Author Topic: ΠΑΟΚ - gayros: 0 - 0 (Κυριακή 8/3/2009 ώρα 19:00 novasports)  (Read 14854 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Με πανό, με συνθήματα, με διάφορες σατυρικές και καυστικές ενέργειες να ρεζιλέψουμε το Αθηνοκεντρικό κράτος. Να ξεφτιλίσουμε το σύστημα!!! Όλη η ελλάδα θα μας βλέπει, είναι η ευκαιρία να στείλουμε παντού το μήνυμα τι ειναι πραγματικά ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚτσης. Ιδέα ή μια ομάδα ?? ? Χωρίς επεισόδιά να γίνουμε και πάλι μπροστάρηδες στον ανένδοτο αγώνα για την κάθαρση και την δικαιοσύνη. Να φύγει η μπόχα και η σαπίλα.

ΠΑΟΚ είμαστε!!!!! Έχουμε ιστορική ευθύνη. Αλλά όχι εναντίον των συμφερόντων του συλλόγου μας!!!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
μεσα σε ολα ξεχασαμε το πιο σημαντικο..η κοπελια με το στεφανι ειναι αηττητη 10 χρονια στον ναο και ΠΡΕΠΕΙ φετος να σπασει επιτελους αυτη η γκινια

ΥΓ οι μοντς δεν βλεπουν τι γραφεται πιο πανω; εχετε σβησει αλλα και αλλα..εδω δινουν ωρες και μερη που θα περασει ο γκει, εμμεσα οδηγουν προς επεισοδια και δεν παρεμβαινει κανενας; Δικεφαλε καπου πρεπει εσυ να χαραξεις ενα οριο......

Offline savage republic

• Βασικός
Έρχονται και 3 εισαγγελείς; Μαζί με την αποστολή ή ξεχωριστά; Να ξέρουμε...

ΥΓ: Παίζει και το σενάριο να βρεθεί ένας που θα πετάξει το κινητό του μέσα και να διακοπεί γι' αυτό και μόνο ο αγώνας. Θα έχει χαθεί έτσι μεγάλη ευκαιρία, αφού ούτε το ματς θα πάρουμε, ούτε θα το φχαριστηθούμε. Να μην ξεχνάμε πως το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, είναι διασκέδαση. Εσάς, τι θα σας ευχαριστούσε περισσότερο μετά από τέτοια σφαγή; Ειλικρινές απαντήσεις γίνονται δεκτές. Όχι διαμεσολαβημένες από τα ΜΜΕ και τον φόβο του κράτους.

ΥΓ2: Αυτό το ματς είναι προσπάθεια για δήλωση υποταγής. Επειδή όλοι ξέρουμε πόσο γουστάρει να επιδεικνύει τη δύναμή του ο πράκτορας, είμαι σίγουρος για την δεύτερη σφαγή. Ενδεχομένως να αποτελεί και τον λόγο παραίτησης του Γκαγκάτση. Ο ερχομός τριών εισαγγελέων, τα πρωτοσέλιδα των γαυροφυλλάδων, ο ορισμός του Τεροβίτσα ως παρατηρητή και η άνοδος αθηναίων μπάτσων για να προστατεύσουν την ομάδα του κατεστημένου, δείχνει την εξουσία τους. Μία σφαγή θα είναι υπερβολική και χυδαία, αλλά έτσι λειτουργεί ο Κρόκους και γι'αυτήν δε θα μας προστατεύσει κανένας νόμος. Το παιχνίδι το έχουν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους. Δεν μ' ενδιαφέρει να λάβω μέρος στο παιχνίδι τους.

