Author Topic: Θανάσης Παπάζογλου  (Read 24963 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Θανάσης Παπάζογλου
« Reply #220 on: October 21, 2009, 13:38:19 »
α ρε μιζερη θεσσαλονικη..
τον αλλον ομως οι ολυμπιακοι τρελε δεν τον ελεγαν καδρονι ουτε τον εβριζαν στο γηπεδο οταν εκανε κακες εμφανισεις..
αντιθετα τον πιστευαν κ εκαναν υπομονη?
καταλαβες ποια ειναι η διαφορα μας?
Ρε φίλε συγγνώμη αλλά από το μυαλό σου τα βγάζεις; Οι γαύροι τον έχουν σκίσει και τον γιούχαραν από το ζέσταμα. Λίγο έκοψαν με το γκολ που έβαλε με το τυρί και μετά τον λοιδωρούσαν σε κάθε ευκαιρία. Πλάκα μας κάνεις; Αντί να πιπιλάς την καραμέλα με τη μίζερη Θεσσαλονίκη και να ανακαλύπτεις αθηναϊκά μοντέλα στήριξης πιτσιρικάδων και ώριμων οπαδών με συμπεριφορές υπόδειγμα, ξεκόλλα λίγο και δες και κανένα καλό στον αδερφό σου ΠΑΟΚτσή.

Άντε γιατί έχει κουράσει το θα διώξετε τον Βρύζα. Ποιοι ρε θα τον διώξουν; Ποιοι είστε εσείς οι καλοί που αυτοαναγορεύεστε σε υπαρασπιστές του ΠΑΟΚ και διαχωρίζετε το λαό σε σωστούς ή όχι; Δηλαδή εσύ θα τον κρατήσεις τον Βρύζα και θα τον διώξει ο άλλος που είπε τη γνώμη του;

Άντε σταματήστε το παραμύθι να πούμε. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μη μπορεί να μιλήσει ο άλλος και πετάγεται ο κάθε αυτόκλητος μπάτσος απόψεων να λέει εμείς κι εσείς. Άντε ξεκολλάτε και σεβαστείτε τον άλλον. Κανείς δεν αγαπάει περισσότερο από τον άλλον τον ΠΑΟΚ και κανείς δεν έχει τη συνταγή για το καλό του ΠΑΟΚ.

καλα φιλε τωρα εσυ απαντησες..
εσυ βριζεις εδω κ καιρο τους δημοσιογραφους που βγαζουν αχρηστους τους παικτες τις διοικησεις κ πολεμανε τον ΠΑΟΚ την ιδια στιγμη που σου φταινε ολα... απο που βρισκουν αφορμη?απο το συμπαν?οταν ο κθενας βγαινει κ λεει το μακρυ του κ το κοντο του..

η θεσσαλονικη ειναι πολυ μιζερη κ το καταλαβαινεις καλυτερα οταν εισαι μακρυα της κ βλεπεις κιολας ποιοι την εκπροσωπουν..
κ ξερεις γιατι?γιατι θελει να φερεται κ φερεται οπως η αθηνα αλλα δεν μπορει να καταλαβει οτι δεν εχει τις υποδομες για να το κανει κ υπολειπεται απο αυτην σχεδον σε ολα..

ο ολυμπιακος κ ο καθε ολυμπιακος που ειναι 30 χρονια πρωταθλητης εχει καθε δικαιωμα να βριζει τον παικτη του γιατι ξερει οτι στο τελος παλι πρωτος θα ειναι κ θα διωξει τον αχρηστο κ θα φερει καλυτερο.
στον ΠΑΟΚ ΠΟΥ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ  ΜΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ θα παει την ομαδα πισω και το 1 ευρω εχει τη σημασια του δεν δικαιουται κανενας οπαδος να μην στηριζει την οποιαδηποτε επενδυση..
καταλαβες? οταν φτασω κ εγω στο επιπεδο του γαβρου τοτε τα ΞΑΝΑΛΕΜΕ..

