Author Topic: ΠΑΟΚ - gayros: 0 - 0 (Κυριακή 8/3/2009 ώρα 19:00 novasports)  (Read 14644 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Είμαι 101% οτί θα το πάρουμε το ματς...εε και;;
Ποιο το νόημα;;
Πραγματικά όμως πιστεύω οτί όπως και αν αντιδράσουμε, δίκιο θα έχουμε
ΑΡχίΔια

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
οτι ειναι να γινει να γινει ΕΚΤΟΣ τουμπας και με προσοχη να μην εχουμε συληφθεντες...
εξω απο το γηπεδο μπορουμε να τους γαμησουμε χωρις να τιμωρηθει η ομαδα...
και δευτερον θελω οποιος βλεπει τους παραγοντες(αν ερθουν)του γαυρου οπου τους πετυχαινει να τους βριζει κ να τους φτυνει...
εμεις παιδια φωνη σφυριγμα και βρισιμο τιποτα παραπανω η ομαδα εχει πλει οφ και μας περιμενουν στην γωνια....
ρε τους συμφερει να μην τελειωσει ποτε το ματς...ψυχραιμια...πανω απο ολα το καλο της ομαδας....
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline Geo

• Αλλαγή
Ένα πράγμα να έχουμε στο μυαλό, ότι έρχονται οι αγώνες κατάταξης (play-off), και πως βάζελος, χανούμι, τυρί και σκουλήκι περιμένουν στην γωνία για πιθανή τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Έχουμε χάσει τον έναν από τους στόχους μας, οπότε αυτόν που μας απομένει πρέπει να τον διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού. Εντός του αγωνιστικού χώρου ΔΕΝ πρέπει να πέσει ούτε πούπουλο.

Η συνοδεία του οσφπ πρέπει να τύχει καλής φιλοξενίας στο γήπεδο της Τούμπας. Αυτοί βέβαια θα κουβαλήσουν όλους τους μπράβους της τρούμπας και του τουρκολίμανου. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να τους κεράσουμε φλογέρες με λεμόνι και φιστίκι για επιδόρπιο. Να τελειώσουμε και να φύγουμε όλοι αγαπημένοι.

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
και εγώ χτες είχα απιστευτα νεύρα. μια ζωή αυτή η μπάσταρδοι ομάδα έτσι μονο μπορούσε να μας σταματήσει. σήμερα είμαι λίγο ποιο ήρεμος

για τους νεότερους, ελπίζω να έχουμε ψυχραιμία,γιατί δεν αξίζει κανεις να χαλάσει την ζωή του για μαλακίες. γιατί όπως έγραψε ένα φίλος παραπάνω, ο μονος που έχει να χάσει σε αυτή την περίπτωση είναι ο πιτσιρικάς που θα κάνει τα επεισόδια. Ελπίζω να τους γαμήσουμε χωρίς σάλιο αγωνιστικά και να μην γίνουν επεισόδια, όχι για τιμωρία αλλα για να μην καταστραφούν οι ζωές κάποιον παιδιών άδικα.
μην ασχολείστε με "θεοδοριδες" και άλλους μαλακες ("άντρας" που το αφεντικό του του γαμάει την γυναικα και αυτός τον γλύφει).αγωνιστική απάντηση πρέπει να τους δώσουμε, να τους ξεβρακώσουμε σε όλη την ελλάδα, όπως χτες. γιατί ξεβράκωμα είναι να παίζουν εναντίον 9, να χρειάζονται goal-offside να κερδίσουν και να κάνουν καθυστέρηση στο 119. τέτοιες νίκες εγώ σαν ΠΑΟΚ δεν τις θέλω , γιατί αλλιώς έμαθα. και όσο και αν πονάει σήμερα ο άδικος αποκλεισμός, πραγματικά τα καλύτερα έρχονται για τον σύλλογο μας και την ομαδάρα μας.
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Στο γηπεδο πρεπει να δειξουμε προσοχη, στα υπολοιπα ας βαλει ο θεος το χερι του...

