Author Topic: Victor Vitolo  (Read 32657 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
Απ: Victor Vitolo
« Reply #820 on: July 13, 2011, 14:48:57 »
τι δικαιολογιες ειναι αυτες ρε vicious? "αφου ο γειτονας ειναι σκατα θα ειμαι και εγω σκατα". και αν θελεις σου λεω εγω 10 ομαδες που πληρωνουν

αντε τελειωνετε με τις δικαιολογιες σας και την στηριξη στον πουστη που εφτασε το ελλειμα σε επιπεδα γουμενου

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #821 on: July 13, 2011, 14:50:31 »
Κακη συνεχεια να χεις πουσταριο..Απο γιατρο σε γιατρο να εισαι...

Οσες μαλακιες κι αν καναν εκει στην ΠΑΕ το οτι ειναι μουνοσκυλο δεν αλλαζει...Σκατοπουστα

Το καλυτερο θα ηταν να του χες πληρωσει ολα τα δεδουλευμενα οπως και αυτα που ερχονται και να του ειχες καρφωμενο το δελτιο στον τοιχο για 2 χρονια...

Εκτός ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τα σχόλιά σου για έναν από τους 3-4 παίκτες που παίζουν μπάλα εδώ και τρία χρόνια, το καλύτερο όπως λες, δεν θα ήταν αυτό που γράφεις. Το καλύτερο θα ήταν να τον πλήρωνες στην ώρα του και να μην του κάνεις μαλακίες, αλλά και να μην του ζητήσεις μείωση 50%.
Εκτός και αν νομίζετε εσείς ότι ο Βιτόλο και ο κάθε Βιτόλο ήταν ΠΑΟΚτσήδες από κούνια και είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται τις μαλακίες των ανίκανων διοικούντων. Και όταν δεν τις ανέχονται είναι εχθροί του ΠΑΟΚ. Ενώ όσοι σε έχουν βάλει στο κουίζ "τελικά είναι 5, 10 ή 11 μύρια το άνοιγμα;", είναι "φίλοι" του ΠΑΟΚ.
Έχεις φάει μια χαρά τον παπά της διοίκησης και των γαμημένων προπαγανδιστών της ότι φταίει ο παίκτης. Φταίει που τον έχουν συνεχώς απλήρωτο, φταίει που δε θέλει να μείνει σε ομάδα που πάντα τον καθυστερούν τα φράγκα και δεν ξέρει αν θα τα έπαιρνε στο μέλλον, φταίει ότι του έκανε τσαλίμια ο τσοπάνης κολλητός του προέδρου που παρίστανε τον προπονητή πέρσυ, φταίει που δε δέχτηκε μείωση συμβολαίου 50%, δηλαδή "σήκω φύγε", λες και ήταν υποχρεωμένος.
Τον Βιτόλο τον έφαγε ΚΑΘΑΡΑ η διοίκηση και όποιος τα βάζει με τον παίκτη συνεχίζει την αρρώστια του ΠΑΟΚτσή που φταίνει όλοι οι άλλοι εκτός από την καμπούρα μας.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #822 on: July 13, 2011, 14:55:57 »
Catala το ότι ο ΖΑγοράκης είναι φαινομενικό λαμόγιο δεν αναιρεί ότι ο Βιτόλο είναι πούστης...
οεο....

επίσης επειδή βλέπω (και ξέρω) την ευαισθησία σου σε ότι αφορά την "ανικανότητα" της ΠΑΕ (την οποία τη συμμερίζομαι ίσως σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό και μπορώ να βάλω και αλλά επίθετα και ουσιαστικά) δε σημαίνει ότι ο Βιτόλο ο  κρίμας ο ταμ ταμ ταμ εξαπατήθηκε από τον κακό (και ηλίθιο να συμπληρώσω) λύκο ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα πονοψυχήσουμε που του φερθήκαμε σαν τον όλιβερ τουίστ και τον πετάξαμε στο δρόμο... ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΛΛΗ ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. θα μας απασχολήσει όταν έρθει η ώρα της μάχης μαζί του. Τώρα έχεις δίκιο... έχουμε εχθρούς εντός να ασχοληθούμε.