Οσο για τα πινελικια των γαβρων στον μητρογλου δεν τα ειδα στο πρωτο ματς που επαιξε ουτε στους πρωτους δυο μηνες..ο μητρογλου εκανε κακη εξωγηπεδικη ζωη για εναν χρονο κ ολα ξεκινησαν απο εκει κ το ξερεις..
ασε που ο μητρογλου τους ηρθε 3 φορες πιο ετοιμος..
μετα απο ενα χρονο αν δεν σου κανει να λες κ εσυ τα ιδια..

ακομα δεν τον ειδαμε εμεις γιαννη τον βαφτισαμε..κ ολα αυτα γιατι επαιζε στον αρη..

εδω αλλοι βριζουν τον μουσλιμοβιτς επειδη τραυματιζεται, λες κ το κανει επιτηδες,περιμενεις τπτ καλυτερο?

μαλλον δεν μαθαινουμε απο τα λαθη μας..κριμα..
« Last Edit: October 21, 2009, 14:05:00 by gagas »

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #221 on: October 21, 2009, 13:48:37 »
Αυτό με τα κυλικεία που σε μια πόλη 1,5 εκατομμυρίων βρέθηκε μια φυλλάδα που πουλάει 50 φύλλα να το γράψει , και εκφράζει την μιζέρια των ΠΑΟΚτσήδων γενικότερα δεν μπορώ να το καταλάβω..

κ δημοσιογραφοι σε ραδιοφωνα οταν μιλανε στον αερα με παοκτσηδες και αυτοι συμφωνουν..
η κοινη γνωμη δεν θελει πολυ για να αλλαξει..
κ μη μου λες δεν ακουω ραδιο..εσυ δεν ακους αλλα ολα τα 16χρονα ακουνε κ εκεινα ειναι το μελλον..

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #222 on: October 21, 2009, 14:05:04 »
κ περιμενε να γινει ο ΠΑΟΚ μεγαλη ομαδα..
αυτο τωρα τι σημαινει?αλλα κατα τ αλλα η θεσσαλονικη ειναι μιζερη ε?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #223 on: October 21, 2009, 14:20:12 »
αγωνιστικα ποσο μεγαλος εισαι ρε φιλε?

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #224 on: October 21, 2009, 15:09:50 »
Ναι σου απάντησα πως άτομα σαν εσένα σπέρνουν τη διχόνοια λέγοντας πως "εσείς διώξατε τον Ζαγοράκη".
Ναι σου απάντησα πως το μπινελίκι που έχει φάει ο Μήτρογλου, ασχέτως για ποιους λόγους δεν το έχει φάει κανένας παίχτης του ΠΑΟΚ ποτέ. Είχε όμως το ταγάρι τ' αρχίδια να παλέψει και να καθιερωθεί.

Οι δημοσιογράφοι δεν βρίσκουν αφορμή στον κόσμο, ούτε πολύ περισσότερο στα στημένα τηλεφωνήματά τους. Βρίσκουν αφορμή σε αυτόν που τους ταΐζει.

Η Θεσσαλονίκη είναι μίζερη μόνο στο μυαλό όσων δεν τη ζούνε. Ο κάθε πικραμένος που έφυγε απ' το χωριό του κι ένιωσε υπεράνω, έμαθε το παραμύθι να μιλάει για χαλαρά και μιζέρια και να το παίζει πρωτευουσιάνος. Μη μπαίνεις σε αυτό το κλαμπ των πρωτευουσιάνων κρίνοντας μία πόλη που μέσα από τη "μιζέρια" της βγήκαν πολλά καλά αυτής της σκατοχώρας και μάλιστα χωρίς χρήμα των "δουλευταράδων". Ή αν δεν αλλάζεις άποψη, σεβάσου τουλάχιστον τα αδέρφια σου από δω πάνω. Αυτό σου ζητάω μόνο, να μη μας γυρνάς τα μυαλά με το κήρυγμα στους Θεσσαλονικείς.

