Author Topic: Θανάσης Παπάζογλου  (Read 25008 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Θανάσης Παπάζογλου
« Reply #540 on: August 31, 2010, 14:27:36 »
εχουμε μεγαλο προβλημα με τα αυτονοητα σα λαος....
Ποιο είναι το αυτονόητο ρε φίλε; Ότι ένας άσχετος ήρθε σε μια ομάδα που κάνει το σκατό της παξιμάδι και αντί να δουλέψει με τον Γεωργίου ήθελε Σαβίνι, αντί να δουλέψει με τον Αποστολόπουλο ήθελε Μουν και αντί να δουλέψει με τον Κλάους ήθελε Χούτο και αντί να δουλέψει με τον Κούτσια ήθελε Κριστιάνο και αντί να δουλέψει γενικά ήθελε όλο και πιο πολλούς και μετά δεν τους έβαζε γιατί δεν του έκαναν αυτοί που του φέρνανε με 3 και 60;
Τρελά λεφτά πεταμένα σε παίχτες που δεν έπαιξαν ούτε 2 ενενηντάλεπτα στη σειρά

Και γαμώ τα αυτονόητα ρε φίλε. Άσε με να είμαι προβληματικός και κομπλεξικός. Sorry που χαλάω τη ζαχαρένια μερικών.

Επίσης φίλε Katz μπορεί να είναι ταλέντα, μπορεί και παλτά. Θα δείξει. Εγώ απλά συμφώνησα με τη Μαρία ότι σε όλο τον κόσμο, για να δεις έναν παίχτη τι ψάρια πιάνει τον βάζεις να παίξει. Δεν πουλάς παραμύθι ότι τον ετοιμάζεις όπως έκανες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το Ντέκο ως μύστης  :tikitaka:  και τον βάζεις 10 λεπτά σε κάθε ματς
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #541 on: August 31, 2010, 14:33:59 »
τα αυτονοητα φιλε ειναι οτι δημιουργησε ΟΜΑΔΑ που να μπορεις ΜΕΤΑ να προσθεσεις ταλαντουχους παιχτες...αλλα ξεχναμε που ειχαμε φτασει κ νομιζουμε οτι ειναι ευκολο αυτο που εγινε αγωνιστικα στην ομαδα μεσα σε 2 χρονια. μενουμε στο χεσιμο, οτι δε μας εκανε το 1-0, απο τη πρωτη χρονια ακομα που ειχες ακρα λακη παντελη και κονσεισαο, και σε καποιες αποτυχημενες επιλογες.

ο παπαζογλου δεν πηρε ευκαιριες περυσι?? του κατσε και επαιξε βασικος αν και ανετοιμος τοσα ματς.

στο γεωργιου και τον κλαους στηριζεται το επιχειρημα? να δουμε τωρα που εφυγε ο χεστης αν θα βρουν θεση στην ομαδα.
το κουτσια ο μπερετα δε τον εβαλε λεπτο στη προετοιμασια...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #542 on: August 31, 2010, 14:43:18 »
Κιουρ αδερφέ, συγγνώμη κιόλας, αλλά κούρασες. Τις είχε τις ευκαιρίες του πέρυσι και έδειξε καλά στοιχεία, όπως και το ότι δεν ήταν έτοιμος μετά από 1,5 χρόνο απραξίας. Φέτος είναι κι αυτός γρίφος.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #543 on: August 31, 2010, 14:53:47 »
dave για μένα το μόνο αυτονόητο είναι πως ο άνθρωπος αυτός έκανε τεράστια οικονομική και αγωνιστική ζημιά στον ΠΑΟΚ αλλά και σε θέματα νοοτροπίας και παντού. Χώρια τις προσβολές και τα ψέματα. Είμαστε στο λάθος topic και δεν το επεκτείνω να μη κουράζω τους mods, αλλά δεν υπάρχει επιχείρημα να μου αλλάξει γνώμη. Αντιθέτως έχω δεκάδες επιχειρήματα που δικαιολογούν απόλυτα τη γνώμη μου για τον τύπο. Στ' αρχίδια μου αν είναι μαλακίες. Με το δικό μου μυαλό είναι η μόνη αλήθεια. Φυσικά απόλυτο δικαίωμά σας να τα θεωρείτε αστεία, κόμπλεξ, εμπάθεια και ό,τι άλλο θέλετε.
Φίλε egoist συγγνώμη που κουράζω αλλά δεν πρόκειται να πάψω να γράφω όπως τα σκέφτομαι. Το πολύ πολύ να λες σε λίγο "α ο κιουρ γράφει, ποιος τον γαμάει αυτόν, πάμε παρακάτω"

