Author Topic: ΠΑΟΚ - gayros: 0 - 0 (Κυριακή 8/3/2009 ώρα 19:00 novasports)  (Read 14961 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shaman4

• Guest
Μολις διαβασα οτι ο ολυμπιακος ζητησε και πετυχε να υπαρχουν 3 εισαγγελεις στην τουμπα.
Αισθανομαι προδομενος.

θελω επιτελους να κοπει η χωρα στα δυο. δεν με ενδιαφερουν πια οσοι μενουν κατω απο την λαμια.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι σκατα μου μπουμπουνατε για ποδοσφαιρικους στοχους ????
Προκριση διεκδικουσαμε και δεν μας αφησανε...
την βαθμολογια του διαιτιτη την ειδατε?
τσαμπιονς λιγκ με μπαγεβιτς και μας κιτρινιζανε στον οφη για να παιξουμε αποδεκατισμενοι..
και ολα αυτα ενω παιζουμε με 4 αρθρα 44 στο πρωταθλημα

ας μου πει ενας εναν σοβαρο λογο να γινει το παιχνιδι την κυριακη?

Offline ved

• Αλλαγή
καποιες παρατηρησεις και για μενα για το ματς.

1) συμφωνω 100% για το διχτυ και οχι μονο στην 4,4α αλλα και στην 5-6

2) βεβαια πολλες φορες σε ματς περιμεναμε να γινουν πολλα αλλα πηγαν ολα καλα

3) το καλυτερο σεναριο ειναι να γινει ενα ματς σαν την 4αρα στον βαζελο πριν λιγα χρονια..που ο κοσμος εβραζε αλλα αυτο ανεβασε αμεσα και την ομαδα και οδηγησε σε μια ιστορικη νικη. για να γινει αυτο πρεπει να βοηθησουν και οι παικτες και μαλιστα γρηγορα χρονικα.

4) το χειροτερο σεναριο ειναι να γινουν μικρα επισοδεια με μπουκαλια σε κορνερ να το διακοψει 2 συνεχομενες φορες το ματς οριστικα ο διαιτητης. θα ειναι η πληρης ηττα..περνουν το ματς στα χαρτια,,τιμωρεισαι,,απολυτος διχασμος,,και ουτε στην ουσια κανεις και κατι ιδιαιτερο...

5) και ακομα 2 πραγματα,,και απο αποψη καθαρα χουλιγκανισμου  να το παρεις το θεμα δεν ειναι ουτε κατι σημαντικο ουτε κατι χουλιγκανιστικο να πετας απο την κερκιδα μεσα απο χιλιαδες κοσμου απο μακρυα μπουκαλια και αντικειμενα σε ποδοσφαιριστες,,οκ κανεις δεν τους συμπαθει τους παικτες του γαυρου μαλακισμενα ειναι αλλα τετοιου ειδους επισοδεια μπορει να κανει απο  τη κουτση μαρια μεχρι και τα σκουλικια. θυμηθειτε τον γκαρσια και τις δηλωσεις του για τα σκουλικια. βεβαια ο κοσμος θελει να ξεσπασει και ειναι πιθανο να γινουν ετσι τα πραγματα...ειναι μαγκια για μενα ομως σε 11 απροστατευτους ποδοσφαιριστες επαγγελματιες 30,000 κοσμος να μην πεταξει τιποτα το επικινδυνο ...οταν ο μουσλιμοβιτς παει π.χ. σε εκτος εδρας και εμεις λειπουμε και του πετανε πραγματα απο την κερκιδα  τι σκεφτομαστε ρε παιδια? τι λεμε? ε τους ανανδρους τα βαζουνε με τους παικτες μας που ειναι χωρις εμας ανυπερασπιστοι! αυτο λεμε.

