Author Topic: ΠΑΟΚ - gayros: 0 - 0 (Κυριακή 8/3/2009 ώρα 19:00 novasports)  (Read 14946 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Nαι ναι πουστράκι ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. ΧΑΧΑΧΑΧ

ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΩ ? ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ. Σιγή ιχθύος απο πάνω να τρέμουνε περισσότερο.

Ενα μόνο πράγμα. Ε Λ Α Τ Ε και τίποτα δεν θα γίνει. Απλά ελάτε. Και ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ θα είμαστε.

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑ  ΠΑΟΚ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΥΟΦ ..

σορυ για τα καπς

blackterror4

• Guest
Μιας κ ειναι επίκαιρο με τα αβαταρς, παρτε κ μια δικιά μου εκδοχή:

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» απαιτούν να έχουν άψογη φιλοξενία από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι πρωταθλήματος την Κυριακή (8/3) στην Τούμπα, όπως άψογη ήταν, όπως τόνισε, η χθεσινή φιλοξενία στο Καραϊσκάκη.

αφου το θέλει θα το έχει, ΙΔΙΑ μεταχείριση, ενα απο ολα για το σαββα παρακαλώ

:D :D :D :D :D :D :D :D

Offline bozik

• Αλλαγή
gay...εάν δεν χάσετε από το πρώτο λεπτό ,θα σας γαμήσουμε και μπορεί να πετύχουμε αυτόν στο κόρνερ για ένα και μονο λόγο...επειδή μας σφάξατε και χτυπήσατε δικό μας, ενώ ξέρατε ότι παίζετε μετά από 4 μέρες στην ΤΟΥΜΠΑ και δηλώσατε έτσι ότι δεν μασάτε από ΤΟΥΜΠΑ...βεβαίως θα απαντηθούν οι προκλήσεις...επειδή δυστυχώς οι οπαδοί σας είναι κότες..και δεν τολμάνε να έρθουν ποτε μπροστά μας εκτος έδρας...αλλα πάντα στην γειτονιά τους...θα την πληρώσουν οι παίκτες σας...μην έρχεστε καλύτερα...χάστε το στα χαρτιά....τα κλάματα σας στης δηλώσεις δεν μας αγγίζουν...δεν μας σεβαστήκατε-θα σας τραυματίσουμε...και κράξτε μετά εσείς οποιον θέλετε από τα "κατευτηνομενα" m.m.e...όπως εσάς δεν σας ένοιαξε η άποψη της κοινής γνώμης στο ξεφτιλίκι που έβλεπε όλοι η ελλάδα...έτσι και εμάς δεν θα μας ενδιαφέρει...Bloody Sunday http://www.youtube.com/watch?v=JFM7Ty1EEvs
« Last Edit: March 06, 2009, 01:12:54 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω και παλι θα διαφωνησω.

Νομιζω οτι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ανακοινωση απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να μαθει ολη Ελλαδα,  οπου :

1)θα αναφερονται τα γεγονοτα στους επισημους προσκεκλημενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που εφερε μαζι της. Αυτα οχι με κλαψομουνικη διαθεση αλλα να μαθει ο κοσμος ποσο παληκαρια ειναι οι γαυροι που εβαλαν 50-60 ατομα ανμεσα σε γαυρους. Πως την επεφταν 10 ασβερκοι σε 1. Ποια μετρα ασφαλειας ειχε η επισημη ΠΑΕ Ολυμπιακος. Να δειξει ποιος ειναι ο στρατος Κοκκαλη, ποιος ειναι ο υπευθυνος ασφαλειας της ΠΑΕ ολυμπιακος και ποια η προηγουμενη ιδιοτητα του.Και ταυτοχρονα να δειξει σε ολους τους φιλαθλους της χωρας και να απαριθμησει τα δικα της μετρα προστασιας στους επισημους προσκεκλημενους του γκευ στο παιχνιδι της Τουμπας.Να ξεβρακωσει και να γελοιποιησει καθε Θεοδωριδη και καθε Μωραλη οι οποιοι ΗΔΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ και για το το τι εγινε στην Τουμπα και για το τι εγινε στο Καραισκακη.Και ζητανε και τα ρεστα απο πανω!

2)Να προσπαθησει ταυτοχρονα να πεισει τον κοσμο του ΠΑΟΚ να μην προβει σε αντιποινα εξηγωντας τον μηχανισμο και την παγιδα που πανε να στησουν στον ΠΑΟΚ. ΝΑ ΤΟΥς ΕΦΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ.Με 4 εισαγγελεις θα ανεβει ο γκεη!