Σάκη δούλευε ρε συνέχεια για να παίξεις μεγάλη μπάλα στον ΠΑΟΚ  :P

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #544 on: August 31, 2010, 14:55:35 »
Οποιος αξιζει παιζει..Τουλαχιστον τον σαντος δεν τον εχω για βλακα..Αμα ειχε παιχτη με ταλεντο θα τον εβαζε μεσα,ετσι πιστευω..
Δηλαδη αμα ειχαμε παπασταθοπουλο δεν θα τον εβαζε?
Απλα οι δικοι μας ειναι για τα πανυγυρια..Ο κλαους 1 χρονο στον πανσεραικο ηταν ανυπαρκτος,ο γεωργιου το ιδιο και περιμενουμε να παιξουν στον ΠΑΟΚ?

Ή ξερεις μπαλα ή δεν ξερεις..Και η αποψη μου για τον σακη ειναι οτι ειναι ενας τεραστιος αμπαλαρος..Και δεν αλλαζει με τιποτα..Αυτα..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #545 on: August 31, 2010, 15:00:39 »
Ο cure εχει δικιο σ'αυτο που λεει. Δε γινεται σε μια ομαδα που δε παιζει φραγκο σε 3 χρονια να μην εχεις ανεβασει στην ομαδα ουτε ενα πιτσιρικα και να μου κουβαλας σαβινιδες, τσιριλους, κριστιανους που συνολο κοστιζουν πανω απο ενα μυριο το χρονο και να εχουν 10 παιξει σε 10 παιχνιδια ολοι μαζι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #546 on: August 31, 2010, 15:03:39 »
το αποτελεσμα σκαικλαντ δειχνει οτι γινεται και παραγινεται, ντε και καλα να ανεβασουμε παιχτες, ενω δεν εχουμε ακομα ομαδα, νοοτροπια...και ειμαστε και πεπεισμενοι οτι αξιζαν να ανεβουν αλλα δε το κανε ο χεστης....καλα κρασια...

υ.γ ο σακης ειναι πουλεν

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #547 on: August 31, 2010, 15:49:03 »
γιατί, όλους αυτούς ο χέστης τους κουβάλησε;

chiltsid

• Guest
« Reply #548 on: August 31, 2010, 18:37:24 »
αντε ντε!οτι να ναι ειμαστε!
εφυγε ο σαντος,βγαζουν το κομπλεξ τους ολοι,φευγει ο βρυζας το ιδιο!
μονο ο ζαγοαρακης τρωει σταθερα το κραξιμο του! ;D

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #549 on: August 31, 2010, 19:04:09 »
και ειμαστε και πεπεισμενοι οτι αξιζαν να ανεβουν αλλα δε το κανε ο χεστης
Εγώ δεν είμαι πεπεισμένος για τίποτα, μη βάζεις λόγια στο στόμα μου (ή μάλλον λέξεις στο πληκτρολόγιό μου  ;D ). Για το μόνο που είμαι πεπεισμένος είναι πως ο μουν π.χ. έπαιξε καμιά 50 λεπτά σύνολο στη σεζόν και πήρε πάνω από κατοστάρικο ενώ αν είχες τον Αποστολόπουλο π.χ. να παίξει αυτά τα λεπτά σχεδόν τζάμπα και ίσως σου έβγαινε παιχταράς. Ίσως όχι και τον έδιωχνες. Δεν θα έχανες τίποτα αγωνιστικά. Αντί να παίζει ο κανένας Χούτος θα έπαιζε ο θέλεις να το πούμε κανένας ΟΚ, Αθανασιάδης. Απλά πλήρωσες την ανασφάλεια και το τεμπελιό του μύστη που ήθελε ετοιματζίδικα και να ξύνει τ' αρχίδια του, σε ομάδα που κάθε ευρώ το έβγαζε από το αίμα των οπαδών της. Και ήθελε και άλλες τρεις μεταγραφάρες και φέτος ο αχαρακτήριστος για να μείνει.  :tikitaka:

