Author Topic: Victor Vitolo  (Read 32602 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Απ: Victor Vitolo
« Reply #100 on: December 07, 2009, 15:37:14 »
Βιτόλο: Έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ!

Την επιθυμία του να κατακτήσει έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Βιτόλο.

«Το έχω δηλώσει και παλαιότερα, αλλά τώρα νομίζω ότι το αισθάνομαι και πιο έντονα για να το πω. Το καλύτερο από όλα για μένα είναι να συνδυαστεί η παρουσία μου στην ομάδα με την κατάκτηση ενός τίτλου. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στους "16" του Κυπέλλου και στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου φαίνεται πιο εφικτή, αλλά και στο πρωτάθλημα επιθυμία όλων μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής έχουμε και τη διαδικασία των πλέι οφ, στα οποία όλα μπορούν να συμβούν», ανέφερε ο Ισπανός άσος σε συνέντευξή του στην «SportDay».

Ο 26χρονος παίκτης τόνισε ακόμη: «Είναι αλήθεια ότι στη διάρκεια της σεζόν η ομάδα είχε απώλειες από τραυματισμούς κι επίσης είχε αρκετές ατυχίες. Αυτό που βλέπω εγώ, όμως, είναι ότι όποιος παίκτης μπαίνει στο γήπεδο δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του».

Στη συνέχεια, ο Βιτόλο μίλησε για το πρόγραμμα που ακολουθεί, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Καβάλα και Εργοτέλη: «Δεν είναι σχήμα λόγου αυτό που λέμε συχνά, το να κοιτάμε δηλαδή το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν πρέπει να αποσπάται η προσοχή μας σε πολλά πράγματα. Σε κάθε ματς οφείλουμε να κυνηγάμε τη νίκη».

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=115928

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #101 on: December 07, 2009, 16:12:27 »
γαμω τις δηλωσεις μου γαμω! μετα απο καθε νικη...τις ιδιες κ τις ιδιες κοινοτυπιες, τιτλο κ δε ξερω γω τι...κ την επομενη κυριακη δε ξερω γιατι δε παιξαμε καλα, δε μπορω να εξηγησω τι εφταιξε για την ηττα...βαρεθηκα

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #102 on: December 07, 2009, 16:22:01 »
+4 dave

παγκοσμιο το φαινομενο ομως...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #103 on: December 07, 2009, 16:43:32 »
αφηστε τα μεγαλα λογια επιτελους!!!βαρεθηκαμε να μαστε πρωταθλητες στα λογια.αποδειξτε το μεσα στο γηπεδο!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #104 on: December 07, 2009, 17:32:05 »
σορρυ που το γραφω εδω αλλα ειναι πραγματικα απιστευτο
σημερα διαβασα δηλωσεις των Κοντρερας, Αραμπατζη, Βιτολο, Φωτακη, Bierinia.
Παντως σε παλιοτερη συντεντευξη του Βρυζα σαν τεχνικο διεθυντη, ειχε πει πως ενθαρρυνει τις συνεντευξεις γιατι θελει να βγαλει προς τα εξω (στον κοσμο δλδ) την εικονα του παικτη - σταρ που θελει να εχει επαφη με τον κοσμο. Δεν θυμαμαι ποτε ηταν, αλλα ειμαι σιγουρος οτι το ειχε δηλωσει
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #105 on: December 13, 2009, 19:42:39 »
άλλη ταχύτητα μαζί με "βιερινα"...είσαι pandou ρε gmt...!!
My Own WoRST ENeMy.....

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #106 on: December 13, 2009, 19:48:58 »
Επίσης συμμετέχει στην σωστη αναπτυξη όπως και ο Γκαρσια.Δε λεω οτι περιμενω καθετη πάσα αλλά ξεδιπλώνεται η ομάδα από τα πόδια του.Κινείται συνέχεια χωρις τη μπαλα και θα βρει ελεύθερη πασα
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #107 on: December 14, 2009, 17:41:40 »
Âéôüëï: «Åßìáé öáíáôéêüò ïðáäüò ôïõ êüóìïõ ôïõ ÐÁÏÊ»