6)βεβαια το ματς η μαχη η πραγματικη ηταν την τεταρτη και αυτην την χασαμε,,και 2 και 3 να τους βαλεις χεσμενο μας εχουν και τα @@ του κοκκαλη κουνιουντε,,αυτος την δουλεια του την εκανε και μεις κλασικα κοροιδαεδω πανω να μας ταιζει παπα ο χωμιαδης και να βγαζει φραγκα ο πετρουλακηςμε τον κολκα.

7) θες να κανεις κατι ωραιο να γραψεις και ιστορια και να τους ξεφτυλισεις? να σε βγαλει το cnn? παρε 5,000 πλαστικες κουκλες απο σεξ σοπ φουσκωσε τες βαλτες φανελες γαυρου κα φανελες διαιτητων και οταν παει να ξεκινησει το παιχνιδι πετα τες μεσα.,,να το διακοψει οριστικα γιαυτο αποκλειεται! και σηκωσε και κανα πανι για τον κοκκαλη ταυτοχρονα.

8) τις πετρες στα σκουλικια ενταξει κλαιν μαιν το αεροπλανακι θα το θυμομαστε παντα ομως,,αυτο εγραψε ιστορια.

apaoki13

• Guest
+ 1000 σε ότι λες. Δυστυχώς όμως δύσκολα να βρεις ανταπόκριση.

Για μένα το σωστό θα ήταν να μην δοθεί αφορμή για διακοπή ούτε 10 δευτερολέπτων. Επίσης σωστό θα ήταν να δω τον Θεοδωρίδη να φεύγει με φορείο από την Τούμπα μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και να μην προλάβει να φτάσει ούτε στο ΑΧΕΠΑ. Μόνο τότε ίσως να ηρεμήσω λίγο μετά τα νεύρα που κουβαλάω δυο μέρες τώρα.

Το εννοώ με όλη μου την ψυχή και μακάρι να πιάσουν για μια φορά οι κατάρες μου. Θέλω να δω έναν από τους δυο κωλόγερους (τσιρώνη-θεοδωρίδη) να χρειάζονται μαλάξεις και να μην πλησιάζει γιατρός για να τους σώσει. Και μην πεταχτεί κανένας να πει για την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής γιατί ούτε αυτοί είναι άνθρωποι αλλά ούτε κι εμάς μας θεωρούν τέτοιους.

makptol

• Guest
αυριο θα φτασει στο θερμαικο και ο εκτος αμερικανος στολος για να προστατεψει την ομαδα του ολιεμπιακου στο ματς με τον μισητο ΠΑΟΚ.....

shaman4

• Guest
συμφωνω ρε βεντερρ..

Και μετα ομως τι?
θα μου πεις και με αυτα που προτεινω το πολυ πολυ να κλασει ο πρωθυπουργος...εε σορρυ εννοω τον σωκρατη..

και μετα απορουν πως κατι τρομοκρατες ειχαν την συμπαθεια του κοσμου...τεσπα το παω αλλου τωρα..

makptol

• Guest
+ 1000 σε ότι λες. Δυστυχώς όμως δύσκολα να βρεις ανταπόκριση.

Για μένα το σωστό θα ήταν να μην δοθεί αφορμή για διακοπή ούτε 10 δευτερολέπτων. Επίσης σωστό θα ήταν να δω τον Θεοδωρίδη να φεύγει με φορείο από την Τούμπα μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και να μην προλάβει να φτάσει ούτε στο ΑΧΕΠΑ. Μόνο τότε ίσως να ηρεμήσω λίγο μετά τα νεύρα που κουβαλάω δυο μέρες τώρα.

