Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10  (Read 18021 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10
« Reply #220 on: July 16, 2009, 19:54:43 »
ο αγωνας με chivas

να ναι καλα το παιδι που ξηγιεται συνεχως

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

legones

• Guest
« Reply #221 on: July 16, 2009, 20:37:58 »
Υπάρχει τρόπος να μη σταματάει εκεί που μεταδίδει;

Offline sany

• Αποστολή
  • **
« Reply #222 on: July 16, 2009, 21:03:56 »
Δοκίμασε αυτό

http://www.hostream.net/channel-6.html

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #223 on: July 16, 2009, 21:05:58 »
χαχαχαχαχα
το center back τις chivas έχει τη γριπη των χείρων ;D
http://www.youtube.com/watch?v=RNv84WrDA4o (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=mV14iFLLM1M&feature=related (Embedding disabled, limit reached)
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #224 on: July 16, 2009, 22:21:38 »
Τετοιος λαος πουθενα στην ΓΗ.Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε
ΠΑΟΚ G4Α

LFPADRAM

• Guest
« Reply #225 on: July 16, 2009, 22:25:39 »
Κατασκοπεία στον ΠΑΟΚ

Λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση της Λίτεξ Λόβετς, μέλη της αποστολής των Βουλγάρων κοντοστάθηκαν για να παρακολουθήσουν μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ορισμένες από τις ασκήσεις του Φερνάντο Σάντος.
http://www.sport-fm.gr/videos/696

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #226 on: July 16, 2009, 23:30:58 »
Λοιπον εχουμε και λεμε:
1. Δεδομενο: σε 15 μερες παιζουμε Ευρωπη υστερα απο 3 χρονια
2. Περιμενα την ομαδα 1-2 κλικ καλυτερη απο το προηγουμενο παιχνιδι. Αντιθετα την ειδα ΠΟΛΥ χειροτερη!
3.Αν λοιπον στο πρωτο παιχνιδι την ειδα "ανησυχητικα κακη", σημερα λεω το ιδιο, σχεδον θορυβημενος.
4. Κριτικη στο Σαντος:Μην αρχισετε ομως οτι μιζεριαζω, γκρινιαζω κλπ. Εδω ειμαστε ολοι για καλοπιστη κριτικη και σωστο διαλογο.
Η ομαδα μαυρο χαλι. Ολες οι γραμμες μηδεν.Ολες. Και αποκομμενες μεταξυ τους. Μια και μοναδικη ευκαιρια, αντε 2.Κλωτσοσκουφι και τουρλουμπουκι. Καμμια οργανωση. Ουτε τι συστημα παιζαμε καταλαβα. Οι παιχτες δεν ειχαν ρολους ή τουλαχιστον δεν τουσ ειδα εγω.

Κοντρερας. Εγινε αυτο που φοβομουνα εδω και καιρο καθως γραφονταν απο εξτρα και ουλτρας. Επαιξε δεξι μπακ. Γιο μενα δεν πηγε καλα. Αλαχθηκε σωστα με τον Σναουτσνερ ο οποιος πηγε σχετικα καλα και εκανε και λιγες πρωοθησεις. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ. ΕΝΑΝ. Γιατι να χαλασει αυτο το πολυ καλο διδυμο Μαλεζα Κοντρερας? Αλλα και ο Σνατσ μια χαρα δεν τα πηγε περυσι, δεν ηταν σταθεροτατος? Δεν καταλαβαινω που αποσκοπει ο Σαντος με το τετοιο πειραγμα της αμυντικης γραμμης η οποια περυσι πηρε σχεδον αριστα, και οποιος καταλαβαινει περισσοτερα ας μου το εξηγησει.
Συν στον Σαντος παντως που εμπιστευθηκε Κρεσιτς, Σαβινι
Ρωταω εναν φιλο μου που το βλεπαμε μαζι γιατι τα κανει αυτα ο Σαντος και μου λεει δοκιμαζει. Ας μου πει καποιος τι θα ηθελε να δει με την δοκιμη, αλλαζοντας τον Γκαρσια με τον Ανστασακο. Να δει αν ο Ηλιας μπορει να παιξει χαφ?
Αλλαξε ο Κονσεισαο με τον Μπαλαφα και ρωτω εγω:
Ο μπαλαφας δεν φευγει ΠΑΣ? Δεν ειναι οριστικο? Γιατι αν ειναι, ποιος ο λογος να χρησιμοποιηθει?
Ο Βερον ανυπακτος παλι, αντικατεστησε τον καπως κινητικο Αμπουμπακαρι.
Ο κακος Κονσεισαο επαιξε 80 λεπτα και αλλαχθηκε απο τον Μπαλαφα. Δεν θα μπορουσε να αλλαχθει νωριτερα και να παιξει ο Κουτσια στην θεση του? Ετσι και συμπερασμα θα μπορουσαμε να βγαλουμε γι τον Κουτσια παιζοντας στη φυσικη του θεση αλλα και ο αρχηγος που εχει τα χρονακια του να νην τα φτυσει.Τελος παντων για αυτο δεν επιμενω, ισως ειχε κατι αλλο στο μυαλο του ο σαντος πχ να δοκιμασει αν και κατα ποσο αντεχει ο Κονσεισαο.
Τελος παντω τελικο συμπερασμα για μενα οτι ο χρονος πιεζει αφυκτικα και πρεπει γρηγορα ο Σαντος να δεσει την ομαδα κατασταλαζοντας σε βασικα στοιχεια-παιχτες.Δεν κρυβω οτι ανησυχω. Η ομαδα εδειξε οτι θελει πολυ δουλεμα ακομα.Ελπιζω να μην φαω πεσιμο για γκρινια κατα Σαντος κλπ
Λαθος η χρησιμοποιηση Κουτσιανικουλη σαν περιφερειακος
« Last Edit: July 17, 2009, 21:05:08 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #227 on: July 16, 2009, 23:39:11 »
Εγω δεν ανησυχω..

