Author Topic: Victor Vitolo  (Read 33307 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Απ: Victor Vitolo
« Reply #300 on: May 14, 2010, 13:06:52 »
MVP της φετινής χρονιάς. μακράν. μοναδικό αρνητικό το χέρι στο καυτατζόγριο.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #301 on: May 15, 2010, 01:52:09 »
Ο πανταχου παρων και τα παντα πληρων :19: :19: :19:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #302 on: May 17, 2010, 14:29:19 »
 :prosk:

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #303 on: May 24, 2010, 13:01:42 »
Συμμαζέψου με τις δηλώσεις.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #304 on: May 24, 2010, 13:24:49 »
προφανώς εννοείς αυτό?

"Αυτή η ομάδα μου έχει δώσει τα πάντα και αν κάποια στιγμή χρειαστεί τη βοήθειά μου θα της την προσέφερα, ακόμη και στην Σεγούντα Ντβιζιόν. Η αλήθεια είναι ότι οι δρόμοι μας τώρα είναι τελείως διαφορετικοί, αλλά δεν θα δίσταζα να γυρίσω πίσω".   

Αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ μου δίνει την ευκαιρία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και να εκπληρώσω τις φιλοδοξίες μου στο ποδόσφαιρο", ξεκαθαρίζοντας για ακόμη μία φορά πως: "Μπορεί για άλλες ομάδες να μην είμαι διαθέσιμος, όμως με την Τενερίφη θα μπορούσα να μιλήσω και να κάνω μία ικανοποιητική συμφωνία".

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει το γεγονός του υποβιβασμού της Τενερίφης στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν, σημείωσε: "Έλειψε η εμπειρία, δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο τώρα παρά όλοι να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά και να προσπαθήσουν να ανέβουν την επόμενη περίοδο".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/274585.html

γιατί να συμαζευτεί? επειδή δήλωσε ποια είναι η ομάδα της καρδιάς του? μαγκιά του και μπράβο του που το λέει. Το να κάθετε να λέει "είμαι ΠΑΟΚτσης" για να μας γλείψει δεν έχει κανένα νόημα. Την δουλειά του μέσα στο γήπεδο την κάνει και με το παραπάνω.
Χωρτάσαμε από ΠΑΟΚτσηδες τύπου κοντού
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #305 on: May 24, 2010, 13:43:22 »
έλα ρε παιδιά πόσοι ποδοσφαιριστές έχουν φύγει από τον ΠΑΟΚ για εξωτερικό και έχουν κάνει την ίδια ακριβώς δήλωση...???
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #306 on: May 24, 2010, 13:51:40 »
Απλά εμένα με ενοχλεί ότι στο σημαντικότερο σταροδρόμι της ιστορίας μας, δείχνουμε εικόνα διάλυσης. Και οι δηλώσεις του Βιτόλο είναι απλά ένα κομμάτι του παζλ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #307 on: May 24, 2010, 13:52:49 »
που τα βλέπεις egoist τα σημεία διαλύσεις..??
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #308 on: May 24, 2010, 14:07:02 »
Φυγή Σάντος, ενώ τον ήθελες, αντικατάστασή του με πρώτη επιλογή έναν άσημο προπονητή, φημολογούμενη άρνησή του για κάποια Ακαντέμικα, άνοιγμα στον προϋπολογισμό, σφιχτή μεταγραφική πολιτική, ενώ μία χρονιά πριν δες τι έπαιζε και πόσους είχαμε ήδη κλείσει. Έχουμε την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ και αντί να βγαίνουμε γεμάτοι αισιδοξία προς τα έξω, επικρατεί στασιμότητα. Σκάνε και δηλώσεις Βιεϊρίνια (ευτυχώς του βάλανε χέρι και τα πήρε πίσω) και τώρα του Βιτόλο, που στην τελική δεν είναι τόσο τραγική. Αλλά η εικόνα μιας ομάδας που πάει να ξεπεράσει τα όρια που είχε τόσα χρόνια, δεν είναι καθόλου καλή.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #309 on: May 24, 2010, 15:00:04 »
λογικο ειναι  ειμαστε ξενερομενοι αυτο το καιρο
χαλασαμε πολυ φαια ουσια
εχουμε περασει τοσα τωρα θα μασησουμε?
υπομονη μαγκες
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

stef

• Guest
« Reply #310 on: May 24, 2010, 16:10:22 »
Παιδιά μην τρελένεστε. Επαγγελματίας είναι το παιδί, δημόσιες σχέσεις θα κάνει.
Στους επόμενους 2-3 μήνες έχουμε να ακούσουμε πολύ πράγμα... όρεξη να έχουμε και κάθε μέρα από μια μαλακία θα διαβάζουμε...

