Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10  (Read 18032 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10
« Reply #240 on: July 17, 2009, 00:46:08 »
Βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια 3 χρονια τώρα. Μερικοί είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως, από εμενα τέλος. Εσύ HOMO μονο σου βγήκες και ζητούσες συγγνώμη τις προάλλες και με το πρώτο φιλικό σε πιάσαν τα "διαολια" πάλι...Τι να την κάνω τη συγγνώμη όταν προφανώς δεν τον εμπιστεύεσαι αυτόν τον προπονητή μέσα σου... Με το πρώτο φιλικό γιατί αυτό, γιατί εκείνο, γιατί το άλλο... Ειλικρινά έχω βαρεθεί να ακούω τα ίδια σε κάθε προετοιμασία, σε κάθε μεταγραφική περίοδο, σε κάθε σαιζόν... Επιτέλους αράξτε πίσω στην πολυθρόνα σας και απολαύστε το ταξίδι... Σας αρέσει? Η μήπως τελικά η γκρίνια και το ζόρι και το άγχος σας φτιάχνουν περισσότερο γιατί αυτό μου φαίνεται ότι συμβαίνει...Σκοτώστε επιτέλους αυτά τα "διαολια" που έχετε μέσα σας και δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τίποτα... Κουλάρετε λίγο... Δεν μπορώ άλλο ειλικρινά, δεν αντέχω. Ξαναγράφω στο forum μετά το πρώτο ευρωπαϊκό, τότε που θα έχουμε κάτι ουσιαστικό να πούμε, χαίρετε από μένα...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #241 on: July 17, 2009, 00:48:35 »
ρε homo, ρε homo τι έχεις πάθει. Απ' όλους όσους γράφουν εδώ μέσα δεν περίμενα από 'σένα να κάνεις κριτική από φιλικό που άλλξε όλη την εντεκάδα στο β΄ ημίχρονο και που χρησιμοοποίηση τον κουτσια (όπως λες) περιφεριακό. Δοκίμαζε πράγματα σήμερα και ήταν εμφανές. Το επαναλαμβάνω. Θετικό το ότι βλέπουμε ΠΑΟΚ αρνητικό ότι βλέπουμε ΠΑΟΚ σε προετοιμασία. Ούτε για σχόλια δεν χρησιμεύουν τα τελευταία ματς. Μην τρελαίνεστε θα είμαστε ΟΚ στο πρώτο ευρωπαϊκό, το δεύτερο με απασχολεί.
Πες τα ρε αδελφέ apaoki , πές τα γαμώ την πουτάνα μου.Ο καθενας και απο αυτούς θέλει μία στήλη σε εφημερίδα να πούμε.Γκρίνια , γκρίνια , γκρίνια παντού ... Όλα τα ξέρουν , για όλα έχουν άποψη , όλα είναι τόσο απλά στα μάτια τους που περνούν απο την κρίση τους..Γαμώ την δημοκρατία σας εδώ μέσα και της καλοπροαίρετες XXXXXXX ! XXXXXXX , σας έχει σηχαθεί το ήπαρ μου !

Στο ζουμι εχει δικιο.. Στο πως το εκφραζει ειναι αλλο θεμα.

υγ. Συμφωνω με το ποστ του apaoki.

« Last Edit: July 17, 2009, 01:27:02 by GENTLESOS »

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #242 on: July 17, 2009, 01:09:19 »
Κλαίν μαίν ρε μάγκες τα φιλικά. Προετοιμασία κάνει η ομάδα, χαλαρά.
Δοκιμές γίνονται, δένει το σύνολο. Εγώ ούτε καν τα βλέπω τα φιλικά, πάω έξω για γκόμενες. Μια χαρά θα είναι ο φετινός ΠΑΟΚ.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #243 on: July 17, 2009, 01:10:45 »
Η ομαδα δεν μπορει να κριθει σ'αυτα τα φιλικα γιατι βρισκεται σε φαση προετοιμασιας και παιζει φιλικα με πιο ετοιμες ομαδες.
Η Ναιμεγκεν με την οποια φεραμε 1-1 προχθες, σημερα εκανε το σκορ της αγωνιστικης στο ουεφα. Νικησε 6-0 μια Αρμενικη.
Η Γκουανταλαχαρα ειναι ισως η καλυτερη ομαδα του Μεξικου και βρισκεται σε τελικο σταδιο προετοιμασιας.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #244 on: July 17, 2009, 01:17:17 »
τι καλά τόσα χρόνια χωρίς τηλεοπτική μετάδοση..ακούγαμε μόνο και σχηματίζαμε στο μυαλό μας.
τώρα τσούπ η νόβα και να σου το μπάχαλο..