Το εννοώ με όλη μου την ψυχή και μακάρι να πιάσουν για μια φορά οι κατάρες μου. Θέλω να δω έναν από τους δυο κωλόγερους (τσιρώνη-θεοδωρίδη) να χρειάζονται μαλάξεις και να μην πλησιάζει γιατρός για να τους σώσει. Και μην πεταχτεί κανένας να πει για την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής γιατί ούτε αυτοί είναι άνθρωποι αλλά ούτε κι εμάς μας θεωρούν τέτοιους.
αδερφε για το θεμα της υγειας ολοι οι ανθρωποι ειμαστε ιδιοι και ο κοκκαλης και εμεις καλο ειναι να μην ευχομαστε τετοια πραγματα αλλα οτι κανανε
στο καραισκακη να το λουστουνε διπλασιο σε μας ειδικα αυτος ο τσιρωνης που ειναι υπευθηνος ασφαλειας αυτος φταιει για ολα .......
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ .........
ΤΣΙΡΩΝΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΗΚΙ ΕΙΣΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΓΑΒΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ............

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Απο το 1 ως το 90 μπορούμε να φωνάζει το μισό γήπεδο ΕΜΠΡΟΣ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ και μόλις σταματάει το άλλο μισό ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ? Εμένα αυτό θα μου άρεσε.

Ξύλο και πέτρες ΕΞΩ απο το γήπεδο.
Το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΡΕΠΕΙ να είναι δικό μας, καθαρά αγωνιστικά.

Το να διακοπεί ο αγώνας μόνο κακό θα μας κάνει. Με το ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ πριζώνεις πολύυυ κόσμο όμως.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
συμφωνώ με βέντερ το να πετάξουμε μπουκάλια δεν πετυχαίνουμε τίποτα, όλη η ελλάδα περιμένει και ταυτόχρονα θέλει κιόλας να δεί τα αίσχη από εμάς την κυριακή, κατά την γνώμη μου και επειδή ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα, άλλα ένα κίνημα, η αντίδρασή μας δεν πρέπει να έχει στόχο την ομάδα αυτή καθ'αυτή του ολυμπιακού αλλά αυτό που πρεσβέβει αυτό το κωλοσωματείο!!! Συμφωνώ με τις βουλγάρικες σημαίες , συμφωνώ με πανό κατά του εκφυλισμένου νεοελληνικού κράτους που αντί να στείλει 3 εισαγγελείς να ψάξουν πως παίρνει τα πρωταθλήματα ο gay χωρίς να αδικείται ποτέ ευνοούμενος πάντα είτε παίζει με μας και τον λαγό είτε παίζει με τον βούλη και τον άρη (αυτούς του δύο τους βάζω μαζί γιατί ήταν συνοδοιπόροι στην β΄ εθνική) τους στέλνει στην τούμπα την κυριακή να επιβεβαιώσουν την οργή των αδικημένων λες και δεν ξέρουν ότι η αδικία γεννά βία. Αλλά θα είμαστε πραγματικοί μάγκες αν δεν κάνουμε το παραμικρό γαμήσουμε το βρωμερό το ψάρι και του χρόνου την διαφορά των 6 πόντων που θα έχουμε μετά την νίκη της κυριακής την καλύψουμε παίρνοντας 3-4 παικταράδες , γιατί δεν ξέρω ρε μάγκες κάτι μου λέει ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα ανέβει εδώ πάνω αρκεί να μην καταστρέψουμε εμείς οι ίδιοι ότι με τόσο κόπο φτιάξαμε μαζί με αυτήν την διοίκηση. Γιατί σκεφτείτε να διακοπεί το ματς, από τους 49 να πάμε στους 46 ο βάζελος στους 51 η άεκ στους 44 και από κει που θα είμαστε καβάλα στο άλογο και ένα κλικ πριν το μεγάλο και τελειωτικό βήμα από την απογείωση!!!!! Γι'αυτό την κυριακή οι φωνές μας πρέπει να ακούγονται από την καλαμαριά μέχρι το κορδελιό. Επίσης προτείνω στην συντονιστική των συνδέσμων να βγάλει μια ανακοίνωση παρόμοια με εκκέινη που είχαν βγάλει για τζαμπαζήδες και για αυτούς που πετάγαν μπουκάλια ότι θα πέσουν φάπες και να συγχαρεί ειρωνικά τον πρωθυπουργό της ελλάδας κόκκαλη που έδωσε εντολή η οποία ικανοποιήθηκε για την παρουσία 3 εισαγγελέων στην τούμπα όπως ακριβώς έγινε στο ματς το δικό  μας στο τηγάνι!!!! έτσι θα την ακούσουν και θα την σακουλευτούν ότι δεν είμαστε φυτά και ούτε μπούφοι να διαλύσουμε μια προσπάθεια 2 ετών προς τέρψη του θείου, του πατέρα και των ουρώ του ΠΟΚ (άεκ,σκουλίκι,γριά)  
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline sabbath

