Author Topic: Victor Vitolo  (Read 32615 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Απ: Victor Vitolo
« Reply #240 on: February 07, 2010, 21:15:13 »
μεγαλη βλακεια του και εμενα με καιει που δεν θα παιξει με βαζελο.
αλλα μην ξεχνατε οτι ειναι στην ανθρωπινη αντιδραση αυτο το απλωμα χεριου.  ;) και εκεινο το κλασμα δευτερολεποτυ που κανεις κατι αυθορμητα,  μαλλον (?) δεν προλαβαινεις να σκεφτεις οτι εχεις κ αλλη καρτα.
κριμα παντως. μεγαλη απωλεια για το ματς με βαζελο και σημερα 2 βαθμοι.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #241 on: February 07, 2010, 21:16:40 »
Και τι τιμωρία να του βάλεις ρε γαμώτο?Να πάει Πάτρα και να γυρίσει?Θα γουστάρει μάλλον..Ά ρε Βίκτωρα....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #242 on: February 07, 2010, 21:21:11 »
Απο τις 13 σελιδες του τοπικ οι 3 αφορουν την σημερινη και μοναδικη μαλακια που εχει κανει εως τωρα...

Το πρωταθλημα δεν το χανει ο βαζελος και δεν ειχε καμια σημασια το χ το δικο μας. Προτιμω να τους γαμησω στα πλει οφ οπου εκει ειναι και ο μοναδικος στοχος που εχει απομεινει.

Βικτορα γαμηθηκες σημερα αλλα επειδη εισαι παιχτης με φιλοτιμο ξερεις οτι πρεπει να σκυλιασεις διπλα στα πλειο οφ.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #243 on: February 07, 2010, 21:26:14 »
Μας κρέμασε ναι. Μεγάλη μαλακία ναι. Αλλά η δεύτερη κίτρινη είναι καθαρή περίπτωση αντανακλαστικών. Δεν ήταν συγκεντρωμένος. Ας το χειριστεί η ομάδα όπως αυτή ξέρει καλύτερα. Μας έχουν πείσει ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους σ' αυτά τα ζητήματα.

MetroStar

• Guest
« Reply #244 on: February 07, 2010, 22:01:43 »
Δεν παίζει με  βάζελο ο Βιτόλο. Και φυσικά ούτε με γιάννενα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #245 on: February 07, 2010, 22:53:20 »
Καθαρή βλακεία από έλλειψη συγκέντρωσης....

κρίμα....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #246 on: February 08, 2010, 00:12:08 »
Μαλακία κ σταύρωμα ΝΑΙ. Αλλα όχι κ τιμωρία ρε καρντάσια...Τον καλύτερο κόφτη στην Ελλάδα έχεις κ σε ηλικία λουκούμι.....Τώρα θέλει στήριξη, όχι ποινή. Την κατάλαβε την μαλακία του καλύτερα απο μας, φτάνει.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #247 on: February 08, 2010, 10:01:11 »
Για δύο παίκτες έχω πει καλά λόγια τόσα χρόνια. Και ο ένας κάνει χθες το έγκλημα της χρονιάς -τουλάχιστον ως το επόμενο- ο δε άλλος, ο σορλέν, έχει αποδειχθεί η απάτη της χρονιάς. ούτε να περπατήσει δεν μπορεί.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #248 on: February 08, 2010, 11:11:39 »
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #249 on: February 08, 2010, 11:19:33 »
Χθες του κατέβασα τα πάντα μετά την μαλακία που έκανε, αλλά σήμερα κάθισα και θυμήθηκα τι δουλειά έχει κάνει μέχρι στιγμής. όλοι κάνουν λάθη και δυστυχώς ο άτυχος Βιτόλο την έκανε την μαλακία σε ένα τέτοιο ματς που ήταν ουσιαστικά δικό μας. Δε θα τον σταυρώσουμε κιόλας! Είναι απαραίτητο εργαλείο στην μηχανή του Σάντος. Μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους κόφτες του πρωταθλήματος. Κρίμα που τον χάνουμε με τη βαζέλα πάντως. Πλέον το φοβάμαι αρκετά το ματς χωρίς την παρουσία του.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #250 on: February 08, 2010, 12:36:40 »
Ο Βίκτωρας θα είναι σήμερα στο σύνδεσμο στη Δράμα κι εκεί ο ΠΑΟΚτσής που ξέρει ν' αγαπάει και είναι δίκαιος με όσους ματώνουν για τον Δικέφαλο θα τον κάνει να βγάλει περισσότερες φωτιές για τη συνέχεια.