από την μια η γκρίνια από την άλλη η απόλυτη απαγόρευση.
τι λέτε ρε..

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #245 on: July 17, 2009, 01:17:43 »
Η Ναιμεγκεν με την οποια φεραμε 1-1 προχθες, σημερα εκανε το σκορ της αγωνιστικης στο ουεφα. Νικησε 6-0 μια Αρμενικη.

Μην μπερδεύεσαι φιλαράκο. Άλλο η NEC Nijmegen κι άλλο η NAC Μπρέντα που έπαιζε σήμερα.

Όσο για την Jack Daniels, είναι μια καλή ομάδα αλλα σίγουρα όχι από τις καλύτερες του Μέχικο..

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #246 on: July 17, 2009, 01:21:08 »
Μαλλον κακο εκανε το νοβα που δειχνει τα ματς..Αρχιζει ο καθενας και λεει την μπαρουφα του,γιατι εβαλες εκεινον γιατι τον αλλον σε ποια θεση κτλ..
Ρε εξηγηστε μου για πιο λογο ειναι τα φιλικα αν δεν ειναι για δοκιμες?Εβγαλε γκαρσια,εβαλε αναστασακο.Ε ποιο το προβλημα?Μπορει να ηθελε να δοκιμασει το 4-3-1-2 με φιλομενο πισω απο παπαζογλου αναστασακο.(λεμε και καια μαλακια)
Πως γινεται να κανει ο καθενας κριτικη,πως γινεται να ειναι μεσα στο μυαλο του προπονητη για το τι θελει να δοκιμασει στην ομαδα?
Δειτε το και απο την αλλη πλευρα,μπορει ο ΠΑΟΚ να ηταν χαλια κατα διαστηματα αλλα και η τσιβας ειναι πολυ καλη ομαδα,σαφως ανωτερη απο ολες τις υπολοιπες που θα αντιμετωπισουμε σε φιλικα.
ΟΥΤΕ ΦΑΣΗ δεν σου εκανε μια τεχνικα ανωτερη ομαδα και με μεγαλυτερη επιπεδο φυσικης καταστασης.
Σκοραρε με φαουλ αλλιως παλι με τπτ δεν θα μπορουσε.
Οι ομαδα που θα αντιμετωπισουμε σε 2 βδομαδες ειναι 2 κλασεις κατωτερη απο την τσιβας..Οποτε χαλαρωστε
ΥΓ.Συμφωνω απολυτα με diego apaoki.Η πολυ δημοκρατια μας εχει φαει...

Μην μπερδεύεσαι φιλαράκο. Άλλο η NEC Nijmegen κι άλλο η NAC Μπρέντα που έπαιζε σήμερα.

Όσο για την Jack Daniels, είναι μια καλή ομάδα αλλα σίγουρα όχι από τις καλύτερες του Μέχικο..

H jack daniels πολυ απλα ειναι η μεγαλυτερη και καλυτερη ομαδα του μεξικου...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #247 on: July 17, 2009, 01:24:17 »

Εχεις δικιο. Γραφουν σκετο NAC και το περασα για το NEC της Ναιμεγκεν.

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #248 on: July 17, 2009, 01:29:18 »
Τελικά η μεγαλύτερη ΜΑΛΑΚΙΑ είναι ότι μεταδίδονται από την τν τα φιλικά.Και αυτό έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια που ξεκίνησε η νετ να δείχνει του γαυροβάζελου τα φιλικά.Το ματσ δεν το είδα σήμερα αλλά ούτε τρελένομαι να δω και τα υπόλοιπα μια κ έξω το πρώτο επίσημο.Τα φιλικά είναι για τον προπονητή και για τα αλάνια από την γύρω περιοχές (Γερμανία,Ελβετία κλπ) που ταξιδεύουν για να δουν την ΠΑΟΚΑΡΑ για ασήμαντα παιχνίδια

makptol

• Guest
« Reply #249 on: July 17, 2009, 01:30:33 »
θελουμε δουλεια αλλα ειναι το δευτερο σοβαρο φιλικο τι γκρινια ειναι αυτη ? κριτικη ΧΑΛΑΡΗ και στηριξη ΟΧΙ ΓΚΡΙΝΙΑ .....
ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΥΣΗΧΟΥΣΕ ΑΝ ΡΙΧΝΑΜΕ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ θα ειχαμε σιγουρα προβληματα μελλοντικα.....

