Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10  (Read 17900 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10
« Reply #460 on: August 13, 2009, 01:47:03 »
ο γκαγκάτσης φταίει, μαυρόγατα ;D

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #461 on: August 13, 2009, 02:52:29 »
1.kresic: δεν έβγαινε να καθαρίσει τα στημένα, ενώ και κάποιες μεταβιβάσεις του θέλουν επειγόντω βελτίωση.γενικά δεν πάταγε καλά
2.bizera/αποστολόπουλος: αξιοπρεπής εμφάνιση όσο αγωνίστηκαν. Μπράβο στον μικρό - περαστικά στον joe
3.Savini/lino: καλός πίσω ο ιταλός ενώ ανέβαινε και αρκετά συχνά.θα βοηθήσει πολύ. Ο Λινο με καλές κ κακές στιγμές
4.μαλεζάς: ασταθής...
5.τσιρίλο: κάθε παιχνίδι κ καλύτερος

6.βερόν - γκαρσία: σε καλή κατάσταση κ οι δύο, φαίνεται ότι γνωρίζει καλά πλέον ο ένας το παιχνίδι του άλλου

7.κονσεισάο - βιερίνια: καλούτσικος ο κόνσε - όαση ταχύτητας κ έμπνευσης ο μικρός......

8. ίβιτς: εκτός τόπου....

9. σορλέν/abuba: το πιό πλήρες χαφ μας. χαραμίζεται στα πλάγια - μεγάλος μαχητής που πρέπει να βελτιώσει την πάσα του

10.αναστα-σάκος: σύνελθε γρήγορα...

11.Φιλομένο: πολύ καλός,μέσα σε όλες σχεδόν στις φάσεις κ με ωραίες κινήσεις τόσο σαν κορυφή όσο και με παρτενέρ

12.Βιτόλο: ένα μηχανάκι που κόβει ταχύτατα και βοηθάει και στην επιθετική δημιουργία. Θα βοηθήσει πολύ. (ας του πεί κάποιος ότι στον σάντος δεν πολυαρέσουν τα τακουνάκια...)

Η ομάδα αρκετά καλή στο Α (δεδομένων των απουσιών άλλα και της εποχής), πολύ μέτρια στο Β. Ϊσως το ότι το 4-3-3 το χουμε δουλεμένο πολύ από πέρισυ να κάνει την διαφορά....

Υ.Γ: επειγόντως λύση στα στημένα! Νησάφι..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

apostolos

• Guest
« Reply #462 on: August 13, 2009, 02:54:20 »
Εγώ τα ειπα και σε άλλο topic προ καιρού τα ξαναλέω και τώρα. Πρώτος και κυριότερος στόχος να μείνουμε στο ίδιο παθητικό goal με πέρυσι η να φάμε και ακόμα λιγότερα. Το πέτυχες αυτό? Πας για μεγάλα πράγματα. Τα αλλα όλα είναι πολύ δευτερεύοντα. Δυστυχώς επαναπαυθήκανε όλοι και θεώρησαν προφανώς δεδομένο ότι η άμυνα και πάλι θα φυσάει. Όμως τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι έτσι, δυστυχώς τα 12-14 goal παθητικό που είχα βάλει "προσωπικα" σαν στόχο για την ομάδα φέτος, παρα πολύ δύσκολα το βλέπω. Και με μεγαλύτερο παθητικό πας και πιο χαμηλά στην βαθμολογία, μην έχετε αυταπάτες ότι θα καλυφθεί από καλύτερη επίθεση η χειρότερη άμυνα βαθμολογικά. Και παπάδες να κανεις μπροστά άμα φας 20 goal ούτε τρίτος δεν βγαίνεις. Και όσο δεν είσαι ψηλά στη βαθμολογία να οι γκρίνιες, να τα πάντα, αφού δυστυχώς αυτή η αρρωστημένη φιλοσοφία επικρατεί της ατελειωτης γκρίνιας και καχυποψίας. Ας ελπίσουμε ότι η αμυντική εικόνα μας θα αλλάξει πριν είναι αργά, με την ενσωμάτωση του Σαβίνι, την επιστροφή του Pablo κλπ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #463 on: August 13, 2009, 03:52:42 »
Εγω μενω εκπληκτος με αυτα που ειδατε εσεις γιατι εγω δεν τα ειδα. Πραγματικα μενω εκπληκτος. Θα πω οτι ο ΠΑΟΚ σημερα ηταν ακρως βαρετος για να μην πω τιποτα αλλο. Απο ατομικη αποδοση Σορλεν, Βερον, Τσιριλιο, Βιερινια. Μονο αυτους ξεχωρισα.
Αν εισαστε ικανοποιημενοι απο αυτο που ειδατε 8 μερες πριν το Ευρωπαικο και 12 μερες πριν την εναρξη του πρωταθληματος παω πασσο. Προσωπικα προσευχομαι σε μια μεταμορφωση της ομαδας παρομοια με το εκτος με Βαλερεγκα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