Η ομαδα θελει προστασια. Οποιος θελει εκδικηση, παρακαλω να την παρει χωρις να τιμωρηθει η ομαδα.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
μην περιμένετε καμια sfgai του παοκ την κυριακή. ο κακός από το 1-90 θα τα σφυρίξει όλα.ζήτημα να παιχτεί 30 λεπτά ποδόσφαιρο.εκνευρισμός σε όλους.και στο τέλος θα σε πούνε και ευχαριστημένο που τα έδωσε όλα.και καρτούλες πολλές θα βγούνε και καλά δίκαιος και θα είσαι αποδεκατισμένος στα επόμενα mats...
My Own WoRST ENeMy.....

fatal_invasion

• Guest
ένα φιλαράκι που σπουδάζει κεφαλονιά και βλέπει τον ΠΑΟΚ 2-3 φορές τον χρόνο δεν έχει εισιτήριο.Αν μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει ευχαριστώ.Για την 4.

North_pole

• Guest
Είμαι κι εγω αγανακτισμένος με όσα έγιναν χθες και κυρίως για αυτά που έμαθα ότι έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου. Ομως υπάρχει πρωτάθλημα που συνεχίζεται. Προσοχή εντός γηπέδου να μη γίνει το παραμικρό. Αν κερδίσουμε 3 πόντους αγωνιστικά θα κερδίσουμε 13 εξωαγωνιστικά, αν καταφέρουμε να μην παίξουμε το παιχνίδι τους και να μην προσφέρουμε τροφή στα κανάλια που με πολλές κάμερες θα προσπαθήσουν να μας δείξουν "κακούς και βάρβαρους". Το δίκιο είναι σαφώς με το μέρος μας και η αγανάκτηση όλων μεγάλη και κατανοητή. Αλλά δεν πρέπει να το χάσουμε. Μέχρι να φύγει η αποστολή των γαύρων από τη Θεσσαλονίκη/Τούμπα δεν πρέπει να μιλάει κανείς για τίποτε άλλο παρά μόνο για τη νίκη του ΠΑΟΚ.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Για μένα αγωνιστικά δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα.
Χθες φάνηκε και η "ομαδάρα" τους αλλά και η άξια και αρχιδάτη εμφανιση των ΠΑΛΗΚΑΡΙΩΝ μας...
Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος να ασχολείσαι μ'αυτό το μπουρδέλο που λέγετε ελληνικό ποδόσφαιρο;; Όλα τους τα χουν χαρισμένα...Αλλά φταίμε κ εμείς που τους ψηφίζουμε..
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ
ΑΡχίΔια

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Βλεποντας τα πραγματα πιο ψυχραιμα και πιο νηφαλια απο χτες το βραδι που τα νευρα μου ητανε τσαταλια ενα θα πω:

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Poulke

• Guest
Ηρεμία παιδιά.
Πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα και να στηρίξουμε την διοίκηση μας. Φανταστείτε τι θέλει όλη η Αθηνα. Παρακαλάνε να μην τελειώσει ο Αγώνας γιατί μονο έτσι μπορούνε να μας σταματήσουνε και να μας κάνουνε πάλι μικρούς. Προσοχή χρειάζεται και ψυχραιμία.

DimNaoussa

• Guest
Αμφιβαλω εαν την κυριακη φτασουν τα πουτανακια του κωλογαυρου στην Τουμπα..το μονο που αισθανομαι ειναι μισος..ας τους γαμησουμε να τους ριξουμε 10 γκολ..η κερκιδα πρεπει να βραζει και σε αυτο θα εχουμε ευθηνη και μεις ριχνοντας και καμοια μπατσα στους ντερμπακιδες..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
εάν νομίζετε ότι ο gay θα κατέβει για να χάσει με τα χέρια κάτω είστε πολύ γελασμένοι. Το μεγαλύτερο συμπέρασμα που βγαίνει από την παρουσία του κόκκαλη τόσα χρόνια είναι ότι 1.δεν χαρίζει ούτε τον πυρετό του   2.δεν γνωρίζει την έννοια της λέξεως  "τύψεις".

Ας μην έχουμε αυταπάτες
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
ετσι ειναι καπρι

εγω πιστευα το αντιθετο ειδικα οταν ακουσα για τις απουσιες ντιογκο και γκαλετι και γενικα το ολο κλιμα αλλα τωρα βλεπω οτι θα το χτυπησουν τα μουνια το ματς με το οτι εχουν και με ολες τους τις δυναμεις

ελπιζω καταρχην οι παικτες μας να ειναι ψυχραιμοι και να μην εχουμε κοκκινες παλι και επειτα και οι οπαδοι να ειναι σοβαροι και να μην εχουμε επεισοδια και τιμωριες ενοψει πλει-οφ

DimNaoussa

• Guest
ένα φιλαράκι που σπουδάζει κεφαλονιά και βλέπει τον ΠΑΟΚ 2-3 φορές τον χρόνο δεν έχει εισιτήριο.Αν μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει ευχαριστώ.Για την 4.