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #250 on: July 17, 2009, 01:38:18 »
H jack daniels πολυ απλα ειναι η μεγαλυτερη και καλυτερη ομαδα του μεξικου...

Έχεις δίκιο katz! Πάσο.. ;D

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #251 on: July 17, 2009, 01:44:27 »
Αλλαξε ο Κονσεισαο με τον Μπαλαφα και ρωτω εγω:
Ο μπαλαφας δεν φευγει ΠΑΣ? Δεν ειναι οριστικο? Γιατι αν ειναι, ποιος ο λογος να χρησιμοποιηθει?

homo εγώ θα σταθώ μονο σε αυτό το κομμάτι που γραφής. να σου πω την αλήθεια την στιγμή που τον έβαλε και ΕΓΩ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα όπως εσύ. και όμως υπάρχει μια λογική και από σήμερα είμαι ακόμα πιο ήσυχος που έχουμε τέτοιον coach και όχι κανένα έλληνα καραγκιόζη.

εδώ φαίνεται η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ σχολη / φιλοσοφία προπονητή η ας το πούμε του ποδοσφαίρου.

καταρχάς εξής έναν παίχτη / συνεργάτη που ξοδεύεις περισσότερε χρόνο μαζί του παρα με την γυναικα σου. περνα μαζί του συνολικά 2 χρονια.

έρχεται λοιπόν η 3 χρονια. πριν από την προετοιμασία όπως όλη η "προπινιτες" διαλέγεις μαζί με τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του, διαφορους παίχτες που θέλεις να κράτησης και άλλους πάλι που θα ήθελες να ένταξης στο δυναμικό σου. μέσα σε αυτούς είναι και ο μπαλάφας η ο κάθε μπαλάφας. Λοιπόν ξεκινάς την προετοιμασία. δουλεύεις σκληρά με τους παίχτες. θέλεις να τους περάσεις της φιλοσοφία σου. προσπαθείς να τους εξηγήσεις κάποια πράγματα και αυτή εκτελούν της εντολές σου με το παραπάνω.

Ξαφνικά συμβαίνει κάτι που δεν το περιμένεις --> γιατί πραγματικά ξαφνικά μας ήρθε με τον δανεισμό του, και πρέπει να παραχωρηθεί ο παίχτης. Ο λόγος? ίσος γιατί η διοίκηση θα φέρι καλύτερο στην θέση του, ίσος όμως γιατί η διοίκηση μέχρι εχτές δεν μπορούσε ομάδα να βρει να τον στήλη δανικό. ίσος να υπάρχει και ένας 3, 4, 5, λόγος αλλα στην τελική δεν είναι επιλογή του παίχτη αλλα τον αναγκάζεις να το κάνει.

και εδώ είναι τώρα ΟΛΟ το ζουμί:

Ο προπονητής σε βάζει να παίξεις μπάλα στην ομάδα, ας το πούμε μπάλα τώρα (1 ημίχρονο) μετά από αυτήν την προϊστορία. ΕΜΕΝΑ μου λέει πάντως το εξής:

- ΣΕΒΑΣΜΟΣ. σεβασμό σε έναν πολύ καλο συνεργάτη σου που δεν έκανε ποτε πρόβλημα.

- ΣΕΒΑΣΜΟ. σε έναν αθλητή που ίσος και εχτές το βραδυ στο ξενοδοχείο/τραπέζι να του έλεγες 5-10 πράγματα τη περιμένεις σαν προπονητή να εφαρμόσει στο γήπεδο ενώ σήμερα πρέπει να του πεις από αύριο φεύγεις γιάννενα

- ΣΕΒΑΣΜΟΣ sen έναν ποδοσφαιριστή που τον στέλνεις απότομα εκεί για να εξελύθη ώστε να γυρίσει πίσω στην ομάδα σου "διεξικοντας" στο μέλλον βασική θέση --> γιατί κακά τα ψέματα αυτός είναι ο λόγος του δανεισμού.

