Author Topic: ΠΑΟΚ - gayros: 0 - 0 (Κυριακή 8/3/2009 ώρα 19:00 novasports)  (Read 14947 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δεν κραζω ρε αδερφε, την πικρα μου και τον προβληματισμο μου βγαζω. Τα εγραψα και πριν. Δεχθηκαμε αναιτια επιθεση απο τους μπατσους του πρακτωρα και επικρατησε πανικος γυρω απο το γηπεδο, καθως υπηρχαν πολλα παιδια, μεγαλοι ανθρωποι, γυναικες και κοσμος που δεν ειχε ξαναζησει τετοια κατασταση. Εριξαν πολλα χημικα για να μας σκορπισουν και ξεσπασαν επεισοδεια με αδερφια μας που αντισταθηκαν στην επιθεση. Μεσα στον γενικο χαμο, μπουκαρουν ενα μπουγιο ασφαλιτες στον συνδεσμο Τουμπας και αρχιζουν να βγαζουν τον κοσμο που ηταν μεσα σηκωτο. Η ολη επιχειρηση των ρουφιανων δειχνει πως αυτο ηταν προσχεδιασμενο, καθαρα για να μας δειξουν οτι μας γαμανε οτι ωρα θελουνε ακομα και μεσα στο σπιτι μας.

Υ.Γ. Δεν κραζω κοσμο που δεν ηταν εκει, αν ειναι δυνατον...
Τα λεω για ατομα που ηταν εκει. Απο αυτα που μαλλον κοσμουν την Τουμπα με την παρουσια τους 3 φορες το χρονο και ενω ειδαν τι εγινε, την αλλη μερα η πρωτη τους εννοια ειναι να λενε τι χρωμα βρακι φορουσε ο Βερον
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Αυτό το ματς το περίμενα απο πέρσυ . Όχι για να πάω στο γήπεδο αφού αυτό είναι στην καθημερηνότητά μου , αλλά για να ησυχάσει λίγο το κεφάλι μου από το μέτρημα . Δεν αντέχω σαν οπαδός να έχω να κερδίσω τόσα πολλά χρόνια τον αιώνιο εχθρό μου μέσα στο ίδιο μου το σπίτι . Είναι ζήτημα τιμής . Δικαιολογία δεν υπάρχει καμία ο διαιτητής ήτανε πενηνταρίσιος , από τον γαύρο έλειπαν 3 4 παιχταράδες και πάλι σκατά . Όπως για ακόμα μία φορά σκατά ήτανε η κατάσταση στην παιδική χαρά της 4 . Στα ντέρμπι η 4 θυμίζει καρναβάλι Ξάνθης υπάρχει μέσα το κάθε φρούτο ,  που δεν καταλαβαίνει το νόημα της ιερής θύρας . Δεν βοηθήσαμε όπως έπρεπε την ομάδα δεν κάναμε το οπαδικό μας χρέος για ακόμα ένα ντέρμπυ , ήμασταν για άλλη μια φορά λίγοι . Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει με αυτήν την ιστορία δεν είμαι και ο αρμόδιος για να δώσω λύσεις το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάσταση της 4 με ξενέρωσε ακόμα περισσότερο και από το χ . Ο ΠΑΟΚ δεν μας χρειάζεται όταν πάει να κάνει μια φάση και όταν πέρνουμε κάνα κόρνερ . Ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται περισσότερο στα νεκρά του διαστήματα όταν κολλάει το μυαλό των παιχτών και πάνε από μαλακία σε μαλακία με την τρέλα σου πρέπει να τους δίνεις ώθηση να τους παίρνεις από το χέρι . Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει σωστά πράγματα όμως όταν ο θείος σε κάνει τέτοια μαγκιά μέσα στην πόλη σου αυτό δείχνει ότι μάλλον δεν μετράς και πολύ . Όσοι λέτε για ασφαλιστικά μέτρα κτλ ντάξει υπάρχετε και εσείς δεν ζω σε άλλο κόσμο . Πρέπει να καταλάβουνε οι σκατιάδες ότι κάθε φορά που θα έρχονται σπίτι μας εμείς θα τους διώχνουμε γιατί απλά δεν έχουνε καμία δουλεία εκεί . Να πάνε να φυλάξουνε κάνα υπουργό και να κάνουνε τα ψώνια του . Μέχρι και μέσα στην 4 ρίξανε δακρυγόνο που έσκασε από πάνω όχι από την είσοδο . Είστε τόσο βλάκες κάθε φορά νομίζω ότι χαζεύετε και περισσότερο . Θέλει ο άλλος να μπει μέσα και οι σκατατζήδες πετάνε δακρυγόνα . Ρε άντε και γαμηθείτε στην τελική και λίγα έγιναν . 8 παλικάρια ο απολογισμός . Ήρθανε κλείσανε το αεροδρόμιο και δεν άφηναν αμάξια αφού τα ψαχτήρια έδιναν και έπαιρναν , κλείσανε τους δρόμους γύρω από το ξενοδοχείο και είχε 3 διμοιρίες , χθες στο γήπεδο είχε πιο πολλούς μπάτσους και απο το Δεκέμβρη στα Εξάρχεια αυτος είναι ο πρωθυπουργός και έκανε παρέλαση με το στρατό του . Καρκίνος ρε πουσταρά κόκαλη
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Αδερφια μας τσουβαλιαστικαν απο τους μπατσους μεσα στον συνδεσμο Τουμπας.

