Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24337 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
επειδή ρε billy αυτός ήταν το ίδιο το "κατστιμενο

Offline Suicidal

• Βασικός
θα ΠΗΞΟΥΜΕ στα double
από του χρόνου πάντος....

edit: δεν παει αποκλειστικά στον τσαχτσι αυτό.
       υγ: ήταν το κατεστιμένο γράφεις....  ;)
« Last Edit: May 15, 2009, 10:47:19 by BillYpoglwssioS »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
εσεις που εχετε σιγουρα τα πρωταθληματα, τα κυπελλα, τα τσαμπιονς λιγκ κτλ γιατι δεν παιζετε κανα στοιχημα να κονομησετε;
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
θα ΠΗΞΟΥΜΕ στα double
από του χρόνου πάντος....

edit: δεν παει αποκλειστικά στον τσαχτσι αυτό.
       υγ: ήταν το κατεστιμένο γράφεις....  ;)

Φίλε bill και αυτό είναι και το θέμα τελικά.. Και ρόμπες θα γίνουμε και τίτλο ΔΕΝ θα πάρουμε.. Και κερατάς και δαρμένος δηλαδή...  Όχι οτι αν πάρουμε τίτλο θα αλλάξουν τα πράγματα υπερ της επιλογής Γκαγκάτση αλλά τουλάχιστον θα λες οτι πούλησες την ψυχή σου στον διάολο για κάποιο αντίτιμο..

ΥΓ Δεν είναι κάποιος τυχαίος ο κος Γκαγκάτσης,, Είναι αυτός που τόσα χρόνια σου κράταγε τα χέρια μαζί με άλλους για να σε βιάζει το παρακράτος Κόκκαλη.. Τόσο γρήγορα ξεχνάμε, τόσο εύκολα δίνουμε συγχωροχάρτι στο βωμό της ελπίδας για πιθανές επιτυχίες;;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
πραγματικα κι εγω δεν θα ηθελα ποτε στην ομαδα μας τον γκαγκατση...

-ΑΝ ολες οι ομαδες παιζανε με ανοιχτα χαρτια και τα παιχνιδια παιζοντουσαν μονο στον αγωνιστικο χωρο....
-ΑΝ το πρωταθλημα το επαιρνε παντα ο καλυτερος...
-ΑΝ μετα απο καθε <<σφαγιαστικη>> διαιτησια εις βαρος μας δεν γεμιζαμε 200 σελιδες στο τοπικ του αγωνα για να κραζουμε τον εκαστοτε διαιτητη...
-ΑΝ μετα απο καθε χτυπημα εκτος φασης ο καθε παικτης αντιπαλης ομαδας επαιρνε τον δρομο για τα αποδυτηρια οπως γινεται σε καθε αγγιγμα του γκαρσια....
-ΑΝ τοσο καιρο δεν διαλαλουσαμε οτι παρεχουμε απολυτη στηριξη στον ζαγορακη και το υπολοιπο Δ.Σ. της παε(και φυσικα μονο αυτο δεν κανουμε)...
-ΑΝ ημουν 18 χρονων και τα εβλεπα ολα αλλιως....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως εχω γινει 30 και τα βλεπω τελειως διαφορετικα...
-ΑΝ ο ΠΑΟΚ μας αγωνιζοταν στο πρωταθλημα της Βundesliga...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως ο ΠΑΟΚ αγωνιζεται στην superliga....

και αλλα πολλα ΑΝ....

γι'αυτο και την δεδομενη χρονικη στιγμη πραγματικα δεν μου καιγεται καρφι αν ο επομενος γενικος διευθυντης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα λεγεται Βασιλης Γκαγκατσης....
ουτε θα τον χειροκροτησω ουτε θα τον αποδοκιμασω....γιατι εγω ΣΤΗΡΙΖΩ την προσπαθεια του ζαγορακη και του υπολοιπου Δ.Σ. οχι μονο στα λογια....ολοι θα κριθουν εκ τους αποτελεσματος φυσικα, αλλα προς το παρον το προσημο ειναι θετικο και ελπιζω ετσι να παραμεινει....
και για να επαναλαβω και αυτο που ειπε Off the record ο ιδιος ο ζαγορακης:<<ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ>>,  αν ο διαολος εχει ονομα και λεγεται βασιλης γκαγκατσης τοτε ας ερθει...