Ï ðïäïóöáéñéóôÞò ôïõ ÐÁÏÊ, Âßêôïñ Âéôüëï ìßëçóå óôï «Áèëçôéêü Metropolis» ãéá ôçí éóïðáëßá óôçí ÊáâÜëá õðïãñáììßæïíôáò áñ÷éêÜ üôé: «ÊÜíáìå üôé Ýðñåðå ãéá ôçí íßêç, Þìáóôáí áíþôåñïé, êÜíáìå ðïëëÝò åõêáéñßåò áëëÜ ç Ýëëåéøç ôý÷çò ìáò óôÝñçóå ôï ãêïë ðïõ èá ìáò Ýäéíå ôïõò ôñåéò âáèìïýò óôçí ÊáâÜëá. Ï ÐÁÏÊ Þôáí áíþôåñïò áðü ôçí ÊáâÜëá, åß÷áìå êáëÝò êáé êáèáñÝò åõêáéñßåò, êõñéáñ÷Þóáìå óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï. ÁëëÜ åß÷áìå äïêÜñéá, óïõô ðïõ áðÝêñïõóå ï áíôßðáëïò ôåñìáôïöýëáêáò, ïðüôå ìéëÜìå ðåñéóóüôåñï ãéá Ýëëåéøç ôý÷çò».
Ãéá ôçí áíïäéêÞ ðïñåßá ôçò ïìÜäáò ôïõ åßðå: «¸÷ïõìå èåôéêü áðïëïãéóìü, ãéáôß óå êÜèå áãþíá ðáßñíïõìå âáèìïýò. ÈÝëïõìå íá êåñäßæïõìå êáé ðáñÜëëçëá íá ðáßæïõìå êáëü ðïäüóöáéñï. ÊïéôÜìå ôïí åðüìåíï áãþíá ìå ôïí ÅñãïôÝëç. Åöüóïí ìðïñïýìå íá Ý÷ïõìå ôçí ßäéá áðüäïóç êáé íá êÜíïõìå ôüóåò åõêáéñßåò, ôï ãêïë èá Ýñèåé, åßìáé óßãïõñïò».
¼óïí áöïñÜ ôçí ðáñïõóßá ôïõ êüóìïõ ôïõ ÐÁÏÊ ôüíéóå: «Åßìáé Ýíáò öáíáôéêüò ïðáäüò ôùí öéëÜèëùí ôïõ ÐÁÏÊ. Äåí ôï Ý÷ù îáíáäåß áõôü, åßìáé õðåñÞöáíïò ãéá ôïí êüóìï ìáò ðïõ ìáò áêïëïõèåß óå êÜèå áãþíá. ¹ôáí áðßóôåõôï áõôü ðïõ æÞóáìå, ïé ößëáèëïé ìáò Ýêáíáí óå Ýíáí åêôüò Ýäñáò áãþíá íá íéþèïõìå óáí íá ðáßæïõìå óôï ãÞðåäï ìáò».
Ìéëþíôáò ãéá ôïõò óôü÷ïõò ôçò ïìÜäáò ôïõ ÐÁÏÊ åßðå: «Óôï Êýðåëëï ï ÐÁÏÊ åßíáé ðïëý… æåóôüò ãéá ôïí óõãêåêñéìÝíï èåóìü. Óßãïõñá èÝëïõíå íá ðáßîïõìå ôïõ ÷ñüíïõ óôçí Åõñþðç. ÁëëÜ êïéôÜìå êÜèå ðáé÷íßäé îå÷ùñéóôÜ, áõôÞ ç ïìÜäá äåí Ý÷åé ôáâÜíé êáé ðñáãìáôéêÜ Ý÷ïõìå ôéò äõíáôüôçôåò íá ðÜìå áêüìá øçëüôåñá, áêüìá êáëýôåñá» åíþ óõìðëÞñùóå ãéá ôçí äéêÞ ôïõ áðüäïóç: «Åßìáé ðïëý åõ÷áñéóôçìÝíïò áðü ôçí äïõëåéÜ ðïõ êÜíù êáé ôçí áðüäïóç ìïõ. Íéþèù üôé åßìáé óôï 100%, åß÷á ìßá äýóêïëç ðåñßïäï ëüãù ôïõ ôñáõìáôéóìïý ìïõ. ÁëëÜ ìðïñþ íá âïçèÞóù áêüìá ðåñéóóüôåñï ôçí ïìÜäá, äåí êïéôÜù üìùò ôçí ðñïóùðéêÞ ìïõ áðüäïóç áëëÜ íá êåñäßæåé ï ÐÁÏÊ» åíþ ãéá ôï öéëéêü áãþíá öéëáíèñùðéêïý ÷áñáêôÞñá ðïõ äéïñãáíþíåé êÜèå ÷ñüíï, öÝôïò èá ãßíåé óôéò 26 Äåêåìâñßïõ åßðå: «Äéïñãáíþíù ãéá ôñßôç ÷ñïíéÜ áõôü ôï öéëáíèñùðéêü ðáé÷íßäé, óôü÷ïò öÝôïò åßíáé íá âïçèÞóïõìå ôéò ðïëýôåêíåò ïéêïãÝíåéåò».

http://www.metrosport.gr/vitolo-%C2%ABime-fanatikos-opados-tou-kosmou-tou-paok%C2%BB