ΥΓ. στα + της ΠΑΕ ότι ζήτησε μείωση 50% στον βιτόλο. για μένα και 80% ας ζήταγε και ας άκουγε την αντιπρόταση. 600 σε άμπαλο επεξεργαστή intel i7 ο ΠΑΟΚ δεν έχει να δώσει... ασ κόψει τώρα και 90% από τα 800 του θερμοσίφωνα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #823 on: July 13, 2011, 14:58:04 »
Το εγκλημα εγινε. Περιμενουμε το καλεσμα για να γινουν οι απειλες πραξη...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #824 on: July 13, 2011, 15:07:28 »
Ο Ισπανός μέσος παρουσιάστηκε ανένδοτος στην συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως: "Θέλω να φύγω, σας το είχα πει προ μηνών".

Και τόσους μήνες εκεί στην ΠΑΕ δεν κοιτάξατε να τον ξοφλήσετε να μην μπορεί να έχει απαίτηση να μείνει ελεύθερος... Ερασιτέχνες;;; Και λίγα λέω.
Άλλο ο ερασιτεχνισμός και άλλο το τρύπημα. Το πράγμα είναι φως φανάρι τρύπημα. Και για τον ρεβολούσιον με το άνοιγμα-αίνιγμα και για τον παρά λίγο τεχνικό διευθυντή του βάζελου, της νέας ομάδας του Βιτόλο. Είναι ντροπή να κυκλοφορούνε και οι δύο άπλες στην Θεσσαλονίκη. Λαέ του ΠΑΟΚ κοιμήσου. Μόνο που όταν ξυπνήσεις, θα πας τρέχοντας στην τουαλέτα από το τρύπημα που τρως.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #825 on: July 13, 2011, 15:14:39 »
Επειδή ΣΗΜΕΡΑ δεν τα πιάνω και τόσο καλά (σοβαρά μιλάω τώρα),
μπορείτε να με δώσετε μια λογική περιγραφή ΓΙΑΤΙ πρόκειται περί τρυπήματος?
Πως το εννοείτε δηλαδή? Το έχω χάσει εντελώς σήμερα.....

artane-4
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
« Reply #826 on: July 13, 2011, 15:20:58 »
σιγουρα ειναι πολλα που δεν ξερουμε και παρα πολλα που δεν θα μαθουμε δεν ειναι δυνατον ο βιτολο να παει να ξεκινησει προετοιμασια και ξαφνικα υστερα απο την κουβεντα με τον σβουρα να θυμαται οτι απο τον φλεβαρη ηθελε να φυγει και να την κανει μετα απο 3 μερες στην ολανδία. όπως επισεις να μενει ελευθερος να παει οπου θελει, όπως και το τελικό ποσο των οφειλομένων.  παντος ο παικτης ειναι ο μονος που δεν φταιει μισθοφόρος ειναι την τσεπη του κοιτάει και καλα κανει στο κατω κατω αμα εμεις αθετησαμε τις συμφωνιες μας ή κατι άλλο συμβαινει ας περιμενουμε την επομενη συνεντευξη τυπου τον δεκεμβριο να μαθουμε
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #827 on: July 13, 2011, 15:26:03 »
Catala το ότι ο ΖΑγοράκης είναι φαινομενικό λαμόγιο δεν αναιρεί ότι ο Βιτόλο είναι πούστης...
οεο....

επίσης επειδή βλέπω (και ξέρω) την ευαισθησία σου σε ότι αφορά την "ανικανότητα" της ΠΑΕ (την οποία τη συμμερίζομαι ίσως σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό και μπορώ να βάλω και αλλά επίθετα και ουσιαστικά) δε σημαίνει ότι ο Βιτόλο ο  κρίμας ο ταμ ταμ ταμ εξαπατήθηκε από τον κακό (και ηλίθιο να συμπληρώσω) λύκο ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα πονοψυχήσουμε που του φερθήκαμε σαν τον όλιβερ τουίστ και τον πετάξαμε στο δρόμο... ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΛΛΗ ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. θα μας απασχολήσει όταν έρθει η ώρα της μάχης μαζί του. Τώρα έχεις δίκιο... έχουμε εχθρούς εντός να ασχοληθούμε.