makptol

• Guest
joker -4- συμφωνω απολυτα μαζυ σου.....Α  ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ αεκτσηδικες ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΤΙ
ΣΦΑΧΤΗΚΕ Η ΛΑΡΙΣΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΠΟΙΟΙ ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΔΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΑΥ ΟΦ.....

bagos1

• Guest
εμενα δεν μου το βγάζουνε απο το μυαλό ότι το όλο σκηνικό  με την παραίτηση ζαγοράκη και τον κυριάκο που πήρε σβάρνα τα αθηναικά ΜΜΕ, ενδεχομένος είτανε τεστάρισμα και κρασ τεστ στους οπαδούς - φιλάθλους μας με την διοίκηση, απο τα παρακαλειτά και ζαγόρ μείνε δεν μπορεί κανείς να πεί τον μπούλο γκαγκάτση αφού είναι επιλογή διοικησης και πολύ πρόσφατα δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης.
απο ότι λένε όμως ο βασίλης θα ασχοληθεί με το διοικητικό κομμάτι και το θέμα των χορηγιών κανείς δεν είπε για διαιτησίες κτλ ( αν και για να λεμε την αλήθεια σιγά μην πουν)

Offline Suicidal

• Βασικός
αδερφέ kriti4 ,

το πόστ του joker-4 είναι η απάντηση μου  ;)

Offline babis36

• Αλλαγή
Εγω να επαναλαβω το δικο μου ερωτημα. Εσεις που απο την αλλη πιστευετε οτι ο Ζαγορ πρεπει να μεινει, και ξερετε απο την αλλη οτι επιχειρηματιες, χρήματα, και γνωριμιες δεν εχει, και δεν προκειται να σε παει μακρια ετσι, αλλα εχετε και απαιτησεις απο τον ιδιο, και καποιοι μαλιστα βριζετε και τις επιλογες του τι ακριβως ζητατε απο αυτον τον ανθρωπο? Να βγαλει την ομαδα CL, να κανει ευρωπαικη πορεια, να κανει καλη οικονομικη διαχειριση και επενδυσεις και να παρει και να επιβαλλει και την σωστή οπαδικα αποφαση για το νεο γηπεδο μονος του οταν ξερετε οτι βασικα ειναι ποδοσφαιριστής? Καποιους ανθρωπους με ουσιαστική βοηθεια σε τομεις και πραγματα που δεν τα ξερει δικαιουτε ή οχι? Εχετε εσεις να του προτεινετε καποιους αλλους?Αλλους προπονητές, παραγοντες, γυμναστες, ποδοσαφαιριστες, πολιτικούς, επιχειρηματίες? Καθαρους ας πουμε? Αν εμπιστευεστε αυτήν την διοικηση αφήστε οπως λεει και ο Diego κατι ασχολιαστο. Μια μερα μας ειπε οτι δεν θελει να παλευει αλλο μονος του και παγωσε το αιμα χιλιαδων ΠΑΟΚτσηδων. Απο την αλλη ομως τον θελουμε και να τα βαζει με ολους και να μας μεγαλωνει μερα με την μερα. Μηπως βασικα εμεις δεν ξερουμε τι θελουμε απο τον Ζαγορ και μηπως τα τοσα χρονια ανυπαρξιας μας κανανε μικρους στην σκέψη?
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
βασικα για να μην δημιουργηθουν παρεξηγησεις απο το παραπανω ποστ μου εννοειται οτι ΔΕΝ ελπιζω οτι θα παρουμε double λογω γκαγκατση του χρονου και εννοειται οτι ΔΕΝ γουσταρω να σφαζω εγω πλεον τις αντιπαλες ομαδες οπως εκαναν αυτες εμενα τοσα χρονια....αλλα σιγουρα θα αποκτησω ενα δυνατο οπλο στην μαχη που γινεται....ενα 50-50 ζηταω και τιποτα αλλο....

