Λυπάμαι, αλλά εγώ δεν έχω καμία όρεξη να κουκουλώσω τίποτα. Καιρό τώρα κάνω υπομονή κ δυστυχώς τα κόζια δείχνουν οτι έχει χαθεί η μπάλα. Μην τα ξαναβάλουνε και τα ξαναπετάξουνε κάτω απο τον καναπέ όπως κάναμε φοιτητές τα αίσχη, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ. Εδώ και καιρό, ο ΠΑΟΚ βάλλεται απο ενορχηστρωμένες επιθέσεις του τύπου. Ζαμαν φου κ γραφικότητες η απάντηση, δεν ανοίγει μύτη, δεν κάνουν ΜΙΑ κίνηση. Μια μας λένε οτι ο Βρύζας τα χει με τον ζαγοράκη που γυρνάει, μια μας λένε οτι γίνεται αποχή στην προπόνηση, λασπη λάσπη λάσπη κ απάντηση ΚΑΜΙΑ. Κ χθες παθαίνεις πανωλεθρία απο τον Τάσιο, τον Κούσα κ τον Κοντογουλίδη. Χθές μαζεύουν απο το δρόμο χωρίς λόγο δικούς σου, μερικούς τους κάνουν συλλήψεις, άλλους επίτηδες τους ταλαιπωρούν με προσαγωγές ως αργά το βράδυ, μόνο κ μόνο σε επίδειξη δύναμης. Σταματάνε ιδιώτες στο δρόμο κ τους απαγορεύουν να μετακινηθούν. Κ ΕΣΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ. Εκτός στόχου Φλεβάρη μήνα. Εμένα στ αρχίδια μου το γήπεδο χωράφι, στ αρχίδια μου οι πριμαντόνες που έχουν ψυχολογικά, στ αρχίδια μου αν δεν μας βγαίνει τπτ στο γήπεδο. ΤΟ ΝΤΟΡΤΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΠΤ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΕΠΙ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. Με τον θρασύβουλα σερνόσουνα κ έπαιζες με τον Σάλμον κορυφή, βγήκες 9ος. Ήξερες οτι δεν είχες ομάδα όλη την χρονιά. Το χθεσινό δεν έχει δικαιολογία έμψυχου υλικού ή αποτυχημένης χρονιάς. Επίσης τρως χαστούκι κ απο δυνητικά έσοδα. Ακόμα κ ψυχρά να το δεις, χθες έφαγες πατατράκ χωρίς επιστροφή. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ απαιτεί. Ομόνοια κ συσπείρωση έχεις όταν βλέπεις ΚΑΙ διοικητικες δυνατότητες. Όταν οι δικοί σου αντιδρούνε σε κάτι. Εδω κ καιρό, μας φτύνουν απο παντού κ εμείς κρατάμε ομπρέλα γιατί μας λένε οτι βρέχει. Εμένα δεν με λένε τίποτα τα νυχάκια που τρώτε στα μπουθ. Εμένα με νοιάζει να συμπεριφέρεστε σαν ΠΑΟΚ. ΌΛΟΙ, διοίκηση και παίκτες. Αρκετά με τους ντεμέκ τεχνοκράτες, χόρτασα. Το θέμα είναι να συνδυάζεις τεχνογνωσία με ΠΑΟΚτσηδιλίκι, σε όλες τις προκλήσεις μπροστά σου. Αρκετά με τα μισά λόγια, κουράστηκα. Πόσο σωστοί είναι οι αδερφοί που λένε "πάτε κ απο κανέναν σύνδεσμο να αφουγκραστείτε ΠΑΟΚ κ αφήστε τι λέγεται στα ράδια", Αυτά δεν κάνανε τον πρώτο καιρό? Εκεί δεν σας βρίσκαμε, σας μιλούσαμε, μας νιώθατε κοντά? ΒΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. κ απαίτησε ραντεβού με τον γαμωυπουργό τους. Κ πες του στα ίσα. Αμα συνεχίσει να κηνυγάει την μοναδική αγνή έκφραση οπαδισμού στο Junanistan, θα τον τρέξεις στα Ευρωπαικα Δικαστήρια. ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, απείλησε τον οτι θα βγεις φόρα παρτίδα κ θα τον δώσεις στεγνά αυτόν που δεν κάνει το αυτονόητο.
Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΥΤΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΩΡΕ? ΕΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ. ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Σ.Φ. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Κ ΖΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.
Κανένας ήπιος τόνος δεν χρειάζεται. Κανένας στρουθοκαμηλισμός. Βάλτε μια σειρά κ στα αγωνιστικά. Ποδοσφαιριστής ήσουνα, αλλά πόσο θα χαιδεύεις ακόμα τ αφτάκια τους? Κάνουμε πίσω με Βερόν που τον πληρώνεις να κάθεται, κάνουμε πίσω με Μούν που τον πληρώνεις να κάθεται. Δηλαδή, πόσο ακόμα πίσω θα κάνουμε? ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ. Κ αμα τολμήσουν ας μην πάρουν την τρύπια την Κυριακή. Πάνε κ πες τους οτι η επόμενη προπόνηση μετά απο ήττα θα ναι ανοικτή. Δηλαδή τώρα που δε νιώθουν την πίεση τι έκαναν? Πώς στο ανταπέδωσαν? Τώρα που "προβληματίστηκαν" επειδή δεν πληρώθηκαν 2 βδομάδες κ έχασαν προπόνηση, πήγαν στα Γιάννενα κ έκαναν τί ακριβώς?
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.