Offline blue_eyes

• Βασικός
óõìöùíù ìå ôïí êõñéï áðï ðáíù óôï õã1

åðéóçò åðéôåëïõò áðï ôïõò óõíäåóìïõò:

Ïé óýíäåóìïé ôïõ ÐÁÏÊ óõíéóôïýí øõ÷ñáéìßá
“Ç ÓõíôïíéóôéêÞ ôùí ÓÖ ÐÁÏÊ èÝëåé íá äéáøåýóåé üëá üóá êáëëéåñãïýíôáé óôá ñÜäéá êáé ôéò åöçìåñßäåò ó÷åôéêÜ ìå ôïí áãþíá êõðÝëëïõ ôçò ðåñáóìÝíçò ÔåôÜñôçò. ¼ëá üóá äéáäñáìáôßóôçêáí óôá åðßóçìá ôïõ ÊáñáúóêÜêç äåí ðñïóöÝñïíôáé ãéá ëáúêÞ êáôáíÜëùóç, ïýôå ãéá ìåôÝðåéôá çñùéóìïýò. Åðßóçò åöéóôïýìå ôçí ðñïóï÷Þ óå üëïõò ãéá ôï ìáôò ôçò ÊõñéáêÞò êáé íá äéáôçñÞóïõí ôçí øõ÷ñáéìßá ôïõò üóï åßíáé äõíáôüí”.

åôóé ìðñáâï

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Καλά θα ναι κάποιος να πει δυο λογάκια στο συνδρομητικό
για το πως πρέπει να γίνει η μετάδοση!!Αυτοι ειναι ικανοί
να κλείσουν και τελείως τα μικρόφωνα και να μην  ακουστεί
ούτε σύνθημά μας! >:( >:(
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν αν σκάγαμε στα γέλια οι 30.000 μόλις κάνει την είσοδο στο Ναό η ομάδα του δημοσίου και της Θειάς μου της Παρθένας που πληρώνει την ΕΡΤ.

Lydia_4

• Guest
Εχω μια απορια γιατι μια φορα αντι να τραγουδαμε συνθηματα οταν ακουγεται ο υμνος της ομαδας μας δεν τραγουδαμε τον ιδιο τον υμνο?Οσο αναφορα τον αυριανο αγωνα πρεπει να κανουμε εξισου ωραια ατμοσφαιρα με αυτη του κυππελου και να τους δωσουμε ενα καλο μαθημα...ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν αν σκάγαμε στα γέλια οι 30.000 μόλις κάνει την είσοδο στο Ναό η ομάδα του δημοσίου και της Θειάς μου της Παρθένας που πληρώνει την ΕΡΤ.

χοχοχο ψηνομαι....

Offline lik4

• Αλλαγή
Καλά θα ναι κάποιος να πει δυο λογάκια στο συνδρομητικό
για το πως πρέπει να γίνει η μετάδοση!!Αυτοι ειναι ικανοί
να κλείσουν και τελείως τα μικρόφωνα και να μην  ακουστεί
ούτε σύνθημά μας! >:( >:(

μην αγχωνεσαι σε ολα τα ματς κλειστα ειναι τα μικροφωνα και κανουν και 2-3 πλανα την ωρα του παιχνιδιου σε γκομενες στα επισημα

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Το ξέρω γι αυτό το λέω.Αλλά στο αυριανό
ένα παραπάνω θα θέλουν να πνίξουν την οργή του κόσμου!
Να τους πει κάποιος 2 φωνήεντα γιατί τα μυαλά μας δεν είναι καλά!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Αν υπαρχει ενας γαυρος που εχει ιχνος τσιπας (λεμε τωρα...) να βλεπει το παιχνιδι, να ακουει τα συνθηματα, να βλεπει τα πανω και να ντρεπεται για το εκτρωμα που υποστηριζει.

Σε πληροφορω φιλε μου HOMO οτι ΚΑΝΕΙΣ απο τους γαυρους που μιλησα δεν ντρεπεται, και ηταν πολλοι αυτοι. Εχει φτασει σε τετοιο βαθμο η προβατοποιηση τους που "περα απο την καρτα του σκουληκοπουταναςγιου σεντερ μπακ τους" δεν υπηρχε ευνοια του πουστη. Δεν πειραζει ομως, τετοια βλεπω και ακουω και κανω καθε μερα το σταυρο μου που δεν εγινα πουτανας γιος γαυρος.