guest4

• Guest
Αποστολε ψευτοπρωταθληματα επειδη ερχεται ο χ Γκαγκατσης πιστεψε με δεν προκειται να παρεις γιατι απλουστατα ο ΠΑΟΚ τους 6 τιτλους που σηκωσε μέχρι τωρα εφτυσε αιμα και θα φτυνει για τους επομενους ακομα περισσοτερο.Το  να μην καθεσαι ομως να στην φορανε αλλα να παλευεις και με τις δικες σου γνωριμιες δεν ειναι ουτε ανηθικο ουτε βρωμικο. Ποδοσφαιρικους παραγοντες εχουμε και ποδοσφαιρικη ομαδα φτιαξαν απο φετος και βασικα ποδοσφαιρο θα κοιτανε να παιζει η ομαδα. Τα της επιχειρησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τα διαχειριστει και ο Γκαγκατσης για τον απλουστατο λογο οτι ενας Ζαγορ θελει και βοηθειες φανταζομαι μια και βασικα ειναι γνωστης του ποδοσφαιρου κι οχι bussiness man. Το βιογραφικο του δεν ειναι λοιπόν επιχειρηματια και βοηθειες και συμβουλες απο καποιον αλλο του χωρου σιγουρα θα του χρειαζονται. Εκτος αν εχουμε ολοι την απαιτηση να τα βγαλει ολα περα μονος του και να το παιζουμε οι υπολοιποι καθαροι και περηφανοι. Περηφανοι και καθαροι ναι αλλα και βοηθητικοί σε αυτον που σερνει ενα τοσο μεγαλο καραβι.
+1000000

makptol

• Guest
ι....ενα 50-50 ζηταω και τιποτα αλλο....

+1.000.000.....

apostolos

• Guest
Εγω να επαναλαβω το δικο μου ερωτημα. Εσεις που απο την αλλη πιστευετε οτι ο Ζαγορ πρεπει να μεινει, και ξερετε απο την αλλη οτι επιχειρηματιες, χρήματα, και γνωριμιες δεν εχει, και δεν προκειται να σε παει μακρια ετσι, αλλα εχετε και απαιτησεις απο τον ιδιο, και καποιοι μαλιστα βριζετε και τις επιλογες του τι ακριβως ζητατε απο αυτον τον ανθρωπο? Να βγαλει την ομαδα CL, να κανει ευρωπαικη πορεια, να κανει καλη οικονομικη διαχειριση και επενδυσεις και να παρει και να επιβαλλει και την σωστή οπαδικα αποφαση για το νεο γηπεδο μονος του οταν ξερετε οτι βασικα ειναι ποδοσφαιριστής? Καποιους ανθρωπους με ουσιαστική βοηθεια σε τομεις και πραγματα που δεν τα ξερει δικαιουτε ή οχι? Εχετε εσεις να του προτεινετε καποιους αλλους?Αλλους προπονητές, παραγοντες, γυμναστες, ποδοσαφαιριστες, πολιτικούς, επιχειρηματίες? Καθαρους ας πουμε? Αν εμπιστευεστε αυτήν την διοικηση αφήστε οπως λεει και ο Diego κατι ασχολιαστο. Μια μερα μας ειπε οτι δεν θελει να παλευει αλλο μονος του και παγωσε το αιμα χιλιαδων ΠΑΟΚτσηδων. Απο την αλλη ομως τον θελουμε και να τα βαζει με ολους και να μας μεγαλωνει μερα με την μερα. Μηπως βασικα εμεις δεν ξερουμε τι θελουμε απο τον Ζαγορ και μηπως τα τοσα χρονια ανυπαρξιας μας κανανε μικρους στην σκέψη?

Eγώ είπα Babi ακριβώς τι θέλω. Nα eίναι Ο PAOK καθαρός και amoluntos και όπου φτάσει. Oute ζήτησα από τον Zagoraki prwtathlhmata, oute kupella, oute ekswpragmatikes απαιτήσεις έχω. αυτά που πέτυχε ας poume fέτος με afhnoun uperikanopoihmeno. αν μπορεί και παραπάνω? Kalodexoumena. αν όχι, δεν τρέχει τίποτα. αλλά έτσι, όχι alliws. Alliws δεν με endiaferoun οι dokses και τα μεγαλεία. Polloi λέτε πως εντάξει θα erthei o Gagatsis και μην φαντάζεσαι ότι θα κάνουμε και double. Mα δεν με απασχολεί. Ti ρετσινιά όμως θα την έχω σε κάθε ματς που θα παίρνω έστω και τα σποριά από το κοράκι... Oso για τον Zagoraki αν είπε ότι θέλει ακόμα και sumfwnia με τον diavolo να κάνει για να πάει τον PAOK μπροστά ok, δικαίωμά του eίναι, αλλά κι εγώ έχω το δικαίωμά σε αυτό το πανηγύρι να μη summetexw. δεν έχω πει koubenta για τις επιλογές του ως τώρα, τις sevomai apoluta, ειδικά τα αγωνιστικά αλλά και τα διοικητικά μέχρι τώρα, τα πάει super και πολύ pithanon κάτι παραπάνω να kserei και να φέρνει τον Gagatsi... εγώ άπλα δεν θα μπορώ να χαρώ με τον PAOK σαν απόστολος. όσο και να prospathw, ότι και να κάνω δεν θα μου vgainei.....θέλω να έχω το koutelo μου katharo και ti suneidhsh μου ήσυχη. δυστυχώς με auton όσο και να prospathw να κάνω πως δεν το βλέπω δεν θα eίναι έτσι τα πράγματα....

