Author Topic: Victor Vitolo  (Read 32532 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Απ: Victor Vitolo
« Reply #600 on: July 08, 2011, 22:14:28 »
Óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò ôïõ Leoforos.gr ï Éóðáíüò ìÝóïò âñßóêåôáé ðïëý êïíôÜ óôï íá óõíå÷ßóåé ôçí êáñéÝñá ôïõ óôïí Ðáíáèçíáúêü

Ìßá áíÜóá áðü ôçí ðñáãìáôïðïßçóç ôçò ðñþôçò ìåôáãñáöÞò ôïõ åßíáé ï Ðáíáèçíáúêüò. Ïé “ðñÜóéíïé” Ý÷ïõí Ýñèåé óå óõìöùíßá ìå ôïí Âßêôïñ Âéôüëï êáé áõôü ðïõ áðïìÝíåé ôþñá åßíáé íá ëýóåé êáé ôõðéêÜ ôï óõìâüëáéü ôïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ êáé íá âÜëåé ôçí õðïãñáöÞ ôïõ óôï íÝï ðïõ ôïõ Ý÷ïõí ðñïóöÝñåé ïé Üíèñùðïé ôïõ “ôñéöõëëéïý”.

Áò áñ÷ßóïõìå üìùò íá îåôõëßãïõìå ôï... êïõâÜñé ôçò óõãêåêñéìÝíçò ìåôáãñáöÞò. Ï Éóðáíüò ìÝóïò åß÷å áðáíôÞóåé áñíçôéêÜ óôçí ðñüôáóç ôïõ “äéêåöÜëïõ” ãéá ìåßùóç ôùí ïéêïíïìéêþí ôïõ áðïäï÷þí, ðïõ öôÜíïõí ôéò 600.000 åõñþ ôï ÷ñüíï, ìå áðïôÝëåóìá ïé èåóóáëïíéêåßò íá ôïõ æçôÞóïõí íá âñåé ïìÜäá ãéá íá óõíå÷ßóåé ôçí êáñéÝñá ôïõ.

Ï ðáßêôçò áêïëïýèçóå êáíïíéêÜ ôçí ðñïåôïéìáóßá ôïõ ÐÁÏÊ óôçí Ïëëáíäßá, üìùò ç ðëåõñÜ ôïõ âñéóêüôáí óå åðáöÝò ìå ôïõò “ðñÜóéíïõò” êáé ôçí ÐáñáóêåõÞ öôÜóáíå óå óõìöùíßá, ìå áðïôÝëåóìá ï Âéôüëï íá ðÜñåé Üäåéá íá åðéóôñÝøåé áðü ôï ¢ñíåì óôçí óõìðñùôåýïõóá ðñïêåéìÝíïõ íá ëýóåé êáé ôõðéêÜ ôï óõìâüëáéü ôïõ.

Áõôü áíáìÝíåôáé íá ãßíåé ôï ÓÜââáôï êáé áìÝóùò ìåôÜ èá êáôÝâåé óôçí ÁèÞíá, ðñïêåéìÝíïõ íá ðåñÜóåé áðü ôéò áðáñáßôçôåò éáôñéêÝò åîåôÜóåéò êáé íá õðïãñÜøåé ôï íÝï ôïõ óõìâüëáéï.

http://www.leoforos.gr/article/25032/prasinizei-o-vitolo

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #601 on: July 08, 2011, 22:23:21 »
εκλεισε ηδη;; πηγε να βρει το βρυζα;;

ρε γαμω την αγανακτηση μου βραδιατικα...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #602 on: July 08, 2011, 22:27:12 »
...................περαστικα μας μαγκες, γαμω την τρελα μου γαμω. Ερχεται εποχη σαρδελας.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #603 on: July 08, 2011, 22:32:51 »
Kάνει έγκλημα ο ΠΑΟΚ!
08/07/2011, 21:50 | Διαβάστηκε 2690 φορές Αποστολή
Photo: Action Images
Ο Βιτόλο είναι χωρίς δεύτερη κουβέντα ένας από τους τέσσερις -άντε πέντε- πιο σημαντικούς παίκτες του ΠΑΟΚ.

