Γιατί να σε κράξω ρε blue; Επειδή με λες άσχετο από μπάλα; Μπορεί να είσαι εσύ ο άσχετος, μπορεί να μην είσαι και να έχεις δίκιο για τον χέστη, αλλά για μένα δεν πρόκειται να βρεις ούτε ένα επιχείρημα υπέρ του. Ο πορτογάλος Τεννές δούλεψε σε μία ομάδα με τέλειες συνθήκες και χωρίς πίεση, με κάθε επιθυμία του να γίνεται πραγματικότητα και αφού την έριξε από το 3 στο μηδέν επίτηδες, μετά από 3 χρόνια την έφτασε στο 7. Και κάτι τύποι εκστασιάζονται με τον ανύπαρκτο, ενώ η αλήθεια ίσως είναι πως η ομάδα είχε περιθώρια για το 8 το 9 ή το 10.
Εγώ δεν είπα ότι διάλεγε και παίχτες, αυτό μας έλειπε, αλλά ότι ζητούσε διαρκώς παίχτες γιατί ήταν εκτός από χέστης και τεμπέλης.
Και μη ξεχνιόμαστε, όποιος νομίζει ότι ο Σάκης θα είχε έστω και 1% ευκαιρία να παίξει με τον τέως, έχει δημιουργήσει μία πολύ ωραία εικονική πραγματικότητα για τον μύστη. Ωραία μεν, εικονική δε.
Απλά ρε φίλε ένα πράγμα. Παπαγαλάκια δικά μου δεν γίνεται να έχω γιατί είμαι απλά ο κανένας. Χώρια που όλοι πριν ανεξαιρέτως με κράξανε που τους έχω πρήξει τ' αρχίδια. Μη δημιουργείς εντυπώσεις γιατί είσαι παλιός εδω μέσα και ξέρεις πως ούτε γραμμές υπάρχουν, ούτε παπαγαλάκια. Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του. Το δικό του όμως.