Θελω να πω και εγω για αυριο αδερφια, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ. Αποδεδειγμενα στο παρελθον οτι γινει μεσα στο γηπεδο θα πληγωνει τον ΠΑΟΚ. Καθε μπουκαλι στην καραφλη πουτανα θα χτυπαει τα φτερα του Αετου. Το ΝΟΥ σας. Περιμενουν ολοι τους τριβοντας τα χερια τους να τα κανουμε πουτανα για να πουν "οριστε, ο εξυγιαντης Ζαγορακης και οι καφροι του". Δοκιμασαν καθε τροπο.. ΜΜΕ, αλλες ΠΑΕ, δουρειους ιππους, οικονομικα, δηλωσεις της σαρας και της μαρας ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ. Γιατι ο ΠΑΟΚτσης απαντησε με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΤΗΡΙΞΗ στην απιστευτη προσπαθεια που γινεται φετος. Δεν αξιζει να τα γαμησουμε ολα τωρα, αυτο θελουν. Πιστεψτε με κι εγω απο την Τεταρτη βραζω και με μπριζονουν κιολας τα μουνια, αλλα αυριο πρεπει να μεινουμε εκει. Να μην γινει τιποτα εντος γηπεδου.

Δειτε τι γινεται.. Χτυπηματα απο παντου, μεχρι και ο Ορφανος βγηκε να κριτικαρει το Σαντος. Τωρα! Που ησουν τοσο καιρο ρε? Τωρα ξαφνικα σε επιασε ο πονος και σενα.. Λεζαντακιδες, μου γυρνατε το στομαχι παλιοπουστες...

ΠΑΟΚτση σκεψου το αυριανο ματς σαν πεδιο μαχης που απο πανω πετανε τα ορνια περιμενοντας καρτερικα το τελος για να κατασπαραξουν οτι εχει απομεινει. Ειναι πολυ οργανωμενο το σχεδιο, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.

Ξαφνικα εγιναν φιλοι σου κατι θηλυπρεπη πετουμενα, οι βαζελοι, ναι αυτοι κωλοφλωροι του κερατα που πριν κανα μηνα εβριζαν βορρα με συνθημα δικο σου και μετα σε ειπαν οτι παραδιδουν μαθηματα κερκιδας. Και σου λενε ΠΑΟΚαρα μαζι σου, γαμηστε τους την κυριακη, ξυλο απο το αεροδρομιο, ξυλο στην Τουμπα, καντε πλουσια τα ball boys... Ω ναι, δειτε θρασσος! Για να γινουν (ξανα) αντρες αυτες οι αδερφες με ξενα αρχιδια, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ αδερφε μου ΠΑΟΚτση γιατι τριβουν τα χερια τους για την τιμωρια που θα φαμε. Γιατι εχει σφιξει η κωλοτρυπιδα τους και η 2η θεση που τοσο εντεχνα εχουν κανονισει να παιρνουν τοσα χρονια ξαφνικα δεν μοιαζει και τοσο σιγουρη... Και ηταν μεγαλο το ανοιγμα τους αδερφε μου ΠΑΟΚτση περσυ, και αν τους κανουν οι "ΤΡΕΛΛΟΙ" καμμια νιλα και τους αφησουν εκτος Τσου Λου, να δεις μετα μεχρι που θα τους κυνηγανε...