Με ρωτάς αν κατάλαβα ενώ εσύ δεν κατάλαβες τίποτα. Δεν έγραψα πουθενά υπέρ του κραξίματος στον Παπάζογλου. Έγραψα μόνο κατά αυτών σαν εσένα που κατηγορούνε τους άλλους ότι διώξανε τον Ζαγοράκη.

Βαρέθηκα απόψεις που θαυμάζουν το γαύρο και τις μεθόδους του μαλακισμένου λαού τους, ενός παλιόπουστα κόσμου υπαλλήλων και δολοφόνων που τσιμπουκώνει το αφεντικό του κι απ' την άλλη οι ίδιες απόψεις να βρίσκουν συνέχεια λάθη στο λαό του ΠΑΟΚ και να μας κάνουν κήρυγμα που το φέρνουν από τη πρωτεύουσα στους βλάχους εδώ πάνω. Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να συγκριθούμε στην αντιμετώπισή του με τους γαύρους, ας συγκριθούμε με τον Εργοτέλη και πόσο πρέπει να στηρίξει τον Καρέλη. Άντε ρε...

Άντε παρατήστε μας με τους γαύρους και τους βάζελους και κλείστε επιτέλους το στόμα που τους θαυμάζετε τόσο πολύ, μπει καμιά μύγα. Άκου έχουν δικαίωμα να κράζουν επειδή θα είναι πρώτοι ενώ εμείς που είμαστε μικροί αγωνιστικά πρέπει να καταπίνουμε. ΠΑΟΚτσήδικη άποψη είναι τώρα αυτή;

Τεράστιος! Όσο δεν μπορείς να φανταστείς
« Last Edit: October 21, 2009, 15:21:12 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

trelos4

• Guest
« Reply #225 on: October 21, 2009, 16:13:47 »
την αποψη μου ειπα και αμεσως ολοι πεσατε να με φατε.στηριζουμε την διοικηση και κανουμε καλοπιστη κριτικη.εκτος και αν εχουμε δικτατορια στην ομαδα μασ.σιγουρα στο γηπεδο δεν θα τον κραξω επειδη φοραει τον δικεφαλο στο στηθος,αλλα απο εδω μπορω να λεω την αποψη μου.οσο για τον μητρογλου και την στιρηξη που λετε μερικοι,ρωτηστε κανεναν γαυρο να διειτε τι στιρηξη ειχε.και ομως τους βουλωσε το στομα με τις εμφανισεισ του.
μετα τα οσα διαβασα εγω θα τον στηριξω τον παπαζογλου.την αλλη φορα που θα τον δω στο αρωμα η σε κανενα αλλο μαγαζι θα του χτηπησω φιλικα την πλατη,ος ενδειξη στιρηξης και σεβασμου.μεχρι τοτε ομως και μετα τα οσα εχουμε δει λεω οτι ειναι ενα ΚΑΔΡΟΝΙ και τιποτα παραπανω

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #226 on: October 21, 2009, 17:01:00 »
Ναι σου απάντησα πως άτομα σαν εσένα σπέρνουν τη διχόνοια λέγοντας πως "εσείς διώξατε τον Ζαγοράκη".
Ναι σου απάντησα πως το μπινελίκι που έχει φάει ο Μήτρογλου, ασχέτως για ποιους λόγους δεν το έχει φάει κανένας παίχτης του ΠΑΟΚ ποτέ. Είχε όμως το ταγάρι τ' αρχίδια να παλέψει και να καθιερωθεί.

Οι δημοσιογράφοι δεν βρίσκουν αφορμή στον κόσμο, ούτε πολύ περισσότερο στα στημένα τηλεφωνήματά τους. Βρίσκουν αφορμή σε αυτόν που τους ταΐζει.