Πάντως το ότι ακούγονται ονόματα παιχτών μας για διάφορες ομάδες "καλό" είναι... από την άποψη ότι έχουμε πλέον παίχτες ΑΞΙΑΣ.
Και πραγματικά Βιτόλο και Βιερίνεια έχουν όλα τα φόντα να παίξουν σε πιο αναταγωνιστικά πρωταθλήματα και σε μεγάλο επίπεδο - και από άποψη ποιότητας που διαθέτουν και μικρής ηλικίας που έχουν-. Μακάρι η ομάδα μας να φτάσει στο σημείο να έχουμε όχι 2 ή 3 παίχτες (άντε βάζω και τον Μούσλι) αλλά 5-6-7 και 10 τέτοιας κλάσης...
Μακάρι σε αυτή την λίστα να προστεθουν του χρόνου και ο Κουτσιανικούλης και ο Κριστιάνο π.χ... αυτό θα σημαίνει ότι θα έχουμε γίνει ακόμη πιο δυνατή ως ομάδα.
Και αν σε αυτό το ρόστερ προσθέσουμε και τους έμπειρους μας παίχτες σημαίνει ότι όντως είμαστε σε καλό δρόμο.

Συνεπώς ψυχραιμία παιδιά... Ας λυθεί πρώτα το μείζον θέμα του διαδόχου του Σάντος (...αχ ρε Φερνάντο...) και μετά βλέπουμε και τα υπόλοιπα...

ps : για να μην παρεξηγηθώ ...εννοείται ότι δεν θέλω να φύγει κανένας παίχτης (υπάρχει και ρήτρα στην μέση) αλλά απλώς θέλω να δείξω ότι ως ρόστερ δυναμώνουμε...Και αν αποκτήσουμε και ένα ΠΑΙΧΤΑΡΑ μπροστά δυναμώνουμε ακόμη περισσότερο.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #311 on: June 07, 2010, 20:40:26 »
Βιτόλο:"Θέλω φέτος τίτλο με τον ΠΑΟΚ"

Ο Ισπανός μέσος του "Δικεφάλου" έδωσε συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα "laopinion.es", απαντώντας μέσω του chat σε ερωτήματα φιλάθλων. Μίλησε για το Τσάμπιονς Λιγκ, το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, το μεγάλο του όνειρο και την επιστροφή του στην Τενερίφη. Το olapaok.gr έχει τις απαντήσεις του

Πολλές από τις ερωτήσεις των Ισπανών φιλάθλων αναφέρονται σε άσχετα με το ποδόσφαιρο θέματα. εμείς θα σας μεταφέρουμε όσα ενδιαφέρον το φίλαθλο κοινό

-Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης;

"Ο Ρεντόντο στην εποχή της Τενερίφης"

-Θεωρείς πως μπορείς να κερδίσεις το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά; Φοβάσαι τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό; - φίλαθλος θύρας 4

"Τη νέα χρονιά στοχεύουμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Δε φοβάμαι κάτι σε σχέση με το ποδόσφαιρο και ελπίζω το μέλλον μου είναι όσο καλό και το παρόν. Arriba Θύρα 4"

"Κάποτε θα επιστρέψω στην Τενερίφη"

-Θα επιστρέψεις στην Τενερίφη;

"Κάποια στιγμή στο μέλλον θα επιστρέψω"

-θα ήθελες να έρθεις και πάλι στην Ισπανία; (η ερώτηση έχει γίνει  από πολλούς Ισπανούς σε διαφορετικές εκδοχές)

"Αυτή τη στιγμή ο τόπος μου για ποδόσφαιρο είναι η Ελλάδα. Απολαμβάνω τα όσα περνάω, περιμένω το ντεμπούτο μου στο Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζω όλα να πάνε καλά"

-Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με εσένα και τον πρώην παίκτη της Ρεάλ στα χαφ. Είναι δυνατόν μια ομάδα να παίξει καλά με δύο αμυντικά χαφ όπως είστε εσείς;

"Ναι μπορεί και τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πέτυχε ένα σημαντικό στόχο. Να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ

"Το καλύτερο δίδυμο με τον Πάμπλο"

-Είναι αλήθεια πως μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία ανακηρυχθήκατε καλύτεροι μέσοι στο ελληνικό πρωτάθλημα;

"Είναι αλήθεια πως τα περισσότερα μέσα μας χαρακτήρισαν το καλύτερο δίδυμο στα χαφ και αυτό με κάνει περήφανο"