Μαζι με αυτα τα αδερφιστικα κορακια πετουν, απο διπλα και ψηλα, διακριτικα παντα με το σιχαμμενο αυτο στυλ του ¨διπλωματη-δεντροπουγερνωοπουφυσαειοανεμοςμπαςκαιφαωκανακοκκαλ-ακη", κατι κορακια με φερεντζε. Αυτα δεν θα τα ακουσεις να πολυκραζουν αδερφε μου ΠΑΟΚτση. Αυτα θα περιμενουν να τελειωσει η μαχη, να φαει οποιος ειναι να φαει, και μετα να πεσουν κι αυτα μπας και γεμισουν λιγο τις κοιλιες τους. Παντα υπουλα, ετσι προσεγγιζουν. Γιατι σ'αυτα τα κορακια μαγκα μου εχει πεσει μεγαλη πεινα.. Ναι ακου τι σου λεω.. Για να βρισκουν τροφη ετσι θα κανουν, απο διπλα κι οτι κατσει.. Γιατι αλλο ειναι να βγεις 3ος και αλλο 5ος.. Παιζει ρολο βλεπεις και η θεση αυριο μεθαυριο για το πως θα χωριστουν κατι πιτες με κεραιες...Ασε που πρεπει να χρυσωθει και το χαπι γιατι τσιμπα τσιμπα στο 89, μπορει να ξεγελας την πεινα σου αλλα δεν χορταινεις.. Το ΝΟΥ ΣΟΥ και σ'αυτα τα κορακια λοιπον..

Μεταξυ μας, ειναι και κατι αλλοι. Οχι μην κοιτας επανω, δεν θα δεις τιποτα περα απο αυτους που σου περιεγραψα. Κοιτα απο την απεναντι μερια, προς τις κοκκινοντυμενες πουτανες που θα αντιμετωπισεις στην μαχη που λεμε. Οοοοοοχι αδερφε μου ΠΑΟΚτση, δεν λεω αυτες τωρα. Κοιτα λιγο πιο πισω, ναι πισω τα μικρα αρχιδια αυτων των κοκκινων πουστηδων. Θα δεις κατι μικραααααααααααα γλοιωωωωωωωωωδη σιχαμεεεεεεεενα κιτρινα σκουληκια. Ναι ειναι δυσκολο να τα δεις το ξερω γιατι η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που περασες απο πανω τους (απο πισω, απο μπρος κτλ) μπηκαν στις τρυπες τους. Τωρα ομως που ακουσαν οτι γινεται μαχη, να'τα παλι βγαζουν δειλα δειλα το κεφαλακι.. Και δες γελιο, οι ιδιοι κοκκινοι πουστηδες που τα ποδοπατισαν -κατα λαθος, ετσι τους ειπαν- σε μια οικογενειακη γιορτη πριν κατι βδομαδες, τους κρυβουν παλι πισω απο τα αρχιδια τους. Κι αυτα τα σιχαμενα που λες, περιμενουν να φανε οοοοοολοι πρωτα, και μετα να συρθουν μπας κι εχει απομεινει κανα σαπιο κομματι και φανε κι αυτα. Γιατι αυτη ειναι η μοιρα τους, να σερνονται τοσο καιρο μονο και μονο για να φτασουν σε ενα τοσο δα κομματακι που συνηθως το χανουν, γιατι ειπαμε, ειναι σκουλικια.

Για τις κοκκινες πουτανες τι να σου πω αδερφε μου. Στην μαχη αυτη αερας θα φυσαει και θα μετρανε τα χορταρακια του γκαζον σαν φυσιοδιφες. Θα τους χαιδευουν και βογγαν σαν να εφαγαν μπουνια.. Συμπαθα τους, τα βογγητα εμειναν κουσουρι απο τις μανες τους οταν ειχαν ερθει κατι περιεργοι με ασπρα ρουχα απο μακρια. Να δεις γιατροι θα ηταν, και βογγουσαν να τους δειξουν που πονανε. Αυτες οι κοκκινοσκουφιτσες που λες ειναι οι πιο επικινδυνοι γιατι την πηραν λιγο χαμπαρι την δουλεια. Σου λεει τοσα χρονια με τα κορακια τα απο πανω την εχουμε βρει την ακρη. Σπαμε λιγο πλακα, τα αφηνουμε και τσιμπανε που και που, κι απο δω παν κι αλλοι. Υπαρχει κατανοηση, αλλωστε μια οικογενεια ειμαστε, Πανφαγεια Οικογενειακη Κινηση. Τωρα ομως, αυτη η φυλη εκει στο βορρα ξυπνησε, κι αυτοι δεν γουσταρουν μαγειρεμα. Ειναι , καννιβαλοι, ναι καννιβαλοι! Δεν γουσταρουν χυτρες, ζωμους, ΛΑΔΙ, και αλατοπιπερα.. Αυτη δαγκωνουν ρε! Στην ψυχρα!! Και σε εμας τους "πολιτισμενους" δεν αρεσουν αυτα... Οχι οχι.. στις "εκκλησιες" μας δεν θα τους βαλουμε ποτε.
Ετσι λενε αδερφε μου ΠΑΟΚτση. Και προκειμενου να τους χαλασεις την κουζινα, κανονιζουν με κατι βαρβαρικες φυλες που φορανε κατι μυστηριες κιτρινες φοσφοριζε πανοπλιες και κανουν πουστικα ντου, οι κοκκινες μπροστα και οι φοσφωριζε απο πισω.. Πουστικα παντα.

Γι'αυτο σου λεω, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. Γιατι αυριο θα πολεμισουν στα χωματα σου. Που τα ποτισε ο ιδρωτας των παππουδων σου. Κι ερχονται ολοι ΠΑΟΚτση... Και οι κοκκινοι πουστηδες, και τα κορακια και οι αλλοι που δεν φαινονται.. Και περιμενουν... περιμενουν... Κι αμα τελειωσει η μαχη και τους εκανες την χαρη.. θα φανε ολοι με την ψυχη τους. Μην γελιεσαι, υπαρχει τροπος να τους κερδισεις. Με τους αλλαλαγμους και σαλπιγγες! Αυριο δεν θελει δορια, σφεντονες και πετρες, αυτα μονο σε σενα θα κανουνε κακο... Πονα τους χειροτερα, ξερεις εσυ!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Εύχομαι σε όσους γαύρους ανέβουν μεμονομένα...Καλή διαμονή... :)
ΑΡχίΔια

Offline dave

• Αλλαγή

Σε πληροφορω φιλε μου HOMO οτι ΚΑΝΕΙΣ απο τους γαυρους που μιλησα δεν ντρεπεται, και ηταν πολλοι αυτοι. Εχει φτασει σε τετοιο βαθμο η προβατοποιηση τους που "περα απο την καρτα του σκουληκοπουταναςγιου σεντερ μπακ τους" δεν υπηρχε ευνοια του πουστη. Δεν πειραζει ομως, τετοια βλεπω και ακουω και κανω καθε μερα το σταυρο μου που δεν εγινα πουτανας γιος γαυρος.

Θελω να πω και εγω για αυριο αδερφια, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ. Αποδεδειγμενα στο παρελθον οτι γινει μεσα στο γηπεδο θα πληγωνει τον ΠΑΟΚ. Καθε μπουκαλι στην καραφλη πουτανα θα χτυπαει τα φτερα του Αετου. Το ΝΟΥ σας. Περιμενουν ολοι τους τριβοντας τα χερια τους να τα κανουμε πουτανα για να πουν "οριστε, ο εξυγιαντης Ζαγορακης και οι καφροι του". Δοκιμασαν καθε τροπο.. ΜΜΕ, αλλες ΠΑΕ, δουρειους ιππους, οικονομικα, δηλωσεις της σαρας και της μαρας ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ. Γιατι ο ΠΑΟΚτσης απαντησε με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΤΗΡΙΞΗ στην απιστευτη προσπαθεια που γινεται φετος. Δεν αξιζει να τα γαμησουμε ολα τωρα, αυτο θελουν. Πιστεψτε με κι εγω απο την Τεταρτη βραζω και με μπριζονουν κιολας τα μουνια, αλλα αυριο πρεπει να μεινουμε εκει. Να μην γινει τιποτα εντος γηπεδου.

Δειτε τι γινεται.. Χτυπηματα απο παντου, μεχρι και ο Ορφανος βγηκε να κριτικαρει το Σαντος. Τωρα! Που ησουν τοσο καιρο ρε? Τωρα ξαφνικα σε επιασε ο πονος και σενα.. Λεζαντακιδες, μου γυρνατε το στομαχι παλιοπουστες...

ΠΑΟΚτση σκεψου το αυριανο ματς σαν πεδιο μαχης που απο πανω πετανε τα ορνια περιμενοντας καρτερικα το τελος για να κατασπαραξουν οτι εχει απομεινει. Ειναι πολυ οργανωμενο το σχεδιο, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.

Ξαφνικα εγιναν φιλοι σου κατι θηλυπρεπη πετουμενα, οι βαζελοι, ναι αυτοι κωλοφλωροι του κερατα που πριν κανα μηνα εβριζαν βορρα με συνθημα δικο σου και μετα σε ειπαν οτι παραδιδουν μαθηματα κερκιδας. Και σου λενε ΠΑΟΚαρα μαζι σου, γαμηστε τους την κυριακη, ξυλο απο το αεροδρομιο, ξυλο στην Τουμπα, καντε πλουσια τα ball boys... Ω ναι, δειτε θρασσος! Για να γινουν (ξανα) αντρες αυτες οι αδερφες με ξενα αρχιδια, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ αδερφε μου ΠΑΟΚτση γιατι τριβουν τα χερια τους για την τιμωρια που θα φαμε. Γιατι εχει σφιξει η κωλοτρυπιδα τους και η 2η θεση που τοσο εντεχνα εχουν κανονισει να παιρνουν τοσα χρονια ξαφνικα δεν μοιαζει και τοσο σιγουρη... Και ηταν μεγαλο το ανοιγμα τους αδερφε μου ΠΑΟΚτση περσυ, και αν τους κανουν οι "ΤΡΕΛΛΟΙ" καμμια νιλα και τους αφησουν εκτος Τσου Λου, να δεις μετα μεχρι που θα τους κυνηγανε...

Μαζι με αυτα τα αδερφιστικα κορακια πετουν, απο διπλα και ψηλα, διακριτικα παντα με το σιχαμμενο αυτο στυλ του ¨διπλωματη-δεντροπουγερνωοπουφυσαειοανεμοςμπαςκαιφαωκανακοκκαλ-ακη", κατι κορακια με φερεντζε. Αυτα δεν θα τα ακουσεις να πολυκραζουν αδερφε μου ΠΑΟΚτση. Αυτα θα περιμενουν να τελειωσει η μαχη, να φαει οποιος ειναι να φαει, και μετα να πεσουν κι αυτα μπας και γεμισουν λιγο τις κοιλιες τους. Παντα υπουλα, ετσι προσεγγιζουν. Γιατι σ'αυτα τα κορακια μαγκα μου εχει πεσει μεγαλη πεινα.. Ναι ακου τι σου λεω.. Για να βρισκουν τροφη ετσι θα κανουν, απο διπλα κι οτι κατσει.. Γιατι αλλο ειναι να βγεις 3ος και αλλο 5ος.. Παιζει ρολο βλεπεις και η θεση αυριο μεθαυριο για το πως θα χωριστουν κατι πιτες με κεραιες...Ασε που πρεπει να χρυσωθει και το χαπι γιατι τσιμπα τσιμπα στο 89, μπορει να ξεγελας την πεινα σου αλλα δεν χορταινεις.. Το ΝΟΥ ΣΟΥ και σ'αυτα τα κορακια λοιπον..

