http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/oi_alles_omades_prepei_na_mas_fovountai.495581.htmlΜε δηλώσεις του στον "Sport 103 fm", ο Θανάσης Παπάζογλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το νικητήριο γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, ενώ τόνισε ότι εάν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα, μπορεί να πετύχει πολλά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά όσα είπε:
Για την προσωπική του παρουσία: "Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί θέλω να πετύχω κι άλλα τέρματα. Σημείωσα ένα γκολ το οποίο χρειαζόμουν, αλλά πρέπει να βάλω κι άλλα, αφού αυτή είναι η δουλειά μου".
Για τη χαμένη ευκαιρία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε: "Το βράδυ μετά τον αγώνα ήταν δύσκολο για μένα, αλλά ως ένα βαθμό. Ένας επιθετικός βάζει και χάνει γκολ. Δείτε για παράδειγμα την ευκαιρία που έχασε ο Μήτρογλου κόντρα στον Ηρακλή. Είναι άδικο να κριθώ τόσο πολύ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απαιτητικός. Ήμουν πολύ στενοχωρημένος, περισσότερο γι' αυτά που θα άκουγα την επομένη. Για να επιβιώσεις σε αυτό το επίπεδο, όμως, θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ δυνατός και δόξα τω Θεώ έχω γερά νεύρα..."
Για το αν φέτος είναι χρονιά καθιέρωσης γι' αυτόν: "Το πιστεύω αυτό. Μέσα από τη δουλειά και τις προπονήσεις γίνομαι καλύτερος και βρίσκω τα πατήματά μου. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Μόνο ότι θα δουλέψω πολύ".
Για τις αλλαγές στον πάγκο του ΠΑΟΚ: "Είχαμε τη σφραγίδα του Σάντος. Σεβόμαστε τον Μπερέτα και κάθε προπονητή που έρχεται στην ομάδα. Είμαστε εδώ για να δουλεύουμε. Εφόσον η ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της, αυτό δείχνει ότι η κίνηση (σ.σ. έλευση Δερμιτζάκη) ήταν επιτυχημένη".
Για τους στόχους της ομάδας: "Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς χωριστά. Υπάρχει η Ευρώπη, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Κάθε θεσμός είναι ξεχωριστός. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά. Ο ΠΑΟΚ έχει στόφα μεγάλης ομάδας. Δεν πρέπει να φοβάται καμία ομάδα. Οι άλλες πρέπει να μας φοβούνται. Στην Ευρώπη παίξαμε με μεγαθήρια και σε τέσσερα ματς δεν ηττηθήκαμε".
Για τα ματς με τον Άγιαξ και τους αντιπάλους στη φάση των ομίλων: "Είχαμε ατυχία, αλλά κυρίως πληρώσαμε το επτάλεπτο στο οποίο είχαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες, έχουμε την πιο βατή κλήρωση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, θα τους παίξει όλους στα ίσια. Έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης, αν είμαστε αυτοί που είμαστε τώρα, σοβαροί και αν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας".
Για το αν η διακοπή βοηθάει την ομάδα να βελτιωθεί: "Υπάρχει χρόνος και η νίκη επί του Πανσερραϊκού είναι ό,τι καλύτερο, για να διορθωθούν κάποια πράγματα που πρέπει. Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Όπως λέει και ο προπονητής μας, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Είμαστε στην πρώτη θέση και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".
Για το αν χρωστάει ένα γκολ στην Ευρώπη: "Σίγουρα, όχι μόνο στην Ευρώπη...".
πολύ καλός ο παπάζογλου
τον βρίσκω πολύ λογικό
είναι εύκολο να κρίνουμε αλλα στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται συνέχισε έτσι φιλε