Άκυρο το παραπάνω.
Ο ΣΦ Τούμπας δεν άνοιξε χθες, επειδή είχα την προνοητικότητα ότι μπορούσε να συμβει το παραπάνω (όπως παλιότερα).

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
Τελικά αποδείχθηκε πόσο εύκολα μπορούν να μας κάνουν μπουρδέλο και να τρωγόμαστε μεταξύ μας μέσα σε μια εβδομάδα. Να ξεσκίσουν όλα αυτά που παλεύει να κάνει ο ζαγόρ, τα όνειρα μας για ένα ΠΑΟΚ όπως τον θέλουμε. Με 40 μπάτσους σε εντεταλμένη υπηρεσία να σε κάνουν να νοιώσεις φιλοξενούμενος σπίτι σου και με τα κατευθυνόμενα παπαγαλάκια σε τηλεοράσεις και τύπο ότι για όλα φταίνε οι κάφροι οπαδοί και ο ζαγοράκης που δεν μπορεί να τους μαζέψει, ένα σχέδιο απλό που δυστυχώς το έφαγαν πολλοί δικοί μας και μπλα μπλα.... ρετσίνες κάφροι μπουκάλια σάντος μπαλάφας και δεν ξέρω ΄γω τι άλλο........ ποιός θα θυμάτε άραγε την σφσγή του κύπελλου όταν όλοι θα πιπιλίζουν τα χθεσινά, ήδη πάρα πολλοί την ομάδα την έβγαλαν τελειωμένη και αυτό ηταν ως εδώ, ενώ τώρα αρχίζουν ΟΛΑ!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
έχουμε φτάσει σε ένα σημείο...που αν γούσταρε το αγορασμένο κράτος του κατασκόπου πετούσε χημικά μέχρι τις 10 η ώρα το βραδυ προκειμενου να μην γίνει το παιχνίδι...και μετά θα έβγαινε και θα σε χρέωνε ότι έκανες επεισόδια-με τους δημοσιογράφους που υπηρετούν το αγορασμένο κράτος του κόκκαλη...δεν μπορώ να καταλάβω τη τρελα κουβαλάμε και ενώ έχουμε καταλάβει τη παίζει,  αντέχουμε ακόμη και συμμετέχουμε  στο πανήγυρη τους...το ξαναλέω η γιουγκοσλάβοι ετοιμάζουν βαλκανικη λίγκα...και εμείς βαλκάνια είμαστε-γιατί ευρώπη είναι μονο η αθηνα... αλλα να μου πεις να ήταν μονο το ποδόσφαιρο....πως ζούμε σε αυτό το μπουρδέλο το αγορασμένο κράτος από τον κόκκαλη είναι το σωστό.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
το ποιο αστείο πάντως της υποθέσεις είναι ότι άφησαν χθες ενώ υπήρχαν 1000 mat...να λιτζαρουμε τον φουκαρά υπάλληλο τους διαιτητή...μας τον έδωσαν...τον θυσίασαν...ελλαδάρα   :o
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

trelos sporos

• Guest
και κατι αλλο αυτα τα δακρυγονα που φευγουν (σαν πυροτεχνηματα) με την καραμπινα οι μπατσοι τα πετουσαν οριζοντια πανω στους δικους μας.