MetroStar

• Guest
« Reply #464 on: August 13, 2009, 04:56:46 »

Πιστεύω εἰς ἕνα Θεόν, Πατέρα, Παντοκράτορα, ποιητὴν οὐρανοῦ καὶ γῆς, ὁρατῶν τε πάντων καὶ ἀοράτων.

Καὶ εἰς ἕνα Κύριον Ἰησοῦν Χριστόν, τὸν Υἱὸν τοῦ Θεοῦ τὸν μονογενῆ, τὸν ἐκ τοῦ Πατρὸς γεννηθέντα πρὸ πάντων τῶν αἰώνων· φῶς ἐκ φωτός, Θεὸν ἀληθινὸν ἐκ Θεοῦ ἀληθινοῦ, γεννηθέντα οὐ ποιηθέντα, ὁμοούσιον τῷ Πατρί, δι' οὗ τὰ πάντα ἐγένετο.

Τὸν δι' ἡμᾶς τοὺς ἀνθρώπους καὶ διὰ τὴν ἡμετέραν σωτηρίαν κατελθόντα ἐκ τῶν οὐρανῶν καὶ σαρκωθέντα ἐκ Πνεύματος Ἁγίου καὶ Μαρίας τῆς Παρθένου καὶ ἐνανθρωπήσαντα.

Σταυρωθέντα τε ὑπὲρ ἡμῶν ἐπὶ Ποντίου Πιλάτου, καὶ παθόντα καὶ ταφέντα.

Καὶ ἀναστάντα τῇ τρίτῃ ἡμέρα κατὰ τὰς Γραφάς.

Καὶ ἀνελθόντα εἰς τοὺς οὐρανοὺς καὶ καθεζόμενον ἐκ δεξιῶν τοῦ Πατρός.

Καὶ πάλιν ἐρχόμενον μετὰ δόξης κρῖναι ζῶντας καὶ νεκρούς, οὗ τῆς βασιλείας οὐκ ἔσται τέλος.

Καὶ εἰς τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον, τὸ κύριον, τὸ ζωοποιόν, τὸ ἐκ τοῦ Πατρὸς* ἐκπορευόμενον, τὸ σὺν Πατρὶ καὶ Υἱῷ συμπροσκυνούμενον καὶ συνδοξαζόμενον, τὸ λαλῆσαν διὰ τῶν προφητῶν.

Εἰς μίαν, Ἁγίαν, Καθολικὴν καὶ Ἀποστολικὴν Ἐκκλησίαν.

Ὁμολογῶ ἓν βάπτισμα εἰς ἄφεσιν ἁμαρτιῶν.

Προσδοκῶ ἀνάστασιν νεκρῶν.

Καὶ ζωὴν τοῦ μέλλοντος αἰῶνος.

Ἀμήν.

