Αλλαξε ο Κονσεισαο με τον Μπαλαφα και ρωτω εγω:
Ο μπαλαφας δεν φευγει ΠΑΣ? Δεν ειναι οριστικο? Γιατι αν ειναι, ποιος ο λογος να χρησιμοποιηθει?
homo εγώ θα σταθώ μονο σε αυτό το κομμάτι που γραφής. να σου πω την αλήθεια την στιγμή που τον έβαλε και ΕΓΩ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα όπως εσύ. και όμως υπάρχει μια λογική και από σήμερα είμαι ακόμα πιο ήσυχος που έχουμε τέτοιον coach και όχι κανένα έλληνα καραγκιόζη.
εδώ φαίνεται η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ σχολη / φιλοσοφία προπονητή η ας το πούμε του ποδοσφαίρου.
καταρχάς εξής έναν παίχτη / συνεργάτη που ξοδεύεις περισσότερε χρόνο μαζί του παρα με την γυναικα σου. περνα μαζί του συνολικά 2 χρονια.
έρχεται λοιπόν η 3 χρονια. πριν από την προετοιμασία όπως όλη η "προπινιτες" διαλέγεις μαζί με τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του, διαφορους παίχτες που θέλεις να κράτησης και άλλους πάλι που θα ήθελες να ένταξης στο δυναμικό σου. μέσα σε αυτούς είναι και ο μπαλάφας η ο κάθε μπαλάφας. Λοιπόν ξεκινάς την προετοιμασία. δουλεύεις σκληρά με τους παίχτες. θέλεις να τους περάσεις της φιλοσοφία σου. προσπαθείς να τους εξηγήσεις κάποια πράγματα και αυτή εκτελούν της εντολές σου με το παραπάνω.
Ξαφνικά συμβαίνει κάτι που δεν το περιμένεις --> γιατί πραγματικά ξαφνικά μας ήρθε με τον δανεισμό του, και πρέπει να παραχωρηθεί ο παίχτης. Ο λόγος? ίσος γιατί η διοίκηση θα φέρι καλύτερο στην θέση του, ίσος όμως γιατί η διοίκηση μέχρι εχτές δεν μπορούσε ομάδα να βρει να τον στήλη δανικό. ίσος να υπάρχει και ένας 3, 4, 5, λόγος αλλα στην τελική δεν είναι επιλογή του παίχτη αλλα τον αναγκάζεις να το κάνει.
και εδώ είναι τώρα ΟΛΟ το ζουμί:
Ο προπονητής σε βάζει να παίξεις μπάλα στην ομάδα, ας το πούμε μπάλα τώρα (1 ημίχρονο) μετά από αυτήν την προϊστορία. ΕΜΕΝΑ μου λέει πάντως το εξής:
- ΣΕΒΑΣΜΟΣ. σεβασμό σε έναν πολύ καλο συνεργάτη σου που δεν έκανε ποτε πρόβλημα.
- ΣΕΒΑΣΜΟ. σε έναν αθλητή που ίσος και εχτές το βραδυ στο ξενοδοχείο/τραπέζι να του έλεγες 5-10 πράγματα τη περιμένεις σαν προπονητή να εφαρμόσει στο γήπεδο ενώ σήμερα πρέπει να του πεις από αύριο φεύγεις γιάννενα
- ΣΕΒΑΣΜΟΣ sen έναν ποδοσφαιριστή που τον στέλνεις απότομα εκεί για να εξελύθη ώστε να γυρίσει πίσω στην ομάδα σου "διεξικοντας" στο μέλλον βασική θέση --> γιατί κακά τα ψέματα αυτός είναι ο λόγος του δανεισμού.
άμα δεν τα κανεις τα αποπάνω ενδέχεται να τον κάψεις τον παίχτη. εμενα όλη αυτή η υπόθεση μου λέει ότι ο santos πραγματικά σκέφτεται μακροχρόνια. και άμα είναι στο χέρι του όχι μονο και τον χρόνο αλλα και για αλλα τόσα χρονια θέλει να mini στην ομάδα.
κάθε άλλος βλάκας (μεταφορικά το λέω) θα έλεγε τη με ναϊζί εμενα. αφού δεν τον έχω στην ομάδα να πάει να γαμηθεί. η ομάδα άμα δεν κερδίσει τα παιχνίδια εγώ σαν προπονητής θα χάσω την δουλειά μου και τη με ενδιαφέρει εμενα τη θα γίνει μετά. και όμως αυτή η κίνηση εμάν μου λέει --> όχι μικρέ, σε στέλνουμε εκεί, ίσος να μην ξαναεργαστώ μαζί σου γιατί δεν ξέρω αν έχω ακόμα δουλειά τον χρόνο σαν προπονητής, ΕΣΥ όμως ΜΠΑΛΑΦΑ μην κρατάς κακια στον ΠΑΟΚ και δούλεψε για τον εαυτό σου για να γίνεις ακόμα καλύτερος.
το λένε και αλλιώς ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