Είμαι υπέρ της ειρωνίας, και πολύ περισσότερο όταν αυτή συνοδεύεται από αντικείμενα που δεν τραυματίζουν, αλλά προβληματίζουν. Δυστυχώς δεν έχουμε το χρόνο για καλή προετοιμασία και οργάνωση κι αυτό επειδή είμασταν όλοι αισιόδοξοι ότι δεν θα γίνουν τέτοια πράγματα. Πολύ περισσότερο από το διαιτητικό χειρουργείο, για μένα έχουν σημασία τα επεισόδεια στις εξέδρες, στις σουίτες και στα επίσημα. Αυτά που δεν μπόρεσε κανείς να δείξει. αυτά που ΔΕΝ είδαμε, αλλά μάθαμε. Αυτά είναι και τα χειρότερα και αυτά πρέπει να γίνουν γνωστά και στους υπόλοιπους, αλλά πώς;
Προσωπικά θα ήθελα να βρεθώ τετ-α-τετ με κάποιους από αυτούς κι ας είναι όσο φουσκωτοί θέλουν. Αλλά δυστυχώς είναι θρασύδειλοι αυτοί που τα κάνουν αυτά και ξέρω ότι δεν θα άντεχαν να με κοιτάξουν στα μάτια ένας προς έναν κανένα, γιατί κρύβονται πίσω από ισχυρά συμφέροντα, που είναι καλύτερο άλλοθι κι από κουκούλες κι από κράνη κι από οποιαδήποτε μάζα. Έχουν ονόματα, όλοι τους ξέρουν αλλά κανείς δεν τους ακουμπά. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα.
Ελπίζω μετά τον αγώνα, να μην έχει γίνει τίποτε κακό, για να μπορέσω να απαιτήσω επίσημη αναγνώριση του Ολυμπιακού προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ της άψογης φιλοξενίας της. Αυτή θα είναι για μένα η καλύτερη τιμωρία της αλλαζονείας των γαύρων (τη δεδομένη στιγμή). Για όλα τα άλλα έχω υπομονή.