ΥΓ. στα + της ΠΑΕ ότι ζήτησε μείωση 50% στον βιτόλο. για μένα και 80% ας ζήταγε και ας άκουγε την αντιπρόταση. 600 σε άμπαλο επεξεργαστή intel i7 ο ΠΑΟΚ δεν έχει να δώσει... ασ κόψει τώρα και 90% από τα 800 του θερμοσίφωνα.

Τα "κρίμας", "εξαπατήθηκε", "θα πονοψυχήσουμε", "όλιβερ τουίστ" και λοιπές πίπες, τα λες εσύ, εμένα τα ποστ μου δε βγάζουν πουθενά τον Βιτόλο κακόμοιρο και μην καταλαβαίνεις ό,τι θέλεις προκειμένου να στηρίξεις τη θέση σου. Αντίθετα, ψυχρό επαγγελματία τον βγάζουν και πολύ καλά κάνει που είναι βασικά, δεν τον πήρα για οπαδό και δεν το έπαιξε ποτέ κάτι τέτοιο (και μην αρχίσουν οι πίπες με δηλώσεις κτλ, να χαρείτε...).
Πριν 2-3 μέρες μου είπες ότι βαριέσαι να μου απαντήσεις. Αν τελικά αποφασίσεις αν βαριέσαι ή όχι φίλε, καλό θα ήταν να αρχίσεις από τα προχτεσινά που σου έγραψα. Αλλά και από τα σημερινά δεν θα ήταν άσχημα. Πες μου σε τι από όλα αυτά που γράφω επιμέρους ως επιχειρήματα, έχω άδικο.
Γιατί, το ότι μίλησε με άλλη ομάδα πολύ νωρίς και για αυτό αφήνει τον ΠΑΟΚ το λένε κάποιοι αρδ και εσύ, εγώ δεν το ξέρω. Προσωπικά δεν ξέρω από πότε άρχισε να μιλάει. Μήπως άρχισε από τότε που του είπανε μπούλο; Γιατί από την άλλη, αυτό το ξέρουμε στάνταρ, με 50% μείωση του είπαν μπούλο. Επίσης ξέρω και όλα τα υπόλοιπα που έγραψα, ότι ήταν απλήρωτος κτλ. Το ότι έκαναν άλλοι χάρη στην παε (τι χάρη δηλαδή, αποχές έκαναν όλοι), δε σημαίνει ότι ήταν υποχρεωμένος κι αυτός. Επίσης, ξέρω ότι ήταν σωστός επαγγελματίας και προσέφερε πολλά, απέναντι σε μια ομάδα που δεν φέρθηκε καθόλου επαγγελματικά.
Και κάτι άλλο, ο ΠΑΟΚ από πότε έχει "μάχες" με μεμονωμένους παίκτες;
Όσο για τα 50 και 80% που λες, μάλλον νομίζεις ότι μιλάς για παίκτες που θα παίξουν στην ΑΕ τραχανοπλαγιάς και όχι στον ΠΑΟΚ.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #828 on: July 13, 2011, 15:37:36 »
Nαι, ενταξει, μισθοφορος ειναι και εμεις δεν ειμασταν ως διοικηση απολυτως ενταξει απέναντί του ως προς τις οφειλές. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ειδικά από την στιγμή που ήθελε ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ δεν είχε καμμία δουλειά να δινει συνεντεύξεις με συγκινητικό περιεχόμενο για την ομάδα και οσους τον στήριξαν, τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ κ.λπ.
Μόνο και μόνο από αυτές τις επικοινωνιακές μαλακίες ειναι μεγάλο αρχιδάκι και σιγουρα μια γερή κλωτσιά στον σωστό χρόνο θα πρεπει να την φάει....

