καλα φιλε τωρα εσυ απαντησες..
Ναι σου απάντησα πως άτομα σαν εσένα σπέρνουν τη διχόνοια λέγοντας πως "εσείς διώξατε τον Ζαγοράκη".
Ναι σου απάντησα πως το μπινελίκι που έχει φάει ο Μήτρογλου, ασχέτως για ποιους λόγους δεν το έχει φάει κανένας παίχτης του ΠΑΟΚ ποτέ. Είχε όμως το ταγάρι τ' αρχίδια να παλέψει και να καθιερωθεί.
Οι δημοσιογράφοι δεν βρίσκουν αφορμή στον κόσμο, ούτε πολύ περισσότερο στα στημένα τηλεφωνήματά τους. Βρίσκουν αφορμή σε αυτόν που τους ταΐζει.
Η Θεσσαλονίκη είναι μίζερη μόνο στο μυαλό όσων δεν τη ζούνε. Ο κάθε πικραμένος που έφυγε απ' το χωριό του κι ένιωσε υπεράνω, έμαθε το παραμύθι να μιλάει για χαλαρά και μιζέρια και να το παίζει πρωτευουσιάνος. Μη μπαίνεις σε αυτό το κλαμπ των πρωτευουσιάνων κρίνοντας μία πόλη που μέσα από τη "μιζέρια" της βγήκαν πολλά καλά αυτής της σκατοχώρας και μάλιστα χωρίς χρήμα των "δουλευταράδων". Ή αν δεν αλλάζεις άποψη, σεβάσου τουλάχιστον τα αδέρφια σου από δω πάνω. Αυτό σου ζητάω μόνο, να μη μας γυρνάς τα μυαλά με το κήρυγμα στους Θεσσαλονικείς.
Με ρωτάς αν κατάλαβα ενώ εσύ δεν κατάλαβες τίποτα. Δεν έγραψα πουθενά υπέρ του κραξίματος στον Παπάζογλου. Έγραψα μόνο κατά αυτών σαν εσένα που κατηγορούνε τους άλλους ότι διώξανε τον Ζαγοράκη.
Βαρέθηκα απόψεις που θαυμάζουν το γαύρο και τις μεθόδους του μαλακισμένου λαού τους, ενός παλιόπουστα κόσμου υπαλλήλων και δολοφόνων που τσιμπουκώνει το αφεντικό του κι απ' την άλλη οι ίδιες απόψεις να βρίσκουν συνέχεια λάθη στο λαό του ΠΑΟΚ και να μας κάνουν κήρυγμα που το φέρνουν από τη πρωτεύουσα στους βλάχους εδώ πάνω. Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να συγκριθούμε στην αντιμετώπισή του με τους γαύρους, ας συγκριθούμε με τον Εργοτέλη και πόσο πρέπει να στηρίξει τον Καρέλη. Άντε ρε...
Άντε παρατήστε μας με τους γαύρους και τους βάζελους και κλείστε επιτέλους το στόμα που τους θαυμάζετε τόσο πολύ, μπει καμιά μύγα. Άκου έχουν δικαίωμα να κράζουν επειδή θα είναι πρώτοι ενώ εμείς που είμαστε μικροί αγωνιστικά πρέπει να καταπίνουμε. ΠΑΟΚτσήδικη άποψη είναι τώρα αυτή;
αγωνιστικα ποσο μεγαλος εισαι ρε φιλε?
Τεράστιος! Όσο δεν μπορείς να φανταστείς
αλλα λογια να αγαπιομαστε φιλε μου..
εγω ειπα πρωτος οτι δεν μπορεις να συγκρινεις τι κανουν αυτοι κ τι εμεις κ οτι ο μητρογλου δεν ειναι ιδιο παραδειγμα..
εσυ αναφερεσαι σε αυτον κ θεωρεις οτι πρεπει να κανουμε κ εμεις το ιδιο επειδη αυτος ειχε κακαλα...