άμα δεν τα κανεις τα αποπάνω ενδέχεται να τον κάψεις τον παίχτη. εμενα όλη αυτή η υπόθεση μου λέει ότι ο santos πραγματικά σκέφτεται μακροχρόνια. και άμα είναι στο χέρι του όχι μονο και τον χρόνο αλλα και για αλλα τόσα χρονια θέλει να mini στην ομάδα.

κάθε άλλος βλάκας (μεταφορικά το λέω) θα έλεγε τη με ναϊζί εμενα. αφού δεν τον έχω στην ομάδα να πάει να γαμηθεί. η ομάδα άμα δεν κερδίσει τα παιχνίδια εγώ σαν προπονητής θα χάσω την δουλειά μου και τη με ενδιαφέρει εμενα τη θα γίνει μετά. και όμως αυτή η κίνηση εμάν μου λέει -->  όχι μικρέ, σε στέλνουμε εκεί, ίσος να μην ξαναεργαστώ μαζί σου γιατί δεν ξέρω αν έχω ακόμα δουλειά τον χρόνο σαν προπονητής, ΕΣΥ όμως ΜΠΑΛΑΦΑ μην κρατάς κακια στον ΠΑΟΚ και δούλεψε για τον εαυτό σου για να γίνεις ακόμα καλύτερος.

το λένε και αλλιώς ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ

PAOK PANO APO OLLA

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #252 on: July 17, 2009, 02:12:22 »

Σάντος: «Καμπανάκι για εμάς αυτή η εμφάνιση»

Εκνευρισμένος από την ήττα 1-0 στο φιλικό παιχνίδι με την Τσίβας Γκουανταλαχάρα εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το ματς ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι η εμφάνιση και η ήττα αυτή είναι μια προειδοποίηση για όλους στον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Το αποτέλεσμα μας εκνευρίζει πολύ. Σιχαίνομαι να χάνω σε οποιαδήποτε παιχνίδι, πόσο μάλλον σε αυτό το επίπεδο. Δεν θα έλεγα ότι ανησυχούμε, απλά η εμφάνιση είναι ένα καμπανάκι για μας τους ίδιους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε επίσημο παιχνίδι στις 30 του μηνός. Όσον αφορά στην νοοτροπία και στη συμπεριφορά μας, πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό που ήμασταν πέρυσι», ήταν τα αρχικά λόγια του Σάντος.

Στη συνέχεια, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ήρθε η κακή εμφάνιση: «Δεν ήμασταν σήμερα ανταγωνιστικοί, ενώ αμυντικά ήμασταν σχετικά καλά, αν και είδαμε κάποια κρούσματα. Επιθετικά δεν κάναμε σχεδόν τίποτα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι για να παίζεται όμορφα, αλλά για να παίζεται σωστά. Θα μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές, πρέπει δείξουμε καλύτερο δείγμα στα επόμενα φιλικά. Είναι η στιγμή να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε. Σε κάποιους τομείς υπάρχει κούραση, αλλά σε άλλους δεν μπορώ να το δικαιολογήσω. Το ίδιο κουρασμένος είσαι με την μπάλα στα πόδια, όπως και με το να κάνεις μια μπαλιά μπροστά», εξήγησε και κατέληξε:

«Ο αντίπαλος μας μπλόκαρε καλά. Στο παιχνίδι δεν παίζεις μόνος σου, υπάρχει πάντα και ο αντίπαλος. Σε αυτήν την περίπτωση έπρεπε να το καταλάβουμε, να παίξουμε με την μπάλα μπροστά και να είμαστε εμείς αυτοί που πιέζουμε. Εχουμε πράγματα να κάνουμε, να μιλήσουμε στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν τα λάθη τους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να "πιεστούμε" όλοι και να επιταχύνουμε τη διαδικασία για να είμαστε έτοιμοι»

http://www.sport-fm.gr/article/185888

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #253 on: July 17, 2009, 02:19:40 »
εγω μενω στο καμπανακι για να μην γινω γραφικος.....