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #829 on: July 13, 2011, 15:37:42 »
Κακη συνεχεια να χεις πουσταριο..Απο γιατρο σε γιατρο να εισαι...

Οσες μαλακιες κι αν καναν εκει στην ΠΑΕ το οτι ειναι μουνοσκυλο δεν αλλαζει...Σκατοπουστα

Το καλυτερο θα ηταν να του χες πληρωσει ολα τα δεδουλευμενα οπως και αυτα που ερχονται και να του ειχες καρφωμενο το δελτιο στον τοιχο για 2 χρονια...

Εκτός ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τα σχόλιά σου για έναν από τους 3-4 παίκτες που παίζουν μπάλα εδώ και τρία χρόνια, το καλύτερο όπως λες, δεν θα ήταν αυτό που γράφεις. Το καλύτερο θα ήταν να τον πλήρωνες στην ώρα του και να μην του κάνεις μαλακίες, αλλά και να μην του ζητήσεις μείωση 50%.
Εκτός και αν νομίζετε εσείς ότι ο Βιτόλο και ο κάθε Βιτόλο ήταν ΠΑΟΚτσήδες από κούνια και είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται τις μαλακίες των ανίκανων διοικούντων. Και όταν δεν τις ανέχονται είναι εχθροί του ΠΑΟΚ. Ενώ όσοι σε έχουν βάλει στο κουίζ "τελικά είναι 5, 10 ή 11 μύρια το άνοιγμα;", είναι "φίλοι" του ΠΑΟΚ.
Έχεις φάει μια χαρά τον παπά της διοίκησης και των γαμημένων προπαγανδιστών της ότι φταίει ο παίκτης. Φταίει που τον έχουν συνεχώς απλήρωτο, φταίει που δε θέλει να μείνει σε ομάδα που πάντα τον καθυστερούν τα φράγκα και δεν ξέρει αν θα τα έπαιρνε στο μέλλον, φταίει ότι του έκανε τσαλίμια ο τσοπάνης κολλητός του προέδρου που παρίστανε τον προπονητή πέρσυ, φταίει που δε δέχτηκε μείωση συμβολαίου 50%, δηλαδή "σήκω φύγε", λες και ήταν υποχρεωμένος.
Τον Βιτόλο τον έφαγε ΚΑΘΑΡΑ η διοίκηση και όποιος τα βάζει με τον παίκτη συνεχίζει την αρρώστια του ΠΑΟΚτσή που φταίνει όλοι οι άλλοι εκτός από την καμπούρα μας.

Επαναλαμβανω, η διοικηση εχει κανει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ οσον αφορα την διαχειρηση των οικονομικων γενικα και δεν χειριστηκε σωστα το θεμα Πουστολο ειδικα (ακου εδω φτασαμε στο σημειο να τον χαρακτηριζουμε οπως τα σκουληκια :-\ ) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο τυπακος αυτος δεν ειναι ενα αρχιδι και μισο...Δεν τρωω κανεναν παπα δεν βγαζω απ'εξω τις ευθυνες της ΠΑΕ, αλλα το πραγμα φαινεται οτι το αρχιδακι ψαχνοταν εδω και καιρο να την κανει και τα ειχε βρει σε ολα με τον βαζελο και τα πρασινα πρωτοσελιδα για την σιγουρη μεταγραφη του βγηκαν σε χρονο ντε τε...