Offline lik4

• Αλλαγή
ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Offline sabbath

• Αλλαγή
κακα τα ψεματα η ηττα σ αυτα τα δυο παιχνιδα ηταν μεγαλη απο πολλες αποψεις....

οι μεγαλες ομαδες ομως και γενικα οι μεγαλοι ανθρωποι και δυνατοι χαρακτηρες στα δυσκολα φαινονται

11 ματς εμειναν πρεπει να διεκδικησουμε μεχρι τελευταια αγωνιστικη των Play offs την εξοδο στο τσαμπιονσ λιγκ....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Όλα ήταν έτοιμα. Το παιχνίδι των Νέων και η φημολογία για επεισόδια σε αυτό, τρομοκράτησε τον Γάβρο. Τους ανάγκασε να βάλουν τα δεύτερα στο γήπεδο και να τους κάνει να μην σκέφτονται το ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον την νίκη σε αυτό.
Βλέποντας την σύνθεση του γάβρου, έλεγα ότι θα τους βάλουμε τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα.

Δυστυχώς η ομάδα με διέψευσε. Δεν υπήρχε πάθος, δεν υπήρχε πίστη για την νίκη και η ομάδα ήταν βραχυκυκλωμένη. Ούτε όταν ο γάβρος έμεινε με 10 παίκτες, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του.

Έπρεπε η ομάδα να μείνει συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και στην προσπάθεια για την νίκη. Αυτό περίμενε ο κόσμος μας και τίποτα άλλο. Ούτε μαγκιές (κλανιές) θέλαμε από τους παίκτες μας, ούτε τίποτα άλλο. Τι να κάνω το χαστούκι του Κονσεισάο; Γκολ ήθελα να τους βάλω.

Ευτυχώς το παιχνίδι τελείωσε και δεν διακόπηκε. Θα ήταν καταστροφικό για τον ΠΑΟΚ και θα μας γυρνούσε χρόνια πίσω. Φοβόμουν μήπως κάποιοι κάναν ντου μέσα στο γήπεδο και διέκοπταν το παιχνίδι.

Έχουμε πολλές φορές καταδικάσει όλους αυτούς που μπαίνουν στο γήπεδο για να πάρουν φανέλες από τους παίκτες μας. Χθες την πλήρωσε ένας από αυτούς από τον Νικοπολίδη που νόμιζε (?) ότι του επιτέθηκε και του έδωσε καρατιά. Από όσα είδα στο γήπεδο, αλλά και όσα έδειξε η TV ο πιτσιρικάς δεν επιτέθηκε ποτέ στον Νικοπολίδη, αλλά αντίθετα ο Νικοπολίδης του επιτέθηκε χωρίς λόγο και αιτία. Κανονικά θα πρέπει να τιμωρηθεί για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου.