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #254 on: July 17, 2009, 02:33:08 »
κατι πρεπει να αλλαξει με τα πλει οφ μαγκες,,,

η θα παιζει και ο πρωτος να σφιξουν οι κωλοι η κανενας. ο γαυρος εχει τεραστιο αβανταζ σε αυτο
και οι υπολοιπες ομαδες τρεχουν σαν τους μαλακες να προλαβουν,,,πρωτο θυμα τα τυρια .

ευκολη κληρωση οπωσδηποτε.

Offline sany

• Αποστολή
  • **
« Reply #255 on: July 17, 2009, 03:38:04 »
Αλλαξε ο Κονσεισαο με τον Μπαλαφα και ρωτω εγω:
Ο μπαλαφας δεν φευγει ΠΑΣ? Δεν ειναι οριστικο? Γιατι αν ειναι, ποιος ο λογος να χρησιμοποιηθει?

homo εγώ θα σταθώ μονο σε αυτό το κομμάτι που γραφής. να σου πω την αλήθεια την στιγμή που τον έβαλε και ΕΓΩ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα όπως εσύ. και όμως υπάρχει μια λογική και από σήμερα είμαι ακόμα πιο ήσυχος που έχουμε τέτοιον coach και όχι κανένα έλληνα καραγκιόζη.

εδώ φαίνεται η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ σχολη / φιλοσοφία προπονητή η ας το πούμε του ποδοσφαίρου.

καταρχάς εξής έναν παίχτη / συνεργάτη που ξοδεύεις περισσότερε χρόνο μαζί του παρα με την γυναικα σου. περνα μαζί του συνολικά 2 χρονια.

έρχεται λοιπόν η 3 χρονια. πριν από την προετοιμασία όπως όλη η "προπινιτες" διαλέγεις μαζί με τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του, διαφορους παίχτες που θέλεις να κράτησης και άλλους πάλι που θα ήθελες να ένταξης στο δυναμικό σου. μέσα σε αυτούς είναι και ο μπαλάφας η ο κάθε μπαλάφας. Λοιπόν ξεκινάς την προετοιμασία. δουλεύεις σκληρά με τους παίχτες. θέλεις να τους περάσεις της φιλοσοφία σου. προσπαθείς να τους εξηγήσεις κάποια πράγματα και αυτή εκτελούν της εντολές σου με το παραπάνω.

Ξαφνικά συμβαίνει κάτι που δεν το περιμένεις --> γιατί πραγματικά ξαφνικά μας ήρθε με τον δανεισμό του, και πρέπει να παραχωρηθεί ο παίχτης. Ο λόγος? ίσος γιατί η διοίκηση θα φέρι καλύτερο στην θέση του, ίσος όμως γιατί η διοίκηση μέχρι εχτές δεν μπορούσε ομάδα να βρει να τον στήλη δανικό. ίσος να υπάρχει και ένας 3, 4, 5, λόγος αλλα στην τελική δεν είναι επιλογή του παίχτη αλλα τον αναγκάζεις να το κάνει.

και εδώ είναι τώρα ΟΛΟ το ζουμί:

Ο προπονητής σε βάζει να παίξεις μπάλα στην ομάδα, ας το πούμε μπάλα τώρα (1 ημίχρονο) μετά από αυτήν την προϊστορία. ΕΜΕΝΑ μου λέει πάντως το εξής:

- ΣΕΒΑΣΜΟΣ. σεβασμό σε έναν πολύ καλο συνεργάτη σου που δεν έκανε ποτε πρόβλημα.

- ΣΕΒΑΣΜΟ. σε έναν αθλητή που ίσος και εχτές το βραδυ στο ξενοδοχείο/τραπέζι να του έλεγες 5-10 πράγματα τη περιμένεις σαν προπονητή να εφαρμόσει στο γήπεδο ενώ σήμερα πρέπει να του πεις από αύριο φεύγεις γιάννενα

- ΣΕΒΑΣΜΟΣ sen έναν ποδοσφαιριστή που τον στέλνεις απότομα εκεί για να εξελύθη ώστε να γυρίσει πίσω στην ομάδα σου "διεξικοντας" στο μέλλον βασική θέση --> γιατί κακά τα ψέματα αυτός είναι ο λόγος του δανεισμού.