• Αλλαγή
οτι και να γινει στα παπαρια του κοκκαλη....αυτος θα ναι στη βιλα του με το χαβιαρι και τον αστακο του και θα ειναι ολο χοχοχο.....

σε μια χωρα τοσο μπουρδελο οσο η δικη μας δεν υπαρχει τροπος αντιδρασης που θα πετυχεις κατι....

εδω ρε σεις πριν 2 μηνες καιγοταν ολη η ελλαδα και πλεον ξεχαστηκαν ολα......

για αυτο το λογο λοιπον δεν πρεπει να γινει οτιδηποτε μεσα στο γηπεδο.....συνεχιζουμε να φτιαξουμε οσο μπορουμε καλυτερη ομαδα....

το ματς πιστευω πως θα το παρουμε.....θα μας πεταξουν τα αποφαγια....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline agraf

• Αλλαγή
Εύχομαι τα παιδιά των συνδέσμων να οργανώσουν κάτι καλό αλλά ταυτόχρονα να μην κάνουμε κακό στον ΠΑΟΚ.
Άς μην βγάλουμε την πίκρα μας και την οργή μας εις βάρος του ΠΑΟΚ.
Μπουκάλια, πέτρες κλπ δεν πρέπει να πέσουν μέσα ούτα κατά διάνοια. Ο ΠΑΟΚ δεν μας φταίει σε τίποτα.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
καποιες παρατηρησεις και για μενα για το ματς.

ακομα 2 πραγματα,,και απο αποψη καθαρα χουλιγκανισμου  να το παρεις το θεμα δεν ειναι ουτε κατι σημαντικο ουτε κατι χουλιγκανιστικο να πετας απο την κερκιδα μεσα απο χιλιαδες κοσμου απο μακρυα μπουκαλια και αντικειμενα σε ποδοσφαιριστες,,οκ κανεις δεν τους συμπαθει τους παικτες του γαυρου μαλακισμενα ειναι αλλα τετοιου ειδους επισοδεια μπορει να κανει απο  τη κουτση μαρια μεχρι και τα σκουλικια. θυμηθειτε τον γκαρσια και τις δηλωσεις του για τα σκουλικια. βεβαια ο κοσμος θελει να ξεσπασει και ειναι πιθανο να γινουν ετσι τα πραγματα...ειναι μαγκια για μενα ομως σε 11 απροστατευτους ποδοσφαιριστες επαγγελματιες 30,000 κοσμος να μην πεταξει τιποτα το επικινδυνο ...οταν ο μουσλιμοβιτς παει π.χ. σε εκτος εδρας και εμεις λειπουμε και του πετανε πραγματα απο την κερκιδα  τι σκεφτομαστε ρε παιδια? τι λεμε? ε τους ανανδρους τα βαζουνε με τους παικτες μας που ειναι χωρις εμας ανυπερασπιστοι! αυτο λεμε.

Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Τεράστια πανό με "έξυπνα" μηνύματα που θα τα βλέπει όλη η Ελλάδα θα ναι πολύ πιό χρήσιμα από τα μπουκάλια στα κόρνερ σαν αντίδραση ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
3 εισαγγελεις στη τουμπα την κυριακη. οπως και να το δεις, οτι αποψεις και να εχεις, ειναι σαν να μας λενε ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ.