Η Θεσσαλονίκη είναι μίζερη μόνο στο μυαλό όσων δεν τη ζούνε. Ο κάθε πικραμένος που έφυγε απ' το χωριό του κι ένιωσε υπεράνω, έμαθε το παραμύθι να μιλάει για χαλαρά και μιζέρια και να το παίζει πρωτευουσιάνος. Μη μπαίνεις σε αυτό το κλαμπ των πρωτευουσιάνων κρίνοντας μία πόλη που μέσα από τη "μιζέρια" της βγήκαν πολλά καλά αυτής της σκατοχώρας και μάλιστα χωρίς χρήμα των "δουλευταράδων". Ή αν δεν αλλάζεις άποψη, σεβάσου τουλάχιστον τα αδέρφια σου από δω πάνω. Αυτό σου ζητάω μόνο, να μη μας γυρνάς τα μυαλά με το κήρυγμα στους Θεσσαλονικείς.

Με ρωτάς αν κατάλαβα ενώ εσύ δεν κατάλαβες τίποτα. Δεν έγραψα πουθενά υπέρ του κραξίματος στον Παπάζογλου. Έγραψα μόνο κατά αυτών σαν εσένα που κατηγορούνε τους άλλους ότι διώξανε τον Ζαγοράκη.

Βαρέθηκα απόψεις που θαυμάζουν το γαύρο και τις μεθόδους του μαλακισμένου λαού τους, ενός παλιόπουστα κόσμου υπαλλήλων και δολοφόνων που τσιμπουκώνει το αφεντικό του κι απ' την άλλη οι ίδιες απόψεις να βρίσκουν συνέχεια λάθη στο λαό του ΠΑΟΚ και να μας κάνουν κήρυγμα που το φέρνουν από τη πρωτεύουσα στους βλάχους εδώ πάνω. Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να συγκριθούμε στην αντιμετώπισή του με τους γαύρους, ας συγκριθούμε με τον Εργοτέλη και πόσο πρέπει να στηρίξει τον Καρέλη. Άντε ρε...

Άντε παρατήστε μας με τους γαύρους και τους βάζελους και κλείστε επιτέλους το στόμα που τους θαυμάζετε τόσο πολύ, μπει καμιά μύγα. Άκου έχουν δικαίωμα να κράζουν επειδή θα είναι πρώτοι ενώ εμείς που είμαστε μικροί αγωνιστικά πρέπει να καταπίνουμε. ΠΑΟΚτσήδικη άποψη είναι τώρα αυτή;

Τεράστιος! Όσο δεν μπορείς να φανταστείς

αλλα λογια να αγαπιομαστε φιλε μου..
εγω ειπα πρωτος οτι δεν μπορεις να συγκρινεις τι κανουν αυτοι κ τι εμεις κ οτι ο μητρογλου δεν ειναι ιδιο παραδειγμα..
εσυ αναφερεσαι σε αυτον κ θεωρεις οτι πρεπει να κανουμε κ εμεις το ιδιο επειδη αυτος ειχε κακαλα...

με το να λες οτι θαυμαζουμε το γαβρο προσπαθεις να κερδισεις τις εντυπωσεις...αλλα αυτη δεν ειναι η αληθεια γιατι δεν προκυπτει απο πουθενα..

οσο για το αν εφυγα απο την πολη η οχι κ θελω να φυγω αστο καλυτερα..αστο σου λεω...δεν εχεις ιδεα..

δεν γυρναω κανενος τα μυαλα..υπαρχει  μιζερια σε αυτη την πολη που μερος της ειμαι κ εγω..το να διωχνω απο πανω μου την ευθυνη κ να θεωρω τον εαυτο μου καλυτερο απο τους κατω,δεν με κανει καλυτερο..αλλα με κραταει στασιμο..
βλαχο δεν ειπα κανεναν..κ δεν εβρισα κανεναν θεσσαλονικιο..εκει ζουσα κ θα ζησω..

δεν ειπα ποτε κανεναν να μην κανει κριτικη..κριτικη κανω κεγω..αλλα παικτη της ομαδας δεν εχει δικαιωμα να βριζει κανεις..κ να μας το παιζει κριτης των παντων επειδη πληρωνει..

τρεχα γυρευε εσυ τωρα γιατι ο γρηγοριαδης εγραψε το αρθρο για τον μουσλιμοβιτς και απο που πηρε αφορμη..δεν εχει καμια σημασια που τον βριζουν κ τον διωχνουν απο προχθες οι μισοι παοκτσηδες..