άμα δεν τα κανεις τα αποπάνω ενδέχεται να τον κάψεις τον παίχτη. εμενα όλη αυτή η υπόθεση μου λέει ότι ο santos πραγματικά σκέφτεται μακροχρόνια. και άμα είναι στο χέρι του όχι μονο και τον χρόνο αλλα και για αλλα τόσα χρονια θέλει να mini στην ομάδα.

κάθε άλλος βλάκας (μεταφορικά το λέω) θα έλεγε τη με ναϊζί εμενα. αφού δεν τον έχω στην ομάδα να πάει να γαμηθεί. η ομάδα άμα δεν κερδίσει τα παιχνίδια εγώ σαν προπονητής θα χάσω την δουλειά μου και τη με ενδιαφέρει εμενα τη θα γίνει μετά. και όμως αυτή η κίνηση εμάν μου λέει -->  όχι μικρέ, σε στέλνουμε εκεί, ίσος να μην ξαναεργαστώ μαζί σου γιατί δεν ξέρω αν έχω ακόμα δουλειά τον χρόνο σαν προπονητής, ΕΣΥ όμως ΜΠΑΛΑΦΑ μην κρατάς κακια στον ΠΑΟΚ και δούλεψε για τον εαυτό σου για να γίνεις ακόμα καλύτερος.

το λένε και αλλιώς ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ

Συμφωνώ, έτσι το εξέλαβα κι εγώ.

shaman4

• Guest
« Reply #256 on: July 17, 2009, 08:03:01 »
Παιδια και εγω αυτο καταλαβα, τον μπαλαφα τον εβαλε για μη αγωνιστηκους λογους...

Τωρα για το παιχνιδι δυο παρατηρησεις.

1.Μου αρεσαν λινο, κοτσια και γκαρσια.
  Ο γκαρσια παιδια ειναι ΑΡΧΟΝΤΑΣ. Ο καλυτερος παιχτης που εχω δει στον ΠΑΟΚ σε ολη την 22χρον. ζωη   μου...

2.οταν σε κανει αλλαγη τον αναστασακο στην θεση του γκαρσια μην τρελενεσε...  καλα παμε. χθες ηταν φιλικο και μερος της προετιμασιας.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #257 on: July 17, 2009, 09:27:12 »
να μην δείχνει η TB του ΠΑΟΚ τα φιλικά για να μην γκρινιάζουμε!

ωραία τι άλλο θα ακούσουμε;

όποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό που βλέπει ας μην το δεί οικειοθελώς! δενκαταλαβαίνω τα πεσίματα μεταξύ μας να πούμε!

προσωπικά είδα 2 φιλικά στα οποία ο ΠΑΟΚ (ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ πείτε ότι θέλετε) τυρανούσε την μπάλα...όποιος δε γουστάρει να το δεί ας δεί ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε σαν μπάρτσα και όποιος δε θέλει αυτό ας πεί ότι ο ΠΑΟΚ θα χάσει από τον εργοτέλη με κατεβασμένα χέρια φέτος...

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε 2 φιλικά με 2 ομάδες (η δεύτερη φανερά έτοιμη από την οποία όμως ΕΛΕΙΠΑΝ 4 διεθνής παικταράδες και η οποία με τα δεύτερα σε έκανε μονότερμα όλο το Β') και δεν έφαγε γκολ ΚΑΝΟΝΙΚΟ αλλα 2 στημένα (φωτοβολίδες μάγκες!!! σουτ που μόνο ο Φωτάκης και οι Ευρωπαίοι έχουν! χχεχεε)...

ΑΡΑ είναι μαλακία να μειώνουμε και να απαξιώνουμε μόνοι μας μερικά πράγματα! ο ΠΑΟΚ χτίζει σε αυτό που τον έφτασε εδώ! την καλή άμυνα, θα χτίσει και τον κέντρο του, θα χτίσει και την επίθεση και θα βγάλει και αυτοματισμούς! Ή προτετοιμασία ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ...να χτιστεί κάτι, να δεις αδυναμίες, να μάθεις άλλο τρόπο στον παίκτη σου κτλ κτλ...