Kι εγώ προσεύχομαι.
« Last Edit: August 13, 2009, 05:11:17 by MetroStar »

ive4

• Guest
« Reply #465 on: August 13, 2009, 08:40:58 »
το τι δεν έγινε καλά είναι θέμα του προπονητή να το δει και να το διορθώσει. Γι αυτό γίνονται τα φιλικά.
Να πω τι μ άρεσε. Περισσότεροι αυτοματισμοί στην επίθεση σε σχέση με πέρσι και ευκολότερη ανάπτυξη. Δε μπορώ να ξέρω αν φταίει το αμυντικό παιχνίδι του Εργοτέλη, αλλά η μπάλα τσούλαγε πανεύκολα.
Η φάση με τον Κονσεισάο να παίρνει την μπάλα μεταξύ κέντρου και περιοχής, τον Βιερίνια να κάνει κούρσα και να ανεβαίνει και να παίρνει την μπάλα στο ύψος της περιοχής (οκ το σουτ έφυγε άουτ), μου είπε πολλά.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #466 on: August 13, 2009, 08:58:58 »
Πιστεύω πως η Ομάδα θα βρει το ρυθμό της. Λίγη υπομονή θέλει.
Όσο για χθες δύο λέξεις έχω να πω: ανία - βαρεμάρα στο κατακαλόκαιρο.

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #467 on: August 13, 2009, 09:37:21 »

παλι σε αλλο γηπεδο ημουνα... τι αλλο θ ακουσουμε...
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Athinaios--4

• Guest
« Reply #468 on: August 13, 2009, 09:44:18 »
Και πάλι η ομάδα έδειξε ότι έχει πρόβλημα στο γκολ. Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει. Γιατί σε κάποια παιχνίδια βγάζουμε αρκετές φάσεις. Απλά δεν σκοράρουμε. Δεν έχουμε τον γκολτζη επιθετικό , δεν σουτάρουν τα χαφ μας , δεν πατάνε περιοχή τα άκρα μας.
Το 4-4-2 με ρόμβο εκτός ότι είναι ουτοπικό (δεν παίζουν οι ομάδες πλέον χωρίς άκρα) είναι και παράξενο να πιστεύουμε ότι θα εφαρμοστεί.
Σε αυτό το σύστημα δε χωράνε παίκτες όπως Σέρτζιο,Βιερίνια και γενικά καθαρόαιμα εξτρέμ. Γι αυτό χλωμό το βλέπω. Ίσως σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #469 on: August 13, 2009, 10:07:43 »
Χθες βγαλαμε αρκετες φασεις για γκολ?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ive4

• Guest
« Reply #470 on: August 13, 2009, 10:50:36 »

παλι σε αλλο γηπεδο ημουνα... τι αλλο θ ακουσουμε...

ότι πήρε 2 κεφαλιές δε σημαίνει ότι έκανε κάτι σημαντικό. Περπατάει μέσα στο γήπεδο, δεν βγάζει ούτε μία μπαλιά. Τι σκατά 10αρι τον έχουμε και τον χρυσοπληρώνουμε όταν δεν μπορεί να βγάλει μία κάθετη πάσα και αντί να ανοίγει άμυνες κλειστές, να γυροβολάει φτιάχοντας το μαλλί του.

thomas

• Guest
« Reply #471 on: August 13, 2009, 10:53:29 »
Φαίνεται δυστυχώς η απουσία του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ αυτού παίκτη που ακούει στο όνομα ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ. Ένα επίπεδο πάνω από όλους τους αμυντικούς μας. Σιδερένιος και γρήγορα κοντά μας γιατί δεν έχουμε δυστυχώς παίκτη που να καλύπτει επάξια το κενό του.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #472 on: August 13, 2009, 11:00:18 »
βασικα εχει διαφορετικο στυλ απο τσιριλο-μπιζερα.

τσιριλο-μπιζερα ειναι ιδιου τυπου στοπερ , μονο που ο τσιριλο μεχρι στιγμης δειχνει καλυτερος.