Επισης συνεχως απληρωτο δεν τον ειχαν σε καμια περιπτωση...Ειναι ισως μετα τον Βιερινια και τον Κοντρερας ο καλυτερα πληρωμενος παικτης...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #830 on: July 13, 2011, 15:42:23 »
το πραγμα φαινεται οτι το αρχιδακι ψαχνοταν εδω και καιρο να την κανει και τα ειχε βρει σε ολα με τον βαζελο

Από πού φαίνεται ακριβώς; γιατί εγώ δεν το είδα
Επίσης, αν χρωστάμε σε έναν από τους καλύτερα πληρωμένους παίκτες μας 400 από τα 450 σύνολο, δεν θέλω ούτε να ξέρω τι χρωστάμε στους άλλους...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #831 on: July 13, 2011, 15:46:43 »

Τα "κρίμας", "εξαπατήθηκε", "θα πονοψυχήσουμε", "όλιβερ τουίστ" και λοιπές πίπες, τα λες εσύ, εμένα τα ποστ μου δε βγάζουν πουθενά τον Βιτόλο κακόμοιρο και μην καταλαβαίνεις ό,τι θέλεις προκειμένου να στηρίξεις τη θέση σου. Αντίθετα, ψυχρό επαγγελματία τον βγάζουν και πολύ καλά κάνει που είναι βασικά, δεν τον πήρα για οπαδό και δεν το έπαιξε ποτέ κάτι τέτοιο (και μην αρχίσουν οι πίπες με δηλώσεις κτλ, να χαρείτε...).

και γιατί το να είναι "ψυχρός" επαγγελματίας εμένα σαν οπαδό θα μου απαγορέψει να του ΓΑΜΑΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ αν νοιώθω έτσι; γιατί το να είναι "ψυχρός" επαγγελματίας εμένα σαν οπαδό θα με κάνει να πονοψυχήσω που φεύγει και ΖΗΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ; γιατί το "ψυχρός" επαγγελματίας δεν τον θυμήθηκε όταν όντας απων λόγω τραυματισμού για καιρό βγήκε και ΓΕΜΙΣΕ πίπεσ τα Site με δηλώσεις ΠΑΟΚοφροσύνης ότι δε θα χάσει το ευρωοπαικό ματς (όπου θα παίζαν scouters) και θα δώσει για τον ΠΑΟΚ ότι έχει και δεν έχει ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ Η ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ; ΤΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ

Πριν 2-3 μέρες μου είπες ότι βαριέσαι να μου απαντήσεις. Αν τελικά αποφασίσεις αν βαριέσαι ή όχι φίλε, καλό θα ήταν να αρχίσεις από τα προχτεσινά που σου έγραψα. Αλλά και από τα σημερινά δεν θα ήταν άσχημα. Πες μου σε τι από όλα αυτά που γράφω επιμέρους ως επιχειρήματα, έχω άδικο.

Γιατί, το ότι μίλησε με άλλη ομάδα πολύ νωρίς και για αυτό αφήνει τον ΠΑΟΚ το λένε κάποιοι αρδ και εσύ, εγώ δεν το ξέρω

Δεν με ενδιαφέρει πότε μίλησε αν μίλησε και δεν το έθιξα πουθενά..

Προσωπικά δεν ξέρω από πότε άρχισε να μιλάει. Μήπως άρχισε από τότε που του είπανε μπούλο;

σήμερα είπε μόνος ότι ΠΡΩΤΟΣ αυτός ήθελε να φύγει από το Φλεβάρη. παράλογο να του είπαν λοιπόν οι άλλοι πρώτοι

Γιατί από την άλλη, αυτό το ξέρουμε στάνταρ, με 50% μείωση του είπαν μπούλο

με 50% μείωση αν είσαι "ψυχρός" επαγγελματίας ανταπαντάς με πρόταση. ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει 50% μείωση... αν θες να συζητήσεις αντιπρότεινε κάτι αν όχι υπάρχουν και άλλες λύσεις. (ασχετα αν στην ΠΑΕ πετάνε αητό).

Επίσης ξέρω και όλα τα υπόλοιπα που έγραψα, ότι ήταν απλήρωτος κτλ.