Για να μείνουμε στο πνεύμα του topic  ;D αν ο Σάκης έχει μία ευκαιρία να κάνει καριέρα, είναι τυχερός που έφυγε ο μπαγλαμάς. Αλλιώς θα τον έτρωγε η μαρμάγκα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #550 on: August 31, 2010, 19:10:44 »
Και ήθελε και άλλες τρεις μεταγραφάρες και φέτος ο αχαρακτήριστος για να μείνει.  :tikitaka:

ουτε και στο στομα του σαντος να βαζουμε λογια που δεν ειπε αδερφε cure...αυτός το μαντήλι μας το είχε κουνήσει από νωρίς...απλά επειδή υπήρχαν τότε κάποιες αντιδράσεις, τον έψησαν τον λίγο να αβαντάρει το κοντό στα καλά καθούμενα παε και δημοσιογράφοι...όπως δήλωσε πρόσφατα οτι το πήρε πάνω του και καλά...3 παικταράδες για να είμαστε ομαδάρα είπε με τα δικά του λογια,όχι για να μείνει...ποιος δεν θα ήθελε τον χασογκόλη στην ομάδα του κτλ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

apostolos

• Guest
« Reply #551 on: August 31, 2010, 19:12:45 »
Η απόλυτη παρανοια. Πέρυσι το τι είχε ακούσει ο φουκαράς ο Παπάζογλου εδώ μέσα στα λίγα mats που είχε παίξει (αναγκαστικά κιόλας) δεν λέγεται. Και δεν ήταν πολύ καλός γιατί απλά δεν ήταν έτοιμος. Τώρα φταίει ο Santos που δεν το έβαζε πέρυσι το παιδί. Αφού οποτε τον έβαζε τον ξεσκίζατε τον παίκτη ρε, θα μας τρελάνετε? Όπως μας βολεύει. Κι όσο για το θέμα με τον Santos εντάξει. Όπως είπε κι ο egoist cure έχει καταντήσει πλέον κουραστικό, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο αλλα νισάφι. Σε κάθε topic η ίδια ιστορία. Έλεος.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #552 on: August 31, 2010, 19:14:50 »
Ρε φιλε cure το θεμα ειναι να κανει καριερα ο σακης ή να νικαει ο ΠΑΟΚ?
Στα παπαρια μου ο σακης και ο καθε σακης,αμα δεν κανει μπουλο..Αμα περιμενω να μαθει κοντρολ και μπαλα στα 22 του χαιρετα μου τον πλατανο..
Φερνεις και παραδειγμα τον χουτο που δεν ξερεις αν τον εφερε ο σαντος ή ο βρυζας..Και στο κατω κατω γιατι δεν λες για τον λινο πχ..Θα προτιμουσες γεωργιου αντι για λίνο..Μαλλον ουτε ουεφα θα εβγαινες τοτε..
Και το ξαναλεω..Απλα τα πραγματα,ή ξερεις μπαλα ή δεν ξερεις
ΠΑΟΚ G4Α

