"Θέλω να κάνω μια νέα αρχή με τον ΠΑΟΚ"
Ο Θανάσης Παπάζογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον "Δικέφαλο", μίλησε για τα σχέδια του με τους "ασπρόμαυρους", ενώ αναφέρθηκε και στην αγάπη που έχει στην ομάδα
Ο Θανάσης Παπάζογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Εξέδρα" μιλώντας για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα. Ο υψηλόσωμος φορ αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν που πήγε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης, για τα σχέδια που έχει στο μυαλό του με την ομάδα του "Δικεφάλου", αλλά και την ανατριχίλα που νιώθει στην Τούμπα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Παπάζογλου:
Για τη σεζόν που πέρασε: "Αν και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, κατέληξε να είναι μία από τις χρονιές που δε θέλω να θυμάμαι. Η προετοιμασία είχε πάει πολύ καλά, στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό έβαλα και γκολ, αλλά δε συνεχίστηκε έτσι. Δε θέλω να τη θυμάμαι. Προχωράω και τη σβήνω".
Για τη μετακίνηση του στον Αστέρα Τρίπολης: "Έγινε μία περίοδο κατά την οποία στον ΠΑΟΚ δεν έπαιρνα καθόλου συμμετοχές και με τον προπονητή δεν τα πηγαίναμε καλά... Ενώ με τον κ. Δερμιτζάκη έπαιρνα συμμετοχές, ξαφνικά με τον κ. Χάβο δεν έπαιρνα, δεν ξέρω γιατί, ενώ στις προπονήσεις μου έλεγε ότι είμαι καλός, τελικά δεν έπαιρνα ευκαιρίες. Ώσπου χρησιμοποιήθηκα σε ένα παιχνίδι στις Σέρρες για 5'-10', αν θυμάμαι καλά, και μου είπε ότι δεν άρπαξα την ευκαιρία".
Για το αν συζήτησε με τον Χάβο τον παραγκωνισμό του: "Ναι, το συζήτησα. Μετά από μία εβδομάδα μιλήσαμε. Μου είπε ότι τα σέντερ φορ της ομάδας ήταν πέντε κι ότι ερχόμουν πέμπτος στη σειρά. Μου έβαλε τον Σαλπιγγίδη, τον Αθανασιάδη, τον Μουσλίμοβιτς, τον Φιλομένο και μετά ήμουν εγώ".
Για το γεγονός ότι δε σημείωσε ούτε ένα γκολ: "Με μισή ευκαιρία προσπαθούσα να βάλω γκολ. Περνούσαν και παιχνίδια που δε είχα ούτε μία ευκαιρία και αξιοσημείωτο είναι ότι έδωσα τρεις ασίστ. Με χρησιμοποιούσαν στην ουσία σαν τον παίκτη που τραβούσε τον αντίπαλο και δημιουργούσε χώρο σε άλλους για γκολ. Σε αυτό το κομμάτι δεν πιστεύω ότι είχε κανένας παράπονο από εμένα. Το σέντερ φορ όμως το παίρνεις για να σκοράρει. Αν πετύχαινα και ένα-δύο γκολ, θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος".
Για το αν τον προσέγγισε άλλη ομάδα: "Υπήρξαν κουβέντες και για άλλες ομάδες και από το εξωτερικό, συγκεκριμένα από τη Γερμανία, αλλά δεν προχώρησε για άλλους λόγους".
Για το πως του αισθάνεται ως επιθετικός που ο ΠΑΟΚ ψάχνει σέντερ φορ: "Η ομάδα είναι παραγωγική, αλλά δεν έχει ένα σέντερ φορ που να γράφει 15 γκολ τη χρονιά. Αυτό, όμως, δε σχετίζεται μόνο με το φορ, αλλά και με τον τρόπο που παίζει η ομάδα. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε, από εκεί και πέρα είναι δουλειά άλλων να κρίνουν και να γράφουν".
Για το αν έχει εκνευριστεί για κάτι που έχει γραφτεί, ώστε να ζητήσει το λόγο: "Τέτοιο πράγμα ποτέ. Όταν παρακολουθούσα τα πάντα, τσατιζόμουν, αλλά ποτέ δεν έφτασα σε αυτό το σημείο. Οι γονείς μου, όμως, έχουν εκνευριστεί πολλές φορές. Τον πατέρα μου εγώ τον σταματούσα να μην πάρει τηλέφωνο".
Για το αν είχε δηλώσει σε οπαδικό έντυπο, ότι δε θα πήγαινες ποτέ στον ΠΑΟΚ: "Δεν είχα κάνει ποτέ τέτοια δήλωση. Γενικά ποτέ δεν ήμουν οπαδός κάποιας ομάδας, ούτε υποστήριζα φανατικά κάποιον σύλλογο. Και το ότι πήγα στον Άρη, ήταν από "σπόντα". Ξεκίνησα από κάποια ακαδημία, όπου ήταν όνομα ο Ντίνος Κούης. Αντίστοιχα θα μπορούσε να ήταν ο Γιώργος Κούδας και να με είχε πάει στον ΠΑΟΚ".
Για το αν περιμένει να έρθει η μέρα που θα πανηγυρίσει ένα γκολ στη Θύρα 4: "Δεν είχα αποκλείσει ποτέ τίποτα. Είναι τόσο ωραίο το κλίμα μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, που πωρώνεσαι όποιος και να 'σαι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει παίκτης που παίζει την Τούμπα, ακόμα και αντίπαλος, και να μην ανατριχιάζει. Πόσο μάλλον όταν είσαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Κι εγώ τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω".
Για το αν θα ήθελε να συνδέσει το όνομά σου με αυτό το σύλλογο: "Εγώ θα ήθελα να δείξω αυτά που μπορώ στον ΠΑΟΚ, γιατί δεν έχω δείξει ούτε τα μισά. Να μπορέσω να παίξω, να με θυμούνται σαν ένα παίκτη ο οποίος άφησε το δικό στίγμα και όχι σαν κάποιον που πέρασε κι έφυγε".
Για το τι ονειρεύεται τη νέα σεζόν: "Αυτό που θέλω είναι να μείνω στην ομάδα, να παίξω και να κάνω μία καινούρια αρχή".
Για το ενδεχόμενο να μην το υπολογίζει ο Μπόλονι, αν πα διεκδίκηση τη θέση του ή θα φύγω δανεικός: "Θα τη διεκδικήσω. Δεν ξανακάνω ό, τι και πέρυσι. Αν δω στο πρόσωπό του ότι του αρέσω, δε θα φύγω. Θα καθίσω να διεκδικήσω τη θέση μου, γιατί δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η χρονιά. Εσύ πρέπει να είσαι εκεί και να δουλεύεις. Κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστείς και όταν χρειαστείς πρέπει να είσαι εκεί και να αρπάξεις την ευκαιρία".
Για το αν έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ: "Μίλησα με τον κ. Κωνσταντινίδη και αυτό που μου είπε είναι ότι ακόμα δεν έχουν δει όλο το ρόστερ με τον προπονητή. Ξεκινάμε πρώτη προπόνηση και βλέπουμε".
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/thelw_na_kanw_mia_nea_arxh_me_ton_paok.1110705.html