Ο Ζαγορακης εχει Πανελληνια λαμψη. Μια παρεμβαση του στα ΜΜΕ θα ειναι ειναι καταλυτικη. Ποιος ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ θα πιστεψει πχ τον Θεοδωριδη και τις παπαριες του και οχι τον Ζαγορακη?(αυτα για το πρωτο απο τα παραπανω)
Για το δευτερο, 2 μερες μονο εμειναν,  χρειαζεται αμεση κινητοποιηση απο Συνδεσμους, Συντονιστικη, εντυπα, ιστοσελιδες κλπ αλλα κυριως χρειαζεται να βοηθησω ΕΓΩ κι ΕΣΥ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

kostas4

• Guest
θεωρω μεγαλη βλακεια και ανοησια ολα αυτα τα περι επεισοδιων.κακο μονο στην ομαδα μας θα κανουμε και θα δωσουμε μεγαλυτερη αξια στους απογονους του στολου
πρεπει ολοι να ηρεμησουμε και να σκεφτουμε τα υπερ και τα κατα εστω και για ενα μπουκαλι που θα πεσει σε κορνερ.
ολοι οσοι μιλανε για κολαση,αιματα,επεισοδια κτλ αν ειναι τοσο μαγκες ας πανε στο αεροδρομιο οταν φτασει η αποστολη του γαυρου..ας πανε στο ξενοδοχειο τους..εκει δεν τιμωρειται η ομαδα και εκει οι γαυροι μισθοφοροι παιχτες οντως θα χεστουν.μεσα στον Ναο δεν πρεπει να γινει το παραμικρο

αποψη μου ειναι οτι δεν εχει κανενα νοημα να τραυματισεις παιχτη του γαυρου με μπουκαλι απο την κερκιδα.δεν ειναι οπαδικη μαγκια αυτο και ο πραγματικος τραυματισμενος απο κατι τετοιο θα ειναι ο ΠΑΟΚ.

εως χθες ολοι εσεις που μιλατε για επεισοδια δεν ξερατε τι ειναι ο γαυρος?γιατι αυτα δεν τα κανατε και στο πρωτο παιχνιδι κυπελλου?τωρα ψαχνουμε αλλοθι για να βγαλουμε τα απωθημενα μας μαλλον

Offline cure

• Αλλαγή
Θέλω μόνο να συμπληρώσω κάτι.

Οι επιβάτες της πτήσης "ο κάκος θα μας παίξει 80-20 για να ρεφάρουν τη σφαγή" παρακαλούνται να ετοιμάζονται για προσγείωση
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω αν ημουν γκεη η πρωτη οδηγια που θα εδινα στους παιχτες θα ηταν να κερδισουν παση θυσια ενα κορνερ στην μερια της 4...Μετα θα τους ελεγα να πεσουν κατω, κατοπιν να φυγουν για τα αποδυτηρια.Μετα? Διακοπη, μηδενισμο ή κατι τετοιο. Φυσικα θα ειχα φροντισει τα παντα.Αστυνομια, στρατο, αεροπορια, δικαστες και τα σχετικα με απευθειας διαταγες του Πρωθυπουργου της χωρας στον αρμοδιο υπουργο. Εννοειται τα ΜΜΕ με ετοιμα με δελτια τυπου πως να παρουσιασουν το θεμα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

chiltsid

• Guest
Εγω και παλι θα διαφωνησω.

Νομιζω οτι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ανακοινωση απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να μαθει ολη Ελλαδα,  οπου :

1)θα αναφερονται τα γεγονοτα στους επισημους προσκεκλημενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που εφερε μαζι της. Αυτα οχι με κλαψομουνικη διαθεση αλλα να μαθει ο κοσμος ποσο παληκαρια ειναι οι γαυροι που εβαλαν 50-60 ατομα ανμεσα σε γαυρους. Πως την επεφταν 10 ασβερκοι σε 1. Ποια μετρα ασφαλειας ειχε η επισημη ΠΑΕ Ολυμπιακος. Να δειξει ποιος ειναι ο στρατος Κοκκαλη, ποιος ειναι ο υπευθυνος ασφαλειας της ΠΑΕ ολυμπιακος και ποια η προηγουμενη ιδιοτητα του.Και ταυτοχρονα να δειξει σε ολους τους φιλαθλους της χωρας και να απαριθμησει τα δικα της μετρα προστασιας στους επισημους προσκεκλημενους του γκευ στο παιχνιδι της Τουμπας.Να ξεβρακωσει και να γελοιποιησει καθε Θεοδωριδη και καθε Μωραλη οι οποιοι ΗΔΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ και για το το τι εγινε στην Τουμπα και για το τι εγινε στο Καραισκακη.Και ζητανε και τα ρεστα απο πανω!

2)Να προσπαθησει ταυτοχρονα να πεισει τον κοσμο του ΠΑΟΚ να μην προβει σε αντιποινα εξηγωντας τον μηχανισμο και την παγιδα που πανε να στησουν στον ΠΑΟΚ. ΝΑ ΤΟΥς ΕΦΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ.Με 4 εισαγγελεις θα ανεβει ο γκεη!

Ο Ζαγορακης εχει Πανελληνια λαμψη. Μια παρεμβαση του στα ΜΜΕ θα ειναι ειναι καταλυτικη. Ποιος ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ θα πιστεψει πχ τον Θεοδωριδη και τις παπαριες του και οχι τον Ζαγορακη?(αυτα για το πρωτο απο τα παραπανω)
Για το δευτερο, 2 μερες μονο εμειναν,  χρειαζεται αμεση κινητοποιηση απο Συνδεσμους, Συντονιστικη, εντυπα, ιστοσελιδες κλπ αλλα κυριως χρειαζεται να βοηθησω ΕΓΩ κι ΕΣΥ.