ðáíôå åóåéò óôïí ôåëéêï êáé 8á äåéò êáé óôï ïáêá ðñáìáôá êáé èáìáôá
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #108 on: December 14, 2009, 18:50:02 »
η χθεσινη ηταν η καλυτερη του εμφανιση  στον ΠΑΟΚ

apostolos

• Guest
« Reply #109 on: December 14, 2009, 21:11:09 »
'Εχω αηδιάσει με δηλώσεις παικτών να εκθειάζουν τον κόσμο και να είναι φανατικοί του κόσμου και γλυψιμο, το έχω βαρεθεί. Παίξτε μπάλλα και όλα θα είναι καλά, αλλά σταματήστε αυτή την αηδία επιτέλους. Το αν είναι καλός ο κόσμος κλπ δεν περιμένουμε από εσάς να το μάθουμε, πες αν θες ένα ευχαριστώ, αν πραγματικά το αισθάνεσαι και τελειώσαμε. Αλλά νισάφι πια με το γλύψιμο.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #110 on: December 14, 2009, 21:22:08 »
να μην χαιδεψουμε λιγο το αυτί του πελάτη-αναγνωστη ακροατη-? όπου δεν υπάρχει η νίκη υπάρχει ο γίγαντας λαός,ο ανεπανάληπτος, ο ξερω γω.Δες εφημερίδες με το σκουλήκι την κυριακή ή όταν κανει κλαρίνα ο γάβρος στην ευρώπη
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Mr Hyde

• Guest
« Reply #111 on: December 16, 2009, 00:02:18 »
ο βιτολο ειναι ενασ παιχτησ που δεν βοηθαει σε τιποτα τον ΠΑΟΚ.απορω γιατι ηρθε αιναι τραγικοσ σε ολα τα ματσ.και οι κουβεντεσ για τον λαο μονο γλυψημο απο εναν κακο ποδοσφαιριστη :t161:

edit arwstos: Με κεφαλαια ο ΠΑΟΚ. Ας μη σχολιασω τα υπολοιπα...
« Last Edit: December 16, 2009, 00:09:53 by arwstos »

makptol

• Guest
« Reply #112 on: December 16, 2009, 00:34:58 »
XXXXXXXX

ε οχι και δεν βοηθαει αυτο ουτε ο κοντης δεν θα το ελεγε.... ;D ;D
« Last Edit: December 16, 2009, 00:53:58 by Capricorn »

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #113 on: December 16, 2009, 00:37:11 »
ο βιτολο ειναι ενασ παιχτησ που δεν βοηθαει σε τιποτα τον ΠΑΟΚ.απορω γιατι ηρθε αιναι τραγικοσ σε ολα τα ματσ.και οι κουβεντεσ για τον λαο μονο γλυψημο απο εναν κακο ποδοσφαιριστη :t161:

Γιάννη εσύ είσαι?

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #114 on: December 16, 2009, 00:40:57 »

Αληθευει οτι ο κοντης τον παιρνει οπως ολος ο θουπερ3;
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

apostolos

• Guest
« Reply #115 on: December 16, 2009, 00:52:42 »
Mr Hyde βγάλε τον Dr Jekil εαυτό σου όσο είναι καιρός γιατί δεν σε βλέπω και πολύ καλά.

BIANCONERO

• Guest
« Reply #116 on: December 16, 2009, 01:10:48 »
Χαχαχααα.....τα πρωτα σου 2 ποστ ειναι για τους "αχρηστους" Βιτολο και Ιβιτς!!!! (Τι εγινε, το τοπικ του Χαλκια ακομα δεν το βρηκες??)  ;D

Ρε το καυμενο το ερπετο, ουτε καν τις αναλογες προφυλαξεις δεν πηρε..γραψε ρε κανα μηνυμα πουθενα αλλου καταρχην οπως κανουν αλλοι ομοιοι σου. Πες καμμια καλη κουβεντα και μετα μπες στο ψητο. Ουτε μυαλο δεν εχεις!
Ακου αχρηστος ο Βιτολο...θα τον φας στη μαπα πολλα χρονια σκουλικι. Βολεψου εσυ καταρχην με τον Ναυτη σου που στον πασσαρουν σαν παιχταρα αν και πιστευω οτι με τα 750.000 που πηρατε ως αποζημιωση απο το Βιτολο θα βρειτε σιγουρα ακομα καλυτερους παιχτες!
Ρε το λικι βραδυατικα....
(και βγηκες και να τα πεις μετα το καλυτερο παιχνιδι του Βιτολο φετος! Ακομα και στο ταιμινγκ χαλιας εισαι! Πισω στο σαιτ του σουπερμαρκετ για εντατικα μαθηματα προπαγανδας! Δεν εισαι ετοιμος ακομα για "δουλεια")

Mr Hyde

• Guest
« Reply #117 on: December 17, 2009, 00:33:05 »
φιλε εισαι λαθοσ.ειμαι ΠΑΟΚ,λυπαμαι που δεν μπορω να πω κατι για το αντιθετο.απλα λεωτην αληθεια μου

edit: την επομενη φορα ομως που θα γραψεις το ΠΑΟΚ με μικρα γραμματα θα φας ban. Συμπληρωσε
επισης τοv τοπο στο profile σου.

