεδο....ουδέν σχόλιο. Το αν η διοίκηση έχει καρύδια ή όχι...το έχει αποδείξει επαννηλημένα αυτά τα χρόνια. Η αχαριστία δεν είναι καλό πράγμα....Λίγο ντροπή δεν βλάπτει.

φιλαρακι εγραψα τον χαρακτηρισμο ''λιγη'' για την διοικηση της παε ΠΑΟΚ και δεν περιμενα να με καταλαβουν πολλοι εδω μεσα...
με καταλαβαν οσοι ηταν χθες στα γιαννενα και καποιοι αλλοι που βλεπουν τα πραγματα καπως πιο βαθεια...
δεν προκειται να κατσω να γραψω εδω μεσα κατι αλλο απλα αν ηταν στην θεση μας χθες 800 γαβροι στα γιαννενα δεν υπηρχε καμια περιπτωση να μην μπαινανε στο γηπεδο και ουτε θα ειχαν 6 συλληψεις και 40 προσαγωγες ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...αχαριστος δεν ειμαι και ουτε θα γινω ποτε...
αλλα μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο και την κριτικη-οσο σκληρη κι αν ειναι-την θεωρεις αχαριστια...
και για μενα η διοικηση επανηλλειμενως εχει αποδειχτει λιγη σε θεματα που ισως εσενα δεν σε αφορουν...
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 6 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΞΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ....ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΝ ΕΜΑΣ....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #959 on: February 03, 2010, 13:24:09 »
joker,

μίλησες μέσα από την καρδιά πολλών, έτσι και μέσα από την δικιά μου....
δυστυχώς (ή ευτυχώς) όμως μερικοί διαβάζουν βουλωμένο γράμμα.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo