Ειμα αρκετα μεγαλος αδερφε για να μπαινω σε τετοια διλληματα που θετεις και τα θεωρω τουλαχιστον χαζα,εγω ειπα στηριξη στην ομαδα και μετα κριτικη αν το καταλαβες καλως.Κωλοτουμπες απο μενα δεν εχει ,ουτε προκειτε να εχει εδω θα μαστε ΑΝ ειμαστε.
πρωτιστοε με νοιαζει τι λεω εγω-εμεις και μετα τι λενε οι αλλοι,εγω θελω να τα εχω καλα με τον εαυτο μου και να ειμαι καθαρος και αμεμπτος.
Η συντονιστικη,σφ που εκπροσοπουν μεγαλο μερος του λαου οφειλουν να ενημερωσουν για το κλιμα και τις επιπτωσεις μια τετοιας κινησης γιατι ειτε το θες ειτε οχι θα δημιουργησει ρηγμα και μαλιστα δικαιως.Τον σκυλο τον αγαπαω και τον εκτιμαω με τα λαθη του αλλα εδω προκειτε κατα την αποψη μου για εγκλημα και οχι
παλα λαθος.
Περεταιτω συζητηση δεν νομιζω οτι χρειαζεται η γνωμη μου για τον γκαγκατση ειναι στην σελιδα 2.
Κάτι τέτοια διαβάζει και ακούει ο Τέο και θέλει να φύγει!!!!!!!Έγκλημα;;;;;;Έλεος!!!!τι μάνα σου σκότωσε ο Τεο και ο Γκαγκάτσης (συγνώμη για την αναφορά αυτή αλλά δεν έβρισκα κάτι ποιο παραστατικό!!!!);;;;τι διάσπαση και ρήγμα και που ξέρεις ότι δεν είναι αποδεκτός ο Γκαγκάτσης;;;;Εγώ λέω ότι είναι!!!!
Εσένα τι σε νοιάζει ποιος θα είναι ο συνεργάτης ή ο συμβουλάτορας του προέδρου;;;;Ας κερδίζει η ομάδα και ας τα αφήσουμε τα άλλα στην άκρη και τις προσωπικές κρίσεις για άτομα που ούτε καν τα γνωρίζουμε μόνο ότι μας έχουν πει τα μμε και οι γνωστοί ραδιοφωνατζήδες......
Μην δημιουργείτε κλίμα γιατί μετά μπορείτε να το μετανιώσατε αλλά θα είναι πολύ αργά!!!!
Δηλαδή φίλε kp-83 τι μας λες, να γίνουμε γαύροι; Να υιοθετήσουμε πρακτικές και να αφομοιώσουμε νοοτροπίες που όχι μόνο δεν συνάδουν με τον ΠΑΟΚ και το λαό του, αλλά και που τόσα χρόνια έχουν καταφάει τις σάρκες αυτής της ομάδας; Ή μήπως να γίνουμε τυφλοί υπάκουοι και χειραγωγίσιμοι, με μηδενική κριτική απέναντι στα κελεύσματα και τις αποφάσεις της διοίκησης...;
Και όσον αφορά το Γκαγκάτση και το ποιόν του μην το παιδεύεις τσάμπα γιατί δεν μπορείς να πείσεις ούτε τον εαυτό σου. Και για διευκρίνησέ μου ακόμα κάτι, όταν λες πως ο Γκαγκάτσης είναι αποδεκτός από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, εννοείς ότι είναι σα να λέμε το ίδιο αποδεκτός με λ.χ. το Σαλπιγγίδη;
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!
Κρίμα που "συνοπαδοί" μας τσιμπάνε (?) και αναπαράγουν την κάθε φτηνιάρικη προπαγάνδα των ΜΜΕ.
@north συμφωνώ σε όλα όσα λες, αν και όταν έχουμε κάποια τετελεσμένη κατάσταση σχετικά με τις φιλολογίες Γκαγκάτση θα μιλήσουμε και θα κρίνουμε, προέχει η Τούμπα την Κυριακή να είναι κόλαση που θα λιώσει τη σιχαμένη γειτονιά της Αθήνας...