Author Topic: Θανάσης Παπάζογλου  (Read 25134 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Απ: Θανάσης Παπάζογλου
« Reply #620 on: April 04, 2011, 18:37:19 »
 :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
« Reply #621 on: April 04, 2011, 22:26:01 »
Την μόνη δικαιολογία που μπορώ να του βρω είναι τα πολλά χρόνια στο σκουλήκι, πότε να τα ξεπεράσει τα ψυχολογικά που του φορτωσε αυτή η εμπειρία;
Πολλά τα σκουληκοχρόνια σάκη!

zagorakis

• Guest
« Reply #622 on: May 19, 2011, 14:50:34 »
"Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ"

Τι είπε ο Θανάσης Παπάζογλου για την προσωπική του παρουσία τη φετινή σεζόν, τις ευκαιρίες που θα ήθελε, το μέλλον του, τη μάχη των πλέι οφ και το ξέσπασμα του Πάμπλο Γκαρσία

Την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Θανάσης Παπάζογλου, με δηλώσεις του στον "Libero". Παράλληλα, έκανε τον προσωπικό του απολογισμό για τη φετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, τη μάχη των πλέι οφ, την... κατάρα του ΟΑΚΑ και τις ευκαιρίες που ο ίδιος δεν πήρε. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μάχη των πλέι οφ: "Θα είναι πόλεμος μέχρι τελευταία αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός έχει δύο παιχνίδια στην έδρα του και για κάποιους έχει το πάνω χέρι. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, είναι πρώτος στη βαθμολογία και αν δε χάσει στο ΟΑΚΑ θα έχει τον πρώτο λόγο".

Για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: "Μου έκανε εντύπωση η γρήγορη ανατροπή του σκορ. Ήμουν στο γήπεδο, είδα έναν ΠΑΟΚ μαχητικό όπως πάντα. Δεν παίχτηκε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε αυτό το στοιχείο της μαχητικότητας που τον χαρακτηρίζει στην Τούμπα".

Για το ξέσπασμα του Γκαρσία: "Σε αυτή την περίοδο του πρωταθλήματος, όταν κρίνονται όλα σε μία αγωνιστική, τα νεύρα είναι τεντωμένα. Όχι ότι δικαιολογώ τον Πάμπλο, γιατί δεν πρόκειται για μία φάση, ένα πέναλτι κτλ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν πρέπει να δικαιολογείσαι, αλλά να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Βεβαίως, από τη μια λες ότι δεν είναι σωστό και από την άλλη ξέρεις ότι είναι τεντωμένα τα νεύρα και το δικαιολογείς".

Για την... κατάρα του ΟΑΚΑ: "Δύο χρόνια στην ομάδα έχω παρατηρήσει αυτό που γίνεται στο ΟΑΚΑ. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη νοοτροπία, αλλά κάτι συμβαίνει σε αυτό το γήπεδο. Μπορεί να είναι και ψυχολογικό. Και το έχουμε συζητήσει και μας έχει προβληματίσει, αλλά το θέμα είναι να πάρουμε ένα αποτέλεσμα".

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ στα επόμενα ματς: "Ειδικά του Γκαρσία είναι πολύ σημαντική η απουσία, γιατί είναι παίκτης που δε χάνει παιχνίδι και η ομάδα στηρίζεται πάνω του σε μεγάλο βαθμό".

Για την προσωπική του πορεία στη χρονιά: "Η σεζόν ξεκίνησε καλά, μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι πέτυχα γκολ, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Έκανα κάποιες καλές εμφανίσεις, αλλά μετά την αλλαγή προπονητή (σ.σ. αποχώρηση Δερμιτζάκη), τελείωσαν όλα για μένα στον ΠΑΟΚ. Είναι και θέμα προπονητή, είναι και άλλες συγκυρίες, όπως πχ ότι μπήκε ο Αθανασιάδης, έβαλε γκολ και πήρε χρόνο. Θα μπορούσα κι εγώ, όμως, να πάρω παιχνίδια.

Αν κρίνουμε με βάση τα γκολ, τότε ο απολογισμός μου στην Τρίπολη δεν ήταν θετικός. Αν όμως δούμε συνολικά τα ματς, θα διαπιστώσουμε ότι δεν κάναμε ούτε φάση. Και ο επιθετικός πρέπει να παίζει για την ομάδα και η ομάδα γι' αυτόν. Με ωφέλησε το ότι πήγα δανεικός, γιατί πήρα παιχνίδια. Στον ΠΑΟΚ δεν ένιωθα ότι με εμπιστευόταν ο προπονητής".