οσο για το ποιοι διωξαν τον ζαγορακη σιγουρα οχι τα επεισοδια στη σουρωτη αλλα σιγουρα οι καθημερινες επισκεψεις στο γραφειο του,τα καθημερινα παραπονα για το καθετι και πολλα πολλα αλλα..τον κουρασαν για αυτο δεν εγκατελειψε τον ΠΑΟΚ απλα εγκατελειψε τη θεση.. μπορει να μην ειχε τις αντοχες που περιμεναμε αλλα μας το ειχε πει..
κ  δεν ειπα ποτε "εσεις τον διωξατε". δεν θα ημουν φυγοφοβικος να βγαλω τον εαυτο μου απεξω.
οταν ανελαβε ο βρυζας ολοι ειπαμε οτι πρεπει να αλλαξουμε νοοτροπια..αλλα τελικα γρηγορα ξεχναμε..

αφου ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος αγωνιστικα τοτε μαλλον μιλαμε για διαφορετικες ομαδες..αν θες μπορω να λαικιζω κεγω ως μεθαυριο κ να προσπερναω το προβλημα ...
το μονο ευκολο ειναι να ριχνεις τις ευθυνες οπουδηποτε αλλου..

τελοσπαντων αυτα,δεν θα συνεχισω..γιατι με αυτα που λες κανενα γατακι θα με θεωρεις, yes sir κ ετσι..κ δεν γινεται κουβεντα.. το πιο ευκολο ειναι να γινω ψευτομαγκας του πληκτρολογιου κ να αφοριζω(το τονιζω σε καμια περιπτωση δεν ειναι μπιχτη για σενα, ουτε για κανεναν αλλον που συμμετεχει στην κουβεντα)

το ζητημα ειναι να αγαπησουμε τους παικτες που φορανε το δικεφαλο ειτε ειναι του 1 ειτε του 10.οσο μεγαλωνουμε οικονομικα-αγωνιστικα τοσο θα ερχονται καλυτεροι..

τρελε4 κουβεντα να γινεται..donnot worry..αλλα εχω μια ερωτηση. τι καταλαβαινεις κ τι ικανοποιηση νιωθεις αποκαλωντας τον ετσι? ρωταω γιατι κεγω παλια μεχρι να καταλαβω το λαθος μου ετσι ημουν,εβριζα εβριζα κ ξαναεβριζα παικτες προπονητες κτλ..(ενω μοναδικος φταιχτης ηταν αλλος)κ ενιωθα τρελη ικανοποιηση λες κ επαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα ηταν..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #227 on: October 21, 2009, 17:04:54 »
ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ!

ΟΥΤΕ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ αρη ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΜΕ ΤΟΣΟ!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #228 on: October 21, 2009, 17:36:18 »
Βασικα αυτο που διαβαζω αυτην την στιγμη, την αντιπαραθεση gaga kaiερη  paokcure δλδ, ειναι μια ρεαλιστιμη προσεγγιση 2 διαφορετικων νοοτροπιων.
Της ποδοσφαιρικης - ρεαλιστικης νοοτροπιας που ειναι φυσιολογικο νομιζουμε οτι θα βοηθησει τον ΠΑΟΚ και της οπαδικης - ιδεολογικης νοοτροπιας που φυσιολογικα νομιζουμε οτι δεν θα μας βγαλει πουθενα.
Εγω πιστευω στην πρωτη νοοτροπια γε νικα αλλα ο ΠΑΟΚ μας ειναι μια ομαδα παγκοσμιως μοναδικη, που τετοιες πραγματιστικες λογικες ποτε δεν την βοηθησαν.
Αν δεν βλεπαμε τα πραγματα με την δευτερη λογικη, τωρα φυσιολογικα θα αειχαμε ακομα καποιον Μπατατουδη η Γουμενο, αιωνια σκλαβωμενοι και καταδικασμενοι στην μετριοτητα μιας Γουεστ Χαμ η Αστον Βιλλα.
Δουλεια ετσι δεν γινεται ομως.