Η αστυνομία απέδειξε για μια ακόμα φορά το πόσο ηλίθια (sic) παραμένει και δολοφονική (κυριολεκτικά) με τις ενέργειες της. Για να αδειάσει τους δρόμους και χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ενέργεια από οπαδούς μας, άρχισε να πετάει δεκάδες δακρυγόνα για να έρθει η αποστολή του ολυμπιακού. Ήθελαν αίμα οι μπάσταρδοι και πετάξαν δακρυγόνα μέσα στις κερκίδες της Θύρα 4.
Για ακόμα μια φορά, φάνηκε ότι είναι σωστή και επιβεβλημένη η απόφαση (ΠΑΕ και συνδέσμων) για απομάκρυνση όλων των αστυνομικών δυνάμεων έξω από τη Θύρα 4 σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εγώ ένα θα πω, όσο επιρίπτουμε δικάμας λάθη σε άλλους τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα για μας!!! κι αυτο ο λέω και για την διοίκηση και για εμάς του φιλάθλους!!!Όταν πετάμε μολότοφ, θα μας πετάξουν χημικά , και όταν πετάμε μπουκάλια μέσα στο γήπεδο θα πέφτουν κάτω οι άλλοι και θα κάνουν τους παιθαμένους!!!! Φέτος έχουν γίνει τόσα επεισόδια, που δεν είχαν γίνει ούτε επί βουλινού και ούτε επί μπατατούδη και γούμενου!!! Και αναρωτιέμαι γιατί άραγε??? μήπως κάποιοι δεν θέλουν αυτήν την διοίκηση και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διαβλυθεί και να απαξιωθεί??? Κατα την γνώμη μου πρέπει να ληφθούν σκληρά μέτρα!!! δεν μπορεί εγώ να αγοράζω διαρκείας, μετοχές να ψωνίζω από την μπουτίκ και να έρχονται κουτραδόροι στην θ4, στις 7-8 και άντε να το δεχτώ να μπούνε μέσα να δούνε μπάλα να γουστάρουν ,αλλά να πετάνε ότι βρίσκουν μέσα , να μπουκάρουν στο γήπεδο , να κυνηγάνε τους παίκτες μας να τους κλέψουν τις φανέλες, δεν το δέχομαι και με κάνει να νιώθω και μαλάκας!!!!! Κάτι πρέπει να γίνει!! χτες έφυγα αγανακτισμένος από το γήπεδο στο 88 και σήμερα όποιος διακαιολογεί αυτούς που ζημίωσαν την ομάδα χτες ( μάλλον θα φάμε κεκλεισμένων των θυρών) είναι ο επόμενος που θα κάνει τα ίδια !!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Φέτος έχουν γίνει τόσα επεισόδια, που δεν είχαν γίνει ούτε επί βουλινού και ούτε επί μπατατούδη και γούμενου!!!

Φιλε μου Τασο εδω υπερβαλεις! Δεν νομιζω οτι χωρανε συγκρισεις για τις περιοδους που αναφερεις με την φετινη.

Αγωνιστικα εχω να πω μονο το εξης. Οταν λειπει ο Γκαρσια ειδικα (ο αργος ντε) και ο Ιβιτς (το ταγαρι ντε) η μπαλα παει απο την αμυνα στην επιθεση μονο με μπαλια αερος-αερος.

Ευτυχως δεν διακοπηκε το ματς. Τιποτα αλλο.

ΥΓ Μπατσοι γουρουνια δολοφονοι.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

baron

• Guest
Ãéá íá îåêáèáñßóïõìå ôá ðñÜãìáôá:

Áéóèáíüìáóôå åðßóçò ôçí áíÜãêç íá åõ÷áñéóôÞóïõìå üëïõò üóïõò åñãÜóôçêáí ãéá ôçí ïìáëÞ äéåîáãùãÞ ôïõ ðáé÷íéäéïý êáé ãéá ôçí åöáñìïãÞ ôùí ìÝôñùí ôÜîçò. ÌÝóá ó’ áõôïýò ïöåßëïõìå íá åõ÷áñéóôÞóïõìå êáé ôïõò áðëïýò áóôõíïìéêïýò, ðïõ ìå áõôïèõóßá åêôÝëåóáí ôéò åíôïëÝò ôùí áíùôÝñùí ôïõò
http://www.paokfc.gr/index.jsp?extLang=

ÅÜí óôçí áíáêïßíùóç ôçò ÐÁÅ õðÜñ÷åé åéñùíåßá åãþ äåí ôçí äéáêñßíù.

Ãéá áõôïýò ðïõ êëáßãïíôáé ãéá ôïõò "êÜöñïõò":

ÊáëùóÞñèáôå óôçí ïéêïãÝíåéá ôïõ ÐÁÏÊ ðñþçí "ößëáèëïé"
êáé ëÜôñåò ôïõ ÅËËÇÍÉÊÏÕ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÏÕ. áò óáò äïèåß ëßãïò ÷ñüíïò íá ðñïóáñìïóôåßôå.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ãéá íá îåêáèáñßóïõìå ôá ðñÜãìáôá:

Áéóèáíüìáóôå åðßóçò ôçí áíÜãêç íá åõ÷áñéóôÞóïõìå üëïõò üóïõò åñãÜóôçêáí ãéá ôçí ïìáëÞ äéåîáãùãÞ ôïõ ðáé÷íéäéïý êáé ãéá ôçí åöáñìïãÞ ôùí ìÝôñùí ôÜîçò. ÌÝóá ó’ áõôïýò ïöåßëïõìå íá åõ÷áñéóôÞóïõìå êáé ôïõò áðëïýò áóôõíïìéêïýò, ðïõ ìå áõôïèõóßá åêôÝëåóáí ôéò åíôïëÝò ôùí áíùôÝñùí ôïõò
http://www.paokfc.gr/index.jsp?extLang=

ÅÜí óôçí áíáêïßíùóç ôçò ÐÁÅ õðÜñ÷åé åéñùíåßá åãþ äåí ôçí äéáêñßíù.

Ãéá áõôïýò ðïõ êëáßãïíôáé ãéá ôïõò "êÜöñïõò":

ÊáëùóÞñèáôå óôçí ïéêïãÝíåéá ôïõ ÐÁÏÊ ðñþçí "ößëáèëïé"
êáé ëÜôñåò ôïõ ÅËËÇÍÉÊÏÕ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÏÕ. áò óáò äïèåß ëßãïò ÷ñüíïò íá ðñïóáñìïóôåßôå.