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #553 on: August 31, 2010, 19:25:27 »
εχουμε μεγαλο προβλημα με τα αυτονοητα σα λαος....
Ποιο είναι το αυτονόητο ρε φίλε; Ότι ένας άσχετος ήρθε σε μια ομάδα που κάνει το σκατό της παξιμάδι και αντί να δουλέψει με τον Γεωργίου ήθελε Σαβίνι, αντί να δουλέψει με τον Αποστολόπουλο ήθελε Μουν και αντί να δουλέψει με τον Κλάους ήθελε Χούτο και αντί να δουλέψει με τον Κούτσια ήθελε Κριστιάνο και αντί να δουλέψει γενικά ήθελε όλο και πιο πολλούς και μετά δεν τους έβαζε γιατί δεν του έκαναν αυτοί που του φέρνανε με 3 και 60;
Τρελά λεφτά πεταμένα σε παίχτες που δεν έπαιξαν ούτε 2 ενενηντάλεπτα στη σειρά
κιουρ εχεις εκστασιαστει με τον σαντος.. δεν διαλεξε κανεναν παικτη απο αυτους που λες ηταν ολοι επιλογες ζηση και ο κριστιανο καθαρα κονσεισαο

αν και ειμαστε στο τοπικ του παπαζογλου να σου γραψω οτι για μενα οποιος δεν βλεπει ο σαντος προσφερε στον ΠΑΟΚ,  οτι εκανε δουλεια και τον εκανε ομαδα ειναι ασχετος απο μπαλα.. κραξτε με οσο θελετε τωρα XXXXX

έλεος ρε σύ...
ρε καπρι εβρισα; εδω αλλοι γραφουν ζωα, προβατα κτλ και δεν τα σβηνετε και αυτο βρηκες να σβησεις;
« Last Edit: August 31, 2010, 19:35:03 by blue_eyes »

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #554 on: August 31, 2010, 19:40:02 »
Γιατί να σε κράξω ρε blue; Επειδή με λες άσχετο από μπάλα; Μπορεί να είσαι εσύ ο άσχετος, μπορεί να μην είσαι και να έχεις δίκιο για τον χέστη, αλλά για μένα δεν πρόκειται να βρεις ούτε ένα επιχείρημα υπέρ του. Ο πορτογάλος Τεννές δούλεψε σε μία ομάδα με τέλειες συνθήκες και χωρίς πίεση, με κάθε επιθυμία του να γίνεται πραγματικότητα και αφού την έριξε από το 3 στο μηδέν επίτηδες, μετά από 3 χρόνια την έφτασε στο 7. Και κάτι τύποι εκστασιάζονται με τον ανύπαρκτο, ενώ η αλήθεια ίσως είναι πως η ομάδα είχε περιθώρια για το 8 το 9 ή το 10.
Εγώ δεν είπα ότι διάλεγε και παίχτες, αυτό μας έλειπε, αλλά ότι ζητούσε διαρκώς παίχτες γιατί ήταν εκτός από χέστης και τεμπέλης.

Και μη ξεχνιόμαστε, όποιος νομίζει ότι ο Σάκης θα είχε έστω και 1% ευκαιρία να παίξει με τον τέως, έχει δημιουργήσει μία πολύ ωραία εικονική πραγματικότητα για τον μύστη. Ωραία μεν, εικονική δε.

Απλά ρε φίλε ένα πράγμα. Παπαγαλάκια δικά μου δεν γίνεται να έχω γιατί είμαι απλά ο κανένας. Χώρια που όλοι πριν ανεξαιρέτως με κράξανε που τους έχω πρήξει τ' αρχίδια. Μη δημιουργείς εντυπώσεις γιατί είσαι παλιός εδω μέσα και ξέρεις πως ούτε γραμμές υπάρχουν, ούτε παπαγαλάκια. Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του. Το δικό του όμως.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #555 on: August 31, 2010, 19:50:29 »
κιουρ μαλλον εχεις δικιο δεν μπορω να σε πεισω.. πορτογαλος τεννες ενας ανθρωπος που τον αποκαλουν δασκαλο στην πορτογαλια μια χωρα πολυ μπροστα ποδοσφαρικα απο εμας, εχει δουλεψει σε τοπ κλαμπ και παει λεγοντας.. εχεις εμπαθεια προς αυτον και δεν αλλαζει με τιποτα οπως και το γεγονος οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους προπονητες που περασε απο τον ΠΑΟΚ