τα μπασταρδα ειναι Π Ρ Ο Κ Λ Η Τ Ι Κ Α

εδω σε θελω καβουρα...

bouros

• Guest
δεν αφηνεις τους εισαγγελεις να φτασουν ουτε στην πορτα του ΝΑΟΥ μας :devil: O0

SLASH-4

• Guest
Δεν ξερω,αλλα εχω μια Φαντασια,γαμησετα.
Φανταζομαι οτι την Κυριακη,8.3.09 η βρωμοαποστολη του γαυρου,με ολλα τα Μπασταρδα του μεσα σε ενα Πουλμαν,
να παθουνε ενα εντελος τυχαιο και συμπτοματικο Τροχαιο στον Περιφερειακο,να χεστουνε στα ερυθρολευκα Τανγκακια και Στρινγκακια τους.
Μολις πατησουν Ποδι η Παναρχηγει τους στα Επισημα,να κλεισουνε τα Φωτα λογου καμιας καμενης Ασφαλειας,
να κλεισουνε η Πορτες λογου Τεχνικων Προβληματων και μετα να παθουνε εντελως τυχαια παντα ΕΝΓΚΕΦΑΛΙΚΑ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ,να μην μπορουνε να τους σωσουνε η Γιατροι λογου τον Τεχνικων Προβληματον
στης Πορτες και να χρειαστη αμεσα η δουλεια του Νεκροθαφτη.
Σαν καλη Οικοδεσποτες και εμεις βεβαια θα αναλαμβαιναμε την παραδοση των "ΑΔΙΚΟ"χαμενων Πτωματον με
Special Service του Θεσσαλονικιοτικου Δημου που θα φορανε και ειδικα καθαρες και σιδερομενες Στολες για το αχ τοσο
στεναχωρο Γεγονος που θα συνγκλονουσε τον Πανελληνιο Χωρο.
Την ιδια Ωρα ομως στο Ιερο Χορταρι της Τουμπας η Ομαδαρα μας ο Π.Α.Ο.Κ. ξεφτυλιζει την ομαδουλα των Νεοπλουτον,
των ανηκω στην εργατικια Ταξη και τον εκπρωσοπω,των,των,των,κτλ.,κ.π.α. με μια απο της πιο μεγαλυτερες Ηττες
που εχει μεχρι Σημερα.
Εντομεταξη μετα τον Αγωνα σε κατι Στενακια η εαν θελεται και σε κανεναν Κεντρικο Δρομο της Θεσσαλονικις να
διαπραγματευονται Σκηνες ΡΟΚ με Πρωταγονιστη καποιον που να εχει χετουλα και ψευτομπουκλες και να φωναζει
ολλοι την Ωρα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Το μονο που θα ηθελα ακομα ειναι η Φαντασια μου να γινει Πραγματικοτητα.

