Επειδή εδώ μέσα έχω μάθει να σέβομαι τους υπολοίπους κ να αναγνωρίζω πότε κάνω λάθος, θέλω να πω οτι ο τυπάκος αυτός, σκέτος Ξ. Γήτας στο μπόι, αλλά λιοντάρι στη ψυχή κ τα πνευμόνια, μου έκλεισε το στόμα ανεπιστρεπτί. Τεράστια προσθήκη για φέτος ο τύπος, αν κ εμφανισιακά δύσκολα περνάει στο μενταλιτέ της φυλής μας, είναι πραγματικά υπερπολύτιμος στη ενδεκάδα. Μεγάλα πνευμόνια, γεμάτα τρεξίματα, ΣΩΣΤΟ passing game, γρηγορη αντίδραση, χειρουργικά ακριβή φάουλ όταν μαζευόμαστε πίσω για να παλέψουμε την κόντρα, πραγματικά έμεινα έκθαμβος τόσο με αυτά που απροκάλυπτα δίνει στην ομάδα, όσο κ μ αυτά που δίνει σε δεύτερο χρόνο κ πρέπει να ψάξεις λίγο να τα δεις. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ (ή τον οποιοδήποτε δεύτερο κόφτη - παρτενέρ του), φέρνει κοντά τις γραμμές, σπρώχνει στην κυριολεξία την ομάδα μπροστά εμπνέοντας ωριμότητα, σιγουριά κ ζωντάνια πίσω, στοιχεία που τόσο έλειπαν πέρσι, πραγματικά απολαυστικός.
Το χα πει, στο χέρι του είναι να μας κερδίσει, να επιβεβαιώσει τον ντόρο του Φερνάντο κ την εμμονή μας στο πρόσωπό του. Μέχρι στιγμής δικαιώνει τον Ζήση κ τον μηχανικό απόλυτα.Πραγματικά όαση στα χαφ, χαζογελαω βλέποντας τον μαζι με σορλέν στον άξονα να κάνει παπάδες.