Καλυτερη λυση ενας συνδιασμος και προσπαθεια για ωριμανση του συνολου των οπαδων μας. Οπαδων ομως και οχι φιλαθλων. Γιατι η πρωτη νοοτροπια θα μας κανει φιλαθλους και τπτ περισσοτερο.

Οσον αφορα τον Παπαζογλοου, δηλωνω εντελως απογοητεηυμενος μαζι του, αλλα ακομα θελω να περιμενω. Μπορει να εχει να δωσει πολλα. Σκεφτειται τι λεγαμε για τον Μαλεζα προπερσυ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #229 on: October 21, 2009, 18:09:16 »
οσο για το ποιοι διωξαν τον ζαγορακη σιγουρα οχι τα επεισοδια στη σουρωτη αλλα σιγουρα οι καθημερινες επισκεψεις στο γραφειο του,τα καθημερινα παραπονα για το καθετι και πολλα πολλα αλλα..τον κουρασαν για αυτο δεν εγκατελειψε τον ΠΑΟΚ απλα εγκατελειψε τη θεση.. μπορει να μην ειχε τις αντοχες που περιμεναμε αλλα μας το ειχε πει..
Εσύ που ξέρεις ποιος έδιωξε τον Ζαγοράκη; Φιλαράκι σου είναι; Αυτά είναι τα άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε που μου λες χωρίς να με πιάνεις. Εγώ εδώ στέκομαι εξαρχής. Δεν έγραψα τίποτα απολύτως για τον Παπάζογλου από την αρχή. Μα τίποτα. Γι' αυτό το λόγο έπιασα κουβέντα μαζί σου

κ  δεν ειπα ποτε "εσεις τον διωξατε". δεν θα ημουν φυγοφοβικος να βγαλω τον εαυτο μου απεξω.
οταν ανελαβε ο βρυζας ολοι ειπαμε οτι πρεπει να αλλαξουμε νοοτροπια..αλλα τελικα γρηγορα ξεχναμε..
Ας απαντήσω με δικά σου λόγια
ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..αυτη η νοοτροπια εδιωξε τον ζαγορακη,παρτε το χαμπαρι..

Τέλος πάντων παλικάρι μου, ούτε τον μάγκα σε κάνω, ούτε σε είπα ότι αποκάλεσες βλάχους τους Θεσσαλονικείς, αντιθέτως σε παρακάλεσα να μη προκαλείς με τις απόψεις σου περί μιζέριας, γιατί τσιτώνουν τα νεύρα μου και τέλος εγώ δεν μπορώ να συνεννοηθώ με άτομα που πιστεύουν αυτά που πιστεύεις εσύ ούτε σε χίλια χρόνια. Αν θεωρείς τη Θεσσαλονίκη ανεπρόκοπη πόλη δικαίωμά σου. Αν θεωρείς τον ΠΑΟΚ ρεαλιστικά μικρή ομάδα επίσης είναι δικαίωμά σου. Έτσι σε καταλαβαίνω κιόλας που περιμένεις τον κάθε Σάντος και τον κάθε Παπάζογλου χωρίς άγχος να ωριμάσουν με τον καιρό και κάποτε θα έρθουν και οι επιτυχίες. Δίκιο έχεις βάσει της λογικής σου.

Βάσει της δικής μου όμως ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λες. Εγώ δεν το λέω για να λαϊκίσω. Σε ποιους άραγε να το κάνω και γιατί; Θα με ψηφίσουν ή με θεωρείς κομπλεξικό που αναζητά τα μπράβο; Έχω αποδείξει όμως εδώ και 5 χρόνια που γράφω εδώ μέσα, πως δεν γράφω ποτέ για να ακούσω μπράβο. Γράφω αυτό που νιώθω. Και αυτό που πιστεύω για τον ΠΑΟΚ μέσα μου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι πως είναι μεγαλύτερη ομάδα απ' όλες σ' αυτό το μπουρδελοκράτος. Και ποτέ στη ζωή μου δεν θα νιώσω όπως εσύ

οταν φτασω κ εγω στο επιπεδο του γαβρου τοτε τα ΞΑΝΑΛΕΜΕ..

