Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10  (Read 18003 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10
« Reply #420 on: July 23, 2009, 09:02:57 »
Ο Σάντος το είπε...ΝΙΚΕΣ ακόμα και με άσχημο ποδόσφαιρο...εμένα μου φτάνει!
Η ομάδα αποκτά μέταλο και δε θα διαφωνήσω!

ξεπερνώντας το παραπάνω που είναι μάλλον  και η ουσία παραθέτω την ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μου ματιά.
Δεν μου αρέσαμε! πιστεύω ότι είχαμε μέτρια μέρα με μερικές πολύ καλές στιγμές! μέχρι το 20 τρώγαμε αβέρτα σακούλες και δεν κάναμε τίποτα επιθετικά...

Ο Σέρτζιο τελικά είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! στο πρώτο πλάνο όπου γυρνάνε το νόμισμα για τη μπάλα δείχνει ΤΟΣΟ βαριεστημένος που είπα...πάει δε θα κάνει ούτε μια σωστή πάσα βαρέθηκε τη ζωή του...Στη συνέχεια παρατήρησα αυτό που είδα και στο προηγούμενο ματς! 15 λεπτά σχεδόν αδιαφορίας (με πολλές λάθος πάσες!) και μετά ένα click και η ομάδα ανέβηκε! εξ αιτίας του...

Κατά τα λοιπά θα συμφωνήσω με Northeagle4..Τα προβλήματα στην άμυνα ξεκίνησαν όλα από το 2 Back μας...Λίνο και χθες ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ αμυντικά! έτρωγε συνέχεια σακούλες από ενα πιτσιρικά ο οποίος τον πέρασε και 5-6 φορές με ένα δυο σε dt χρόνο! ΜΕ αυτό το δεδομένο δεν μπορώ να κρίνω αρνητικά τους Τσιρίλο και Μπιζέρα ( ο οποίος σημειωτέον είναι ο μόνος ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ σε όλα τα φιλικά μας!)

Ο Κοντρέρας δεξί μπακ χθες...μου έδειξε το γιατί δεν πρέπει να παίζει εκεί ίσως όχι τόσο με τη δικιά του παρουσία ΑΛΛΑ λόγο του ότι όταν μπήκε ο Μιρο η Σπάρτα δεν μπόρεσε να ξαναεπιτεθεί από εκεί!

Ο Μουσλίμοβιτς χθες επιβεβαίωσε την άποψη μου για αυτόν...μετριότης και πάρτε το όπως θέλετε, τείνω να γίνω εμπαθής με τον συγκεκριμένο δυστυχώς! Δεν ξέρω ας πούμε τι περιμένει κάποιος από τον βασικό CF της ομάδας εγώ πάντως δε βλέπω αυτά που πιστεύω...δεν είναι τόσο το αν σκοράρει ή όπως λέτε μερικοί κρατάει μπάλα και πιέζει...Το να πιέζει ένα CF είναι ο 2ος - 3ος ρόλος του...το γκολ και το να παίξει στο κενό χώρο με τη μπάλα είναι νομίζω το πρώτο! αυτό που χθες με έβγαλε απο τα ρούχα μου είναι ότι για άλλη μια φορά ΔΕΝ πήρε καμία προσωπική μονομαχία! τις έχασε όλες! (η κεφαλιά στο 30 ήταν από σέντρα). Μέτρησα μέχρι το 45' 9 πάσες στην περιοχή σε αυτόν (για όσους λέτε ότι δεν περνάει η  μπάλα αρκετά σε αυτόν) και στις 8 περιπτώσεις είτε του την πήραν αβίαστα, είτε μπουρδουκλώθηκε και έκανε επιθετικό...στο 2ο ημίχρονο τα πράγματα ακολούθησαν την ίδια ροή! δεν ξέρω πλέον τι να πω...ΚΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΛΛΑ Cf δεν παίζει! κάτι άλλο προσπαθεί να κάνει...τι δε ξέρω

Ο Κούτσα επίσης για ΑΛΛΑΓΗ δεν είναι! τρομερή ένταση και πάθος από τη στιγμή που μπήκε!
Ο Φιλομένο ΞΕΡΕΙ καντάρια μπάλα...αλλά μήπως στη γραμμή χάνεται? Βέβαια κρατάει μπάλα χωρίς πρόβλημα ΑΝΕΤΑ!
Γκαρσία αρχοντικός και πάλι! με μερικά λαθάκια που κυρίως πιστεύω βγαίνουν  με την πίεση και το γεγονός ότι μερικές φορές ο ελεύθερος συμπαίκτης είναι σε χώρο οπου πρέπει να δώσεις πάσα με το δεξί  ;)
Σορλάν...ότι και να πείς πλέον είναι λίγο!!! ΕΡΓΑΛΕΙΟ

Γενικά πάλι αυτό το τσίκι τσίκι φτάνουμε στο αντίπαλο τέρμα και ΔΕΝ  ξέρουμε τι να κάνουμε την μπάλα..χαλαστικό ρε πστ! πολύ ταλαιπωρία! ίσως είναι εμφανής ή έλλειψη ενός "10αριού" ας πούμε!