Åäþ õðÜñ÷åé ãéá ìÝíá åéñùíåßá, êõñßùò üôáí êÜíåé ëüãï ãéá "áõôïèõóßá"  :lol: êáé Üìåóç íýîç óôïõò åíôåôáëìÝíïõò ãáëïíÜôïõò áñ÷éìðÜôóïõò ôïõ èåßïõ...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ðñéí áðü ëßãï õðÞñîå åðßóçìç èÝóç, åðßóçìç ôïðïèÝôçóç áðü ôçí ðëåõñÜ ôçò Áóôõíïìßáò. Ôï äåëôßï Ôýðïõ ôçò ÁóôõíïìéêÞò äéåýèõíóçò Èåóóáëïíßêçò ãéá ôá óõìâÜíôá óôïí ÷èåóéíü áãþíá ôçò Ôïýìðáò, ðñéí êáôÜ êáé ìåôÜ ôï ôÝëïò ôïõ áãþíá ÐÁÏÊ-Ïëõìðéáêüò áíáöÝñåé åðß ëÝîåé ôá åîÞò: “×èåò (8-3-09) ðåñß þñá 17:15 óôï ãÞðåäï Ôïýìðáò, ðñéí ôçí Ýíáñîç ôïõ ðïäïóöáéñéêïý áãþíá ìåôáîý ôùí ïìÜäùí ÐÁÏÊ-ÏÓÖÐ ðïõ äéåîÞ÷èç óôï ðáñáðÜíù ãÞðåäï, êáôÜ ôçí Üöéîç ôïõ Ä.×.Å. ÔÁÎÉ ðïõ ìåôÝöåñå ôïí äéáéôçôÞ ôïõ áãþíá êáé áêïëïýèùò ôïõ Ä.×. Ëåùöïñåßïõ ôçò öéëïîåíïýìåíçò ïìÜäáò, ïìÜäåò áãíþóôùí áôüìùí óôéò ïðïßåò óõììåôåß÷áí áðü 50 Ýùò 500 êáé ðëÝïí Üôïìá, åíåñãþíôáò áðü êïéíïý, ðñïÝâçóáí óå ñßøç áõôïó÷Ýäéùí åìðñçóôéêþí ìç÷áíéóìþí (ìïëüôïö) êáé Üëëùí áíôéêåéìÝíùí êáôÜ ôùí Áóôõíïìéêþí äõíÜìåùí ðïõ åß÷áí ðáñáôá÷èåß Ýîù áðü ôï ãÞðåäï ôïõ ÐÁÏÊ ãéá äéáóöÜëéóç ôçò ôÜîçò, ìå Üìåóï êßíäõíï æùÞò êáé óùìáôéêÞò áêåñáéüôçôáò ôùí Áóôõíïìéêþí, ôùí ðñïóåñ÷ïìÝíùí êáé ôùí äéåñ÷ïìÝíùí ðïëéôþí. Ãéá áðïôñïðÞ ôïõ Üìåóïõ êáé åðéêåßìåíïõ êéíäýíïõ êáé ôçí áðþèçóç ôùí áíùôÝñù Ýãéíå ç áðïëýôùò áíáãêáßá ÷ñÞóç ÷çìéêþí. Åðßóçò, ëßãá ëåðôÜ ðñéí ôç ëÞîç ôïõ ðïäïóöáéñéêïý áãþíá, ïìÜäåò ïðáäþí áðü ôçí ðëåõñÜ ôçò èýñáò 3 êáé Ýîù áðü áõôÞí åðé÷åßñçóáí ìå ôç ñßøç ìïëüôïö, ðåôñþí êáé öéáëþí ïéíïðíåõìáôùäþí ðïôþí íá êáôáëÜâïõí ôïí ðåñéöñïõñïýìåíï ÷þñï Ýìðñïóèåí ôçò èýñáò (1) áðü üðïõ åðñüêåéôï íá áðï÷ùñÞóïõí ôá ï÷Þìáôá ìå ôïõò äéáéôçôÝò êáé ôç öéëïîåíïýìåíç ïìÜäá, ãéá ôçí áðïôñïðÞ ôùí ïðïßùí êáé ðñïò äéáóöÜëéóç ôçò ôÜîçò, ôçò æùÞò êáé ôçò ðåñéïõóßáò ðïëéôþí Ýãéíå áñ÷éêÜ ðåñéïñéóìÝíç ÷ñÞóç ÷çìéêþí êáé óôç óõíÝ÷åéá áðþèçóç ôùí åðéôéèåìÝíùí ïðáäþí óôïõò ðÝñéî ÷þñïõò. Áðü ôçí ñßøç ôùí áíôéêåéìÝíùí ôñáõìáôßóôçêáí ïêôþ Áóôõíïìéêïß, åê ôùí ïðïßùí ï Ýíáò ìåôáöÝñèçêå êáé ðáñÝìåéíå ãéá íïóçëåßá óôï íïóïêïìåßï åíþ óôïõò õðüëïéðïõò ðáñáó÷Ýèçêáí ïé ðñþôåò âïÞèåéåò. ÐñïêëÞèçêáí öèïñÝò óå åðôÜ ï÷Þìáôá ôçò Áóôõíïìßáò, óå Ýíá Ä×Å áõôïêßíçôï êáé Ýíá Ä× ëåùöïñåßï.
ÓõíåëÞöèçóáí ïêôþ Üôïìá êáé óõãêåêñéìÝíá, Ýîé Üôïìá ãéá ñßøç áíôéêåéìÝíùí êáôÜ ôùí Áóôõíïìéêþí êáé ôùí ï÷çìÜôùí, Ýíá Üôïìï ãéá ñßøç áíôéêåéìÝíùí êáé Üóåìíåò ÷åéñïíïìßåò êáé Ýíá Üôïìï ãéá êáôï÷Þ âåããáëéêþí. Áðü ôï ÔìÞìá Ðñüëçøçò ÏñãáíùìÝíçò ÁèëçôéêÞò Âßáò ôçò Äéåýèõíóçò Áóöáëåßáò Èåóóáëïíßêçò ó÷çìáôßóôçêå äéêïãñáößá óå âÜñïò ôùí óõëëçöèÝíôùí ïé ïðïßïé ðáñáðÝìöèçêáí óôïí ê. ÅéóáããåëÝá. Ïé Üãíùóôïé äñÜóôåò áíáæçôïýíôáé”.

http://www.metrosport.gr/?p=16432
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Και το μουνί της μάννας σας αναζειτείται γαμιόσπιτοι, αλλά εμείς δεν βγάζουμε ανακοινώσεις να το διατυμπανίσουμε...