Μεταξυ μας, ειναι και κατι αλλοι. Οχι μην κοιτας επανω, δεν θα δεις τιποτα περα απο αυτους που σου περιεγραψα. Κοιτα απο την απεναντι μερια, προς τις κοκκινοντυμενες πουτανες που θα αντιμετωπισεις στην μαχη που λεμε. Οοοοοοχι αδερφε μου ΠΑΟΚτση, δεν λεω αυτες τωρα. Κοιτα λιγο πιο πισω, ναι πισω τα μικρα αρχιδια αυτων των κοκκινων πουστηδων. Θα δεις κατι μικραααααααααααα γλοιωωωωωωωωωδη σιχαμεεεεεεεενα κιτρινα σκουληκια. Ναι ειναι δυσκολο να τα δεις το ξερω γιατι η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που περασες απο πανω τους (απο πισω, απο μπρος κτλ) μπηκαν στις τρυπες τους. Τωρα ομως που ακουσαν οτι γινεται μαχη, να'τα παλι βγαζουν δειλα δειλα το κεφαλακι.. Και δες γελιο, οι ιδιοι κοκκινοι πουστηδες που τα ποδοπατισαν -κατα λαθος, ετσι τους ειπαν- σε μια οικογενειακη γιορτη πριν κατι βδομαδες, τους κρυβουν παλι πισω απο τα αρχιδια τους. Κι αυτα τα σιχαμενα που λες, περιμενουν να φανε οοοοοολοι πρωτα, και μετα να συρθουν μπας κι εχει απομεινει κανα σαπιο κομματι και φανε κι αυτα. Γιατι αυτη ειναι η μοιρα τους, να σερνονται τοσο καιρο μονο και μονο για να φτασουν σε ενα τοσο δα κομματακι που συνηθως το χανουν, γιατι ειπαμε, ειναι σκουλικια.

Για τις κοκκινες πουτανες τι να σου πω αδερφε μου. Στην μαχη αυτη αερας θα φυσαει και θα μετρανε τα χορταρακια του γκαζον σαν φυσιοδιφες. Θα τους χαιδευουν και βογγαν σαν να εφαγαν μπουνια.. Συμπαθα τους, τα βογγητα εμειναν κουσουρι απο τις μανες τους οταν ειχαν ερθει κατι περιεργοι με ασπρα ρουχα απο μακρια. Να δεις γιατροι θα ηταν, και βογγουσαν να τους δειξουν που πονανε. Αυτες οι κοκκινοσκουφιτσες που λες ειναι οι πιο επικινδυνοι γιατι την πηραν λιγο χαμπαρι την δουλεια. Σου λεει τοσα χρονια με τα κορακια τα απο πανω την εχουμε βρει την ακρη. Σπαμε λιγο πλακα, τα αφηνουμε και τσιμπανε που και που, κι απο δω παν κι αλλοι. Υπαρχει κατανοηση, αλλωστε μια οικογενεια ειμαστε, Πανφαγεια Οικογενειακη Κινηση. Τωρα ομως, αυτη η φυλη εκει στο βορρα ξυπνησε, κι αυτοι δεν γουσταρουν μαγειρεμα. Ειναι , καννιβαλοι, ναι καννιβαλοι! Δεν γουσταρουν χυτρες, ζωμους, ΛΑΔΙ, και αλατοπιπερα.. Αυτη δαγκωνουν ρε! Στην ψυχρα!! Και σε εμας τους "πολιτισμενους" δεν αρεσουν αυτα... Οχι οχι.. στις "εκκλησιες" μας δεν θα τους βαλουμε ποτε.
Ετσι λενε αδερφε μου ΠΑΟΚτση. Και προκειμενου να τους χαλασεις την κουζινα, κανονιζουν με κατι βαρβαρικες φυλες που φορανε κατι μυστηριες κιτρινες φοσφοριζε πανοπλιες και κανουν πουστικα ντου, οι κοκκινες μπροστα και οι φοσφωριζε απο πισω.. Πουστικα παντα.

Γι'αυτο σου λεω, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. Γιατι αυριο θα πολεμισουν στα χωματα σου. Που τα ποτισε ο ιδρωτας των παππουδων σου. Κι ερχονται ολοι ΠΑΟΚτση... Και οι κοκκινοι πουστηδες, και τα κορακια και οι αλλοι που δεν φαινονται.. Και περιμενουν... περιμενουν... Κι αμα τελειωσει η μαχη και τους εκανες την χαρη.. θα φανε ολοι με την ψυχη τους. Μην γελιεσαι, υπαρχει τροπος να τους κερδισεις. Με τους αλλαλαγμους και σαλπιγγες! Αυριο δεν θελει δορια, σφεντονες και πετρες, αυτα μονο σε σενα θα κανουνε κακο... Πονα τους χειροτερα, ξερεις εσυ!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.