ο τσιριλο ειναι σιγουρα καλυτερος απο κοντρερας στο ψηλο παιχνιδι, οποτε ενα διδυμο τσιριλο-κοντρερας νομιζω οτι θα ηταν το ιδανικο.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #473 on: August 13, 2009, 11:06:30 »
Ο Ίβιτσ ρε παιδιά είναι απλά ένας μέτριος παίκτης που δε μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Προ τι δηλαδή να μαλώνουμε? Διαφωνεί κανείς με αυτό? Καλός σε κάποια παιχνίδια κακός σε αλλα.
Υπάρχει κανείς που πιστεύει οτι μπορεί πχ ο Ίβιτσ με την απόδοση του να σου δώσει το διπλό στο καραισκάκη? Όχι
Ενώ κάποιοι άλλοι με δικές τους ενέργειες μπορούν. Αυτό λείπει από την ομάδα. ο παίκτης-ηγέτης-μπαλαδόρος εκεί. Γι αυτό πήρε τον Φωτάκη. Που έχει καλύτερο σουτ,είναι πιο κινητικός,πιο μαχητής και πιο διψασμένος.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #474 on: August 13, 2009, 11:13:37 »
Ο Βερον εδειχνε αρκετα μαχητικος στο πρωτο ημιχρονο που επαιξε. Σαν να μου φανηκε να λεει οτι "ειμαι εδω". Μακαρι να το ειδα σωστα γιατι για μενα αυτος ειναι ο "καλως εννουμενος εγωισμος ". Επισης στις μεταβιβασεις του ηταν αλανθαστος. Ενας καλος Βερον ειναι χρησιμος στον ΠΑΟΚ. Πολυ χρησιμος.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #475 on: August 13, 2009, 11:20:44 »
σωστά είδες.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #476 on: August 13, 2009, 11:31:02 »
Στο πρώτο ημίχρονο καλούτσικοι ήμασταν στο δεύτερο δεν κατάλαβα τι παίζαμε, μάλον 4-4-2 με ρόμβο. το οποίο δεν μας βγήκε καθόλου. Είμαστε άτυχοι με τους τραυματισμούς. Βλέπω για τον ίβιτς λέτε πολλοί, να μην ξεχνάμε ότι είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και δεν χρειάζονται αφορισμοί. Το σφάλμα του ίβιτς είναι ότι κουβαλάει την μπάλα πολύ, άσκοπα και τον προλαβαίνουν επειδή είναι αργός, Κατα τ' άλλα χωρίς κοντρέρας, φωτάκη, μούσλι με χέρενφεν είμαστε δύσκολοι. Ο βερόν πολύ καλός, δυό κλάσεις καλύτερος από πάμπλο που παίζαν δίπλα δίπλα, και για το τέλος θέλω να πω ότι η ζώνη στα στημένα δεν μας πάει καθόλου, φάγαμε ένα γκόλ που δεν μέτρησε , χάσαν άλλο ένα και γενικά κάθε στημένο ήταν κίνδυνος και μην ξεχνάμε ότι μέχρι τωρα έχουμε φάει ήδη ένα σωρό γκόλ από στημένες φάσεις.Και ο βιερίνια πολύ καλός επίσης, σε ότι καλό κάναμε μπροστά ήταν μέσα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #477 on: August 13, 2009, 11:40:27 »
Συμφωνω με tasoulis σε ολα οσα λεει, και εγω ετσι το ειδα. Ειδικα αυτο που ειπε "με Χερενφεν δυσκολα".Παντως μου κανει εντυπωση η μεγαλη διαφορα αποψεων, και στο www.fcpaok.gr υπαρχουν εντελως διαφορετικες αποψεις.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

baron

• Guest
« Reply #478 on: August 13, 2009, 11:42:06 »
Λογικά: Ένα φιλικό ήταν.

Αλλα η ομάδα είναι ανέτοιμη. Το έδειξε με τους νορβηγούς. Έχουμε μια βδομάδα καιρό, γιατί οι ολλανδοί είναι κλάση ανώτερη των νορβηγών.

Μου έμεινε η ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά και ο σεπτέμβριος θα μας βρει σε Euro- όμιλο και  στην
1η θέση του πρωταθλήματος.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #479 on: August 13, 2009, 11:50:01 »
Παντως μου κανει εντυπωση η μεγαλη διαφορα αποψεων.

ανάλογος τι είχαν πιει όλοι τους  :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo