Λοιπον εχουμε και λεμε:
1. Δεδομενο: σε 15 μερες παιζουμε Ευρωπη υστερα απο 3 χρονια
2. Περιμενα την ομαδα 1-2 κλικ καλυτερη απο το προηγουμενο παιχνιδι. Αντιθετα την ειδα ΠΟΛΥ χειροτερη!
3.Αν λοιπον στο πρωτο παιχνιδι την ειδα "ανησυχητικα κακη", σημερα λεω το ιδιο, σχεδον θορυβημενος.
4. Κριτικη στο Σαντος:Μην αρχισετε ομως οτι μιζεριαζω, γκρινιαζω κλπ. Εδω ειμαστε ολοι για καλοπιστη κριτικη και σωστο διαλογο.
Η ομαδα μαυρο χαλι. Ολες οι γραμμες μηδεν.Ολες. Και αποκομμενες μεταξυ τους. Μια και μοναδικη ευκαιρια, αντε 2.Κλωτσοσκουφι και τουρλουμπουκι. Καμμια οργανωση. Ουτε τι συστημα παιζαμε καταλαβα. Οι παιχτες δεν ειχαν ρολους ή τουλαχιστον δεν τουσ ειδα εγω.
Κοντρερας. Εγινε αυτο που φοβομουνα εδω και καιρο καθως γραφονταν απο εξτρα και ουλτρας. Επαιξε δεξι μπακ. Γιο μενα δεν πηγε καλα. Αλαχθηκε σωστα με τον Σναουτσνερ ο οποιος πηγε σχετικα καλα και εκανε και λιγες πρωοθησεις. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ. ΕΝΑΝ. Γιατι να χαλασει αυτο το πολυ καλο διδυμο Μαλεζα Κοντρερας? Αλλα και ο Σνατσ μια χαρα δεν τα πηγε περυσι, δεν ηταν σταθεροτατος? Δεν καταλαβαινω που αποσκοπει ο Σαντος με το τετοιο πειραγμα της αμυντικης γραμμης η οποια περυσι πηρε σχεδον αριστα, και οποιος καταλαβαινει περισσοτερα ας μου το εξηγησει.
Συν στον Σαντος παντως που εμπιστευθηκε Κρεσιτς, Σαβινι
Ρωταω εναν φιλο μου που το βλεπαμε μαζι γιατι τα κανει αυτα ο Σαντος και μου λεει δοκιμαζει. Ας μου πει καποιος τι θα ηθελε να δει με την δοκιμη, αλλαζοντας τον Γκαρσια με τον Ανστασακο. Να δει αν ο Ηλιας μπορει να παιξει χαφ?
Αλλαξε ο Κονσεισαο με τον Μπαλαφα και ρωτω εγω:
Ο μπαλαφας δεν φευγει ΠΑΣ? Δεν ειναι οριστικο? Γιατι αν ειναι, ποιος ο λογος να χρησιμοποιηθει?
Ο Βερον ανυπακτος παλι, αντικατεστησε τον καπως κινητικο Αμπουμπακαρι.
Ο κακος Κονσεισαο επαιξε 80 λεπτα και αλλαχθηκε απο τον Μπαλαφα. Δεν θα μπορουσε να αλλαχθει νωριτερα και να παιξει ο Κουτσια στην θεση του? Ετσι και συμπερασμα θα μπορουσαμε να βγαλουμε γι τον Κουτσια παιζοντας στη φυσικη του θεση αλλα και ο αρχηγος που εχει τα χρονακια του να νην τα φτυσει.Τελος παντων για αυτο δεν επιμενω, ισως ειχε κατι αλλο στο μυαλο του ο σαντος πχ να δοκιμασει αν και κατα ποσο αντεχει ο Κονσεισαο.
Τελος παντω τελικο συμπερασμα για μενα οτι ο χρονος πιεζει αφυκτικα και πρεπει γρηγορα ο Σαντος να δεσει την ομαδα κατασταλαζοντας σε βασικα στοιχεια-παιχτες.Δεν κρυβω οτι ανησυχω. Η ομαδα εδειξε οτι θελει πολυ δουλεμα ακομα.Ελπιζω να μην φαω πεσιμο για γκρινια κατα Σαντος κλπ
Λαθος η χρησιμοποιηση Κουτσιανικουλη σαν περιφερειακος