Author Topic: Θανάσης Παπάζογλου  (Read 25568 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Απ: Θανάσης Παπάζογλου
« Reply #140 on: October 06, 2009, 23:00:16 »
σωπα ρε, επειδη δεν συμφωνουμε με εσενα ειναι για πολλα σβησιματα? ετσι σ' ειπαν εσενα? Ας σε εβριζε εσενα ο παπαζογλου τη δικια σου τη μανα στο καραβι επειδη εισαι ΠΑΟΚ κ ελα να με πεις υστερα...
Αλλα ξεχασα, ο ΠΑΟΚ ειναι ιδρυμα αποκαταστασης και οχι ομαδα. ειχε να παικει ενα χρονο μπαλα κ τον πηραμε εμεις να τον κανουμε αποκτασταση.
και σημερα αν το ματς ηταν 0-0 η 0-1 αλλα θα λεγατε καποιοι.
scripta manent, εδω θα ειμαστε. ειδικα για την "τεραστια" ποδοσφαιρικη του αξια.
Έλα μωρε , επειδή δε σου έκατσε το διπλο που το έβλεπες απο εδω μέχρι την Ουγκάντα μην κάνεις έτσι....
Το θέμα μας δεν είναι αν συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί μου , το θέμα είναι αυτά που γράφεις.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #141 on: October 06, 2009, 23:00:56 »
εγω δεν μπορω να καταλαβω απο που κι ως που υπαρχει αισιοδοξια για τον συγκεκριμενο παικτη....

δηλαδη περα απο το παιχνιδι του αρη πριν 3 χρονια με τον αστερα εχει δειξει οτιδηποτε αλλο;;;

μου φαινεται απιστευτο πως απεκτησε ενας παικτης απο 1 και μονο παιχνιδι τοσο φημη....αυτα μονο στην ελλαδα νομιζω πως γινοντε....

δηλαδη ο μητρογλου του γαυρου  με τη λογικη αυτη ειναι ο νεος φαν μπαστεν.....το παλικαρι τουλαχιστον εχει κανει και 5 καλα ματς στη καρριερα του και ειναι και αυτος πιτσιρικας....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Lydia_4

• Guest
« Reply #142 on: October 06, 2009, 23:14:06 »
Εδω μεσα γνωμες διαφορετικες δε μπορουν να υπαρχουν? τι καθεστε και πιανεστε, ο καθε ενας εχει τι γνωμη του δεν ειναι αναγκη να συμφωνειτε, χαλαρωστε λιγο.Και μενα προσωπικα ο παπαζογλου ως τωρα δε μου χει αρεσει αλλα ειναι ακομα νωρις να κρινω αν αξιζει να παιζει η οχι στην ομαδα.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #143 on: October 06, 2009, 23:14:54 »
πεστα ρε lydia.... ;) ;) ;)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #144 on: October 07, 2009, 00:48:23 »
εγω δεν μπορω να καταλαβω απο που κι ως που υπαρχει αισιοδοξια για τον συγκεκριμενο παικτη....

δηλαδη περα απο το παιχνιδι του αρη πριν 3 χρονια με τον αστερα εχει δειξει οτιδηποτε αλλο;;;

μου φαινεται απιστευτο πως απεκτησε ενας παικτης απο 1 και μονο παιχνιδι τοσο φημη....αυτα μονο στην ελλαδα νομιζω πως γινοντε....

δηλαδη ο μητρογλου του γαυρου  με τη λογικη αυτη ειναι ο νεος φαν μπαστεν.....το παλικαρι τουλαχιστον εχει κανει και 5 καλα ματς στη καρριερα του και ειναι και αυτος πιτσιρικας....