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ & Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
κανενα επεισοδιο ΜΕΣΑ στον γηπεδο.
κανενα μπουκαλι πεταμενο μεσα.
κανενα κοτρωνι σε κεφαλι παικτη του δαφνοπουστα.
τπτ ρε,σεβασμος στην ΟΜΑΔΑ μας και στους παικτες μας που θελουν αυτο το παιχνιδι οσο τιποτα.
ομως....
εκει στον 4ο οροφο,θα εμφανιστει ο κυρ σαββας θεοδωριδης,ο μπεκακος και τα αλλα "σεκιουριτυ¨της 7.
τα ιδια σεκιουριτυ που χτυπησαν τον νεαπολιτη,που οποιος τον ειδε σημερα πονεσε η ψυχη του.
αν δεν ηταν ο κουντουρης,τα μουνοπανα θα μετεφεραν τον δικο μας στην 7 να τον σκοτωσουν.
εγω αυτο ζηταω.
ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ.απλα και αθορυβα.να γινει αιματοκυλισμα πανω στον 4ο στις σουιτες.να γυρισουν στο λιμανι σφουγγαρια τα μαλακισμενα απο τις τρυπες.
και να μην τολμησει να πλησιασει μπατσος σε αποσταση 200 μετρων απο την Τουμπα.
γαμιολες,δεν ειμαστε ουτε βαζελες,ουτε σκουληκια,να αφηνουμε τα πραγματα να περνανε ετσι.θα αφησετε κορμια ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ.60 προσκλησεις πηρατε,θελω να σας δεω ρε μουνοπανα γαμω τις μανες σας αν θα ερθετε.γιατι εχει βρωμισει ο τοπος σκατιλα που ερχεται απο το γαμολιμανο σας.
μονο ετσι δεν θα τιμωρηθει η ομαδα μας,γιατι φυσικα αυτα οι καμερες δεν θα τα παρουν.
επισης ψωμιαδη μουνοσκυλο σιχαμενο σκουλικι,τραβα γαμησου που καπηλευεσαι την δυναμικη του ΠΑΟΚ.
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.καλυτερα να μην ανεβειτε,θα αφησετε κορμια πισω σας και θα κλαιγεστε.χαστε το 4-0 στο χαλαρο και ησυχο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Θα ταν καλή ιδέα πάντως νομίζω αν αντί για
πανό συνδέσμων σηκώναμε σε όλο το γήπεδο
πανό με διάφορα μυνήματα προς πάσα πλευρά
όπως και διαφόρων χωρών σημαίες!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Καλη ιδέα είναι η διακοπή ρεύματος.

Προτιμώ να τους βλέπω να ουρλιάζουν απο φόβο παρα να χτυπηθούν.

moutsouris2

• Guest
Πέρασαν σχεδόν σαράντα οχτώ ώρες από το παιχνίδι κυπέλλου, σε λιγότερο από σαράντα οχτώ ώρες θα αρχίσει το παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Τα συναισθήματά μου, όπως και των περισσοτέρων από εμάς, νομίζω πως δεν μπορούν να ελεγχούν. Όσες φορές κι να προσπάθησα να αποφασίσω τι είναι καλύτερο  για την ομάδα την Κυριακή, δεν μπόρεσα να καταλήξω κάπου. Πάμε από το πρωϊ και τα κάνουμε λαμπόγυαλο, αναβάλεται το παιχνίδι,δέρνουμε όποιον έρθει από την "τρούμπα" ; Και λοιπόν; Ο ΠΑΟΚ τι θα κερδίσει; Μια τιμωρία χωρίς έλεος; Το πιθανότερο!Το δεύτερο σενάριο; Πάμε στο γήπεδο, βγάζουμε τα λαρύγγια μας, αφήνουμε την ψυχή μας στα τσιμέντα για ακόμη μία φορά! Το αποτέλεσμα του αγώνα πραγματικά λίγο με ενδιαφέρει. Ο βιασμός της ψυχής μας δεν περνάει. Και το χειρότερο, όχι για εμάς τους μεγαλύτερους, αλλά για τα μικρά τα Παοκτσάκια, τα δεκάχρονα, τα δωδεκάχρονα, όπως είμασταν κι εμείς κάποτε. Τα περάσαμε εμείς και μάθαμε, αλλά ο πόνος πάντα θα είναι ο ίδιος. Γιατί μόνο τα "δικά μας" τα παιδιά να περνάν τέτοιες νύχτες;......................
Φθάνει ρε μεγάλε!! Όχι άλλη κλάψα ρε! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Πας την Κυριακή από το μεσημεράκι στην Τούμπα. Βρίσκεις τα αδέρφια σου, μπαίνεις στο γήπεδο.........
......... και ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
πας γηπεδο 3 ωρες πριν,γαμας μερικες μαναδες χωρις να σε παρει η καμερα,αφηνεις κανεναν "φυτο",μπαινεις με τα αδερφια σου,παιρνει η ΠΑΟΚΑΡΑ το ματσακι χαλαρα ενω εσυ αφηνεις τα λαρυγγια σου και ολα καλα.
μονο ετσι.
μονο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.