Η ομαδα τωρα πρεπει να κανει τις γκελες και τις κακες εμφανισεις, αφου ειμαστε σε προετοιμασια ακομα...Οι παιχτες εχουν ποδια κουρασμενα απο το λιωσιμο που τους ριχνει ο Σαντος και αυτο κανει μπαμ...

Ειναι απολυτα φυσιολογικες οι εμφανισεις αυτες...Και 30 του μηνα δε θα ειμαστε ετοιμοι, ενα 50-60% αν πιασουμε πιστευω να αρκει για να περασουμε τον αντιπαλο..

Περιμενω την ομαδα να ρολαρει περιπου σε ενα μηνα απο τωρα...Που θα ειναι και το κρισιμο το ματς του β γυρου...Γιατι θεωρω αυτονοητη την προκριση στον επομενο γυρο...

Υπομονη.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #228 on: July 16, 2009, 23:42:35 »
χομο δεν θα εγραφα αλλα με τζινισες...ο σαντος ολοφανερα δεν υπολογιζει τον αραμπατζη...τον σναουτσερ τον εβαλε σε ολα τα φιλικα μεχρι  σημερα και το δηλωσε κιολας οτι δεν επρεπε να το κανει

οποτε σημερα ηθελε να δοκιμασει κατι αλλο(κυριως λογω κουρασμενου σναουτσερ) με τον κοντρερας...εγω ετσι το βλεπω ακομα...αν συνεχισει να το κανει μαζι σου

τωρα κατα τ'αλλα στο πρωτο ημιχρονο η ομαδα ειχε περισσοτερα τρεξιματα απο οτι ειχε με την ναιμεγκεν

φαινεται οτι δουλευουν πολυ το 4-4-2 κι οχι το 4-3-3...γι'αυτο μολις αλλαξε το συστημα χαθηκαν ολοι οι παικτες μεταξυ τους

ακομα βλεπουμε...παντως θελω καλη κληρωση αυριο...οχι κατι παλουκι(μακρια απο σκανδιναβους)

εντιτ  αυτο με την κληρωση που λεω...2-0 εχασε το τυρι...μακρια απο κει...
« Last Edit: July 17, 2009, 00:13:07 by gianniwths4 »

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #229 on: July 16, 2009, 23:47:09 »
Έχουμε φάει τόσα σκ@τ@ επί σειρά τών που δεν μου κάνει εντύπωση μία ήττα σε φιλικό. Με προβληματίζουν μόνο δύο πράγματα: 1ον Το περιορισμένο χρονικό διάστημα που έχουμε μπορστάμας εώς το πρωτο ματς και 2ον η μη χρησιμοποίηση των παιχτών στις προφανείς τους θέσεις (πχ Κουτσια, Κοντρέρας). Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε τελειώσει με τα "πειράματα" και από δω και πέρα θα δούμε την τελική-κανονική-λογική εντεκάδα για να προλάβουν οι παίχτες να δέσουν μεταξύ τους και να καταλάβουντο ρόλο τους στο γήπεδο. At the end of the day... ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!  
PAOK is a Social Movement!

