εγω δεν μπορω να καταλαβω απο που κι ως που υπαρχει αισιοδοξια για τον συγκεκριμενο παικτη....
δηλαδη περα απο το παιχνιδι του αρη πριν 3 χρονια με τον αστερα εχει δειξει οτιδηποτε αλλο;;;
μου φαινεται απιστευτο πως απεκτησε ενας παικτης απο 1 και μονο παιχνιδι τοσο φημη....αυτα μονο στην ελλαδα νομιζω πως γινοντε....
δηλαδη ο μητρογλου του γαυρου με τη λογικη αυτη ειναι ο νεος φαν μπαστεν.....το παλικαρι τουλαχιστον εχει κανει και 5 καλα ματς στη καρριερα του και ειναι και αυτος πιτσιρικας....
ε αυτή είναι η διαφορά ρε φίλε του παπάζογλου με τον μήτρογλου. Ο Παπάζογλου έπαιξε στην Α΄ εθνική βασικός ένα παιχνίδι στο οποίο μάλιστα τραυματίστηκε και βγήκε έξω στο ημίωρο. Τον επόμενο χρόνο ο σκορδοντογιατρός, επειδή δεν υπέγραφε με το έτσι θέλω του έκοψε την μπάλα όπως παραδέχτηκε και ο νυν προπονητής του ρούλη. Φέτος ξεκίνησε έκανε προετοιμασία και υπολογίζεται κανονικά, και παίζει έστω αυτά τα 20λεπτα μεχρι προχθές που ελείψη άλλου σεντερφόρ ξεκίνησε βασικός σεντερφόρ ο παπάζογλου που έχει 2-3 συμμετοχές στην Ά Εθνική. Ο μήτρογλου αυτά τα δύο χρόνια που βολέδερνε ο θανασάκης έπαιζε, έπαιρνε συμμετοχές και μάλιστα και αυτός στην αρχή δεν την έβαζε μέσα με τίποτα. Για μένα χτες φάνηκε ότι ο Παπάζογλου μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ αρκεί να του δείξουμε εμπιστοσύνη, χτες έπαιζε μόνος του στην κορυφή και είχε αντίπαλα σέντερ μπακ τονκατσιαμπή των 400+ συμμετοχών στην Ά εθνική και τον Λέκι με καριέρα σε πριμέρα ντιβιζιόν και ρίβερ πλέιτ. Αν εσείς περιμένατε κάτι περισσότερο νομίζω έχετε μαύρα μεσάνυχτα από μπάλα. Αρκετοί έχουμε μείνει στο ποδόσφαιρό όπως ήταν πριν 30 χρόνια που έπαιρνε τον παίκτη ο παντελάκης από ερασιτεχνικό σωματείο τον πέταγε μέσα ο προπονητής και επειδή ήταν ταλαντούχος έπαιζε κατευθείαν. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και αν δεν έχεις την υποδομή σε δύναμη και φυσική κατάσταση δεν μπορείς να αντέξεις πάνω από 20 λεπτά σε ένα παιχνίδι μεταξύ ομάδων Α΄ εθνικής. Το γκόλ το χάνει νομίζω και λόγω κούρασης, αφού από το 50ο λεπτό όταν δεν τσουλάει η μπάλα κάνει διατάσεις και πιάνει τον δικέφαλό του, εγώ μέχρι να βγεί τον είδα να το κάνει αυτό τουλάχιστον 3-4 φορές. Κατά την γνώμη για να μην έχουμε έχουμε νέες περιπτώσεις οικοδόμου,ηλιάδη, φερνάντεζ μπαλάφα που μείνανε ταλέντα, θα πρέπει κατά την γνώμη μου να γίνει ακριβώς το αντίθετο με τους προαναφερθέντες ταλαντούχους παίκτες, δηλαδή να μην περιμένει ο ΠΑΟΚ από αυτούς να τον πάρουν στις πλάτες τους και να τον οδηγήσουν εκεί που θέλουμε όλοι, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι η πορεία των πρώην ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μας, αφού παίξανε ενδεκαδάτοι μόλις 'ήρθαν στον ΠΑΟΚ τώρα, ο ένας βολοδέρνει μεταξύ κερκίδα και πάγκου στον λαγό, ο άλλος δεν μπορεί να βρει θέση ούτε στην αποστολή του ηρακλάκου και ο τρίτος είναι 4ος τερματοφύλακας της μπόχουμ.Βλέπω εδώ πολλούς βρίζουν τον παίκτη επειδή δεν έβαλε το γκόλ,επειδή δεν πήρε παραμάζωμα τα αντίπαλα σέντερ μπάκ και να καρφωσει τον τερματοφύλακα της γριάς. Θα πρέπει να στηριχτούν από τον ΠΑΟΚ και όχι ο ΠΑΟΚ να στηρίζει την επίτευξη των στόχων τους από αυτούς.