κ περιμενε να γινει ο ΠΑΟΚ μεγαλη ομαδα..

αφου ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος αγωνιστικα τοτε μαλλον μιλαμε για διαφορετικες ομαδες..

Εγώ δεν θέλω να σε διορθώσω στο πως βλέπεις τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ αλλά κυρίως δεν το θέλω. Θέλω όμως να ζητησω από σένα και όσους άλλους σκέφτονται όπως εσύ να μην αγαπάς μόνο την ομάδα αλλά κυρίως τους συνοπαδούς σου. Γιατί στο κάτω κάτω αυτοί είναι η ομάδα και κανείς άλλος
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #230 on: October 21, 2009, 19:03:56 »
φιλε εχεις κοψει κουβεντες απο διαφορετικα θεματα κ διαφορετικα τοπικ κ νομιζεις οτι επιχειρηματολογεις..
τι να πω..να αρχισω να κοβω κ να ραβω για να σε πεισω?δεν εχω ορεξη..

ο ΠΑΟΚ αγωνιστικα τωρα μεγαλωνει κ χρειαζεται την αγαπη ολων μας..την αγνη συμπαρασταση..
ο γαβρος αγωνιστικα ειναι πιο μεγαλος για πολλους λογους.. τωρα οτι εγω ειμαι πιο μεγαλη ομαδα χαιρω πολυ αν ειχα κοκκαλη 20 χρονια ή σοβαρες διοικησεις θα ειχα παρει κ διηπειρωτικο.. το ξερω...αυτη ειναι η διαφορα μας..

δεν θαυμαζω κανεναν γαβρο κ βαζελο κ καμια μπαρτσελονα κ καμια αρσεναλ.απλα βλεπω τη σημαινει επαγγελματικη λειτουργια ομαδας.. κ ξερω οτι ολους αυτους μαζι θα τους ξεπερασω σε ολα αν εχω σοβαρη διοικηση μερικα χρονια..
κ μην κοιτας τι νιωθω εγω κ εσυ..γιατι στην τελικη εμεις ξερουμε.κοιτα τι νιωθει ο μεσος ελληνας κ ο μεσος ευρωπαιος. δεν ειναι ζηλεια να βλεπω τα καλα των αλλων,ζηλεια ειναι να θελω να γινω οτι κ οι αλλοι.
οπαδικα ειμαι ο καλυτερος στον κοσμο,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι η μεγαλυτερη ομαδα (αγωνιστικα κ οργανωτικα) στον κοσμο..
οπαδος ειμαι κ εγω οχι φιλαθλος..αλλα δεν εθελοτυφλω για να μην μεινω στασιμος..

στο τοπικ του μουσλιμοβιτς ακομα μιλας για δημοσιογραφους κ τους κατηγορεις οτι χαλανε τους παικτες..
δεν καταλαβαινεις μαλλον οτι το προβλημα ειμαστε εμεις που τους δινουμε τροφη κ σαλιαριζουμε μαζι τους..
γραφουν οτι θελουμε να ακουσουμε..γιατι τρωμε το τυρι..αν δεν το βλεπεις εσυ αυτο εγω το βλεπω..κ επηρεαζεται κοσμος δεν ερχεται στο γηπεδο,δεν ασχολειται,ξενερωνει.

αλλαξτε νοοτροπια ειπα, δεν ειπα οτι τον εδιωξε κανεις αλλος ουτε ειπα οτι εγω ειχα διαφορετικη νοοτροπια απο τους αλλους..αρα οτι βγαινω απεξω..κεγω μεσα σε αυτους ειμαι..κ επειδη απο την πρωτη μερα που εφυγε ο ζαγορακης εχεις επιδωθει σε εναν αγωνα δρομου να μας πεισεις οτι δεν φταιμε εμεις αλλα (αορατοι) εχθροι κ φιλοι εγω σε αυτο δεν συμφωνω..φταιμε κ εμεις..ακομα κ αν θελεις στο οτι δεν θωρακισαμε την ομαδα, γιατι εχουμε μεγαλο οπαδικο κινημα κ μπορουσαμε να το κανουμε..γιατι ημασταν δεν γαμεις,αυτος κ εκεινος δεν πειραζουν..κ ομως ολα λιγο λιγο πειραζουν.ολα.