Περιμένω να περάσουμε τη Βαλερένγκα γιατί δε θεωρωότι αυτή η ομάδα θέλει 100% έτοιμο ΠΑΟΚ για να την αποκλείσει...και αμέσως μετά ο Σάντος έχει πρόσθετο χρόνο για μόντες...

Στα φιλικά εν κατακλείδι που δώσαμε εκτός, είδαμε ΑΚΡΙΒΩΣ ότι περιμέναμε!!!

apostolos

• Guest
« Reply #421 on: July 23, 2009, 09:43:42 »
Εγώ από αυτά που διαβάζω από εσάς κυρίως αφού δεν έχω δει τίποτα, και αφού δεν εμπιστεύομαι δημοσιογράφους-αναλυτές και τον κάθε μαλακα που τίποτα παραπάνω από εμενα και σένα δεν ξέρει αλλα πληρώνεται και έχει κι ένα καρο complex συν τοις άλλοις, έχω καταλάβει ότι: Πρέπει να παίζει σε κάθε θέση ο καλύτερος που έχουμε και να κοπούν τα πειράματα. Δηλαδή το καλύτερο δεξί back στην ομάδα ποιο είναι? Ο Πολωνός. Τέρμα αυτός θα παίζει εκεί. Το καλύτερο center back? Ο Pablo. Τέλος αυτός εκεί. Και πάει λέγοντας. Για την ώρα αφού ο Σαβινί δεν είναι έτοιμος θέλοντας και μη θα παίζει ο Lino.

Για τα παρακάτω τώρα. Υποθέτω ότι περιμένουμε με αγωνια πια να ετοιμαστεί ο Bierinia, και να αρχίσει να προσαρμόζεται ο Κουτσιανικούλης. Αυτοί οι δυο θα κάνουν τη διαφορα, και πιστεύω ότι μαζί τους θα ανεβεί και ο Muslimovic ο οποιος το ξαναλέω είναι επιτακτική ανάγκη να ξαναβρεί τον καλο του εαυτό. Είναι κομβικός και άλλο center for σαν κι αυτόν δεν έχουμε.Για τον Bιτολο το ξανάπα, τον θεωρώ απαραίτητο αλλα πλέον έχει χάσει όλη την προετοιμασια, αν είναι να κάνει κι αυτός κάνα τρίμηνο να συνέλθει τι να πω...
Γενικά πιστεύω ότι η ομάδα στα μέσα της χρονιας θα είναι σε πολύ καλή forma, όμως πρέπει πάση θυσία να περάσουμε στους ομίλους με κακές η σκατά η χαλια ακόμα εμφανίσεις, δεν μας ενδιαφέρει το πως αλλα το ότι πρέπει.

maik.paok

• Guest
« Reply #422 on: July 23, 2009, 11:08:45 »
molis girisa apo olandia ke nomoso sto proto paiksame kalitera alla o mousli me problimatisi ke agathagos den kani

edit HOMO PAOKUS:
1. Maik, το εμαθες? Βυθιστηκε ο Τιτανικος! Επισης δεν γραφουμε πια με greeklish!  ;)
2. Τι θα πει agathagos ? ;D

συγγνώμη ρε homo παοκ ζαλισμένος ήμουν ακόμα εχτές
εννοούσα Αναστασάκος
xaxaxa
ΠΑΟΚάρα
« Last Edit: July 23, 2009, 15:22:15 by Capricorn »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #423 on: July 23, 2009, 15:26:40 »
Πριν φυγουν τους ειχα δει στο αεροδρομιο και ειχα κανει μια ευχη μεσα μου, να επιστρεψουν ολοι υγειης. Αυτο τελικα πραγματοποιηθηκε και πρεπει να ειμαστε πολυ χαρουμενοι...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #424 on: July 23, 2009, 15:30:41 »
Για τον ίβιτς έκανες ευχή?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #425 on: July 23, 2009, 15:34:44 »
 :-[
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Voreia_Sinora

• Κερκίδα
  • *
« Reply #426 on: July 24, 2009, 00:23:15 »
Μαλακίες λέτε ρε..όλοι σας..Οκ κερδίσαμε τη Σπάρτα.Το λόγο όμως που κερδίσαμε;;;
Αφού ρε μάγκες δεν έπαιζε ο Κνοολ..Αν ήταν ο Κνοολ σιγά μη κερδίζαμε...
Άκου εκεί δεν τον υπολογίζει ο προπονητής της Σπάρτα..Βρε φέρτε τον Κνοολ πίσω στη ΤΟΥΜΠΑ!!