ε αυτή είναι η διαφορά ρε φίλε του παπάζογλου με τον μήτρογλου. Ο Παπάζογλου έπαιξε στην Α΄ εθνική βασικός ένα παιχνίδι στο οποίο μάλιστα τραυματίστηκε και βγήκε έξω στο ημίωρο. Τον επόμενο χρόνο ο σκορδοντογιατρός, επειδή δεν υπέγραφε με το έτσι θέλω του έκοψε την μπάλα όπως παραδέχτηκε και ο νυν προπονητής του ρούλη. Φέτος ξεκίνησε έκανε προετοιμασία και υπολογίζεται κανονικά, και παίζει έστω αυτά τα 20λεπτα μεχρι προχθές που ελείψη άλλου σεντερφόρ ξεκίνησε βασικός σεντερφόρ ο παπάζογλου που έχει 2-3 συμμετοχές στην Ά Εθνική. Ο μήτρογλου αυτά τα δύο χρόνια που βολέδερνε ο θανασάκης έπαιζε, έπαιρνε συμμετοχές και μάλιστα και αυτός στην αρχή δεν την έβαζε μέσα με τίποτα. Για μένα χτες φάνηκε ότι ο Παπάζογλου μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ αρκεί να του δείξουμε εμπιστοσύνη, χτες έπαιζε μόνος του στην κορυφή και είχε αντίπαλα σέντερ μπακ τονκατσιαμπή των 400+ συμμετοχών στην Ά  εθνική και τον Λέκι με καριέρα σε πριμέρα ντιβιζιόν και ρίβερ πλέιτ. Αν εσείς περιμένατε κάτι περισσότερο νομίζω έχετε μαύρα μεσάνυχτα από μπάλα. Αρκετοί έχουμε μείνει στο ποδόσφαιρό όπως ήταν πριν 30 χρόνια που έπαιρνε τον παίκτη ο παντελάκης από ερασιτεχνικό σωματείο τον πέταγε μέσα ο προπονητής και επειδή ήταν ταλαντούχος έπαιζε κατευθείαν. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και αν δεν έχεις την υποδομή σε δύναμη και φυσική κατάσταση δεν μπορείς να αντέξεις πάνω από 20 λεπτά σε ένα παιχνίδι μεταξύ ομάδων Α΄ εθνικής. Το γκόλ το χάνει νομίζω και λόγω κούρασης, αφού από το 50ο λεπτό όταν δεν τσουλάει η μπάλα κάνει διατάσεις και πιάνει τον δικέφαλό του, εγώ μέχρι να βγεί τον είδα να το κάνει αυτό τουλάχιστον 3-4 φορές. Κατά την γνώμη για να μην έχουμε έχουμε νέες περιπτώσεις οικοδόμου,ηλιάδη, φερνάντεζ μπαλάφα που μείνανε ταλέντα, θα πρέπει κατά την γνώμη μου να γίνει ακριβώς το αντίθετο με τους προαναφερθέντες ταλαντούχους παίκτες, δηλαδή να μην περιμένει ο ΠΑΟΚ από αυτούς να τον πάρουν στις πλάτες τους και να τον οδηγήσουν εκεί που θέλουμε όλοι, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι η πορεία των πρώην ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μας, αφού παίξανε ενδεκαδάτοι μόλις 'ήρθαν στον ΠΑΟΚ τώρα, ο ένας βολοδέρνει μεταξύ κερκίδα και πάγκου στον λαγό, ο άλλος δεν μπορεί να βρει θέση ούτε στην αποστολή του ηρακλάκου και ο τρίτος είναι 4ος τερματοφύλακας της μπόχουμ.Βλέπω εδώ πολλούς βρίζουν τον παίκτη επειδή δεν έβαλε το γκόλ,επειδή δεν πήρε παραμάζωμα τα αντίπαλα σέντερ μπάκ και να καρφωσει τον τερματοφύλακα της γριάς. Θα πρέπει να στηριχτούν από τον ΠΑΟΚ και όχι ο ΠΑΟΚ να στηρίζει την επίτευξη των στόχων τους από αυτούς. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

apostolos

• Guest
« Reply #145 on: October 07, 2009, 08:01:52 »
Τραγικά επιεικώς πολλά post που έχουν σκάσει σε αυτό εδώ το topic... Παιδιά έχετε το νου σας παρατηρείται επικίνδυνη βουτιά του επιπεδου του forum, είχαμε πιάσει σε κάποια φάση ένα πολύ καλο επίπεδο και βλέπω ότι έχουμε πέσει αρκετά, όχι μονο σε αυτό το topic δυστυχώς... Πιο πολύ η άναρθρη κραυγή επικρατεί και η απόλυτη άποψη παρα τα ωραία post... Kρίμα είναι...

shaman4

• Guest
« Reply #146 on: October 07, 2009, 10:58:14 »

+1

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #147 on: October 07, 2009, 13:26:27 »
Αν Μαρια ισχυουν αυτα που γραφεις, για αυτα που συνεβησαν στο καραβι (που δεν εχω λογους να σε αμφισβητώ) τοτε δεν χρειαζεται να τσατιζεσαι. Δεν θα κανει καριερα και θα παει για β,γ εθνικη χανοντας χρηματα και βιοπορισμο. Και το βασικοτερο ειναι οτι ειναι τοσο τραγικη η ζωη ποδοσφαιριστη στο σκουληκι που ακομα και βαμμενοι ερχονται στον ΠΑΟΚ μπας και κανουν καριερα. Αν παλι εχει αλλαξει μυαλα και θελει και μπορει να προσφερει ειδου η ροδος ειδου και το πηδημα.Ο ΠΑΟΚ παντως αλλα και ο ιδιος εχει να επωφεληθει μονο αν αποδωσει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

MetroStar

• Guest
« Reply #148 on: October 15, 2009, 02:07:17 »
Δεν κάνει ο Θανασάκης για τον ΠΑΟΚ, δεν χρειάζεται ούτε επιστήμονας να είσαι ούτε σκάουτερ της Μπάρτσα για να το καταλάβεις. Το παλικάρι βγάζει μάτια με τα χάλια του. Άμα γίνει αυτός μεγάλος παίχτης θα κόψω την πούτσα μου. Το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι. Άνθωπος αγράμματος ξύλο απελέκητο...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #149 on: October 15, 2009, 03:24:49 »
μεγαλη μπουκια φαε
μεγαλο λογο μην πεις

