και εγώ χτες είχα απιστευτα νεύρα. μια ζωή αυτή η μπάσταρδοι ομάδα έτσι μονο μπορούσε να μας σταματήσει. σήμερα είμαι λίγο ποιο ήρεμος
για τους νεότερους, ελπίζω να έχουμε ψυχραιμία,γιατί δεν αξίζει κανεις να χαλάσει την ζωή του για μαλακίες. γιατί όπως έγραψε ένα φίλος παραπάνω, ο μονος που έχει να χάσει σε αυτή την περίπτωση είναι ο πιτσιρικάς που θα κάνει τα επεισόδια. Ελπίζω να τους γαμήσουμε χωρίς σάλιο αγωνιστικά και να μην γίνουν επεισόδια, όχι για τιμωρία αλλα για να μην καταστραφούν οι ζωές κάποιον παιδιών άδικα.
μην ασχολείστε με "θεοδοριδες" και άλλους μαλακες ("άντρας" που το αφεντικό του του γαμάει την γυναικα και αυτός τον γλύφει).αγωνιστική απάντηση πρέπει να τους δώσουμε, να τους ξεβρακώσουμε σε όλη την ελλάδα, όπως χτες. γιατί ξεβράκωμα είναι να παίζουν εναντίον 9, να χρειάζονται goal-offside να κερδίσουν και να κάνουν καθυστέρηση στο 119. τέτοιες νίκες εγώ σαν ΠΑΟΚ δεν τις θέλω , γιατί αλλιώς έμαθα. και όσο και αν πονάει σήμερα ο άδικος αποκλεισμός, πραγματικά τα καλύτερα έρχονται για τον σύλλογο μας και την ομαδάρα μας.