GeorgT

• Guest
« Reply #230 on: July 16, 2009, 23:53:08 »
Δεν έχουμε κ πολλά φιλικα σε λιγες μέρες (σε συνδυασμό με δίπλες προπονήσεις);;

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #231 on: July 16, 2009, 23:59:01 »
Λοιπον εχουμε και λεμε:
1. Δεδομενο: σε 15 μερες παιζουμε Ευρωπη υστερα απο 3 χρονια
2. Περιμενα την ομαδα 1-2 κλικ καλυτερη απο το προηγουμενο παιχνιδι. Αντιθετα την ειδα ΠΟΛΥ χειροτερη!
3.Αν λοιπον στο πρωτο παιχνιδι την ειδα "ανησυχητικα κακη", σημερα λεω το ιδιο, σχεδον θορυβημενος.
4. Κριτικη στο Σαντος:Μην αρχισετε ομως οτι μιζεριαζω, γκρινιαζω κλπ. Εδω ειμαστε ολοι για καλοπιστη κριτικη και σωστο διαλογο.
Η ομαδα μαυρο χαλι. Ολες οι γραμμες μηδεν.Ολες. Και αποκομμενες μεταξυ τους. Μια και μοναδικη ευκαιρια, αντε 2.Κλωτσοσκουφι και τουρλουμπουκι. Καμμια οργανωση. Ουτε τι συστημα παιζαμε καταλαβα. Οι παιχτες δεν ειχαν ρολους ή τουλαχιστον δεν τουσ ειδα εγω.
Κουτσιανικουλης: Ανυπαρκτος ως δευτερος σεντερ φορ ή περιφερειακος επιθετικος ή ξερω γω τι ηταν. Αντικατασταθηκε απο το Φιλομενο που σαφως ειναι αυτη η θεση του αλλα δεν εδειξε και τιποτα, αφου γενικα η επιθεση ηταν αποκομμενη.
Κοντρερας. Εγινε αυτο που φοβομουνα εδω και καιρο καθως γραφονταν απο εξτρα και ουλτρας. Επαιξε δεξι μπακ. Γιο μενα δεν πηγε καλα. Αλαχθηκε σωστα με τον Σναουτσνερ ο οποιος πηγε σχετικα καλα και εκανε και λιγες πρωοθησεις. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ. ΕΝΑΝ. Γιατι να χαλασει αυτο το πολυ καλο διδυμο Μαλεζα Κοντρερας? Αλλα και ο Σνατσ μια χαρα δεν τα πηγε περυσι, δεν ηταν σταθεροτατος? Δεν καταλαβαινω που αποσκοπει ο Σαντος με το τετοιο πειραγμα της αμυντικης γραμμης η οποια περυσι πηρε σχεδον αριστα, και οποιος καταλαβαινει περισσοτερα ας μου το εξηγησει.
Συν στον Σαντος παντως που εμπιστευθηκε Κρεσιτς, Σαβινι
Ρωταω εναν φιλο μου που το βλεπαμε μαζι γιατι τα κανει αυτα ο Σαντος και μου λεει δοκιμαζει. Ας μου πει καποιος τι θα ηθελε να δει με την δοκιμη, αλλαζοντας τον Γκαρσια με τον Ανστασακο. Να δει αν ο Ηλιας μπορει να παιξει χαφ?
Αλλαξε ο Κονσεισαο με τον Μπαλαφα και ρωτω εγω:
Ο μπαλαφας δεν φευγει ΠΑΣ? Δεν ειναι οριστικο? Γιατι αν ειναι, ποιος ο λογος να χρησιμοποιηθει?
Ο Βερον ανυπακτος παλι, αντικατεστησε τον καπως κινητικο Αμπουμπακαρι.
Ο κακος Κονσεισαο επαιξε 80 λεπτα και αλλαχθηκε απο τον Μπαλαφα. Δεν θα μπορουσε να αλλαχθει νωριτερα και να παιξει ο Κουτσια στην θεση του? Ετσι και συμπερασμα θα μπορουσαμε να βγαλουμε γι τον Κουτσια παιζοντας στη φυσικη του θεση αλλα και ο αρχηγος που εχει τα χρονακια του να νην τα φτυσει.Τελος παντων για αυτο δεν επιμενω, ισως ειχε κατι αλλο στο μυαλο του ο σαντος πχ να δοκιμασει αν και κατα ποσο αντεχει ο Κονσεισαο.
Τελος παντω τελικο συμπερασμα για μενα οτι ο χρονος πιεζει αφυκτικα και πρεπει γρηγορα ο Σαντος να δεσει την ομαδα κατασταλαζοντας σε βασικα στοιχεια-παιχτες.Δεν κρυβω οτι ανησυχω. Η ομαδα εδειξε οτι θελει πολυ δουλεμα ακομα.Ελπιζω να μην φαω πεσιμο για γκρινια κατα Σαντος κλπ
Λαθος η χρησιμοποιηση Κουτσιανικουλη σαν περιφερειακος