Έτσι ο ΠΑΟΚτσής θα αποδείξει ακόμη μία φορά το ποιόν του και πως δεν αξίζει να τσουβαλιάζεται ως αχάριστος και κυρίως ως ο οπαδός που δεν αξίζει να ζήσει καμία χαρά. Ναι αυτός που πληρώνει από το υστέρημά του. Δεν αντέχω να το ακούω αυτό πλέον, ειλικρινά
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #251 on: February 08, 2010, 12:53:17 »
συμφωνω με κιουρ και μακαρι να ημουν κοντα να πηγαινα δραμα να του πω ενα μπραβο

ο παικτης δεν ηθελε να αφησει ουτε μυγα να περασει σημερα και δυστυχως θολωσε και στις 2 τις κιτρινες..μαλακιες και οι 2 αλλα ως εκει. Προστιμα και τιμωριες ειναι εντελως ακυρα

zagorakis

• Guest
« Reply #252 on: February 08, 2010, 21:42:22 »
Βιτόλο:"Ανόητη η κάρτα που πήρα"

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βίκτορ Βιτόλο, μίλησε για την αποβολή του στο χθεσινό παιχνίδι του Καυτανζογλείου Σταδίου με τον Ηρακλή αλλά και την φετινή πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος στην διάρκεια της σημερινής ημέρας ο Βιτόλο είπε στον sport103 FM : "Αυτό που θέλω είναι να περάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτές οι δύο εβδομάδες για να μπορώ να δουλέψω όπως πρέπει και να βοηθήσω την ομάδα μου".

Για την αίσθηση που του έχει δημιουργηθεί τόνισε: "Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα επειδή έπρεπε να βλέπω το δεύτερο ημίχρονο από την φισούνα ή τα αποδυτήρια. Να μην μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου έχοντας μείνει με 10 παίκτες και θα έπρεπε να κάνει διπλάσια δουλειά από αυτή που έπρεπε. Και αισθάνομαι και άσχημα που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου τις επόμενες δύο εβδομάδες".

Για την αντίδραση του που οδήγησε στην δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή του σχολίασε: "Υπήρχε ένταση από το παιχνίδι με το μυαλό μου να ήταν στο να κάνω σωστά την δουλειά μου. Φεύγει η μπάλα και προσπάθησα να κόψω την μπάλα με το κεφάλι μου και η αντίδρασή μου ήταν αυθόρμητη. Βγήκε από το σώμα μου. Το ήξερα ότι είχα ήδη κίτρινη κάρτα αλλά ήταν ενστικτώδης η κίνηση μου. Βγήκε χωρίς να το ήθελα. Σίγουρα αν και είχα κίτρινη κάρτα δεν μπορώ να αφήσω τα όπλα μου και θέλω παρόλα αυτά να συνεχίζω να βοηθάω την ομάδα μου κάνοντας αυτό που πρέπει. Δυστυχώς έγινε και δεν μπορώ να το αλλάξω".

Για το ότι η χθεσινή απώλεια της νίκης δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να παραμείνει στην 2η θέση της βαθμολογίας σημείωσε:

"Ξέρω πως αισθάνεται ο κόσμος και εγώ το ίδιο αισθάνομαι για αυτό που έγινε. Θα είναι δύσκολες τόσο για αυτούς όσο και για μένα. Θα είναι διπλάσια δύσκολα. Εγώ στεναχωρήθηκα περισσότερο και από τους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Αισθάνομαι άσχημα όχι για το χέρι που έκανα αλλά για το ότι άφησα την ομάδα μου με 10 παίκτες και το παιχνίδι εξελίχτηκε με αυτόν τον τρόπο. Αλλά επαναλαμβάνω ότι ήταν μία αντίδραση αυθόρμητη που από την πλευρά μου δεν μπορούσα να την κοντρολάρω. Το ποδόσφαιρο εξάλλου είναι ένα άθλημα όπου κανείς δεν μπορεί να πει τι θα γίνει".

Για το αν μίλησε μετά την αποβολή του με τον προπονητή του και τους συμπαίκτες του δήλωσε: "Ξέρουν τι ποδοσφαιριστής και τι άνθρωπος είμαι γι΄ αυτό και δεν συζητήσαμε για αυτό που είχε γίνει. Κι αυτό γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να θέλω το κακό της ομάδας μου. Έχω αποδείξει σε κάθε παιχνίδι πόσο θέλω να βοηθάω τον ΠΑΟΚ και το έχω αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσω και τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου.

Κι αν υπάρχει κάποιος στον ΠΑΟΚ που το αμφισβητεί αυτό τότε εγώ θα τα μαζέψω τα πράγματα μου και θα φύγω. Σίγουρα ο κόσμος δεν αισθάνθηκε καλά με το ότι έγινε χθες με μένα να θέλω να γυρίσω το συντομότερο δυνατόν και πάλι στην μάχη και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με μένα να είμαι άντρας και θα επιστρέψω με τον ίδιο δυναμισμό".

Για τον ΠΑΟΚ και την συνέχεια της χρονιάς υποστήριξε: "Η ομάδα έχει μία πολύ καλή πορεία και θα πρέπει να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα πάει πολύ καλά φέτος και αυτό περιμένουμε όλοι. Η δική μου δουλειά είναι να την βοηθάω και το μόνο που θέλω είναι να κερδίζω".

http://www.sport24.gr/html/ent/278/ent.343278.asp

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #253 on: February 08, 2010, 22:53:56 »
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν παίζει με το βάζελο? Έχει μήπως δηλωθεί να λείψει από τα Γιάννενα και η τιμωρία της αποβολής μεταβιβάζεται στο επόμενο ματς?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #254 on: February 08, 2010, 23:15:05 »
Ναι.