αμα γουσταρει τοσο πολυ θα παει και στην 7 και στην 8 και μπορει να πηδηξει το καγκελο να μπει στην 4..

DimNaoussa

• Guest
Ειλικρινά, δεν έχω κουράγια να γράψω για το ματς Κυπέλλου, είμαι ξενύχτης, έχω πιεί ένα μπουκάλι Beefeater για πάρτη μου, το κεφάλι γυρνάει κ είναι βαρύ σαν την καμπάνα στο st Paul's Cathedral....Ένα μόνο ΑΠΑΙΤΩ απο τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την Κυριακή. Χωρίς δικαιολογίες κούρασης, νεύρων, απουσιών. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ....ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΤΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ. Όχι 1-0, 2-0 κ να χαμε να λέγαμε....Κ ΜΗΝ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ....ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΑΙΜΑ, να βλέπω όταν πέφτουν για τάκλιν ΛΙΜΝΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ. Κ ΟΣΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ Κ ΚΑΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ, ΛΙΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΞΥΛΟ. ΜΟΝΟ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΑΙΜΑ.......

ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ..συμφνουμε σε ολα..ανεφερα κι εγω πιο πανω κατι για την κερκιδα οποιος δεν φωναζει εξω απο την τουμπα..το γηπεδο πρεπει να παρει φωτια και ειδικα μετα απο τετοια πουστια..

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
μάγκες ψυχραιμία k προσοχή γιατί το συνοθύλευμα που ονομάζεται ΕΛΑΣ μονο σε δικούς μας εφαρμόζει τους γλοιώδης νομους των εκ θεσσαλονίκης εκλεγμένων ορφανού k ιωαννίδη.

την κυριακή οι γαύροι θα κάνουνε μια πανηγυρική πίπα k πιστεύω ότι όλοι οι παίχτες μας θα σκυλιάσουνε-από χαλκιά μέχρι k ηλιάδη.

απορώ πως οι κουφάλες οι δημοσιογλυφτες στα sites έπνιξαν δυο φάσεις
a)στο πρώτο γκολ το τραβελι από την βραζιλία χρησιμοποίησε τα γάμο-χερια του και έσμπρωξε τον veron
b)το πάτημα του πλέον μισητού παίχτη της superklikas, του wannabe-ανατολάκη, παπαδόπουλου, στο γόνατο/καλάμι του μούσλι στο πρώτο ημίχρονο όταν ο γενίτσαρος κουκουλάκης είχε ήδη σφυρίξει

και επίσης απορώ πως υπάρχουνε ακόμη γαύροι άμισθοι οπαδοί που πανηγυρίζουν και υπερασπίζονται αυτό το μπουρδέλο.
τυφλοί είναι η ηλίθιοι?  
aderfia zeite

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
σκεφτομαι πως οταν μας σφαζανε χθες, ειχανε ΓΝΩΣΗ οτι την κυριακη οι γαυροι ερχονται τουμπα.

πολυ "στημενο πεδιο μαχης" μου θυμιζουν αυτες οι καταστασεις.

vatas

• Guest
εντελως προσχεδιασμενες οι πουστιες που εκαναν λογω του επομενου ματς. το σημαντικο ειναι να μη μας πιασουν μαλακες κ κανουμε επεισοδια μεσα στο γηπεδο.... υπαρχουν κ αλλοι χωροι εκτος των τεσσαρων γραμων του γηπεδου που ολοι λιγο-πολυ ξερουμε. αυτο που θελουν ειναι να φαμε το τυρι κ μετα να μας σκισουν με τιμωριες κτλ.

GeorgT

• Guest

αμα γουσταρει τοσο πολυ θα παει και στην 7 και στην 8 και μπορει να πηδηξει το καγκελο να μπει στην 4..

δε γινεται αυτο πλέον σεριφ, βάλανε κάγκελα μεταξύ 7 κ 6 όπως είναι εξω απο τα τουρνικέ στην 4. Οι μετανάστευση απο 7 στην 4 θα μειωθεί λογικά!