ας πάει κάπου να πληρώεται καμία αντίρρηση. Ο ΠΑΟΚ με νοιάζει να μην ζημειωθεί και με τη συμπεριφορά του ζημειώνεται. πασιφανές το ότι είναι πούστης για μένα .& -

Το ότι έκαναν άλλοι χάρη στην παε (τι χάρη δηλαδή, αποχές έκαναν όλοι), δε σημαίνει ότι ήταν υποχρεωμένος κι αυτός

την υπέγραψε ομως τη δήλωση ότι η ΠΑΕ είναι καθαρή απέναντι του το Μαρτιο.. Επίσης, ξέρω ότι ήταν σωστός επαγγελματίας και προσέφερε πολλά, απέναντι σε μια ομάδα που δεν φέρθηκε καθόλου επαγγελματικά. 5 φορές είπες ότι ξέρεις ότι ο Βιτόλο φέρθηκε επαγγελματικά, του παίξαμε πουστιές σαν ΠΑΕ, ήταν ριγμένος και καλά μας έκανε εν τέλει... ΕΓΩ catala αυτά που λες δεν τα ξέρω... απο που προκύπτουν; ή το ξέρω έχει την έννοια του έτσι είναι επειδή το λέω εγώ; για ποιόν μιλάμε; για τον σωτήρα του ΠΑΟΚ; για τον του χρωστάμε τα πάντα και δεν κάτσαμε να μας γαμήσει; με μπέρδεψες

Και κάτι άλλο, ο ΠΑΟΚ από πότε έχει "μάχες" με μεμονωμένους παίκτες;

από τότε που ζημειώνει η συμπεριφορά τους την ομάδα και από τότε που φοράνε φανέλα αντιπάλου...ή η διαμάχη είναι μόνο για όσους λέγονται Δημήτρης Σαλπιγγίδης;

Όσο για τα 50 και 80% που λες, μάλλον νομίζεις ότι μιλάς για παίκτες που θα παίξουν στην ΑΕ τραχανοπλαγιάς και όχι στον ΠΑΟΚ.

όταν τα οικονομικά του ΠΑΟΚ είναι επιπέδου ΑΕ τραχανοπλαγιάς (επειδή ίσως έχει πρόεδρο κάποιον που ούτε την ΑΕ τραχανοπλιαγιάς δνε μπορεί να διοικήσει) τότε ναι για μηχανάκια τύπου Βιτόλο ο ΠΑΟΚ ΑΠΑΙΤΩ σαν μέτοχος και οπαδός με τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (αυτά που... εγώ ξέρω να μην πετάει 600.000 ευρώ στον Βιτόλο.
« Last Edit: July 13, 2011, 16:19:11 by tsakalaki »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #832 on: July 13, 2011, 15:56:31 »
Απο τη στιγμη που εφυγε με την ομαδα για προετοιμασια, στο δικο μου το χαζο μυαλο φαινεται οτι ηταν ετοιμος να παιξει στον ΠΑΟΚ τη χρονια που ερχεται. Απο κι και περα παιχτηκε κατι πολυ σκοτεινο, πουστικο και προδοτικο απο μεριας διοικησης και φτασαμε εδω που φτασαμε. Επαναλαμβανω πως ετσι και υπογραψει σε αθηναικη ομαδα, για μενα θα ειναι αλλη μια τεραστια προδοσια απο τη διοικηση και πλεον, ΝΑΙ θα εξισωνω το διαχειριστη με το γουμενο, το μπατμαν και το βουλινο και θα τον πολεμησω μεχρι τελους. Μετα την οπαδικη ντροπη που ενιωσα με γκαγκατση και θερμοσιφωνα, μετα τις κομμενες εκδρομες, μετα τα εκατομμυρια που κανουν φτερα απο τα ταμεια, και μετα τη διαφαινομενη δωρεα βασικου μας παιχτη στο ΠΟΚ, ο διαχειριστης της ΠΑΕ δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τους ηρωικους προκατοχους του.
Στον κοσμο αλλος κανενας