-Θέλουμε να επιστρέψεις αλλά είναι αλήθεια πως το συμβόλαιό σου με τον ΠΑΟΚ το καθιστά δύσκολο;

"Είναι αλήθεια πως το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ αλλά και η κατάσταση εκεί είναι καλή και σταθερή για μένα και την οικογένειά μου. Γι' αυτό και είναι δύσκολο να επιστρέψω"

-Σ' αρέσει το ελληνικό φαγητό;

"Ναι μ΄αρέσει πολύ η ελληνική κουζίνα αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με το φαγητό της μητέρας μου"

-Στην Ελλάδα σε συγκρίνουν με τον Γκατούζο. Τι έχεις να πεις γι' αυτό;

"Είναι πάντα τιμητικό να σε συγκρίνουν με έναν μεγάλο παίκτη. Πιστεύω όμως πως έχουμε αρκετές διαφορές"

Το όνειρο του

-Ποιο είναι το  όνειρό σου για τον ΠΑΟΚ;

"Να κατακτήσουμε φέτος έναν τίτλο"

-Είμαι ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ από την Κρήτη και θέλω να μου πεις τη γνώμη σου για τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου και τον προπονητή και να ξέρεις δε θα βρεις πουθενά οπαδούς σαν του ΠΑΟΚ.

"Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που τρέφω πραγματικά σεβασμό γι' αυτό και μ' εμπνέει να προσπαθώ πάντα να νικήσω"

-Ποιον προπονητή  πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ;

"Πιστεύω πως είναι σημαντικό ο προπονητής να ταιριάζει με τη φιλοσοφία της ομάδας. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που τη φετινή χρονιά βγήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ

-Βιτόλο τι έχεις να πεις για τον χουλιγκανισμό στην Ελλάδα. Για παράδειγμα τα βίαια επεισόδια μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη

"Υπάρχει ένας φανατισμός που αρέσει σε όσους αγωνιζόμαστε γιατί μας κάνει να αισθανόμαστε πιο ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι και ένα χαρακτηριστικό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμένα μ' αρέσει αυτή η προσήλωση του κόσμου σε μια ομάδα"

-Ποια είναι η γνώμη σου για τον Σάκη τον ψηλό επιθετικό που έχει ο ΠΑΟΚ;

"Δεν τον ξέρω (μάλλον δεν κατάλαβε πως αναφερόταν στον Παπάζογλου) αλλά ελπίζω να κερδίσει η ομάδα αρκετά από αυτόν"
:smiley4: :cwm12:  :extralaugh: :biggrin:

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ μέσω του olaPAOK.gr που μεταδίδει ζωντανά τη συνέντευξή σου;

"Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ έχω μόνο λόγια θαυμασμού να πω. Αισθάνομαι ότι και αυτοί για μένα και τους ευχαριστώ πολύ"

Ο Βίκτορ Βιτόλο χαιρέτησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε. Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε...

http://olapaok.gr/podosfairo/vitolo_thelw_fetos_titlo_me_ton_paok.180218.html

Αντε παικταρα μου σε περιμενουμε και του χρονου ετσι καυλωμενο και να πανηγυριζεις πανω στον λευκο πυργο τετοια εποχη...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #312 on: June 07, 2010, 21:00:41 »
Αυτό για τον Παπάζογλου δεν το μετέφεραν σωστά, η ερώτηση λέει :  "What is your opinion about Sakis? The new young tall player of paok in the offence" οπότε θα νόμιζε ότι πήραμε καναn καινούργιο, άκου εκεί Sakis, αφού δεν είπε για τον Ρουβά πάλι καλά... Μάλλον τον Παπάζογλου θα τον φωνάζει Νάσο ο Βίκτωρας... :P :P

zagorakis

• Guest
« Reply #313 on: July 11, 2010, 09:23:50 »
Âéôüëï: «Ï ÐÁÏÊ óôçí êïñõöÞ»

ØçëÜ Ýèåóå ôïí ðÞ÷ç ôïõ ÐÁÏÊ ôçò öåôéíÞò áãùíéóôéêÞò óåæüí óå ÅëëÜäá êáé Åõñþðç ï Âßôïñ Âéôüëï.

Ï Éóðáíüò ìÝóïò ðáñá÷þñçóå äçëþóåéò óôï ðåñéèþñéï ôçò ðñïåôïéìáóßáò ôïõ «ÄéêåöÜëïõ» óôï ÌðñéêåíÜïõ, üðïõ ôüíéóå üôé óôü÷ïò ôçò ïìÜäáò ôïõ åßíáé äéáñêÞò âåëôßùóç, ç ïðïßá óõíåðÜãåôáé ìå êáôÜêôçóç ôùí ðñþôùí èÝóåùí ôçò âáèìïëïãßáò.