μπραβο ρε homo,η πιο ΠΑΟΚτσιδικη τοποθέτηση. :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:

kostas4

• Guest
ετσι ειναι Homo.αλλα ολοι τωρα την ειδανε χουλιγκανοι και απειλουν να πεταξουν πλαστικο μπουκαλακι στο κορνερ.λιγη εξυπναδα επιτελους δεν βλαπει.

northeagle_4

• Guest
Επειδη συναισθημα με λογικη,οργη και θυμο πολλες φορες ειναι αδυνατο να εκφραστουν οπως πρεπει και να πεις τι ειναι σωστο και τι οχι εγω απλα τασσομαι υπερ της φρασης του ΑΛΑΜΑΝΑ "Πονηρά και νοικοκυρεμένα." για μεσα στο γηπεδο. Απ' εξω γαμησι και ξυλο στον απογονο του στολου,ροκ βραδιες και συνοδειες.

υγ. για αυτο που ανεφερε ο PAOKCURE και οταν το ακουω γελαω. κανω εκκληση στον σκυλο και φερναντο σαντος σε περιπτωση μια στο εκατομυριο να μας δωσει ο καραφλοκορακας μουφα πεναλτι για να εχουν να λενε οι γκευ να δωσει εντολη στους παικτες να σουταρουν την μπαλα στην 4 επιδεικτικα.

Offline bozik

• Αλλαγή
Θέλω μόνο να συμπληρώσω κάτι.

Οι επιβάτες της πτήσης "ο κάκος θα μας παίξει 80-20 για να ρεφάρουν τη σφαγή" παρακαλούνται να ετοιμάζονται για προσγείωση
εάν γίνει αυτό με σφυρίγματα που θα βγάζουν ματια...η διακοπή παίζεται στο 1.05...εάν δεν τους γελοιοποιήσουμε θα είναι μεγαλύτερη ευκαιρία που θα έχουμε χάσει....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
κανω εκκληση στον σκυλο και φερναντο σαντος σε περιπτωση μια στο εκατομυριο να μας δωσει ο καραφλοκορακας μουφα πεναλτι για να εχουν να λενε οι γκευ να δωσει εντολη στους παικτες να σουταρουν την μπαλα στην 4 επιδεικτικα.

είσαι στο μυαλό μου (αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση..)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ εννοώ ότι δεν θα μας δώσουν ούτε σπόρι. Το ακριβώς αντίθετο
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οι γαυροι και το κορακι θα ερθουν δασκαλεμενοι να προκαλεσουν. Εδω θα ειμαστε και τη Δευτερα και θα τα λεμε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bozik

• Αλλαγή
PAOKCURE μπορεί να έχεις δίκιο...εάν το κάνουν αυτό πολλοίς κόσμος θα σιχαθεί και δεν θα ξαναπατήσει στο γήπεδο...να ένα χτύπημα στο ΠΑΟΚ που στηρίζεται στα χρήματα της μάζας των οπαδών...για επεισόδια και τέτοια δεν νομίζω να μας βλάψει...γιατί οποτε κάναμε επεισόδια με την κοινοί γνώμη μαζί μας και η οργή του κόσμου ήταν μεγάλη...δεν τολμούσαν στα καπάκια να μας τιμωρήσουν  αυστηρά

SALPARADISE

• Guest
Τι να προκαλέσουν παραπάνω?

Εχω μια ιδέα που ίσως είναι η μοναδική που μπορεί να πονέσει το καθεστώς κόκκαλη.

ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ σε ολα τα προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν σχέση με αυτόν. Ιντραλοτ, Ιντρακομ, Ιντρασοφτ, Ιντρακαιτομουνιτηςμαναςσας....

Εχεις σύνδεση HOL? Αυρίο αίτηση για κατάργηση.

Παίζεις στοίχημα? ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ. (Παίξε στο Ιντερνετ).

Οχι οτι θα καταρευσουνε οικονομικά, αλλά αμα δουνε οι μανατζερς τα νουμερακια να πεφτουνε στη Βορεια Ελλάδα (κοι οχι μονο, αν κανουμε καλή εκστρατεια) θα πάρουνε μια πρεφα απο τη δύναμη του καταναλωτικού κινήματος.

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

4.10 Τα μέλη καλούνται να μην κάνουν παράθεση την ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση στην απάντησή τους.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html
« Last Edit: March 06, 2009, 03:16:27 by tsakalaki »
PAOK KAI KSERO PSOMI

senag2

• Guest
ΠΑΙΔΙΑ Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ.

kite-surf

• Guest
Η καλυτερη ανακοινωση της ΠΑΕ ειναι η εκκωφαντικη σιωπη της...που τους κανει να χεζονται περισσοτερο περιμενοντας το αγνωστο...