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #255 on: February 14, 2010, 23:44:39 »
ρε παιχτουρα αν δεν κολλουσε το μυαλο σου με τις γριες την αλλη κυριακη θα ημασταν πρωτοι δεν πειραζει παμε γερα

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #256 on: March 01, 2010, 21:31:24 »
Μπραβο
« Last Edit: March 01, 2010, 21:40:45 by Matador »
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #257 on: March 01, 2010, 21:40:37 »
πολλες φορες σκεφτομαι το χερι του με τη γρια και του ριχνω κανα μπινελικι....αλλα κακα τα ψεματα χωρις αυτον δεν θα ειχαμε φετος την ιδια πορεια....ειναι πολυ καλος παικτης και δημιουργουν το τελειο διδυμο με τον γκαρσια
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #258 on: March 01, 2010, 21:42:30 »
Πηγα να κανω βοοντοο, αλλα λεω γαμησε τα.

Παικταρας!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

zagorakis

• Guest
« Reply #259 on: March 10, 2010, 15:04:09 »
Âéôüëï: «Ôá ðÜíôá èá êñéèïýí óôï íôÝñìðé…»

ÓõíÝíôåõîç óôçí ÉóðáíéêÞ éóôïóåëßäá laopinion.es ðáñá÷þñçóå ï Âßêôïñ Âéôüëï. Ï ìÝóïò ôïõ ÐÁÏÊ ìßëçóå ãéá ôï íôÝñìðé ìå ôïí ¢ñç ôçí åñ÷üìåíç ÊõñéáêÞ ôïíßæïíôáò: «Äåí áðïêëåßåôáé ôïõ ÷ñüíïõ íá ðáßæïõìå óôï ÔóÜìðéïíò Ëéãê. Ôá ðÜíôá èá êñéèïýí óôï íôÝñìðé ìå ôïí ¢ñç. Ï ÐÁÏÊ åßíáé ï óýëëïãïò ìå ôçí êáëýôåñç ïìÜäá êáé ôïí ðåñéóóüôåñï êüóìï óôç Èåóóáëïíßêç. Ôçí ÊõñéáêÞ ï ¢ñçò èá åðéäéþîåé íá ìáò óôåñÞóåé ôï ðñùôÜèëçìá. Äåí Ý÷ù ðáñüìïéá åìðåéñßá óôï ðáñåëèüí, áöïý Ý÷ïõìå ðïëý êáëÝò ðéèáíüôçôåò ãéá ôïí ôßôëï». Ï Âéôüëï áíáöÝñèçêå êáé óôï ðñþôï äéÜóôçìá ðïõ Þôáí ðáßêôçò ôïõ ÐÁÏÊ, ìåôÜ ôçí èçôåßá ôïõ öõóéêÜ óôïõò «êßôñéíïõò»: «ÐáëéÜ åß÷á ðñüâëçìá ìå áõôÝò ôéò êáôáóôÜóåéò, áöïý êÜôé åß÷å óõìâåß óôï áìÜîé ìïõ, óôï óðßôé ìïõ, åíþ ìïõ Ýêëåøáí ôïí öïñçôü ìïõ õðïëïãéóôÞ êáé Üëëåò óõóêåõÝò». Óå üôé áöïñÜ ãåíéêüôåñá ôá åëëçíéêÜ íôÝñìðé õðïãñÜììéóå: «¸íá ôÝôïéï íôÝñìðé åßíáé ëéãüôåñï åðéêßíäõíï üôáí äéåîÜãåôáé óôçí Ýäñá óïõ, ãéáôß äåí õðÜñ÷ïõí ïðáäïß ôçò öéëïîåíïýìåíçò ïìÜäáò. Ôá íôÝñìðé óôçí ÅëëÜäá åßíáé äéáöïñåôéêÜ áðü ü,ôé óôçí Éóðáíßá. Åäþ ôï ðïäüóöáéñï åßíáé óáí èñçóêåßá êáé ï êüóìïò åßíáé éêáíüò ãéá ôá ðÜíôá. ÐñÝðåé íá êÜíïõìå ôá ðÜíôá Ýôóé þóôå íá ìçí óõìâåß êÜôé Üó÷çìï. Êáìßá öïñÜ ìðïñåß íá öôÜóåé êáé óå áêñáßåò êáôáóôÜóåéò, üðùò ç óùìáôéêÞ âßá». Ãéá ôçí ðåñßðôùóç åðéóôñïöÞò ôïõ óôçí Éóðáíßá åßðå: «¸÷ù óçìáíôéêÝò ðñïêëÞóåéò ìðñïóôÜ ìïõ».

http://www.metrosport.gr/vitolo-ta-panta-tha-krithoun-sto-ntermpi