τελειο ποστ, αμεσως κεντρικη

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΟΛΟ ειναι οτι σε ευνουχισαν εντοσ αγωνιστικου χωρου με τα κορακια+τωρα το κολπο τουσ επιασε+στην κερκιδα.Οταν 8 στουσ 10 λεμε ΜΗ πεταχτει ουτε στραγαλι γιατι θα μασ τιμωρησουν,τοτε συγχωρατε με αλλα αδερφια πεσαμε στη λουμπα τουσ.Και μασ πειραξαν πρωτοι αυτοι+σου επιβαλουν να κατσειρ φρονιμα.Θυμηθειτε τι ηταν καποτε η Τουμπα+τι κανουν οι γαυροι σε κρισιμα δικα τουσ ματσ.(τι επεσε ρε μαγκεσ στο Γκαλινοβιτσ?τιμωρηθηκαν για κροτιδεσ?πηγαν ομαδεσ στα αποδυτηρια? Ελεοσ).
Ειμαι κατα των βλαχομαγκιων,δν ειμαι κατα των ΕΞΥΠΝΩΝ αντιδρασεων.Ενα κινητο η μια μπυρα στο κορνερ εισαι ανοητοσ αν πεταξεισ.Καλη τυχη αυριο,σκιστε τουσ ασχημα+απολυστε τον ισπανο,καντε τουσ μπουρδελο,ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Α Λ Η Θ Ι Ν Ο Σ φετινοσ πρωταθλητησ!

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Είμαι και εγώ εκνευρισμένος με οτι έχει γίνει στο μάτς στο μπούρδέλο τους!!!ΑΛΛΑ πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ και να μην πέσουμε στην λούμπα που πάνε να μας ρίξουν!!Προσόχη παιδία να μην τιμώρηθει η ομάδα,δεν θα τους κάνουμε την χάρη,δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη.
φωνάξε βρίσε όσο θέλεις,ναι και εγώ μαζί σου....
οτι γούσταρεις να κάνεις εκτός γηπέδου.
το ποκ έχει αρχίσει να ανησυχει,μας βλέπει και καταλαβαίνει τι θα γίνει σε λίγα χρόνια.
ας μην δώσουμε δικαίωμα να μας κατηγορήσουν,και το ποιο συμαντικό είναι να μην χάσουμε το ΔΙΚΙΟ μας.
Σκεφτήτε σοβαρά πριν κάνετε κάτι..  
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

papas4

• Guest
αγωνιστικα εγω πιστευω δεν εχουν καμια τυχη αυριο!αν μπουν μεσα δυνατα και παιξουν λιγο μπαλιτσα μπορουν να τους ξευτιλισουν!οσο για εμας μονο ηχητικη βια!τιποτα αλλο!το γηπεδο πρεπει να βραζει!ΠΑΟΚ γαμα της ευρωπης την καλυτερη πουτανα!

giannis80

• Guest
Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ψυχολογία των παικτών.Έτσι όπως θα μπούνε και με τη δική μας ώθηση, το ματσάκι είναι για 3-0 στο 15'.Μετά έχουμε να ασχοληθούμε.Κι εμείς,αλλά κυρίως οι παίκτες.

papas4

• Guest
ετσι ειναι αδερφε!πρεπει να φερθουμε εξυπνα αυριο!δεν θελει βλαχομαγκιες μεσα στο γηπεδο!αγωνιστικα δεν εχουν καμια τυχη αυριο!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδια γιατι εγω απο τα ρεπορταζ που διαβαζω εδω και 3 μερες εχω την εντυπωση οτι οι παιχτες εχουν καπως πεσμενη ψυχολογια?...Και οχι μονο απο τα ρεπορταζ...Γενικα ετσι οπως τους νιωθω σαν να ειναι κουρασμενοι μου φαινονται...Ψυχολογικα εννοω.

Μακαρι να διαψευστω αυριο...ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΡΙΟ!
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