« Last Edit: December 17, 2009, 00:39:01 by arwstos »

zagorakis

• Guest
« Reply #118 on: December 21, 2009, 15:59:31 »
Βιτόλο: «Πλέι οφ, Ευρώπη και κύπελλο»

Ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ, Βίκτορ Βιτόλο, μίλησε στον sport103 FM, τόσο για την Σαββατιάτικη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και την συνέχεια της φετινής πορείας όσο το φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι που διοργανώνει και θα διεξαχθεί στις 26 του μήνα στην Τενερίφη.

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Παίξαμε πολύ καλά σε ένα παιχνίδι όπου θέλαμε πολύ τη νίκη για να κάνουμε χαρούμενες γιορτές κι εμείς και ο κόσμος της ομάδας μας».

Για τη δική του απόδοση είπε: «Αυτό που προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι είναι να αποδώσω όπως πρέπει και να μην λειτουργήσω ως μία μονάδα αλλά μέσα από ομαδικότητα. Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω. Αυτή είναι η δουλειά μου και προσπαθώ να το κάνω σε κάθε παιχνίδι και όλοι μαζί δουλεύουμε στις προπονήσεις για να αποδίδουμε ως ομάδα».

Για τις εμφανίσεις και τους στόχους του ΠΑΟΚ στην συνέχεια της χρονιάς δήλωσε: «Το βλέπω και το αισθάνομαι ότι κάθε μέρα και εβδομάδα που περνάει η ομάδα θα είναι καλύτερη ώστε να φτάσει ο ΠΑΟΚ εκεί που θέλουμε. Δουλεύουμε εξάλλου σκληρά με αυτό που έχουμε στο μυαλό μας να είναι να πάμε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League κι από και πέρα να προσπαθήσουμε να βρεθούμε στα προκριματικά του Champions League και να μπορέσουμε να είμαστε παρόντες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το κύπελλο επίσης είναι κάτι το σημαντικό για μας και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε ακόμα και στον τελικό. Για αυτά θα προσπαθήσουμε και προσδοκούμε όλοι στην ομάδα και είμαι 100% σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα δείξει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι γιατί έχουμε ακόμη μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Για το δίδυμο του με τον Πάμπλο Γκαρσία και την συνεργασία τους στο χώρο του κέντρου του ΠΑΟΚ τόνισε: «Είναι πολύ καλή η συνεργασία μου με τον Γκαρσία, έχουμε κάνει ένα πολύ δυνατό κέντρο με ελάχιστες προσπάθειες περνάνε από μας και μας δημιουργούν κίνδυνο. Επίσης κάθε μέρα θεωρώ ότι θα είμαστε όλο και καλύτερο δίδυμο».

Για το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει στην Τενερίφη στις 26 του Δεκέμβρη υπογράμμισε: «Το διοργανώνω τα τελευταία τρία χρόνια και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι πολύ καλό που θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά και δεν μένουμε μόνο στο παιχνίδι αλλά πηγαίνουμε και γνωρίζουμε τις οικογένειες των παιδιών με πολύ κόσμο να βοηθάει σχετικά. Θα ήθελα ωστόσο να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ που με βοήθησε από πλευράς εξοπλισμού αλλά και σε πολύ κόσμο στην Θεσσαλονίκη που με έχει βοηθήσει στη φιλανθρωπική μου προσπάθεια κάτι που εκτιμώ και μου αρέσει που βρίσκομαι σε μια θέση να μπορώ να δίνω πίσω κάτι από όσα έχω κερδίσει από το ποδόσφαιρο».

Κι όσο για το σημερινό που θα βρεθεί αντιμέτωπος στο γήπεδο της Τενερίδης με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, τόνισε: «Και αυτό το παιχνίδι είναι μια καλή προσπάθεια για παιδιά που υποφέρουνε. Γίνεται όμως στην Ισπανία και θα προσπαθήσω με την ομάδα να κερδίσουμε».

http://www.sportnet.gr/report.php?id=209024

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #119 on: December 22, 2009, 08:27:09 »
Σταθερά μια συνέντευξη την εβδομάδα, μπας και είναι όρος στο συμβόλαιο...
« Last Edit: December 22, 2009, 09:08:07 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...