Ï Âéôüëï áíáöÝñèçêå åðßóçò óôçí áëëáãÞ ôå÷íéêÞò çãåóßáò êáé óôïõò áíôéðÜëïõò ôïõ ÐÁÏÊ óôá ðñïêñéìáôéêÜ ôïõ ÔóÜìðéïíò Ëéãê, ïé ïðïßïé üðùò ôüíéóå èá ôá âñïýíå… óêïýñá óôçí Ôïýìðá.

ÁíáëõôéêÜ ïé äçëþóåéò ôïõ Âéôüëï:

Ãéá ôïõò ðéèáíïýò áíôéðÜëïõò ôïõ ÐÁÏÊ óôçí Åõñþðç: «Ï ÐÁÏÊ èá åßíáé Ýíáò äýóêïëïò áíôßðáëïò, åßôå ãéá ôçí Æåíßô, åßôå ãéá ôçí Íôéíáìü ÊéÝâïõ, åßôå ãéá ôç Öåíåñìðá÷ôóÝ, åßôå ãéá ôïí ¢ãéáî, åßôå ãéá ôçí ÌðñÜãêá. Ïé ðåñéóóüôåñåò áðü áõôÝò ôéò ïìÜäåò ìðïñåß íá Ý÷ïõí ìåãáëýôåñç åìðåéñßá áðü åìÜò óôéò åõñùðáúêÝò äéïñãáíþóåéò, üìùò, ðïëý èá Þèåëá íá äù ôé áíôßäñáóç èá Ý÷ïõí, üôáí èá êëçèïýí íá áãùíéóôïýí åíáíôßïí ôïõ ÐÁÏÊ óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò…».

Ãéá ôç äýíáìç ôçò Ôïýìðáò: «Ï ÐÁÏÊ åßíáé åõñÝùò ãíùóôüò, ü÷é ìüíï ãéá ôïõò ðáßêôåò ôïõ, áëëÜ êáé ãéá ôïí ðïëõðëçèÞ êüóìï ôïõ. Êáé üôáí ç ïìÜäá äåí Ý÷åé ìáæß ôçò áõôü ôïí êüóìï, ôçò åßíáé ðéï äýóêïëï íá öèÜóåé óôç íßêç. Ãéáôß ï ößëáèëïò êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ óõíéóôÜ Ýíáí åðéðëÝïí ðáßêôç ãéá ôçí ïìÜäá ìáò».

«Óôü÷ïò ìáò ç äéáñêÞò âåëôßùóç»

Ãéá ôï óôü÷ï ôïõ ÐÁÏÊ ôçí åñ÷üìåíç óåæüí: «Ç ïìÜäá ìáò óõãêáôáëÝãåôáé óôéò êïñõöáßåò ôçò ÅëëÜäáò. Óõíåðþò, åßìáóôå õðï÷ñåùìÝíïé íá äéåêäéêÞóïõìå ìéá áðü ôéò ðñþôåò èÝóåéò ôçò ôåëéêÞò âáèìïëïãßáò. ÅðéðëÝïí, ãíùñßæïõìå ðïëý êáëÜ üôé êÜèå áíôßðáëïò èá ìáò áíôéìåôùðßæåé äéáöïñåôéêÜ êáé èá åðéäéþêåé íá ìáò êåñäßóåé.

Óôü÷ïò ìáò áêüìç åßíáé ç äéáñêÞò âåëôßùóç. ÊÜèå ìáôò ðñÝðåé íá ôï âëÝðïõìå îå÷ùñéóôÜ êáé íá ôï êåñäßæïõìå. ÖõóéêÜ êáé åßíáé óçìáíôéêü íá êåñäßæåéò üëá ôá ìáôò, íôÝñìðé êáé ìç».

«ºäéá öéëïóïößá»

Ãéá ôçí áëëáãÞ óôçí ôå÷íéêÞ çãåóßá: «Ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò Þôáí ðïëý óçìáíôéêüò ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Ï ðñïðïíçôÞò áðï÷þñçóå, üìùò, êáé áõôü ðëÝïí ðïõ åßíáé óçìáíôéêü, åßíáé íá âïçèÞóïõìå üëïé åìåßò ïé ðáßêôåò ôïí ÌÜñéï ÌðåñÝôá. Êé åêåßíïò Þñèå óôïí ÐÁÏÊ ãéá íá âïçèÞóåé ôçí ïìÜäá íá áíÝâåé áêüìç ðéï øçëÜ. Êáé áð’ üôé Ý÷ù áíôéëçöèåß áðü ôçí åîÝëéîç ôçò ðñïåôïéìáóßáò, ï ÌðåñÝôá Ý÷åé ôçí ßäéá öéëïóïößá ìå ôïí ÓÜíôïò».

