Ο Σάντος το είπε...ΝΙΚΕΣ ακόμα και με άσχημο ποδόσφαιρο...εμένα μου φτάνει!
Η ομάδα αποκτά μέταλο και δε θα διαφωνήσω!
ξεπερνώντας το παραπάνω που είναι μάλλον και η ουσία παραθέτω την ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μου ματιά.
Δεν μου αρέσαμε! πιστεύω ότι είχαμε μέτρια μέρα με μερικές πολύ καλές στιγμές! μέχρι το 20 τρώγαμε αβέρτα σακούλες και δεν κάναμε τίποτα επιθετικά...
Ο Σέρτζιο τελικά είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! στο πρώτο πλάνο όπου γυρνάνε το νόμισμα για τη μπάλα δείχνει ΤΟΣΟ βαριεστημένος που είπα...πάει δε θα κάνει ούτε μια σωστή πάσα βαρέθηκε τη ζωή του...Στη συνέχεια παρατήρησα αυτό που είδα και στο προηγούμενο ματς! 15 λεπτά σχεδόν αδιαφορίας (με πολλές λάθος πάσες!) και μετά ένα click και η ομάδα ανέβηκε! εξ αιτίας του...
Κατά τα λοιπά θα συμφωνήσω με Northeagle4..Τα προβλήματα στην άμυνα ξεκίνησαν όλα από το 2 Back μας...Λίνο και χθες ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ αμυντικά! έτρωγε συνέχεια σακούλες από ενα πιτσιρικά ο οποίος τον πέρασε και 5-6 φορές με ένα δυο σε dt χρόνο! ΜΕ αυτό το δεδομένο δεν μπορώ να κρίνω αρνητικά τους Τσιρίλο και Μπιζέρα ( ο οποίος σημειωτέον είναι ο μόνος ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ σε όλα τα φιλικά μας!)
Ο Κοντρέρας δεξί μπακ χθες...μου έδειξε το γιατί δεν πρέπει να παίζει εκεί ίσως όχι τόσο με τη δικιά του παρουσία ΑΛΛΑ λόγο του ότι όταν μπήκε ο Μιρο η Σπάρτα δεν μπόρεσε να ξαναεπιτεθεί από εκεί!
Ο Μουσλίμοβιτς χθες επιβεβαίωσε την άποψη μου για αυτόν...μετριότης και πάρτε το όπως θέλετε, τείνω να γίνω εμπαθής με τον συγκεκριμένο δυστυχώς! Δεν ξέρω ας πούμε τι περιμένει κάποιος από τον βασικό CF της ομάδας εγώ πάντως δε βλέπω αυτά που πιστεύω...δεν είναι τόσο το αν σκοράρει ή όπως λέτε μερικοί κρατάει μπάλα και πιέζει...Το να πιέζει ένα CF είναι ο 2ος - 3ος ρόλος του...το γκολ και το να παίξει στο κενό χώρο με τη μπάλα είναι νομίζω το πρώτο! αυτό που χθες με έβγαλε απο τα ρούχα μου είναι ότι για άλλη μια φορά ΔΕΝ πήρε καμία προσωπική μονομαχία! τις έχασε όλες! (η κεφαλιά στο 30 ήταν από σέντρα). Μέτρησα μέχρι το 45' 9 πάσες στην περιοχή σε αυτόν (για όσους λέτε ότι δεν περνάει η μπάλα αρκετά σε αυτόν) και στις 8 περιπτώσεις είτε του την πήραν αβίαστα, είτε μπουρδουκλώθηκε και έκανε επιθετικό...στο 2ο ημίχρονο τα πράγματα ακολούθησαν την ίδια ροή! δεν ξέρω πλέον τι να πω...ΚΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΛΛΑ Cf δεν παίζει! κάτι άλλο προσπαθεί να κάνει...τι δε ξέρω
Ο Κούτσα επίσης για ΑΛΛΑΓΗ δεν είναι! τρομερή ένταση και πάθος από τη στιγμή που μπήκε!
Ο Φιλομένο ΞΕΡΕΙ καντάρια μπάλα...αλλά μήπως στη γραμμή χάνεται? Βέβαια κρατάει μπάλα χωρίς πρόβλημα ΑΝΕΤΑ!
Γκαρσία αρχοντικός και πάλι! με μερικά λαθάκια που κυρίως πιστεύω βγαίνουν με την πίεση και το γεγονός ότι μερικές φορές ο ελεύθερος συμπαίκτης είναι σε χώρο οπου πρέπει να δώσεις πάσα με το δεξί

Σορλάν...ότι και να πείς πλέον είναι λίγο!!! ΕΡΓΑΛΕΙΟ
Γενικά πάλι αυτό το τσίκι τσίκι φτάνουμε στο αντίπαλο τέρμα και ΔΕΝ ξέρουμε τι να κάνουμε την μπάλα..χαλαστικό ρε πστ! πολύ ταλαιπωρία! ίσως είναι εμφανής ή έλλειψη ενός "10αριού" ας πούμε!
Περιμένω να περάσουμε τη Βαλερένγκα γιατί δε θεωρωότι αυτή η ομάδα θέλει 100% έτοιμο ΠΑΟΚ για να την αποκλείσει...και αμέσως μετά ο Σάντος έχει πρόσθετο χρόνο για μόντες...
Στα φιλικά εν κατακλείδι που δώσαμε εκτός, είδαμε ΑΚΡΙΒΩΣ ότι περιμέναμε!!!