Σοβαρά τώρα..Φιλικά τέλος..η ομάδα είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι θα ανέβει και όλα θα πάνε καλά..

ΠΑΟΚ ΟΛΕ....

Μετά τιμής
Βόρεια Σύνορα..         
Me to etsi me to thelw to prwtathlima to exoume stimeno...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #427 on: August 08, 2009, 15:33:28 »
με τελη ειναι 12 του μηνα?  ωρα εχει οριστει?

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #428 on: August 08, 2009, 17:34:01 »
Στις 8 ειναι Μαρια...απολυομαι Τεταρτη απο το στρατο κ κατευθειαν στο ναο...3 κ σημερα
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

veron

• Guest
« Reply #429 on: August 08, 2009, 18:28:06 »
12 του μηνα Τεταρτη 21.45 αποτι διαβασα

kostas4

• Guest
« Reply #430 on: August 08, 2009, 21:58:26 »
21.45 ειναι γιατι το διαφημιζει και το νοβα

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #431 on: August 09, 2009, 02:15:50 »
Οντως 21.45 απλα το χα δει απο το παοκμανια κ ελεγε στις 8
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #432 on: August 10, 2009, 00:19:27 »
Ξερουμε για το φιλικο την Τεταρτη αν θα ισχυουν τα εισητηρια διαρκειας?Η επειδη γινετε για καποιο σκοπο για τον Εργοτελη δεν θα ισχυουν...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #433 on: August 10, 2009, 00:20:31 »
Ισχύουν. Ο Εργοτέλης θα πληρωθεί από τα υπόλοιπα (απλά) εισιτήρια και από τα τηλεοπτικά δικαιώματα αυτού του ματς
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Diego-4

• Guest
« Reply #434 on: August 12, 2009, 11:44:52 »
ΠΑΟΚ - Εργοτελης   Ωρα :21.45
----------------------------------

Ολοι Τουμπα σημερα !
Ισχυουν τα διαρκειας κανονικα , ο Εργοτελης θα παρει τα εσοδα απο τα τηλεοπτικα και απο τα εισητηρια που θα κοπουν.

"ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ!"

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #435 on: August 12, 2009, 13:36:46 »
μεταδοση?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #436 on: August 12, 2009, 14:22:41 »
novasports 1

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #437 on: August 12, 2009, 15:44:09 »
Από fcpaok.gr
Πιθανή εντεκάδα ΠΑΟΚ (διάταξη 4-4-2 με ρόμβο): Κρέσιτς, Σαβίνι, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Μπιζέρα, Βιτόλο, Σορλέν, Αμπουμπακάρι, Φωτάκης, Φιλομένο, Αναστασάκος
Τις ενδεκάδες ρε παιδια που τις μαθαίνουν;

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύoυν κανονικά στο σημερινό φιλικό

Τα υπόλοιπα έσοδα των εισιτηρίων δεν πηγαίνουν στην ΠΑΕ Εργοτέλης όπως ψευδώς διαδίδεται.

Ποιος είναι αυτός που διαδίδει ψέματα; Πάλι φαντάσματα θα κυνηγάμε;

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #438 on: August 12, 2009, 15:58:23 »
Ποιος είναι αυτός που διαδίδει ψέματα;
ο Σούλης με τον Γιώργο το είπαν! :P :P

πέρα από την πλάκα τι εννοείς? ειπωθηκε ότι ο ΠΑΟΚ 8α δώσει ένα φιλικό με τον Εργοτέλη και τα έσοδα θα πάνε στον Εργοτέλη στο πλαίσιο της μεταγραφής του Κούτσα...
τι άλλαξε? ή μάλλον πως τελικά θα δώσει "έσοδα" από αυτό το φιλικό στον Εργοτέλη ο ΠΑΟΚ?

EDIT, Μετά τη κάτωθι διευκρίνηση (στο post που ακολουθεί) τελικά ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο Εργοτέλης? (εκτός από το προφανές που κάνει ρίμα και το σκέφτηκαν όλοι...)
« Last Edit: August 12, 2009, 16:14:52 by rabbitweed »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #439 on: August 12, 2009, 16:11:25 »
Αδερφε περι εισπραξεων το εγραψε το fcpaok οχι ο @t.b
http://fcpaok.gr/

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