Αυτός ο Βιεϊρίνια, ο Κοντρέρας, ο Γκαρσία και ο Σάλπι είναι οι παίκτες στους οποίους ο ΠΑΟΚ στηρίχτηκε τα δύο τελευταία χρόνια για να κάνει όσα έκανε στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Του Μιχάλη Τσόχου

Το να αποφασίσει να τον αφήσει ελεύθερο είναι μία πολύ λάθος επιλογή, ακόμη και αν αυτή γίνεται μόνο με οικονομικά κριτήρια. Κατά την άποψη μου, θα έπρεπε να δοκιμάσει να τον παραχωρήσει, ώστε τουλάχιστον να έχει κάποιο οικονομικό όφελος ή να κοιτάξει να ξεφορτωθεί άλλα συμβόλαια που τον βαραίνουν και όχι το δικό του.

Παίκτη της ποιότητας του Βιτόλο δεν νομίζω ότι μπορεί να βρει ο ΠΑΟΚ και έχω την εντύπωση ότι το δικό του κενό θα φανεί πολύ περισσότερο και από του Σαλπιγγίδη -αν φύγει και ο τελευταίος, πράγμα που έτσι όπως κυλούν τα πράγματα το βρίσκω εξαιρετικά πιθανό.

Ο Βιτόλο, αν όντως μείνει ελεύθερος, είναι βέβαιο ότι θα βρει σύλλογο και μάλιστα καλό για να συνεχίσει την καριέρα του. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήδη παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση και μάλιστα φαίνεται ότι αρνούνται να πιστέψουν πως ο Βιτόλο θα μείνει έτσι εύκολα ελεύθερος.

Το να «στέλνει» ο ΠΑΟΚ τον Κουτσιανικούλη, και όποιον άλλο Κουτσιανικούλη προκειμένου να προωθήσει νέα παιδιά, το καταλαβαίνω. Ακόμη και να διώξει παίκτες όπως ο Σαβίνι, ο Αρίας, ο Μπέλιτς που έχουν καλούτσικα συμβόλαια και προορίζονται για αναπληρωματικοί, το καταλαβαίνω. Το να βάλει πωλητήριο στον Βιερίνια και τον Σαλπιγγίδη επίσης θα το καταλάβαινα. Αλλά το να αφήσει ελεύθερο τον Βιτόλο, πραγματικά είναι κάτι που δεν μπορώ εύκολα όχι να κατανοήσω, αλλά και να χωνέψω.

Μας πηραν πρεφα ρεεεεεεε
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #604 on: July 08, 2011, 22:33:51 »
Ρε εδω ο βαζελος ειναι ακυβερνητο καραβι, κι αυτοι 8α κανουν και μεταγραφη??? χαχαχα δηλαδη ποιος θα του δωσει να υπογραψει το συμβολαιο?
Εγω δεν πιστευω τπτ απο αυτες τις πιπες, ποσο μαλλον σε καιρους που οι αλλοι ειναι πισω και βγαζουν σεναρια για να δειξουν στους ανυπαρκτους οπαδους τους οτι κατι κανουν.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

giannis80

• Guest
« Reply #605 on: July 08, 2011, 22:39:16 »
Δεν την ψυλιαζόταν κανένας όταν την έκανε από τον Ρούλη ότι θα κάνει τα ίδια με εμάς ? Αφού είναι κωλοπαιδάκι , εκεί κολάμε ? Πέραν αυτού , αν τελικά φύγει (που μάλλον έχει φύγει και δν μας το λένε )  είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ απώλεια αφού έκανε την πιο βρώμικη δουλειά μέσα στο γήπεδο. Ποιος θα τον αναπληρώσει ? ο Μπαλάφας ?  :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:

Τι λες ρε φίλε?ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ είναι, τι κωλόπαιδο. ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ απο μικρός είναι να δείξει συναίσθημα?

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #606 on: July 08, 2011, 23:00:04 »

Δεν είναι επαγγελματίας , αν ήταν επαγγελματίας και με βάση την κρίση σε όλο τον κόσμο θα καθόταν να διαπραγματευτεί και όχι να πει κατευθείαν όχι , και αν θες να ξέρεις ήταν μέσα σε αυτούς που κάναν αποχή μέσα στο χειμώνα. Όταν όλοι έχουν πρόβλημα και δέχονται μειώσεις λόγω της κατάστασης δν κάνεις την κότα και σηκώνεσαι και φεύγεις  και λες ότι έχεις προσωπικό πρόβλημα και πουλάς τρέλα , και έτσι και αλλιώς δική μου άποψη είναι , τι ζόρι τραβάς εσύ ? Τι ΠΑΟΚτσηδιλίκι μου λες και βλακείες , εδώ μιλάμε για επαγγελματισμό και αθλητισμό
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #607 on: July 08, 2011, 23:10:16 »
Επειδή ακριβώς είναι επαγγελματίας και πέρα από την κρίση μπορεί να βάζει κάτω και την προσφορά (σε σχέση με την προσφορά άλλων και άλλων) ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ αν φύγει!!
Αμα φύγει ρε καριόλια της ΠΑΕ ο βιτόλο στον βάζελο και ιδίως ΤΣΑΜΠΑ και μείνει ο κουβάς με σκατά και πόδια, τι να πω...είμαστε άξιοι της μοίρας μας

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #608 on: July 08, 2011, 23:13:19 »
αυτο ειναι το κακο αδερφε ...οτι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας ...μονο και μονο απο τις αντιδρασεις μας απο την στιγμη που μαθευτηκε δειχνουμε ηττο παθεια ..τι ποτε αλλο μονο ηττοπαθεια .παιρνουμε διαρκειας ,τρεχουμε παντου αλλα την κρισιμη ωρα απουσιαζουμε .δεχομαστε τα μοιραια χωρις αντιδραση
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #609 on: July 08, 2011, 23:18:15 »
Δεν την ψυλιαζόταν κανένας όταν την έκανε από τον Ρούλη ότι θα κάνει τα ίδια με εμάς ? Αφού είναι κωλοπαιδάκι , εκεί κολάμε ? Πέραν αυτού , αν τελικά φύγει (που μάλλον έχει φύγει και δν μας το λένε )  είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ απώλεια αφού έκανε την πιο βρώμικη δουλειά μέσα στο γήπεδο. Ποιος θα τον αναπληρώσει ? ο Μπαλάφας ?  :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:

Τι λες ρε φίλε?ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ είναι, τι κωλόπαιδο. ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ απο μικρός είναι να δείξει συναίσθημα?

μισο γιατι το εγκλημα του ζαγορακη θα καλυψει και το μπασταρδακι απο την τενεριφη

αν ηταν επαγγελματιας με το που προσγειωθει θεσσαλονικη απο την αδεια μεσω τηλεφωνου δηθεν για τον πατερα του 50 χιλιαρικα προστιμο

για το οτι σηκωνεται και φευγει απο την προετοιμασια αλλα 100 χιλιαρικα προστιμο

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΛΟΜΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ 4

ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΧΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΒΑΛΕΣ

ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 4ΕΤΙΑΣ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΛΟΓΟ

ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ

ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΥΠΕΡΟΧΟ ΛΑΟ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ...

ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΧΑΛΙΝΑΡΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ;

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #610 on: July 08, 2011, 23:30:53 »
 :thumbok:
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #611 on: July 09, 2011, 00:03:07 »
Του χρωστάμε λεφτά, απο την στιγμή που του χρωστάμε αν θέλει κάνει προσφυγή, μένει ελεύθερος, παίρνει τα δεδουλευμένα και αν θέλει ίσως και άλλη αποζημίωση οπότε μας κρατάει στο χέρι. Αυτό διάβασα δεν το βγάζω απο το μυαλό μου.
Το μεγάλο θέμα είναι η πρόταση για μείωση αποδοχών, 50% μου φαίνεται τεράστιο ποσοστό, πιο πολύ μου φαίνεται σαν να του λες εμμέσως σηκω και φύγε. Απο την άλλη υπάρχει και αντίλογος που λέει γιατί οι άλλοι να δεχτούν μειώσεις και αυτός οχι.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #612 on: July 09, 2011, 00:11:49 »
οι αλλοι εκτος του κοντου αμπαλιδι

και στο κατω αν αληθευει οτι ο κοντος δεν δεχθηκε την μειωση γαιτι δεν τον αφηνει και εκεινον ελευθερο που δεν αξιζει στο κατω κατω οσο ο βιτολο αλλα εχει πιο μεγαλο συμβολαιο

παει καψαμε τον εγκεφαλο μας με τα εαν και τα γιατι
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #613 on: July 09, 2011, 00:17:13 »
Οτι την δέχτηκε ακούστηκε για τον κοντό.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #615 on: July 09, 2011, 05:06:29 »
ΌΧΙ μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας....ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ....Και 50% όπως στο Βιτόλο.... Μην μας πουλάτε τρέλα....Μπορεί να είναι καλοκαίρι αλλά θα σας κυνηγήσουμε ρε μουνιά....
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

zagorakis

• Guest
« Reply #616 on: July 09, 2011, 09:15:20 »
Φήμες για Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «SportDay», ο Βίκτορ Βιτόλο θα λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ (σήμερα) κι άμεσα θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό!

Ο Ισπανός μέσος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους» αντί 600.000 ευρώ το χρόνο. Τα χρήματα περίπου (κάτι λιγότερο) που θα έπαιρνε τα επόμενα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η διοίκηση του ΠΑΟΚ χρωστά 300.000 ευρώ από την περσινή σεζόν, ποσό που θα καταβάλλουν οι «πράσινοι» προκειμένου να αποδεσμευθεί ο Βιτόλο, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού τον θεωρεί ιδανική περίπτωση για αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9807

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #617 on: July 09, 2011, 10:27:00 »
Ρε εδω ο βαζελος ειναι ακυβερνητο καραβι, κι αυτοι 8α κανουν και μεταγραφη??? χαχαχα δηλαδη ποιος θα του δωσει να υπογραψει το συμβολαιο?
Εγω δεν πιστευω τπτ απο αυτες τις πιπες, ποσο μαλλον σε καιρους που οι αλλοι ειναι πισω και βγαζουν σεναρια για να δειξουν στους ανυπαρκτους οπαδους τους οτι κατι κανουν.
Ακριβώς όπως μας πήρανε τον κοντό τότε εμένα με θυμίζει η ιστορία. Δύο δραχμές πάνω και μισή κάτω. Ο ίδιος έκανε κουμάντο τότε στον βάζελο. Μόνο που τώρα θα υπάρχει μόνο μία δραχμή κάτω. Όποιος δεν το βλέπει, ας βάλει γυαλιά. Κι απ' ότι φαίνεται υπάρχει ήδη συμφωνία του παίκτη με τον βάζελο. Αυτά περί εμπλοκής Βρύζα...

baron

• Guest
« Reply #618 on: July 09, 2011, 10:47:00 »
δεν καταλαβαίνω.... και πολλά- ούτε κλαίω τον "βιτολο".
Σαν παίκτης μου είναι αδιάφορος και σίγουρα δεν είναι αναντικατάστατος.

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι η μεταγραφή εάν γίνει είναι τσάμπα σχεδόν για τον βάζελο για λόγο ότι η ομάδα μου με 20000 διαρκειας "χρwστα" δεδουλευμένα στον παίκτη.

Για εμενα ισχύει: Τα παραμυθια ότι δεν είναι λαμόγια οι diηoukountes μας αναιρούνται από τέτοιες αποκαλύψεις.
Όταν έψεις 26+ μύρια έσοδα και δεν πληρώνεις το προσωπικό σου είσαι λαμόγιο.

Για τον "βιτολο" ισχύει: Είναι επαγγελματίας και πρέπει να κάνει αυτό που είναι για αυτόν ποδοσφαιρικά το καλύτερο

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #619 on: July 09, 2011, 11:10:23 »
baron κανείς δνε κλαίει τον Βιτόλο ως παίκτη... Άλλο είναι το θέμα. Διαβάζω ότι προτάθηκε μείωση αποδοχών στον πουτανασγιο 30%. Αν ισχύει τους γαμιούνται τα πάντα... 50% δεν είπες στο Βιτόλο;;;; Ε 50% να ισχύσει για όλους ρε μουνόπανα!!!!

Ότι θα μέναμε με παγκίτη τον Μπαλάφα πάλι δεν θα το περίμενα ούτε στους πιο τρελούς εφιάλτες μου....

Όσοι πάνε σήμερα στο φιλικό πρέπει να σηκώσουν πανό υπέρ της παραμονής Βιτόλο πάσει θυσία. Και ένα ακόμα που να λέει "Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρχίδια και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και χειρότερα..."
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