Για το μέλλον του: "Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, περιμένω να τελειώσουν τα πλέι οφ. Εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/thelw_na_meinw_ston_paok.866477.html

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #623 on: May 19, 2011, 14:55:25 »
Σε ευχαριστουμε να εισαι καλα αλλα δεν θα παρουμε...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #624 on: May 19, 2011, 14:58:05 »

Για το ξέσπασμα του Γκαρσία: "Σε αυτή την περίοδο του πρωταθλήματος, όταν κρίνονται όλα σε μία αγωνιστική, τα νεύρα είναι τεντωμένα. Όχι ότι δικαιολογώ τον Πάμπλο, γιατί δεν πρόκειται για μία φάση, ένα πέναλτι κτλ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν πρέπει να δικαιολογείσαι, αλλά να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Βεβαίως, από τη μια λες ότι δεν είναι σωστό και από την άλλη ξέρεις ότι είναι τεντωμένα τα νεύρα και το δικαιολογείς".

:smack: :smack:

ετσι να πας να του τα χωσεις απο κοντα αν το δεις σε καμια προπονηση...ρε τι λεει το παλικαρι...

opws_mathame

• Guest
« Reply #625 on: May 19, 2011, 17:42:38 »
ΩΧ!!!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #626 on: May 19, 2011, 18:12:59 »
Πάρε τον πούλο ρε παλτάρα κ συ!!! Και πάρε και το κοντό υπόθετο μαζί σου να πούμε...Άντε ουστ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

ive4

• Guest
« Reply #627 on: May 19, 2011, 20:04:17 »
Κι εμείς θέλουμε να μείνεις μακρυά από τον ΠΑΟΚ.

zagorakis

• Guest
« Reply #628 on: June 18, 2011, 19:36:42 »
Διάθεση παραμονής για Παπάζογλου

Με βάση το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου ο υψηλόσωμος φορ συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι. Ποιο είναι το σκεπτικό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για σέντερ φορ και ο Λάζλο Μπόλονι να έχει ζητήσει έναν επιθετικό περιοχής, ωστόσο δε μένει στην άκρη η περίπτωση του Θανάση Παπάζογλου. Ο υψηλόσωμος παίκτης μετά από το δανεισμό του στον Αστέρα Τρίπολης θα επιστρέψει στον "Δικέφαλο" και θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Το σκεπτικό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι ότι ο Παπάζογλου αγωνίζεται σε μία θέση όπου αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν δύο παίκτες (Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης) και αν σκεφτεί κανείς ότι ο "Σάλπι" αγωνίζεται και δεξιά υπάρχει μόνο ένας διαθέσιμος καθαρόαιμος στράικερ. Ακόμη και στην περίπτωση που ενισχυθεί η φροντ λάιν του ΠΑΟΚ με έναν ακόμη παίκτη, η παρουσία του Παπάζογλου στο ρόστερ κρίνεται απαραίτητη, λόγω του μεγάλου αριθμού αγώνων που και φέτος θα κληθεί να δώσει ο ΠΑΟΚ.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση για παραμονή του Παπάζογλου στην ομάδα έπαιξε το γεγονός ότι ο παίκτης παρέμεινε ενεργός και στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου, καθώς αγωνίστηκε βασικός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης.

Επιπλέον, δεν πρέπει κανείς να προσπερνά το γεγονός ότι ο Παπάζογλου είναι κλασσικός φορ περιοχής, έχοντας μάλιστα πλούσιο σωματικά προσόντα, κάτι που εκτιμά και ο Λάζλο Μπόλονι.0 Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει τον ποδοσφαιριστή και στα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στην Ολλανδία και αν όλα κυλήσουν ομάδα θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

http://olapaok.gr/podosfairo/diathesh_paramonhs_gia_papazogloy.1108464.html

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #629 on: June 18, 2011, 20:20:01 »

ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #630 on: June 18, 2011, 20:29:18 »
Θαναση ξεκινα εσυ καλα την χρονια και ασε τους να κραζουν!!!

μου εδιωξαν τον Μουσλι εε οχι και σενα!