Σε περίοδο προετοιμασίας βρίσκεται η ομάδα. Εγώ θα προβληματιζόμουν περισσότερο αν τους έβλεπα τώρα σε φόρμα. Και να θυμίσω λίγο σε όλους το περσινό φιλικό με την Ουντινέζε. Εμείς σαφώς πιο έτοιμοι τότε, είδαμε μία αντίπαλο που ήταν κυριολεκτικά χάλια. Από την προετοιμασία προφανώς και το σκληρό πρόγραμμα. Στη συνέχεια η Ουντινέζε είχε χάσει ακόμη κι από τον Πανσερραϊκό αν θυμάμαι καλά (μπορεί κι από τον Πιερικό). Έκανε όμως  μια πραγματικά πάρα πολύ καλή χρονιά, τερματίζοντας 7η στη Σερια Α και φτάνοντας στον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας.

apaoki13

• Guest
« Reply #232 on: July 17, 2009, 00:13:23 »
ρε homo, ρε homo τι έχεις πάθει. Απ' όλους όσους γράφουν εδώ μέσα δεν περίμενα από 'σένα να κάνεις κριτική από φιλικό που άλλξε όλη την εντεκάδα στο β΄ ημίχρονο και που χρησιμοοποίηση τον κουτσια (όπως λες) περιφεριακό. Δοκίμαζε πράγματα σήμερα και ήταν εμφανές. Το επαναλαμβάνω. Θετικό το ότι βλέπουμε ΠΑΟΚ αρνητικό ότι βλέπουμε ΠΑΟΚ σε προετοιμασία. Ούτε για σχόλια δεν χρησιμεύουν τα τελευταία ματς. Μην τρελαίνεστε θα είμαστε ΟΚ στο πρώτο ευρωπαϊκό, το δεύτερο με απασχολεί.

SALPARADISE

• Guest
« Reply #233 on: July 17, 2009, 00:19:12 »
Σχολιάζοντας τον Homo, που καθησε και έγραψε αναλυτικά τις σκέψεις του, μπορώ να πω οτι συμφωνω κατα 90%.

Εκει που εγω τα ειδα αλλιώς τα πράγματα ειναι στο ρόλο του Κουτσια ως 2ος επιθετικός.

Μπορεί να έκανε πολλές λάθος πάσες, άσκοπο τρέξιμο κλπ κλπ, αλλά θυμάμαι 2 τουλάχιστον φάσεις που έβγαλε έξυπνες ασσιστ.

Προσοχή δε λεώ οτι αυτη πρέπει να είναι η θέση του, αλλά καλό είναι ο Σάντος να τον δοκιμάζει, να του επισημαίνει τα λάθη και να τον "ψηνει" για μια θέση που μπορεί στο μέλλον να χρειαστεί να την παιξει (πχ σε τραυματισμο (εξω απο δω) του φιλομένο). Μικρός είναι και πρέπει να μαθαίνει.

Απο το  ματς εχω να συμπληρώσω οτι οι καλύτεροι παίκτες για μένα ηταν ο Λίνο (μακραν) και ο Σνάουτσερ. ΟΛΟΙ οι άλλοι ήταν για τα μπάζα.

Ο Σαβίνι πρέπει να φτύσει αιμα για να παρει τη θέση του Λίνο που φαίνεται αγριεμένος φέτος.

Τα φιλικά ας τα χάσουμε όλα. Μακάρι να λειτουργήσει ως ξυπνητήρι και κίνητρο για όλους.

Υπομονή...

« Last Edit: July 17, 2009, 00:35:13 by SALPARADISE »

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #234 on: July 17, 2009, 00:23:03 »
Δεν εχω σχολιασει σχεδον ποτε για το αγωνιστικό της ομάδας εδω και ενα χρονο, ουτε καν μεσα στην χρονια ποσο μαλλον μεσα στην προετοιμασια και σε ενα φιλικο.