CLUB LARISA

• Guest
Ειμα αρκετα μεγαλος αδερφε για να μπαινω σε τετοια διλληματα που θετεις και τα θεωρω τουλαχιστον χαζα,εγω ειπα στηριξη στην ομαδα και μετα κριτικη αν το καταλαβες καλως.Κωλοτουμπες απο μενα δεν εχει ,ουτε προκειτε να εχει εδω θα μαστε ΑΝ ειμαστε.
  πρωτιστοε με νοιαζει τι λεω εγω-εμεις και μετα τι λενε οι αλλοι,εγω θελω να τα εχω καλα με τον εαυτο μου και να ειμαι καθαρος και αμεμπτος.
  Η συντονιστικη,σφ που εκπροσοπουν μεγαλο μερος του λαου οφειλουν να ενημερωσουν για το κλιμα και τις επιπτωσεις μια τετοιας κινησης γιατι ειτε το θες ειτε οχι θα δημιουργησει ρηγμα και μαλιστα δικαιως.Τον σκυλο τον αγαπαω και τον εκτιμαω με τα λαθη του αλλα εδω προκειτε κατα την αποψη μου για εγκλημα και οχι
παλα λαθος.
 Περεταιτω συζητηση δεν νομιζω οτι χρειαζεται η γνωμη μου για τον γκαγκατση ειναι στην σελιδα 2.

Κάτι τέτοια διαβάζει και ακούει ο Τέο και θέλει να φύγει!!!!!!!Έγκλημα;;;;;;Έλεος!!!!τι μάνα σου σκότωσε ο Τεο και ο Γκαγκάτσης (συγνώμη για την αναφορά αυτή αλλά δεν έβρισκα κάτι ποιο παραστατικό!!!!);;;;τι διάσπαση και ρήγμα και που ξέρεις ότι δεν είναι αποδεκτός ο Γκαγκάτσης;;;;Εγώ λέω ότι είναι!!!!

Εσένα τι σε νοιάζει ποιος θα είναι ο συνεργάτης ή ο συμβουλάτορας του προέδρου;;;;Ας κερδίζει η ομάδα και ας τα αφήσουμε τα άλλα στην άκρη και τις προσωπικές κρίσεις για άτομα που ούτε καν τα γνωρίζουμε μόνο ότι μας έχουν πει τα μμε και οι γνωστοί ραδιοφωνατζήδες......

Μην δημιουργείτε κλίμα γιατί μετά μπορείτε να το μετανιώσατε αλλά θα είναι πολύ αργά!!!!

O,τι να ναι......Αυτή τώρα είναι θέση-απάντηση στους προβληματισμούς του νόρθ?

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
αδερφέ kriti4 ,

το πόστ του joker-4 είναι η απάντηση μου  ;)

Αδερφέ billys νομίζω οτι ο απόστολος παραπάνω τα εξήγησε όλα απλά και κατανοητά ;D