(παράδειγμα στα παραπάνω ο Σαβινί στο 70, κόβει πολύ ωραία τη μπάλα και πάει να παίξει 1-2 με τον Φωτάκη...μόνο που επειδή προφανώς δεν είχαν ξαναπαίξει μαζί και ο Φωτάκης έφυγε χωρίς τη μπάλα, ο Σαβινί τη δίνει στο κενο και φεύγει μπροστά..και οι 2 βγήκαν επίθεση μόνο που η μπάλα...σταμάτησε πάνω στο αμυντικό που είχε πλάτη στον φωτάκη! και βγήκαν οι άλλοι στην κόντρα)

ας είμαστελίγο ψύχραμοι! Εγώ θα συμφωνήσω με τον Σάντος...χρειαζόμαστε ΠΟΛΥ δουλειά και ΝΑΙ είμαι απογοητευμένος γιατί ακόμα και σε φιλικά δε γουστάρω να βλέπω ΠΑΟΚ να χάνει. Τώρα για το ανα θα παίξει ο ένας εκεί και ο άλλος παραεκεί και πιο σύστημα ταιριάζει στο έτσι και στον γιουβέτσι ΧΕΣΜΕΝΟ το έχω! ο καθένας στη δουλεια του και αυτή είναι η δουλειά του Σάντος! Από τα 2 φιλικά λοιπόν δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει η σιγουριά θα είμαστε έτοιμοι για το Ευρωπαικό και πως προκύπτει και η απαξίωση ότι έχουμε χάσει τη μπαλα!

ΕΧΟΥΜΕ 400 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΕΟΝ! θα τις μοντάρουμε και τότε θα προχωρήσουμε και θα βγάλουμε συμπεράσματα! όχι πιο πρίν! ΥΠΟΜΟΝΗ και σωστή συμπεριφορά και απο εμάς!!!!

ΥΓ...Ο Γκαρσία μάγκες τι ΣΑΚΟΥΛΕΣ έδινε μέχρι το 45? γαμάτος!

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #258 on: July 17, 2009, 09:45:46 »
πάντως πλάκα πλάκα απορώ πως βλέπουν το παιχνίδι οι προπονητές από το επίπεδο εδάφους, εγώ και στα 2 φιλικά με την κάμερα αναγκαστικά πολυ χαμηλά λόγω γηπέδου δεν καταλάβαινα τίποτα.....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #259 on: July 17, 2009, 09:52:55 »
Και που να ακούγατε τι λέγανε στα ράδια της σαλονίκης χθες το βραδυ. Πέφτει πολύ μαλακια εκεί πάντως. Έβγαινε ο κάθε "αγαμητος" και το κάθε σκουλήκι και έλεγε το μακρύ και το κοντό του.
Κάθισα στην πολυθρόνα και αναρωτιόμουνα, ρε είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα? Είναι δυνατόν να υπάρχει τόση μαλακια μαζεμένη σε μια πόλη? Και όμως ναι, φίλοι μου.
Πως φαίνεται ότι πολύ ελάχιστοι έχουν παίξει η παίζουν ποδόσφαιρο, πόσοι έχουν λάβει μέρος σε οργανωμένη προετοιμασία, αλλα φυσικά αυτοί δεν βγαίνουν στα ράδια να λένε τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
15 μέρες προετοιμασία κάνουν, τι περιμένετε ρε παιδιά? Τι περιμένετε?

Εκείνος δε ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ραπτόπουλος και στην εκπομπή του γινόταν πανηγύρι χθες. Ευτυχώς δεν άντεξα και το έκλεισα έπειτα από καμια 45 λεπτά. Καλά κάνω και δεν ακούω.

Πολύ σωστά τα λέει ο HotDog για τον Μπαλάφα. ΣΕΒΑΣΜΟΣ είναι μια λέξη που αποτελεί σήμα κατατεθέν στη Ευρώπη και τείνει να εξαφανισθεί στην Ελλάδα.
Και εγώ δεν βλέπω φιλικά όπως και το παλληκάρι ο jorthes4 που το ανάφερε πιο πάνω.

Τα play-off, εφόσον υπάρχουν, πρέπει να τελειώνουν το αργότερο 15 Μαΐου.
Είμαστε τουλάχιστον 1 μηνα πίσω στην προετοιμασία.

P.Σ 1.
Στα @@ μου τι έχει κάνει στο παρελθόν ο "τρελονικολας", αλλα είναι μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ.

P.Σ. 2.
Μακρυά από τα ράδια της Σαλονίκης

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»