πουλεν γερα :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro:
« Last Edit: June 18, 2011, 20:38:46 by kainsta »
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #631 on: June 18, 2011, 20:30:48 »
ελα πειτε την αληθεια.....τρωτε λεφτα απο αυτην την ιστορια?δεν γινεται αλλιως
My Own WoRST ENeMy.....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #632 on: June 18, 2011, 20:33:31 »
ρε λες;

http://www.youtube.com/watch?v=9rD1miPepNM (Embedding disabled, limit reached)

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #633 on: June 18, 2011, 22:05:05 »
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #634 on: June 19, 2011, 00:53:46 »
Σάκη θεέ πιάσε το ζελέ..
Σάκη ψυχάκια καν'τα μας καρφάκια..  ;D

opws_mathame

• Guest
« Reply #635 on: June 19, 2011, 01:09:01 »
ωχχχχχχχχχ.ελαιος ρε πουστη δε μας λυπατε κανεις κ εμας
???
http://www.youtube.com/watch?v=630RcQPKM5E&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

zagorakis

• Guest
« Reply #636 on: June 21, 2011, 13:33:53 »
"Θέλω να κάνω μια νέα αρχή με τον ΠΑΟΚ"

Ο Θανάσης Παπάζογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον "Δικέφαλο", μίλησε για τα σχέδια του με τους "ασπρόμαυρους", ενώ αναφέρθηκε και στην αγάπη που έχει στην ομάδα

Ο Θανάσης Παπάζογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Εξέδρα" μιλώντας για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα. Ο υψηλόσωμος φορ αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν που πήγε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης, για τα σχέδια που έχει στο μυαλό του με την ομάδα του "Δικεφάλου", αλλά και την ανατριχίλα που νιώθει στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπάζογλου:

Για τη σεζόν που πέρασε: "Αν και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, κατέληξε να είναι μία από τις χρονιές που δε θέλω να θυμάμαι. Η προετοιμασία είχε πάει πολύ καλά, στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό έβαλα και γκολ, αλλά δε συνεχίστηκε έτσι. Δε θέλω να τη θυμάμαι. Προχωράω και τη σβήνω".

Για τη μετακίνηση του στον Αστέρα Τρίπολης: "Έγινε μία περίοδο κατά την οποία στον ΠΑΟΚ δεν έπαιρνα καθόλου συμμετοχές και με τον προπονητή δεν τα πηγαίναμε καλά... Ενώ με τον κ. Δερμιτζάκη έπαιρνα συμμετοχές, ξαφνικά με τον κ. Χάβο δεν έπαιρνα, δεν ξέρω γιατί, ενώ στις προπονήσεις μου έλεγε ότι είμαι καλός, τελικά δεν έπαιρνα ευκαιρίες. Ώσπου χρησιμοποιήθηκα σε ένα παιχνίδι στις Σέρρες για 5'-10', αν θυμάμαι καλά, και μου είπε ότι δεν άρπαξα την ευκαιρία".

Για το αν συζήτησε με τον Χάβο τον παραγκωνισμό του: "Ναι, το συζήτησα. Μετά από μία εβδομάδα μιλήσαμε. Μου είπε ότι τα σέντερ φορ της ομάδας ήταν πέντε κι ότι ερχόμουν πέμπτος στη σειρά. Μου έβαλε τον Σαλπιγγίδη, τον Αθανασιάδη, τον Μουσλίμοβιτς, τον Φιλομένο και μετά ήμουν εγώ".

Για το γεγονός ότι δε σημείωσε ούτε ένα γκολ: "Με μισή ευκαιρία προσπαθούσα να βάλω γκολ. Περνούσαν και παιχνίδια που δε είχα ούτε μία ευκαιρία και αξιοσημείωτο είναι ότι έδωσα τρεις ασίστ. Με χρησιμοποιούσαν στην ουσία σαν τον παίκτη που τραβούσε τον αντίπαλο και δημιουργούσε χώρο σε άλλους για γκολ. Σε αυτό το κομμάτι δεν πιστεύω ότι είχε κανένας παράπονο από εμένα. Το σέντερ φορ όμως το παίρνεις για να σκοράρει. Αν πετύχαινα και ένα-δύο γκολ, θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος".

Για το αν τον προσέγγισε άλλη ομάδα: "Υπήρξαν κουβέντες και για άλλες ομάδες και από το εξωτερικό, συγκεκριμένα από τη Γερμανία, αλλά δεν προχώρησε για άλλους λόγους".

Για το πως του αισθάνεται ως επιθετικός που ο ΠΑΟΚ ψάχνει σέντερ φορ: "Η ομάδα είναι παραγωγική, αλλά δεν έχει ένα σέντερ φορ που να γράφει 15 γκολ τη χρονιά. Αυτό, όμως, δε σχετίζεται μόνο με το φορ, αλλά και με τον τρόπο που παίζει η ομάδα. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε, από εκεί και πέρα είναι δουλειά άλλων να κρίνουν και να γράφουν".