αν και παλι οφ-τοπικ ακριβως επειδη ειμαι παλιος εδω ξερω πολυ καλα οτι υπαρχουν γραμμες, κλικες, παρεες και προβατοπαπαγαλακια που οταν γραψουν κατι μερικοι αρχι-ΠΑΟΚτηδες εδω μεσα ακολουθουν τα γνωστα γλυψιματα, γιες μαστερ, εισαι απιθανος κτλ
σορυ αν παραξηγηθουν μερικοι αλλα ειναι κατι που ολοι το ξερουμε και δεν το λεει κανενας

τελος σορυ για το οφτοπικ αλλα δεν εισαι ο κανενας ολοι σεβαστοι εδω μεσα ειστε, κοντραριζομαστε συχνα ολοι με ολους αλλα τουλαχιστον να κραταμε ενα επιπεδο οπως εκανες πριν και μου αρεσε

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #556 on: August 31, 2010, 19:52:54 »
Ρε σύ blue αφού ξέρεις κ καταλαβαίνεις ότι αυτό που έγραψες είναι ευθέως προσβλητικό κ για τον κιούρ και για άλλους εδώ μέσα, γιατί θές να βγείς κ από πάνω....?

ώρες ώρες δεν σας καταλαβαίνω καθόλου.....

Υ.Γ : αν έχεις παραπονό από μένα ή κάποιον άλλονα μοντ για πλημμελές moderating υπάρχει κατάλληλο τόπικ όπως κ το κουμπάκι "αναφορά στον συντονιστή"

Υ.Γ 2 : Τόπικ για τον πρώην προπονητή υπάρχει , αν δεν κάνω λάθος..

Υ.Γ 3: O,τιδήποτε άλλο εκτός του θέματος μόνο με πμ γιατί αλλιώς θα σβήνεται
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
« Reply #557 on: August 31, 2010, 20:29:26 »
Η απόλυτη παρανοια. Πέρυσι το τι είχε ακούσει ο φουκαράς ο Παπάζογλου εδώ μέσα στα λίγα mats που είχε παίξει (αναγκαστικά κιόλας) δεν λέγεται. Και δεν ήταν πολύ καλός γιατί απλά δεν ήταν έτοιμος. Τώρα φταίει ο Santos που δεν το έβαζε πέρυσι το παιδί. Αφού οποτε τον έβαζε τον ξεσκίζατε τον παίκτη ρε, θα μας τρελάνετε? Όπως μας βολεύει. Κι όσο για το θέμα με τον Santos εντάξει. Όπως είπε κι ο egoist cure έχει καταντήσει πλέον κουραστικό, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο αλλα νισάφι. Σε κάθε topic η ίδια ιστορία. Έλεος.

Ποιοι τον ξέσκιζαν? για πες! Βλέπω σε αυτό το φόρουμ αρκετοί έχουν την τάση να διαλέξουν στρατόπεδο
working class hero

apostolos

• Guest
« Reply #558 on: August 31, 2010, 20:33:14 »
Μέσα στο topic είσαι, ψάξε στις σελίδες πιο πίσω να δεις τι έχει γραφτεί κατά καιρούς και ειδικά πέρσι. Δεν υπάρχει κανένα στρατόπεδο. Το ξέσκισμα στους μικρούς έπεφτε ανέκαθεν και με μεγάλη ευκολία από τους πάντες σχεδόν.

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
« Reply #559 on: August 31, 2010, 20:49:19 »
Έτσι έχει γίνει για ΟΛΟΥΣ τους παίχτες μας πλην βιερινια , απανωτές κολοτουμπες απο διάφορους (μια βόλτα απο τα τοπικ ιβιτσ γκαρσια μουσλιμοβιτσ θα μας πείσει όλους),Δεν είναι υποχρεωτικά για τον Θανάση
working class hero