Όταν λέμε ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλα δεν είχα καταλάβει ότι εννοούσαμε πάνω και από την ηθική..
Επειδή γύρω σου όλα είναι σκατά δεν σημαίνει οτι πρέπει να γίνεις και εσύ ίδιος.. Αν στην ζούγκλα ζουν ανθρωποφάγοι η λύση δεν είναι να αρχίσεις να τρως και συ ανθρώπους για να επιβιώσεις αλλά να αντισταθείς στους ανθρωποφάγους αυτούς.. Αλλιώς ας κόψουμε τα ενάντια στο κατεστημένο κλπ κλπ και ας τα αντικαταστησουμε με το αλησμόνητο "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν" (ή αν θες κάτι πιο μαρκετινίστικο "ΠΑΟΚ επί πτωμάτων..")
Στο φινάλε αν το δεις και καθαρά πρακτικά τον κώλο σου να χτυπάς κάτω (που λένε και στο χωριό μου ;)) το κοκκαλιστάν και το βαρδινογιαννιστάν στην πουστιά δεν πρόκειται να τα ξεπεράσεις.. με την κίνηση Γκαγκάτση μόνο την ρετσινιά του πούστη θα πάρεις και δεν θα κερδίσεις και τίποτα.. Αντίθετα όλες οι επιτυχίες που τυχόν θα κάνεις επί Γκαγκάτση θα έχουν πάντα την σκιά της διαπλοκής πάνω τους.. Άρα καλύτερα να μας λείπει..

ΠΑΟΚ Καθαρός.. Δεν γίνεται αλλιώς..

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Οκ,οχι σε Γκαγκατση.Βρειτε μου εναν αλλον που θα προασπιζει στο ακεραιο τα συμφεροντα του συλλογου.Εφοσον αρνειστε,μαθετε+να δεχεστε,η εστω να προτεινετε.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Íá ðù êáé åãþ ôç ì…á ìïõ. ×ùñßò äéÜèåóç íá åêðñïóùðÞóù ôç ìÝóç ïäü ãéá íá ôçí åêðñïóùðÞóù áðëÜ,(ôïõ óôõë: «äåí õðÜñ÷åé ìüíï Üóðñï êáé ìáýñï» «ü÷é óôá Üêñá» êáé üëá ôá õðüëïéðá êëéóÝ ôçò êáôçãïñßáò), èåùñþ ðùò äßíïõìå ëßãï ìåãáëýôåñï âÜñïò óôçí õðüèåóç áðü üôé ðñáãìáôéêÜ ôçò áíáëïãåß.
Ç ÜðïøÞ ìïõ åßíáé: «Èá ðñïôéìïýóá íá ìçí Ýñèåé ï ÃêáãêÜôóçò óôïí ÐÁÏÊ».
ÁðëÜ áõôü. Êáé êõñßùò ãéá åðéêïéíùíéáêïýò ëüãïõò áëëÜ êáé ëüãïõò óõóðåßñùóçò. ÁëëÜ ü÷é ðùò èá èåùñÞóù ðùò èá ìïëõíèïýìå áðü ôçí «ãñßðç ôçò ðáñÜãêáò»  êáé óéãÜ óéãÜ ôï ìáýñï óôç öáíÝëá èá áñ÷ßóåé íá êïêêéíßæåé êáé èá ãßíåé ôï óÞìá ìáò áåôüò ìå äõï êåöÜëéá äáöíïóôåöáíùìÝíïõ Ýöçâïõ êëð.
Ðáñüëï ðïõ ðéóôåýù ðùò ï ÃêáãêÜôóçò Ý÷åé äáéìïíïðïéçèåß áðü ðïëëïýò (ìçí íïìßæåôå êáé ïé ãáýñïé ôïí âñßæïõí) äåí ðáýåé íá åßíáé (Þôáí?)áðü ôá åîÝ÷ïíôá óôåëÝ÷ç  åíüò êáèåóôþôïò ðïõ äåí ôï èÝëáìå êáé äåí ôï èÝëïõìå åðßóçò. Áõôüò åßíáé êáé áñêåôüò ëüãïò ãéá íá åßìáé êáôÜ ôçò ðñüóëçøÞò ôïõ. ÂÝâáéá üóï êáé áí ðñïóðÜèçóá íá óêåöôþ ðïéüí Üíèñùðï ôïõ ðïäïóöáßñïõ èá ìðïñïýóáìå íá ðÜñïõìå ùò äéïéêçôéêü ðáñÜãïíôá (ìçí ìïõ ðåé êáíåßò «êáé ãéáôß íá ðÜñïõìå;», üðùò ëÝìå ðùò åßíáé åõ÷Þò Ýñãï ðïõ ï ÆÞóçò êÜíåé scouting ãéáôß îÝñåé áðü ìðÜëëá, åðßóçò óôçí åêðñïóþðçóç ôçò ïìÜäáò óå èåóìïýò ðñÝðåé íá Ý÷åé êÜðïéïí ðïõ Ý÷åé «ðÜéîåé ìðÜëëá» åêåß) äåí ìðïñþ  íá óêåöôþ êáíÝíáí ðïõ íá ìçí ôïõ Ý÷åé ÷ñåùèåß êÜôé. Ï ÃêáãêÜôóçò äåí åßíáé ÷èåóéíüò ãéá ôïí ÐÁÏÊ, ùò íïìéêüò óýìâïõëïò ôçò ÐÁÅ åðß óåéñÜ åôþí ìðïñåß íá èåùñçèåß ðùò Þôáí ìÝëïò ôçò ïéêïãÝíåéáò (êÜðïôå). Ç ìåôÝðåéôá ðïñåßá ôïõ åßíáé óáöþò áõôÞ ðïõ ìå êÜíåé íá åßìáé áíôßèåôïò.
Ïýôå ðáñÜëïãï ôï âñßóêù üìùò íá Ýñèåé. Ãíþóôçò ôïõ áíôéêåéìÝíïõ, ãíþóôçò ôïõ ÐÁÏÊ, êáé áò ìçí îå÷íéüìáóôå, êïõìðÜñïò ôïõ óêýëïõ. Áõôü ôï ôåëåõôáßï ôï ëÝù ìå ôç ëïãéêÞ ðùò åÜí ï ÆáãïñÜêçò ðßóôåõå ðùò ï ÃêáãêÜôóçò Ý÷åé âëÜøåé ôïí ÐÁÏÊ èá Ýðñåðå íá ôïí êñÜîïõìå êáé ðïõ ôïõ ìéëÜåé áêüìá. Ìå ôïí å÷èñü óïõ äåí Ý÷åéò ó÷Ýóåéò íïìßæù.
ÖõóéêÜ äåí ëÝù ðùò Üêñéôá èá ðñÝðåé íá åìðéóôåõüìáóôå ôïí ÆáãïñÜêç (üðùò ðïëý óõ÷íÜ ãñÜöåôáé áðü áñêåôïýò åäþ ìÝóá) áðëÜ åÜí áðïöáóßóïõìå íá ìçí äå÷üìáóôå ìýãá óôï óðáèß ìáò èá ðñÝðåé íá ìçí äå÷üìáóôå ïýôå êïõíïýðé ïýôå øýëëï.
Äåí åßíáé óõìâéâáóìüò, åßíáé ñåáëéóìüò.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Δηλαδή ...τα θετικά του Γκαγκάτση:

1) Φέρνει χορηγίες.

2)Φέρνει τον Κατσουράνη

3)Για να κάνεις την βρόμικη δουλεία (παρασκήνιο) πρέπει να έχεις και έναν βρόμικο παίκτη.

Σωστά? Σύμφωνα με αυτά που έχουνε γραφτεί.

Το θέμα όμως είναι οτι σίγουρα θα υπάρξει διχασμός στον κόσμο. Ήδη υπάρχει στο τόπικ. Και σίγουρα δλδ θα υπάρξει και το ανάλογο μπουστ απο τα ραδιόφωνα που κακα τα ψέμματα επηρεάζουνε και χειραγωγούνε το 75% του λαού.

Αυτά τα 3 παραπάνω. Δεν μπορούνε να επιτευχθούν απο κάποιον άλλον? Δλδ.

1) Ενας ΠΑΟΚ 2ος με το μισό πόδι στο ΤΣ ΛΟΥ. Με άκρως αξιοζήλευτα σολντ άουτ δεν νομίζω οτι αφήνει αδιάφορους κάποιους χορηγούς έτσι?

2) Για τον Κατσουράνη δεν σχολιάζω. Έχω τον Γκαρσία απο ....περσι.

Για το τρίτο ..... ίσως να έχετε δίκιο κάποιοι, αλλά πάλι θα υπάρχει και κάποιος άλλος.

Offline Suicidal

• Βασικός
Για το τρίτο ..... ίσως να έχετε δίκιο κάποιοι, αλλά πάλι θα υπάρχει και κάποιος άλλος.

μα τον ανέφερες ΗΔΗ στο σημείο 2 : Ο Γκαρσία !  ;D
                                                 (Το κοστούμι σε Σικάγο retro-style προσφορά από μένα)