Ãéá ôçí áîßá ôïõ ïéêïãåíåéáêïý êëßìáôïò óôçí ïìÜäá: «¼ôáí ï ÐÁÏÊ äåí Ý÷åé ôï ïéêïãåíåéáêü êëßìá, äåí Ý÷åé ôßðïôá. Äåí èá ìðïñïýóå íá êåñäßóåé Ýóôù Ýíá ðáé÷íßäé, áí áõôü ðïõ ôïí ÷áñáêôÞñéæå äåí Þôáí ôï ïéêïãåíåéáêü êëßìá. Áõôü óõìâáßíåé óå üëåò ïìÜäåò, áêüìç êáé óôç ÑåÜë êáé óôçí Ìðáñôóåëüíá».

Ãéá ôï ãåãïíüò üôé ï ßäéïò óõììåôÝ÷åé áðü ôçí áñ÷Þ ôçò ðñïåôïéìáóßáò: «Åßíáé óçìáíôéêü íá ìåôÝ÷åéò áðü ôçí áñ÷Þ ôçò ðñïåôïéìáóßáò, ãéáôß ãíùñßæåéò êáëÜ ðïéåò åßíáé áêñéâþò ïé áðáéôÞóåéò ôïõ ðñïðïíçôÞ, óå áôïìéêü êáé ïìáäéêü åðßðåäï. ÅðéðëÝïí, ‘äÝíåóáé’ ðéï áñìïíéêÜ ìå ôïõò óõìðáßêôåò óïõ. ÁëëÜ ôá ïöÝëç åßíáé áêüìç ðåñéóóüôåñá, áöïý åîáóöáëßæåéò áêüìç ðåñéóóüôåñç åíÝñãåéá êáé óå ìåãáëýôåñï âÜèïò ÷ñüíïõ. Êáé áõôü åßíáé ðïõ ðñïóùðéêÜ ÷ñåéÜæïìáé ðïëý, áöïý ãíùñßæù üôé ç íÝá áãùíéóôéêÞ ðåñßïäïò ðïõ Ýñ÷åôáé, èá åßíáé áêüìç ðéï äýóêïëç êáé ðéï áðáéôçôéêÞ áðü ôçí ðåñáóìÝíç».

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=139091

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #314 on: July 20, 2010, 22:29:39 »
Ο πανταχου παρων και τα παντα πληρων :19: :19: :19:

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #315 on: July 29, 2010, 10:57:24 »
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΙΝΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΒΑΘΟΣ 5 ΜΕΤΡΑ ΣΚΑΨΙΜΟ. ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. απο τον 2ο.....

Αφέντης του άξονα, λοχαγός στις πλάγιες γραμμές να δίνει βοήθειες στα αρνητικά μας δεξιό και αριστερό μπακ, παντού αυτός...
« Last Edit: July 29, 2010, 11:07:21 by CLUB LARISA »

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #316 on: July 29, 2010, 11:08:56 »
καποια στιγμη στο δευτερο που ανεβηκε  τους κολαγε σαν βδελα
ειχαν παθει την πλακα τους τα ολανδακια θα λεγανε τι μας βρηκε
μπραβω ρε τσακαλακο αλλα χωρις τον παυλαρα διπλα σου  καπως νιωθεις

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #317 on: July 29, 2010, 11:11:28 »
Στο δευτερο ημιχρονο επεφτε πρωτος πανω στηνμπαλα, δειχνοντας πρωτος αυτος οτι θα παρουμε αποτελεσμα γιατι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #318 on: July 29, 2010, 16:23:21 »
Συνυπολογιζοντας πρωτο και δευτερο ημιχρονο μαζι ο καλυτερος παικτης μαζι με τον Κρεσιτς για μενα.

Παραμενει η αδυναμια μου παικτικα και σιγουρα η πιο αποδοτικη μεταγραφη επι προεδριας Ζαγορακη στον ΠΑΟΚ.

Συνεχισε ετσι και καλυτερα ρε τσακαλε!
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #319 on: August 05, 2010, 12:34:14 »
Υπήρξε θέμα με την αλλαγή του ή έτσι μου φάνηκε?