Για το αν έχει εκνευριστεί για κάτι που έχει γραφτεί, ώστε να ζητήσει το λόγο: "Τέτοιο πράγμα ποτέ. Όταν παρακολουθούσα τα πάντα, τσατιζόμουν, αλλά ποτέ δεν έφτασα σε αυτό το σημείο. Οι γονείς μου, όμως, έχουν εκνευριστεί πολλές φορές. Τον πατέρα μου εγώ τον σταματούσα να μην πάρει τηλέφωνο".

Για το αν είχε δηλώσει σε οπαδικό έντυπο, ότι δε θα πήγαινες ποτέ στον ΠΑΟΚ: "Δεν είχα κάνει ποτέ τέτοια δήλωση. Γενικά ποτέ δεν ήμουν οπαδός κάποιας ομάδας, ούτε υποστήριζα φανατικά κάποιον σύλλογο. Και το ότι πήγα στον Άρη, ήταν από "σπόντα". Ξεκίνησα από κάποια ακαδημία, όπου ήταν όνομα ο Ντίνος Κούης. Αντίστοιχα θα μπορούσε να ήταν ο Γιώργος Κούδας και να με είχε πάει στον ΠΑΟΚ".

Για το αν περιμένει να έρθει η μέρα που θα πανηγυρίσει ένα γκολ στη Θύρα 4: "Δεν είχα αποκλείσει ποτέ τίποτα. Είναι τόσο ωραίο το κλίμα μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, που πωρώνεσαι όποιος και να 'σαι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει παίκτης που παίζει την Τούμπα, ακόμα και αντίπαλος, και να μην ανατριχιάζει. Πόσο μάλλον όταν είσαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Κι εγώ τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω".

Για το αν θα ήθελε να συνδέσει το όνομά σου με αυτό το σύλλογο: "Εγώ θα ήθελα να δείξω αυτά που μπορώ στον ΠΑΟΚ, γιατί δεν έχω δείξει ούτε τα μισά. Να μπορέσω να παίξω, να με θυμούνται σαν ένα παίκτη ο οποίος άφησε το δικό στίγμα και όχι σαν κάποιον που πέρασε κι έφυγε".

Για το τι ονειρεύεται τη νέα σεζόν: "Αυτό που θέλω είναι να μείνω στην ομάδα, να παίξω και να κάνω μία καινούρια αρχή".

Για το ενδεχόμενο να μην το υπολογίζει ο Μπόλονι, αν πα διεκδίκηση τη θέση του ή θα φύγω δανεικός: "Θα τη διεκδικήσω. Δεν ξανακάνω ό, τι και πέρυσι. Αν δω στο πρόσωπό του ότι του αρέσω, δε θα φύγω. Θα καθίσω να διεκδικήσω τη θέση μου, γιατί δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η χρονιά. Εσύ πρέπει να είσαι εκεί και να δουλεύεις. Κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστείς και όταν χρειαστείς πρέπει να είσαι εκεί και να αρπάξεις την ευκαιρία".

Για το αν έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ: "Μίλησα με τον κ. Κωνσταντινίδη και αυτό που μου είπε είναι ότι ακόμα δεν έχουν δει όλο το ρόστερ με τον προπονητή. Ξεκινάμε πρώτη προπόνηση και βλέπουμε".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/thelw_na_kanw_mia_nea_arxh_me_ton_paok.1110705.html

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #637 on: June 21, 2011, 13:54:24 »
Εγώ τον θέλω γιατί είναι ωραίο αγόρι και μπορούμε να κάνουμε καινούριες οπαδούς αν παίζει έστω 1-2 λεπτά.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #638 on: June 21, 2011, 14:02:10 »
αντε δουλεψε ρε που βλεπεις το τερμα σα κουμποτρυπα, εχεις κ παραπονα κιολας...κ στον αστερα που εχανες τα αχαστα ο χαβος εφταιγε?

ευχαριστουμε παντως για το αχαστο που εχασες με φενερ, κ εκανες τη προκριση στη ρεβανς ηδονικη

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #639 on: June 21, 2011, 14:20:11 »
Ρε θανασάκη και γω θέλω να σπρώξω τη Μπελούτσι αλλά ....δε το βλέπω....
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...