γιατι θα σε περιμενουν με τα μαχαιρια!
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

ive4

• Guest
« Reply #150 on: October 15, 2009, 10:55:21 »
Δεν κάνει ο Θανασάκης για τον ΠΑΟΚ, δεν χρειάζεται ούτε επιστήμονας να είσαι ούτε σκάουτερ της Μπάρτσα για να το καταλάβεις. Το παλικάρι βγάζει μάτια με τα χάλια του. Άμα γίνει αυτός μεγάλος παίχτης θα κόψω την πούτσα μου. Το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι. Άνθωπος αγράμματος ξύλο απελέκητο...

όπα ρε φίλε υπάρχει και υπογεννητικότητα!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #151 on: October 16, 2009, 16:23:24 »

Ίσως και να έχεις δίκιο, αλλά με έναν αγώνα βασικό που τον είδα και δεν θυμάμαι αν έχει παίξει και μερικά λεπτά σαν αλλαγή, δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.
Στο χέρι του είναι να αποδείξει για το αν αξίζει η όχι να έχει μία θέση στην ενδεκάδα.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #152 on: October 16, 2009, 16:56:14 »
εγώ νομίζω ότι αυτός ο παίκτης θα μας φέρει πολλά λεφτά. Έχει τα προσόντα, ακούω ότι στην προπόνηση είναι σκύλος και κάνει και έξτρα ατομικές με τον σάντος. Αύριο παίξτε σκόρερ παπάζογλου anytime ;) ;) ;)
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

kostas4

• Guest
« Reply #153 on: October 16, 2009, 17:00:20 »
δεν ξερω αν θα μας φερει λεφτα αλλα τα αθλητικα προσοντα σιγουρα τα εχει.ας του δωσουμε λιγο χρονο και συμμετοχες και θα δειξει τι μπορει να κανει και τι οχι

παντως εαν φετος ειχε παει δανεικος σε αλλη ομαδα για να παρει συμμετοχες πιστευω θα τον βοηθουσε.αν και εναν παιχτη σε σχετικα νεαρη ηλικια πρεπει να τον δουλευει ενας καλος προπονητης οπως ο σαντος

ο αθανασιαδης εμεινε διπλα στον σαντος και εμαθε πολλα ενω ο παπαζογλου ειχε να παιξει ενα χρονο

dimos8enis

• Guest
« Reply #154 on: October 16, 2009, 18:05:50 »
εμενα ο παπαζογλου μου φαινεται καθαρος φορ περιοχης και ετσι οπως παιζουμε με σεντρες πιστευω ειναι ο,τι πρεπει να πιανει μερικες κεφαλιες λογω υψους και φυσικα αν παρει παιχνιδια πιστευω θα βελτιωθει και με τη μπαλλα στα ποδια, οποτε ελπιζω να βγει. προς το παρον δεν ειναι για πολλα πολλα. (γιατι, ειναι αλλοι?)

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #155 on: October 16, 2009, 21:35:18 »
Ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πόσο δύσκολο είνα να βρεις σήμερα έλληνα σέντερ φορ. Ποιος θα παίξει στην εθνική σε 4,5 χρόνια βασικός; Για να καταλάβουμε όλοι για τι αξίες μιλάμε. Παπάζογλου και (η μεγάλη προσδοκία) Αθανασιάδης. Μαζί με τον Πετρόπουλο και τον Σαμαρά είναι οι μοναδικοί σήμερα νεαροί σέντερ φορ βεληνεκούς.

bagos1

• Guest
« Reply #156 on: October 16, 2009, 22:23:48 »
ξεχασες και τον γυφτο τον μητρογλου

trelos4

• Guest
« Reply #157 on: October 17, 2009, 00:58:51 »
ο παπαζογλου δεν εχει καμια σχεση με αυτους που αναφερατε πιο πανω.ειναι πολυ κατωτερος.ελπιζω να με βγαλει ψευτη και να ζηταω συγγνωμη αν και δεν βλεπω να γινεται αυτο

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #158 on: October 17, 2009, 01:10:15 »
κουλαρετε..

makptol

• Guest
« Reply #159 on: October 17, 2009, 01:57:08 »
ο παπαζογλου δεν εχει καμια σχεση με αυτους που αναφερατε πιο πανω.ειναι πολυ κατωτερος.ελπιζω να με βγαλει ψευτη και να ζηταω συγγνωμη αν και δεν βλεπω να γινεται αυτο

το εχουμε σκισει το παιδι ως συνηθως αλλωστε ΠΑΟΚ ειμαστε......ΑΡΕ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΠΟΣΕΣ ΚΟΛΟΤΟΜΠΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.........