οσο για τον ζαγορακη,προσωπικα μαζι του δεν μιλησα ποτε αλλα επετρεψε με να ξερω μερικα πραγματα παραπανω κ δεν θελω να επεκταθω σε αυτο..ηταν σκασμενος..

δεν μπορουμε να μιλαμε για ενοτητες κ αγαπες προς τον συνοπαδο οταν πρωτοι εμεις βριζουμε κ κρινουμε κακως αυτο που αγαπαμε..οταν παμε στο γηπεδο κ ακουμε τους μισους να βριζουν παικτες κ προπονητες..αυτη δεν ειναι ενοτητα να μαλωνουνε οπαδοι σε ολες τις θυρες για παικτες κ προπονητη. κ δεν μιλαω για εσενα..εσυ εξαλου ξηγηθηκες οτι αλλο βλεπεις ως προβλημα..

MetroStar

• Guest
« Reply #231 on: October 21, 2009, 22:42:35 »
Πολλούς εθελοντές δικηγόρους απέκτησε ο παπάζογλου. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι απαντήσεις στην κριτική μπορεί να δώσει μόνο ο ίδιος ο παίκτης αν και όποτε θέλει και αν και οπότε μπορέσει φυσικά. Όσα και να λέτε οι δικηγόροι στο βρόντο πάνε.

chiltsid

• Guest
« Reply #232 on: October 21, 2009, 23:33:57 »
αυτο που κανεις,κριτικη το ονομάζεις?

MetroStar

• Guest
« Reply #233 on: October 21, 2009, 23:47:12 »
Όχι.

northeagle_4

• Guest
« Reply #234 on: October 21, 2009, 23:51:11 »
εγω ρε μετρο αν πω οτι εισαι μαλακας (δεν λεω οτι εισαι) αποδειξε μου το αντιθετο ρε μαγκα.
  Φιλικα.

MetroStar

• Guest
« Reply #235 on: October 21, 2009, 23:53:40 »
Aν πω εγώ ότι είσαι μεγάλος μαλάκας εσύ πως θα αποδείξεις ότι δεν είσαι μεγάλος μαλάκας?  (δε λέω τίποτα φυσικά, υποθετικά μιλάμε)

Έτσι δε βγάζεις άκρη. Ο μόνος που μπορεί να αλλάξει την γνώμη του κόσμου είναι ο παίκτης. Αυτό εννοώ.

northeagle_4

• Guest
« Reply #236 on: October 22, 2009, 00:01:54 »
 Σε βαθος χρονου ολα φαινοντε αρκει να εχεις και το μυαλο και τα @@ να τα δεις και να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος.
  Προσωπικα δεν με ενδιαφερει καν η γνωμη της αστρολογιας για μενα.
Αλλα επειδη το ειπες ακομα και μαλακα να με θεωρεις σε μια συναντηση απο κοντα μπορει να αλλαξεις γνωμη.

MetroStar

• Guest
« Reply #237 on: October 22, 2009, 00:10:10 »
Δεν είπα ποτέ μαλάκα τον παπάζογλου και φυσικά θα παραδεχτώ το λάθος μου αν γίνει καλός παίχτης. Και τον έχω δει από κοντά μένει αρκετά κοντά στο σπίτι μου.

northeagle_4

• Guest
« Reply #238 on: October 22, 2009, 00:11:42 »
Ωραιος !!!

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #239 on: October 22, 2009, 00:24:20 »
Εγώ πάλι ρε μέτρο σε θεωρώ XXXXXXXXXXXXXXX και δεν το λέω υποθετικά, το λέω και το εννοώ.

« Last Edit: October 22, 2009, 01:40:16 by Capricorn »