ive4

• Guest
« Reply #833 on: July 13, 2011, 16:02:08 »
1. Ο κλαψομούνης Βιτόλο είναι καλός παίκτης και έπρεπε να μείνει.
2. Αφού έφτασαν τα πράγματα εδώ, έπρεπε να πουληθεί για να έχει κέρδος η ομάδα. Το ότι τον δίνουν ελεύθερο, δείχνει πόσο ανίκανοι είναι στην διοίκηση. Μου είναι αδιάφορο αν θα πάει στην χ ή την ψ ομάδα, αφού αποδειχτήκανε τόσο λίγοι οι διοικούντες.
3. Τα χρέη προς τον Βιτόλο δείχνουν ότι η διοίκηση έχει πει πολλά ψέματα. Το μότο <<λέμε την αλήθεια για να ξέρει ο κόσμος>> αντικαταστάθηκε από το <<κρατάμε τα πάντα κρυφά για το... καλό του ΠΑΟΚ>>. Μη μάθουν τα χρέη μας και χαλάσει το όνομα!
4. Όσο για τον κλαψομούνη που όπου βλέπει ευρώ τρέχει ας μας γίνει ένα παράδειγμα για το πως μας βλέπουν οι ξένοι παίκτες. Αρπαχτή. Θα έπρεπε να σεβαστεί όμως α) τον ΠΑΟΚ που του έδωσε ευκαιρία να κάνει πάλι όνομα μετά τον ξεπεσμό του να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα για το σκουλίκι, β) το πόσο τον βοήθησε ο ΠΑΟΚ στον φετινό του τραυματισμό, γ) Τον Χάβο που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει με την ΤΣΣΚ μετά τον τραυματισμό του και το πόσα μας στέρησε με την ανυπαρξία του σε εκείνο το ματς!

5. Μία σοβαρή διοίκηση, αν έκλεινε στον βάζελο θα έψαχνε το θέμα και θα τον πήγαινε δικαστικά επειδή μιλούσε με άλλη ομάδα όσο είχε συμβόλαιο σε εμάς.
6. Μία σοβαρή διοίκηση θα καθυστερούσε τις διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου για να καθυστερήσει την ενσωμάτωση του Βιτόλο στον βάζελο, μήπως και ο βάζελος στρεφόταν σε άλλη λύση.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #834 on: July 13, 2011, 16:06:05 »
μπιλι σε φτυνουν ολοι ρε φιλε κανεις δεν σου λεει γιατι ειναι τρυπημα  :D

οταν αφηνεις εναν παιχτη ελευθερο να παει οπου γουσταρει και αυτος παει σε ανταγωνιστικη ομαδα τοτε σου μπαινουν υποψιες.ποσο μαλλον οταν ο παιχτης εχει προσωπικο προβλημα και καθυστερει τοσο οσο χρειαζεται για να απειλησει μετα με προσφυγη.αποκλειεται να μην το ψυλλιαστηκε ουτε ενας στην παε.αλλα αντε δεν το υποψιαστηκε κανεις.ο ενας εκ των μανατζερ του ο ανθρωπος που χασε το φαξ δεν ηξερε τι συμβαινει;ουτε κι αυτος θα ηξερε(αυτος εχει και τον γκαρσια δεν ξερω αν εχει και καναν αλλον)...

το τρυπημα λοιπον ειναι στο που καταληγει ο βιτολο για εμενα και ο τροπος που γινεται θυμιζει πολυ οκκα καφε και γχ(κι αυτοι μεγαλοψυχοι χαρισανε φραγκα αμα θυμαστε).περιεργα πραγματα,ιστοριες απο το παρελθον

κατα τ αλλα για το ποσο μπασταρδος ειναι το ειπα σε πολυ προηγουμενο ποστ

διαφωνω στην οπτικη ορισμενων για τον δηθεν ψυχρο επαγγελματια.τοσο ψυχρος που οταν πηγαινε ισπανια επαιρνε επιπλεον αδεια απο το τηλεφωνο επειδη την μια ειχε βουλωσει η λεκανη και την αλλη επειδη ειχε κλεισει να πα να παιξει 5χ5 και δεν μπορουσε να το ακυρωσει.