Απτην μια ειναι προετοιμασια και με καποια πραματα τζαμπα ασχολουμαστε. πχ. αλλαγες στις θεσεις παικτων κλπ. Ειναι ανουσιο και ανωφελο και εξαλου οτι και να πουμε δεν αλλαζει τπτ. Εξάλου μιλάμε για ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ!

Απτην αλλη αυτα που γραφει ο χομο ειναι απολυτως λογικα. Ποιος ειδε το ματς και δεν συμπερανε αυτα που εγραψε ο χομο? Αλλα και τι να κανουμε με αυτο? Δεν ειμαστε προπονητες.

Το δεδομενο ειναι (και δεν χωραει αμφισβητηση σε αυτο) σχετικα με τον φετινο ΠΑΟΚ, οτι η φιλοσοφια της ομαδας παραμενει ιδια με την περσινη. Το ειχε πει και πριν την προετοιμασια ο Σαντος αυτό.

Μπορει να αλλαζει το συστημα κλπ αλλα η φιλοσοφια ιδια. Χωρις την μπαλα η ομαδα παραμενει καλη, (πιεζει κλεινει χωρους κλπ) , με την μπαλα στην κατοχη μας θα προσπαθουμε για καλη κυκλοφορια, να βγαινουμε απτα πλαγια κλπ, κλασικος ΠΑΟΚ τελευταιας σεζον δλδ, με καλυτερη αποδοση απο περσι αλλα με την ιδια φιλοσοφια.

Ετσι το βλέπω εγώ.

Diego-4

• Guest
« Reply #235 on: July 17, 2009, 00:24:36 »
ρε homo, ρε homo τι έχεις πάθει. Απ' όλους όσους γράφουν εδώ μέσα δεν περίμενα από 'σένα να κάνεις κριτική από φιλικό που άλλξε όλη την εντεκάδα στο β΄ ημίχρονο και που χρησιμοοποίηση τον κουτσια (όπως λες) περιφεριακό. Δοκίμαζε πράγματα σήμερα και ήταν εμφανές. Το επαναλαμβάνω. Θετικό το ότι βλέπουμε ΠΑΟΚ αρνητικό ότι βλέπουμε ΠΑΟΚ σε προετοιμασία. Ούτε για σχόλια δεν χρησιμεύουν τα τελευταία ματς. Μην τρελαίνεστε θα είμαστε ΟΚ στο πρώτο ευρωπαϊκό, το δεύτερο με απασχολεί.
Πες τα ρε αδελφέ apaoki , πές τα γαμώ την πουτάνα μου.Ο καθενας και απο αυτούς θέλει μία στήλη σε εφημερίδα να πούμε.Γκρίνια , γκρίνια , γκρίνια παντού ... Όλα τα ξέρουν , για όλα έχουν άποψη , όλα είναι τόσο απλά στα μάτια τους που περνούν απο την κρίση τους..Γαμώ την δημοκρατία σας εδώ μέσα και της καλοπροαίρετες XXXXXXX ! XXXXXXX , σας έχει σηχαθεί το ήπαρ μου !

Λίγο πιο κόσμια θα ήτανε καλύτερα.
« Last Edit: July 17, 2009, 01:25:42 by GENTLESOS »

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #236 on: July 17, 2009, 00:32:34 »
Ψυχραιμία αδέρφια...φιλικό προετοιμασίας ήταν...επαναλαμβάνω...φιλικό προετοιμασίας ήταν..1-2,1-2....

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #237 on: July 17, 2009, 00:34:08 »
Προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμός...
Ήρεμα ρε bro!

jmjyiannis

• Guest
« Reply #238 on: July 17, 2009, 00:35:52 »
ελα ρε παιδια πως κανετε ετσι? ηρεμία. και σε αυτούς που ανησυχούν (κάποιες παρατηρήσεις ήταν σωστες μπαη δι γουεη) αλλα και σε αυτούς που  τσιτώνονται με την πρώη κριτική.

μη κοιτάτε τις μέρες μέχρι το παιχνίδι. γιαυτό υπάρχουν τα φιλικά προετοιμασίας. για να κάνεις μπουρδέλο την ομάδα στις δοκιμές για να μη χρειαστεί να το κάνεις μέσα στο πρωτάθλημα.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #239 on: July 17, 2009, 00:40:37 »
συμφωνώ με apaoki13. Μην βιάζεστε. Δεν είναι σε καμία περίπτωση ώρα για συμπεράσματα. Με την καμία λέμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