Οι γαμιόλες οι ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ έχουν καταφέρει και έχουν προκαλέσει τεράστια σύγχυση. Λοιπόν:
-ο παίκτης ανήκει στον ΠΑΟΚ και για να φύγει, πρέπει α) να συναινέσει ο ίδιος ο παίκτης, β) κάποιος να βρεθεί και να πληρώσει τη ρήτρα του συμβολαίου του και γ) να συναινέσει ο ΠΑΟΚ, εφόσον το συμβόλαιο δεν βρίσκεται στην τελευταία χρονιά του (έχει υπογράψει τετραετές).
-ο παίκτης μπορεί να κάνει προσφυγή επειδή του χρωστάει η παε, από τη στιγμή όμως που θα εξοφληθεί, ισχύουν τα παραπάνω, τσάμπα δεν πάει πουθενά. Αν δεν θέλει να παίζει ή να δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα επειδή δεν τον δώσαμε, ας κάτσει στο συμβολαιό του και στον πάγκο, αλλά να μείνει ελεύθερος είναι έγκλημα.
-έτσι επιστρέφουμε στο αρχικό (κατ'εμέ δήθεν) ζήτημα της μείωσης αποδοχών. Ο παίκτης θέλει να φύγει επειδή ξέρει ότι γενικά δεν υπάρχει σάλιο και θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, αλλά και επειδή δεν δέχεται μείωση ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
Όταν υπέγραψε πριν δύο χρόνια, δεν του είπε κανείς ότι τώρα υπογράφεις αυτά, αλλά μετά μπορεί να έχουμε κρίση ή να τα έχουμε κάνει σκατά και το άνοιγμα να έχει γίνει σαν την τρύπα της πουτάνας σε ηλικία συνταξιοδότησης, ούτε και ότι η εφορία θα φτάσει στο 40%, άρα θα σου ζητηθεί μείωση. Εφόσον λοιπόν ο ΠΑΟΚ είναι που αθετεί τη συμφωνία και ζητά μείωση αποδοχών (κάτι που ο παίκτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να δεχτεί), τότε πάλι αποκτά το δικαίωμα να φύγει. Ας είναι η ΠΑΕ εντάξει, να τον έχει πληρωμένο και να του δώσει και για φέτος και του χρόνου ό,τι έχει συμφωνηθεί, και μετά αν επιμένει αυτός να φύγει, ας φέρει προσφορά από όποιον τον θέλει και το συζητάμε, αλλιώς συνεχίζει εδώ - πάγκο ή εντεκάδα, στο χέρι του είναι. Εκτός κι αν όλα γίνονται για να τον αναγκάσουν να φύγει (που βασικά αυτό πιστεύω) και να φανεί ότι πάλι έκανε ό,τι μπορούσε η διοίκηση και αυτός ήταν φευγάτος. Αλλά τσάμπα ξαναλέω είναι έγκλημα.
Το τι είναι σαν χαρακτήρας δεν το ξέρω και απορώ με την τεράστια σιγουριά πολλών εδώ μέσα, όπως και με την τυφλή εμπιστοσύνη σε ό,τι πουν οι αρδ. Αυτό που ξέρω είναι ότι το αν κίνησε απεργίες κτλ, πάλι δίκιο είχε αν ήταν τόσο καιρό απλήρωτος και εφόσον βρήκε μια διοίκηση μπουρδέλο που του έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί να κάνει αποχή όποτε γουστάρει και να γαμιέται όλη η ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για όταν φερόταν σαν παιδάκι και έπαιζε βόλλευ στο καυτατζόγλειο, αφήνοντας την ομάδα με 10 όταν πιέζαμε για το γκολ της νίκης (νίκη που πιθανόν να μας έστελνε χαριλάου ισόβαθμους με ζέλα). Επίσης ξέρω ότι την ίδια χρονιά, πρόπερσυ, ήταν ο κύριος υπεύθυνος για μένα (μαζί με Ίβιτς και περισσότερο κι από παύλους-βιερίνια) για την καλύτερη πορεία επί ζαγοράκη, τα διπλά στον γαύρο, την πρώτη θέση στα πλέυ ωχ κτλ. Πώς απαξιώνεται έτσι εύκολα δεν το καταλαβαίνω, εκτός κι αν έχετε βρει τον αντικαταστάτη του.
Επίσης μου προκαλεί εντύπωση να θέλει να πάει σε έναν ανύπαρκτο σε όλα τα επίπεδα ζέλα, όσο παραδόπιστος κι αν είναι. Κάτι μου βρωμάει στην ιστορία, πιο πολύ για γαύρο θα τον έκοβα κανονικά.