με το να λες οτι θαυμαζουμε το γαβρο προσπαθεις να κερδισεις τις εντυπωσεις...αλλα αυτη δεν ειναι η αληθεια γιατι δεν προκυπτει απο πουθενα..
οσο για το αν εφυγα απο την πολη η οχι κ θελω να φυγω αστο καλυτερα..αστο σου λεω...δεν εχεις ιδεα..
δεν γυρναω κανενος τα μυαλα..υπαρχει μιζερια σε αυτη την πολη που μερος της ειμαι κ εγω..το να διωχνω απο πανω μου την ευθυνη κ να θεωρω τον εαυτο μου καλυτερο απο τους κατω,δεν με κανει καλυτερο..αλλα με κραταει στασιμο..
βλαχο δεν ειπα κανεναν..κ δεν εβρισα κανεναν θεσσαλονικιο..εκει ζουσα κ θα ζησω..
δεν ειπα ποτε κανεναν να μην κανει κριτικη..κριτικη κανω κεγω..αλλα παικτη της ομαδας δεν εχει δικαιωμα να βριζει κανεις..κ να μας το παιζει κριτης των παντων επειδη πληρωνει..
τρεχα γυρευε εσυ τωρα γιατι ο γρηγοριαδης εγραψε το αρθρο για τον μουσλιμοβιτς και απο που πηρε αφορμη..δεν εχει καμια σημασια που τον βριζουν κ τον διωχνουν απο προχθες οι μισοι παοκτσηδες..
οσο για το ποιοι διωξαν τον ζαγορακη σιγουρα οχι τα επεισοδια στη σουρωτη αλλα σιγουρα οι καθημερινες επισκεψεις στο γραφειο του,τα καθημερινα παραπονα για το καθετι και πολλα πολλα αλλα..τον κουρασαν για αυτο δεν εγκατελειψε τον ΠΑΟΚ απλα εγκατελειψε τη θεση.. μπορει να μην ειχε τις αντοχες που περιμεναμε αλλα μας το ειχε πει..
κ δεν ειπα ποτε "εσεις τον διωξατε". δεν θα ημουν φυγοφοβικος να βγαλω τον εαυτο μου απεξω.
οταν ανελαβε ο βρυζας ολοι ειπαμε οτι πρεπει να αλλαξουμε νοοτροπια..αλλα τελικα γρηγορα ξεχναμε..
αφου ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος αγωνιστικα τοτε μαλλον μιλαμε για διαφορετικες ομαδες..αν θες μπορω να λαικιζω κεγω ως μεθαυριο κ να προσπερναω το προβλημα ...
το μονο ευκολο ειναι να ριχνεις τις ευθυνες οπουδηποτε αλλου..
τελοσπαντων αυτα,δεν θα συνεχισω..γιατι με αυτα που λες κανενα γατακι θα με θεωρεις, yes sir κ ετσι..κ δεν γινεται κουβεντα.. το πιο ευκολο ειναι να γινω ψευτομαγκας του πληκτρολογιου κ να αφοριζω(το τονιζω σε καμια περιπτωση δεν ειναι μπιχτη για σενα, ουτε για κανεναν αλλον που συμμετεχει στην κουβεντα)
το ζητημα ειναι να αγαπησουμε τους παικτες που φορανε το δικεφαλο ειτε ειναι του 1 ειτε του 10.οσο μεγαλωνουμε οικονομικα-αγωνιστικα τοσο θα ερχονται καλυτεροι..
τρελε4 κουβεντα να γινεται..donnot worry..αλλα εχω μια ερωτηση. τι καταλαβαινεις κ τι ικανοποιηση νιωθεις αποκαλωντας τον ετσι? ρωταω γιατι κεγω παλια μεχρι να καταλαβω το λαθος μου ετσι ημουν,εβριζα εβριζα κ ξαναεβριζα παικτες προπονητες κτλ..(ενω μοναδικος φταιχτης ηταν αλλος)κ ενιωθα τρελη ικανοποιηση λες κ επαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα ηταν..