σοβαροι να μαστε ο βιτολο οπως και ο καθε ξενος ποδοσφαιριστης στην ομαδα μονο τυχαιο δεν ειναι οτι κανει οτι γουσταρει.καταλαβαινει οτι εχει μπλεξει με βλαχους και βρισκει και τα κανει.το ζητημα για μενα δεν ειναι βεβαια ο χ βιτολο αλλα οι βλαχοι που διοικουνε το μεγεθος που λεγεται ΠΑΟΚ.

διαφωνω και με τον καταλα για την προταση μειωσης του συμβολαιου.δεν ξερω αν εγινε τετοια προταση οτι λεμε και οτι μαθαινουμε ειναι απο δημοσιογραφους.
την αληθεια για το τι ακριβως εγινε μαλλον δεν θα την μαθουμε οπως ειπε και το πουλεν η αν μαθουμε κατι θα ναι τοσο πολυ διαστρεβλωμενο απο τον δημοσιογραφο που θα το αναπαραγει που παιζει να το περασεις για μουφα

υ.γ μην δουμε καναν παιχτη της ζελας να ρχεται σε εμας

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #835 on: July 13, 2011, 16:08:27 »
Αυτή η διοίκηση είναι απλά γελοία. Με έχει κάνει να μη θέλω καν να ασχοληθώ με τον ΠΑΟΚ φέτος. Σκατά τα κάνατε, άντε στα τσακίδια
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #836 on: July 13, 2011, 16:53:43 »
δεν είναι πλέον στην οικογένεια μας και από ότι φαίνεται ποτε δεν ήταν ο φιλοχρήματος λες και μας μας περισσεύουν.

KLEIDOSTETOOOOOOO

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #837 on: July 13, 2011, 17:11:09 »
ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΖΕΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΝΟΙΩΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

στείλτε τον ισπανία και θα σας πω και μπράβο!
γαμω τα μυαλά σας μέσα!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #838 on: July 13, 2011, 17:14:05 »
σαν σκατα εισαι ρε βιτολο..... ενταξει θεμα εγινες γιατι εφυγες τζαμπε....οχι οτι εισουν και καμια παικτουρα...

εχε χαρη που βρηκες μαλακες στην διοικηση....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #839 on: July 13, 2011, 17:32:53 »
Αλεπού και τα σταφύλια (Μύθοι Αισώπου)

Μια αλεπού πεινασμένη είδε πάνω σ' ένα δέντρο πλεγμένη μια κληματαριά γεμάτη χοντρόρωγα, κατακίτρινα σταφύλια. Τα ζήλεψε και πολύ επιθυμούσε να τα δοκιμάσει, μα πώς ν' ανεβεί. Οι αλεπούδες δεν είναι γατιά, να πιάνουνται με τα νύχια τους και ν' ανεβαίνουν όπου τους αρέσει.
Ωστόσο, δοκίμασε κάμποσες φορές.
Πιάστηκε από δω, πιάστηκε από κει, τίποτα δεν κατάφερνε. Καθότανε μόνο κάτω,
σήκωνε τα μάτια της στα σταφύλια, τα κοίταζε καλά καλά κι ο καημός τους την
έτρωγε. Στα κατατελευταία απελπισμένη, για να παρηγορηθεί, κορόιδεψε η ίδια τον
εαυτό της:
- Δε βαριέσαι, δεν πειράζει, ας πάμε παρακάτω... Εξάλλου αυτά δεν τρώγουνται.
Αγίνωτα είναι ακόμη...
Τα σταφύλια, ακούοντάς τη, μοιάζανε να την ειρωνεύονται να την περιγελούν.
- Ακούς εκεί... Είμαστε, λέει, αγίνωτα!... Εμείς, κυρα-αλεπού, αγίνωτα δεν είμαστε. Γλυκά σαν το μέλι είμαστε. Μα αφού δε μας φτάνεις, τι να πεις... μας λες αγίνωτα, για να ξεγελάσεις την ανημποριά σου!...