Offline maria-mtb

• Βασικός
το οτι δεν θρηνησαμε θυματα ηταν απλα θεμα τυχης και ιδιοσυκρασιας του ΠΑΟΚτση οπαδου. και για ακομη μια φορα η τουμπα φανερωσε τις αδυναμιες της κ ποσο επικινδυνη μπορει να γινει για ολους μας...
αυτο που εζησα στις 10.30 μετα το ματς, οταν παγιδευτηκα μεσα σε μια καφετερεια  μαζι με τοσους αλλους η οποια μετατραπηκε σε κανονικο θαλαμο αεριων ευχομαι να μην το ξαναζησω ποτε...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΟΡΘΙΑ. και ευχαριστω τον ενοικο της πολυκατοικιας που ανοιξε να μπω μεσα, δευτερολεπτα πριν λιποθυμησω...
για το ματς δεν θελω να σχολιασω...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Δωσαμε και τροφη στα μογγολακια-αλβανακια του βρωμοπειραια...

http://2.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/SbUebLEOMrI/AAAAAAABOUg/jaI81ZxF1Us/s1600-h/mayrh.jpg

makptol

• Guest
ε καλα τωρα σιγα την αφορμη........ ;D

northeagle_4

• Guest
Για το ματς απλα μια σουπα....τι να πει κανεις μαλλον το αγχος και η πιεση ακομα δεν ειμαστε σε θεση να το διαχειριστουμε 100% και μας γυρναει μπουμερανγκ.Η πλειοψηφια τον παικτων μας ασοβαροι και με πολλα λαθη.
 Βημα βημα παρα την πικρα με κρυο κεφαλι βλεπεις οτι σε μια χρονια δυστυχως δεν μπορουν να αλλαξουν ολα,φετος παιρνεις τα μικρα που δεν επαιρνες και χανεις βαθμους στα ντερμπυ.Του χρονου ελπιζω να παιρνουμε και πορωτικες νικες.Αυτη ειναι η λογικη προσεγγιση μου παρα το κεφαλι που βραζει και ηθελε ξεκωλιασμα στον γαυρο.
 Τακτικα απλα να πω οτι οσες φορες παιξαμε με 4 στο κεντρο και ειδικα χωρις γκαρσια ειμαστε ανυπαρκτοι,επιμενω οτι ο σαντος πρπει να ξεκιναει με το συστημα που στηθηκε το καλοκαιρι ,το 4-5-1 και ποσο μαλλον οταν σου λειπει ο γκαρσια και ο Ιβιτς.

Για τα εξωγηπεδικα ειμαι ευχαριστημενος που εγιναν οσα εγιναν και οτι μεσα υπηρχε ενα μετρο,εγω να πω την αληθεια δεν πιστευα να τελειωσει το ματς αν δεν ειμασταν 2-0 μπροστα στο Α.και παρα τους θεατρινισμους και καθυστερησεις στο τελος(μεγαλη διαφορα με μας την τεταρτη) ο κοσμος εδειξε στην πλειοψηφια μεγαλη ωρημοτητα και αυτοσυγκρατηση.Τα μπουκαλια που πεσανε,πεσανε οπως και με ρουλη,νιονιο περσυ απλα σε μεγαλυτερο βαθμο.
 Για τα οσα εγιναν εξω ολα ηταν στημμενα στην εντελεια,σου φερνουν ολο τον στρατο και στολο απ εξω δημιουργουν πολεμικο κλιμα με δηλωσεις -ανακοινωσεις-σφαγες και προπαντως τραμπουκισμους στο καραισκακη και εννοειτε ξερουν οτι ο ΠΑΟΚσης θα αντιδρασει οπως υποσχεθηκε κιολας σε ανακοινωσεις,συζητησεις κτλ
 Τουλαχιστον ειμασταν ενταξει οπαδικα στις υποσχεσεις-υποχρεωσεις μας και πιστευω οτι δεν καναμε μεγαλο κακο στην ομαδα περα απο ενα προστιμο 200-300 χιλ.
 Τα χημικα που πεσαν ηταν απιστευτα πολλα,ουτε στο πολυτεχνιο δεν πεφταν δεκεμβρη σε τετοιο ρυθμο και ενταση,κινδυνεψαν ζωες και το λεω σοβαρα.Ειδικα σε μερικους που τους πιανει αδικαιολογειτα πανικος λειτουργει επικινδυνα και στους γυρω τους.Βεβαια οταν φευγουν καμια 20ρια μολοτοφ προς τους τσιμπα ειναι αναμενομενο να αδειασουν τα ληγμενα στον κοσμο....ετσι λειτουργουμε στην ελλαδα και οποιος περιμενε κατι αλλο υποκρινετε ή ειναι αφελης.